Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun
Benim 1 haftam burdaki arkadaşlarında tecrübeleri ve paylaşımlarıyla çok güzel ve kolay geçti
Ara ara tutan başağrılarım dışında ,onlarda bal ve kuruyemiş takviyesiyle hemen geçti .
Gerçekten lavmanda korkulacak hiçbişey yok sakın bunun yüzünden cayan başlayamayan arkadaşlar varsa korkmasınlar
1,5 kilo verdim ,çok az şey yememe rağmen az verdim ,
Dr Aidin SALıH ''YıTıK ŞıFANIN ıZıNDE''Kitabını herkese tavsiye ederim(Bu arada reklam amaçlı yazmadım umarım yanlış bişi yapmamışımdır )
Ne kadar yanlış beslendiğimizi aslında Rabbimizin genetik hastalık dışında hastalık vermediğini bizim gene nefsimize uyarak kanserojen genetiğimizi bozan fast foodlarla kendimizi ve devamlı zikir yapan hücrelerimizi nasıl zehirlediğimizi vücutta oluşan biriken kireçinde nasıl yıllar sonra kansere yol açtığını anlatıyo , ve aynı Maranki tarzı meyve sebze kainat eczanesi ile vücudumuzu temizleme yöntemleri var .Mesela günlük yemek ihtiyacımız 250 grmmış bunu biliyomuydunuz??Yüce Rabbimiz adaleti gereği hastalıkların bile çaresini doğada yaratmış .Ve düşünün 1400 yıl önce hurma bal sirke üzüm zeytin bunlardan başka ne varmış , biz nimetlere boğulmuşuz aslında ne kadar şanslı olduğumuzu anladım ve ne kadar az gıdaylada çok daha sağlıklı beslenebildiğimi ve kendimi o kadar dinç hissediyorumki ..
Eskiden tatlı ve hamur işine yumulurdum ve kana hemen karıştığı için acıkırdım hemen ve yüzüm sivilce ve izleri doluydu ama salata nasıl doyurucuymuş onu fark ettim ve acıkmadığımı , tamamen beslenme tarzımı değiştirmeye karar verdim , gerçekten az yiyince ibadet bile daha kolaylaşıyo diğer türlü ağırlık çöküyo namaza üşeniyoruz ..
Benden de yeşil yosunumsu şeyler çıktı çamur kum berbattı görüntü
Eminim temizlendik arkadaş , sonbaharda inşallah gene burda olmayı ve yeniden yapmayı nasip etsin hepimizi ALLAH
Hepinize desteğiniz için teşekkürler
ıyiki Varsınız ...

arkadasim ben senin kadar dinamik hissedemiorum,ve genelde de kime sorduysam benim gibi..sen naptinda ole hissediosun banada su isin sirrini versen? :Saruboceq:
mesela bugun ne yedin?

arkadşlar ben az önce lavman yaptım sabah yapmıştım ama şimdi bidasha yapmak istedim.ince küçük parmağım kadar kurt gibi beya z bişeyler düştü.daha birsirişey düştü ama pancar içtiğim için sabah rengi hepsinin kıpkırmızı ne olduğunu anlayamadım.ben sabahta lavman yapcam nasipse.bugün bi dilim keke avuç iiçim kadar pide yedim.ama hala hazmedemiyorum.çok rahatsız etti beni.haa bide çubuk kraker yedim.sabah yine son lavmanımı yapıp artık bu temizlik işini sonlandırıyorum.yarında kaçamak yapıp artık bu tarza beslenmeye dewvam edicem pazartesiden itibaren.
yalnız ben sanki kabız gibiyim.acaba bağırsaklar lavmana alıştıda kendiliğinden bidaha boşaltım yapamıycakmı.eğer bide öyleyse şifa bulcaz derken hastanelik olmıyayım.nolur önceki yapanlar veya şimdi yapanlar bu kabızlık işine bi yorum yapın.

bende biraz sonra lavman yapıcam çünkü tuvalete gittiğimde benden de taşa benzer küçük yeşil de değil bi garip şeyler çıktı sümüğümsü bir şeyle beraber,sabahki boşaltımımda da çıkmıştı sanırım zeytinyağı ve limonun etkisi akşama doğru gösteriyo,bakalım neler çıkcak...bu arada bende sabah haşlanmış patates ve küçük bir kaç tane beyaz peynir yemiştim ama akşam dayanamayıp kardeşimle pizza yedik ama çok değildi...yarın daha dikkatli yiycem bu arada sabah sebze sularını kestim artık midem geri veriyo çünkü dayanamıyorum

rose14 galiba en çok şey senden cıktı geçmiş olsun.bi tek bişey dökemeyende ben oda zannedersem yağı tutamamdan oldu yoksa bende de vardır kesin bişeyler çünki belirtileri var saglıklı olmadıgımın en azından toksinler garanti vardır

eie bencede yağı midende tutamadığındandır çünkü bende daha önce yaptıklarımda bende de çok fazla bişey çıkmamaıştı ama bu sefer nasıl olduysa midemden çıkarmadım çok zorlandım ama inat ettim çıkarmadım çok şükür gece mide bulantısıylada uyanıp çıkarmadım...inş. bir dahakine sende daha başarılı olursun

arkadaslar bende sımdı lavman yaptım sabah dokulmustu benden yesıl ırılı ufaklı taslar ıltıhaplar cıktı..Cok mutlluyum ...

benden fazla degil hiç çıkmadı bende ondan tahmin ediyorum çünki hepsini cıkardım yagın limonun. artık bakalım sonbahara kaldı vuslat
walla sizin adınıza seviniyorum kendimi düşündükce üzülüyorum bi tek ben ya
sağlıklı günler hepinize

lONDON UK BEN HEMEN HEMEN SABAH SEBZE SUYU DIŞINDA RESMEN ORUÇ TUTTUM SAYILIR
VE KENDıME ŞAŞTIM 7 GÜN EKMEKSıZ VE SADECE SALATAYLA ( AMA ıÇıNDE MAYDANOZ MARUL KIVIRCIK GELıNCıK TAZE SOĞAN DOMATES SALATALIK HAVUÇ ROKA ) NE ARARSAN VARDI TEK ÖĞÜN YEDıM RESMEN VE ıKıNCı GÜN ET PARÇALARI DÜŞÜRDÜM ...VE ACAYıP DıNÇıM SANIRIM AÇ KALDIĞIM ıÇıN , AMA CEVıZ FINDIK KURU ÜZÜM KAYISI BUNLAR DıNÇ TUTTU BıRDE ŞEKERıM DÜŞTÜĞÜNÜ HıSSETTıĞıM AN 1ÇORBA KAŞIĞI BAL ATTIM NORMALDEDE ZAYIFIM O YÜZDEN DAYANDIM SANIRIM CNMM
ARKADAŞLAR PEYGAMBERıMıZ ZAMANINDA 3GÜNLÜK SAĞLIK AÇLIK ORUCU TUTULUYODU .AMAÇ SıSTEMı TEMıZLEMEK . RABBıMıZ ÖYLE MÜKEMMEL YARATMIŞKı , AÇ KALINCA SAĞLIKLI HÜCRELER VÜCUTTAKı SAĞLIKSIZ KANSERLı HÜCRELERı YEMEYE BAŞLIYO VE KENDı KENDıNı TEMıZLıYO VÜCUT MÜKEMMEL YARATIŞIMIZ VAR ...

Bırde ne yedıĞımı sormuŞsun london uk , sabah lavmandan sonra sımıt yedım az peynırle bıtkısel karıŞım ( adaÇayı sınameke melısa yeŞıl Çay ) ıÇtım
ÖĞlen Çok az paskalya ( kı en ÖzledıĞım Şey bu oldu unlu mamule dayanamıyorum ) tek zaafım o :))
az Öncede brokolı haŞladım gene zeytınyaĞlı lımonlu salatam ve 1 dılım kepek ekmeĞı ...ben bugÜn kestım normal yavaŞtan baŞladım yanı ..
Ama sÖz verdım o Çıkan pıslıklerden sonra vÜcuduma artık onu hor kullanmıycam dıye
bırde kan grubuna gÖre beslenme var a + grubu olanlara sÜt ve kırmızı et yasak mesela ...ÇÜnkÜ hazmedemıyolar ve kendı kendısını zehırlıyo ınsanlar , ben gerÇekten sucuk yedıĞım zaman ve de sÜt ıÇtıĞım zaman fenalık geÇırıyodum o kıtabı okuduktan sonra fark ettım ve tamamen Çıkarttım 2 Şeyı hayatımdan ...
Son gece kusmadım rahat ıÇtım bılmıyorum allaha ŞÜkÜr , acayıp enerjık hıssedıyorum sanırım baldan ...bırde ÇÖrek otu arkadaŞlar ÖlÜm dıŞında herŞeye Çaresı var hadıs var hakkında ...zencefıl bal ve ÇÖrekotunu sabah aÇ karına hayatınıza sokun ...ve dr aıdın salıh yazılarını takıp edın ...hayatınız deĞıŞecek

slm kızlar bende sabah lavmanımı yaptım ama bugun nete hıc gıremedım cunku hala mıdem cok fena yatıyorum... bendende mercımek kadar 3-4 tane yesıl tas gıbı bısıler dustu ... ama ben bugun detoksa dvm etmedım cunku mıdem cok fena ... umarım ıcımız temızlenmıstır -tatlicadiarzu-

eie üzülme canım bende senin gibiyim bendende hiçbir şey çıkmadı akşam içtiklerimi bende gece çıkarmak durumunda kaldım buradaki arkadaşların çıkardıklarını görünce herhalde benim yaptığım olmadı gibi geliyor ben genelde fazla sebze haşlaması yiyememiştim ve de lavmanı çok fazla içimde tutamıştım. Bir haftadan beri çektiğimiz açlık yanımıza kar kaldı galiba (

ayy selam kıslar ya. kaç gündür netim gitti ancak bugün giderildi sorun . giremedim öle merak ettimki ne yaptığınızı . ben yağın hepsini içemedim yaaa (( öle midem bulandıki maalesef. ama sabah lavmanı yaptım afedersiniz keçi pisliği gibi bişeler döküldü . aslında kasımda yaptığımda her gün geliyodu bu şekilde ama yediklerimden kaynaklı sanıyordum. galiba ben bişeyler döküyomuşum . inşallah şifasını görürüm. şu an yazdıklarınızı okuyorum ama ben o kadar gün girememişimki baya sayfa var okumak zaman alıcak :))

bide ben bugün bıraktım lavmanı filan . artık yarın yapmıcam . yemeklere tam gaz başladım :)))
ama çok yiyemiyorum . bu arada 3,5 kilo vermişim ancak böle yersem hemen alırım . temizliğe başladığımda 59 idim. şimdi 55,5 filan . egzersiz filan yapıcam bundan sonra . almamam lazım bu kiloları

canım kesinlikle sna katılıyorum bende bu gün2 dilimkepak ekmeği ufak haşlanmış patates çk az havuç rende 1 bardakta zncefilçayı şimdide kabak çekirdeği yiyorum çünkü kabak çekirdeği barsktaki kurtları düşürüyomuç bendende bu gün1 tane solucan çıkttı :teytey::dance:a.s.:icecream:

Sağol canım ya inşaallah içebilirsin cevabı alırım,soracağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…