nevban biraz öyle oldu galiba bügün ne bulduysam yedim
ha birde bu kadar sabırlı ,cesaretli kişi bir araya gelmiş kaç gündür merak eder dururum acaba hangi burçlardanlar diye
ha birde bu kadar sabırlı ,cesaretli kişi bir araya gelmiş kaç gündür merak eder dururum acaba hangi burçlardanlar diye
msolakcım ben burçlara pek inanmam gerçi ama ben ağustos doğumluyum aslan burcuyum
ne sonuç çıktı şimdi merak ettim doğrusua.s
eie, birşey sormak istiyorum gece termorun ısısı nasıldı. çok sıcak olduğunda karaciğer kendini kapatıp pisliklerini dökmüyormuş yeni öğrendim ve çok üzüldüm ben kaynamış su koymuştum termofora belki de bu yüzden temizlenme olmadı ama herşeyde bir hayır vardır burdaki arkadaşlardan biri Dr. Aidin Salih diye bir bayandan bahsetmiş nette aradım ve çok ilginç şeyler buldum
çantadan kuş çıktıkaydirigubbakcemile3 ben astrolog değilim canım benimkide meraktı
bende aslanım
ekim ayında ceviz büyüklüğünde yeşil bir şey dökmüştüm bu sefer nohut büyüklüğünde bi sürü yeşil şeylerden dökdüm. bence ikinci seferde bağırsaklarım daha iyi temizlendi. zaten lavman sırasında geçen sefere nazaran çok çok daha rahattım. dün gece kafam klozetin içindeyken bir daha kesin yapmıcam diyodum ama büyük ihtimalle ekimde tekrar yapıcam
herkese geçmiş olsun...
merhaba arkadaşlar ben de beden temizliğini yaptım lavmanı en fazla 5 dk tutabıldım hiç birşey çıkmadı 25 yaşındayım arkadaşlarla bırlıkte yaptık onlarda da bişey çıkmamış dün de zeytınyagını içtim ama midem çok bulandı ve çıkarmak zorunda kaldım ya karnım hala çok şiş nasıl olcak bilmiyorum nisan mayıstada devam etmek istiyorum. herkesten biişey çıktı mı merak edıorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?