ya arkadaşlar bişi sorucam bugn zeytinyağlı pırasa çorbası yapcam azıcıkta bulgurla tuz atıcam bi mahsuru olurmu sizce yoksa bugünde devammı edicez ha bide azıcık salça fln atabilirmiyim
hanimlar ben bugun devam etmiyorum. bugun yediklerim elma ve havuc suyu kepekli ekmeye bir dilim peynir koydum ,kahvaldim bu. az oncede yesil cayimi içtim. mercimek corbasi yaptim, acikinca onu içicegim. lavmanda yapmicam ardik. lavman cikardigimiz nohut tanesi gibi yesil seylerden herkes cikarmis. Ailem de ve tanidikmarimda hep bunlari duydum .
bende yesil seyler ve yag gibi maddelerin disinda baska bir sey cikmadi, acaba yanlis bir seymi yaptim diye dusunmeye basladim, burdaki yorumlarinizi okuyunca.
neden yanlis bisimi yaptim die dusunuosunki mntha? ee ne guzel iste o nohut tanesi gibi yesil seylerden dusurmussun,Marankinin sitesinde de onun resimleri var zaten...genelde de yorumlar bu yonde zaten herkesten bole seyler cikti
Arkadaşlar ben çarşamba günü başlamıştım,bugün 4. günüm.Zeytinyağı ve limon suyunu salı günü içeceğim,değil mi?Sizleri örnek alarak dayanmaya çalışıyorum.
yemeye geçtikten sonra lavman yapabilirmiyiz sabah yapmıştım çok acele cevap bekliyorum arkadaşlar evden çıkmam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?