Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun
Benim 1 haftam burdaki arkadaşlarında tecrübeleri ve paylaşımlarıyla çok güzel ve kolay geçti
Ara ara tutan başağrılarım dışında ,onlarda bal ve kuruyemiş takviyesiyle hemen geçti .
Gerçekten lavmanda korkulacak hiçbişey yok sakın bunun yüzünden cayan başlayamayan arkadaşlar varsa korkmasınlar
1,5 kilo verdim ,çok az şey yememe rağmen az verdim ,
Dr Aidin SALİH ''YİTİK ŞİFANIN İZİNDE''Kitabını herkese tavsiye ederim(Bu arada reklam amaçlı yazmadım umarım yanlış bişi yapmamışımdır )
Ne kadar yanlış beslendiğimizi aslında Rabbimizin genetik hastalık dışında hastalık vermediğini bizim gene nefsimize uyarak kanserojen genetiğimizi bozan fast foodlarla kendimizi ve devamlı zikir yapan hücrelerimizi nasıl zehirlediğimizi vücutta oluşan biriken kireçinde nasıl yıllar sonra kansere yol açtığını anlatıyo , ve aynı Maranki tarzı meyve sebze kainat eczanesi ile vücudumuzu temizleme yöntemleri var .Mesela günlük yemek ihtiyacımız 250 grmmış bunu biliyomuydunuz??Yüce Rabbimiz adaleti gereği hastalıkların bile çaresini doğada yaratmış .Ve düşünün 1400 yıl önce hurma bal sirke üzüm zeytin bunlardan başka ne varmış , biz nimetlere boğulmuşuz aslında ne kadar şanslı olduğumuzu anladım ve ne kadar az gıdaylada çok daha sağlıklı beslenebildiğimi ve kendimi o kadar dinç hissediyorumki ..
Eskiden tatlı ve hamur işine yumulurdum ve kana hemen karıştığı için acıkırdım hemen ve yüzüm sivilce ve izleri doluydu ama salata nasıl doyurucuymuş onu fark ettim ve acıkmadığımı , tamamen beslenme tarzımı değiştirmeye karar verdim , gerçekten az yiyince ibadet bile daha kolaylaşıyo diğer türlü ağırlık çöküyo namaza üşeniyoruz ..
Benden de yeşil yosunumsu şeyler çıktı çamur kum berbattı görüntü
Eminim temizlendik arkadaş , sonbaharda inşallah gene burda olmayı ve yeniden yapmayı nasip etsin hepimizi ALLAH
Hepinize desteğiniz için teşekkürler
İyiki Varsınız ...
eie bencede yağı midende tutamadığındandır çünkü bende daha önce yaptıklarımda bende de çok fazla bişey çıkmamaıştı ama bu sefer nasıl olduysa midemden çıkarmadım çok zorlandım ama inat ettim çıkarmadım çok şükür gece mide bulantısıylada uyanıp çıkarmadım...inş. bir dahakine sende daha başarılı olursun
benden fazla degil hiç çıkmadı bende ondan tahmin ediyorum çünki hepsini cıkardım yagın limonun. artık bakalım sonbahara kaldı vuslat
walla sizin adınıza seviniyorum kendimi düşündükce üzülüyorum bi tek ben ya
sağlıklı günler hepinize
canım kesinlikle sna katılıyorum bende bu gün2 dilimkepak ekmeği ufak haşlanmış patates çk az havuç rende 1 bardakta zncefilçayı şimdide kabak çekirdeği yiyorum çünkü kabak çekirdeği barsktaki kurtları düşürüyomuç bendende bu gün1 tane solucan çıkttı :teytey::dance:a.s.:icecream:Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun
Benim 1 haftam burdaki arkadaşlarında tecrübeleri ve paylaşımlarıyla çok güzel ve kolay geçti
Ara ara tutan başağrılarım dışında ,onlarda bal ve kuruyemiş takviyesiyle hemen geçti .
Gerçekten lavmanda korkulacak hiçbişey yok sakın bunun yüzünden cayan başlayamayan arkadaşlar varsa korkmasınlar
1,5 kilo verdim ,çok az şey yememe rağmen az verdim ,
Dr Aidin SALİH ''YİTİK ŞİFANIN İZİNDE''Kitabını herkese tavsiye ederim(Bu arada reklam amaçlı yazmadım umarım yanlış bişi yapmamışımdır )
Ne kadar yanlış beslendiğimizi aslında Rabbimizin genetik hastalık dışında hastalık vermediğini bizim gene nefsimize uyarak kanserojen genetiğimizi bozan fast foodlarla kendimizi ve devamlı zikir yapan hücrelerimizi nasıl zehirlediğimizi vücutta oluşan biriken kireçinde nasıl yıllar sonra kansere yol açtığını anlatıyo , ve aynı Maranki tarzı meyve sebze kainat eczanesi ile vücudumuzu temizleme yöntemleri var .Mesela günlük yemek ihtiyacımız 250 grmmış bunu biliyomuydunuz??Yüce Rabbimiz adaleti gereği hastalıkların bile çaresini doğada yaratmış .Ve düşünün 1400 yıl önce hurma bal sirke üzüm zeytin bunlardan başka ne varmış , biz nimetlere boğulmuşuz aslında ne kadar şanslı olduğumuzu anladım ve ne kadar az gıdaylada çok daha sağlıklı beslenebildiğimi ve kendimi o kadar dinç hissediyorumki ..
Eskiden tatlı ve hamur işine yumulurdum ve kana hemen karıştığı için acıkırdım hemen ve yüzüm sivilce ve izleri doluydu ama salata nasıl doyurucuymuş onu fark ettim ve acıkmadığımı , tamamen beslenme tarzımı değiştirmeye karar verdim , gerçekten az yiyince ibadet bile daha kolaylaşıyo diğer türlü ağırlık çöküyo namaza üşeniyoruz ..
Benden de yeşil yosunumsu şeyler çıktı çamur kum berbattı görüntü
Eminim temizlendik arkadaş , sonbaharda inşallah gene burda olmayı ve yeniden yapmayı nasip etsin hepimizi ALLAH
Hepinize desteğiniz için teşekkürler
İyiki Varsınız ...
canim maalesef zeytinyagi liomon karisimini ne gunu baslarsan basla dun gece yapman gerekiyordu.bende gec baslamistim 1 gun ama dun gece yaptim.ayin cekim gucuyle alakaliymis.
bilmiorumki sali gunu yaprasan ne olur ayin cekim gucu olmadan yani bide dokunmasin?cogumuz dun bile kotu olduk zeytinyagindan sonra,tamamen atamama ihtimalin olabilir mi? bence sen ara bi sor uzmanlari var marankinin sitesinde sorulara cevap veriolarmis.arayan arkadaslarimiz oldu.
66 emos annen bu detox suresince mide hapi kullandimi ?ben kullandim acaba ondan mi bisey cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?