Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
nevban biraz öyle oldu galiba bügün ne bulduysam yedim

eie, birşey sormak istiyorum gece termorun ısısı nasıldı. çok sıcak olduğunda karaciğer kendini kapatıp pisliklerini dökmüyormuş yeni öğrendim ve çok üzüldüm ben kaynamış su koymuştum termofora belki de bu yüzden temizlenme olmadı ama herşeyde bir hayır vardır burdaki arkadaşlardan biri Dr. Aidin Salih diye bir bayandan bahsetmiş nette aradım ve çok ilginç şeyler buldum

kızlar annem bugün tozuttu sabah yumurta akşam börek kek tavuk götürüyo valla.verdiği 4 kiloyu bugün aldı kadın yaa:))

herkese iyi akşamlar ,arkadaşlar bende dün akşam yağ limon karışımını biraz zorlanarakta olsa içtim.Nefes egzersizini yaptıktan sonra baş dömesi başladı ve 10 gibi hemen yattım ama yattıktan sonra enseden gelen felaket bir başağrısı sabah saat 5 e kadar dayanmaya çalıştım kalktığım zaman baş dönmesi dahada fazlaydı ve istifar ettim lavmanı yaptım ama ikinci kez aldığım suyu malesef bugüne kadar uzun süreli hiç tutamadım bendende diğer arkadaşlarınki gibi yeşil yosuna benzeyen şeyler çıktı ama bugün neredeyse bütün gün yattım çok halsizim ve baş dönmesi hala devam etmekte acaba hala içerde birşeyler varda onun içinmi böyleyim bilmiyorum aslında yarında lavman yapmayı istiyordum ama hiç takatim kalmadı bugünde neredeyse aç geçirdim sabah pancarlı meyve suyunu içtim öğlen birşey yemedim öğleden sonra birkaçtane hurma yedim baktım iyice fenalaşıyorum mecimek çorbası içtim şimdi fena değilim ama hala başım dönüyor.Kaç gündür yazılanları okuyarak sizlerdende güç aldım bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.Allah herkese bu sabrın karşılığında şifasını verir ınşaallah:enbuyukkk:

ha birde bu kadar sabırlı ,cesaretli kişi bir araya gelmiş kaç gündür merak eder dururum acaba hangi burçlardanlar diye

Son düzenleme:
ha birde bu kadar sabırlı ,cesaretli kişi bir araya gelmiş kaç gündür merak eder dururum acaba hangi burçlardanlar diye

msolakcım ben burçlara pek inanmam gerçi ama ben ağustos doğumluyum aslan burcuyum
ne sonuç çıktı şimdi merak ettim doğrusua.s

nevbancım sıcaktı su torbam eeeeeee ama diyolar karaciğeri sıcak tutun deselerya fazlada yakmayın diye iyice ısınsın diye suyu kaynattım koydum torbaya maranki iyide bide ayrıntılı yazza şu olayları ha bire kafamız karışıyor dimi.ya bide yağı tutamadımki en erken ben cıkardım şu bayana bide ben bakıyım saol. artık ekimde falan tekrar deneriz bencede herşeyin hayırlısı

bende aslanım
ekim ayında ceviz büyüklüğünde yeşil bir şey dökmüştüm bu sefer nohut büyüklüğünde bi sürü yeşil şeylerden dökdüm. bence ikinci seferde bağırsaklarım daha iyi temizlendi. zaten lavman sırasında geçen sefere nazaran çok çok daha rahattım. dün gece kafam klozetin içindeyken bir daha kesin yapmıcam diyodum ama büyük ihtimalle ekimde tekrar yapıcam
herkese geçmiş olsun...

bende akrep burcuyum.aynen bizim yaptığımız gibi ayın hareketlerine göre farklı tarihlerde doğan insanların farklı karakterleri olurmuş kızlar burç ayrı fal ayrı.

merhaba ege sen kronik kabızlığın için yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam dimi
nasıl oldun peki herhangi bişey içmeden barsak hareketlerin düzenli hale geldimi şuan nasılın
bende kronik kabızlık için yaptım da bende çok inanarak yaptım
kii düzeldiğini yazan bi kaç kişiyi de okuyunca moral oldu bana inancım daha da arttı

Dun zar zor ıctıgımız zeytınyagının faydası,
Zeytinyağı mide asidini azaltarak mideyi gastrit ve ülser gibi hastalıklara karşı korur. Bunun yanı sıra safra salgısını harekete geçirerek, sindirimin en mükemmel hale gelmesini sağlar. Safra kesesinin boşalma işlemini düzenler ve safra taşı riskini azaltır. Ayrıca içindeki klor sayesinde de böbreğin çalışmasına yardımcı olur ve böylece vücudun atıklardan arınmasını kolaylaştırır. Bunların yanı sıra beyin damarlarının sağlığına da olumlu etkisi vardır

merhaba arkadaşlar ben de beden temizliğini yaptım lavmanı en fazla 5 dk tutabıldım hiç birşey çıkmadı 25 yaşındayım arkadaşlarla bırlıkte yaptık onlarda da bişey çıkmamış dün de zeytınyagını içtim ama midem çok bulandı ve çıkarmak zorunda kaldım ya karnım hala çok şiş nasıl olcak bilmiyorum nisan mayıstada devam etmek istiyorum. herkesten biişey çıktı mı merak edıorumm

slm kızlar ben dün gece tüm içtiklerimi 23:30 gibi çıkardım.iyikide çıkardım.kalbim 32 atıyordu.o kadar hızlıydıkiatışı yerinden fırlayacak sandım.açıkcası dün geceden sonra bidaha yapmayı düşünmyrm.umarım sebep olurda bebişlerimizi kucağımıza almamız nasip olur.buarada benden 2 tane lipton çay poşeti tarzı şeyler çıktı.sanırım parazit larva yuvasıydı.neyse bitti çok şükür.arkadaşlar herkese de çok ama çok teşekkür ederim.gerek desteğinizden gereksede dualarınızdan dolayı....

Arkadaslar bugün sivasta bir bayan kozmik temizligi yüzünden vefat etmis biride komadaymis. Sanirim su tüketmemisler hic. Bence marankinin bu konuda hatasi. Sitesinde ve tvde verdigi bilgiler cok eksik kalmis buda bazilarina pahaliya malolmus malesef

benden bişey çıkmadı canım 26 yaşındayım sanırım yağı tutamamızdan cıkmadı bende sen gibi bagrsaklarımı rahatlamış hissetmiyorum lavmanı uzun süre tutabilmeme ragmen.
nisan mayısta yapma bence bu temizlik yılda 2 kere yapılırmış 6 ayda bir ben ekim yada kasımda düşünüyorum yapmayı. her ne kadar başarılı olamasakta bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…