Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ben aiçicem dedim ama meyve sebze suyumu içemedim,çok bulantım vardı,sağlık olsun diye sağlığımdan olamazdım,kahvaltı yaptım ama sadece peynir ekmek,1 dilim yedim..ohhh beeee..bulantı felan kalmadı,karnımın kazıntısı geçti....keşke diyoerum bizde 1 çaybardağı z. yağı içseymişiz,o arkadaşlar bile bişeyler döktüler,ben sadece o 1200 kalorilik yağı içime aldığıma yanıyorum ,gerisi şifam olsun inşallah.....

ya bugün devam eden varmı.şimdi babamla kızma kahvaltı hazırlıyorum çay ve peynir yiyebilirmiyim.yoksa bugündemi sebze salayla geçiştireyim.sabah 500ml meyve sebze suyunu içitm ben.herkes yemeye başladımı

S; a Hanimlar. herkece buyuk gecmis olsun. elhamdulillah bitiiiiiii
ben aksam zeytin yagi ve limon suyunu karistirdim ve kasikla tam bi saatde içtim.içerken bir sey yoktu rahat içdim ikinci bardak bitince kendimi oyle rahazsiz hissettim ki karnim bobreklerimde bir agri oldu hemen sicak bir seyle sardim belimi bu iyi geldi. Nefes egzersizleri yaptim 20 dakika aynen anlatilan gibi, sonra basim cok dondu. namaz da egilip dogruler bu karismi her yerimde hissetim zorla hareket ettiriyordu bana. Saat 10 da yattim hemen uyuyamadim. mide bulantisi olmadi ama bende uzerimde atamagimi bir agirlik geldi, yatarken bu az gecer gibi oldu sonra uyumussum. sabah 6 da uyandim, lavman için ilk yarim 15 dk durdu, sonra 2 litreyi ise anca 5 dk durabildi hiç bu kadar duramamisti buda iyi bana gore. sonra sizlerinde yazdigi gibi nohut tanesi gibi yesil renkli seyler ve yaglar gordum, fazlada bir sey cikmadi. elh. bitt iya bir daha yapamicam ben ardik. bugunde sadece elma ve havuc suyu içecem digerlerinden çok tiksindim. kebekli ekmekye basliyacam bugun. sevmedigim yemekler bile oyle gozumde tùtùu ki ... : )))
saglik oyle kolay kazanilmiyormus. bu bir hafta oyle anladim ki bunu, bundan sonrada bunu korumaya çalisacagim.
Burda destek olan tum hanimlara çok tsk ederim. hepinizden Allah cc razi olsun ins.
Saglikli ve hayirli bir omurler dilerim hepinize....
Allah'a emanet olunuz... (f) (f) (f)

Son düzenleme:
herkese günaydın.ben daha yeni ayıldım.marankiyi bende gördüm arkadaşım tv yi açınca bütün yemeklerin üstüne kahve 1 saat sonra çay dedi.kahvaltınında aslında kahve altı birşeyler olduğunu söyledi

arkadaşlar inanamıyorum bende yeni çıktı sabah lavmanda bişi çıkmamıştı aynı o resimlerdeki gibi ama o kadar cok değil tabi 2-3 tane falan ya çok sevindim çok şükürkaydirigubbakcemile3

hala midem iyi değil oyüden meyve suyunu içmedim daha.dün gece çok bulantım olduama karnım da çok ağrıdı .10 gibi yattım sağıma ama bulantıdan soluma dönemedim.sonra karnım agrısı şiddetlendi.wc ye giittim.biraz cıktım az rahatladım sonra yattım. 1 edoğru bi daha karın ağrısı mide bulantısı.bu sefer hem üstten hem alttan çıkardım.kendimde kocaman bı boşluk hissettim.ağzımdan burnumdan z yağı geldi.cok zordu.sabahkı lavman da sarı bı su yeşil bişeyler cıktı.taş gibi değildi.sanki yeşil balmumu gibi.kendimi cok yorgun hissediyorum.karnımdanda hala sesler geliyor.herkese destekler için teşekkürler.kim ne için yaptıysa faydasını görür teşekkürler

cansu gözün aydın bak boşa gitmemiş çabaların.eminimki içerdeki hasta organları tamir etmişizdir.

emoş teşekkür ederim hemşo inşallah hepiimiz bütün sıkıtılarımızda kurtuluruz çünkü çok zor gerçekten sabır emek isteyen bi durum hihoyyyt

inş kimsenin çabası boşa gitmemiştir.bu çektiğimiz sıkıntılar oh iyiki yapmışıma dönüşür.akşam yattığmda 4 saatlik uykular yeter.kırışıklıklarımız geçer(az önce tv de maranki söyledi) hepimiz 10 yaş gençleşmişidir.bebek isteyenleer hemen hamile kalırlar.taşları olanlar düşürmüştür.hangi pislikler böcekler içimideyse bizi terketmişlerdir.midelerimiz bira küçüldüğüne göre diyete daha rahat devam edebiliri inş.başka ne desem yoksa gece aklıma geldikce kuscağım geliyor.hala bisey içemedim:hooray:

arkadaşlar şimdi benim karnumada kramplar girmeye başladı.az önce 2 kayısıs 2 hurma 3 kerde pide ısırdım.

konuyu 27 kişi okuyor maşallah hepimize azimli hanımlar.cansucum hemşo olduğumuza sevindim canım.

cümleten herkese geçmiş olsun kızlar,bugün beden temizliğinin son günüydü iki gün daha devam edicem dedim ama sanırım yapamıycam ama en azından yükleme yapmıycam program dahilinde hareket etmeye çalışacam.bu arada akşamki yağ limon beni gece boyu çok rahatsız etti ama ilk defa midemden çıkarmadım bu konuda sevindim,sabahki lavmanı yapınca çok şaşırdım aman ALLAH'ım o kadar pislik nasıl barınmış bende resmini çektim arkadaşlarmirmirmirmir sizden neler çıktı...

canlarım nasılsınız ben bu sabah sadece elma havuçiçyim daha sonra 1 dilim kepek ekmeği çok az kıvırcık salata yedim ama hala midem bulanıyo çıkanları görünce iyiki yapmışım dedim yemege hafiften geçiçem bu gun halimkalmadı çünkü kayın validemeşim bile sabrıma şaşırdı

melankoli 84 kasımda birlikte yapmıştık değilmi? yine bişeylermi döküldü canım ozamanda varmıydı bişeyler?

evet emoş beraber yapmıştık kasımda daa.syine yaptım bu sefer daha güzel sonuç aldım bence sebebi yağ ve limonu midemde kalması bence,diğer lerinde midemde kalmamıştı çünkü ama bu sefer kendime şalırdım acaip şeyler çıktı iltihap resmen birde yosuna benzer renkte yeşil yeşil parçalar...sen naptın emoş sendeki başarı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…