Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
sanırım haklısın içim dışıma çıkar herhalde zaten bişey yediğim yok teşekkür.........
kizlar hersabah 7 9 arasi diye biliyorum.ben alsebe bas agrisi herkesde var hemen hmen tansiyonuin normalde yuksekse yukselmemis olabilri cokda..benim arkadasim basagrisi cok oldugu için birakti kürü dayanamadin.ama bugun okadar cok agrimiyor ..
Transporter bencede sabah yap...

arkadaşlar kattığınız elma yeşil olacak kırmızı olmayacak lahana,pancar,yeşil elma,havuç olması gerekenler sabah menüsünde ben izledim tv de hayvansal hiç bişi olmayacak ekmekte yok.ben bu sabah lavman yaparken doğum sancısı çektim sanki öyle zor oldu ama birazdaha uzun süre durdum

Yeni gelenlere oncelikle bir hosgeldiniz...Ve kolay glesin... :)))

Herkesin takildigi lavman sanirim..Banada zor geliyor dun yapamadim ben aksamlari gunes batarken yapiyorum...Sabah kaciran yapamayanlar aksam gunes batarken yapabilirler..Iremya valla seni tebrik ederim....

Bende gecen seferki temizlikte 2. gunu siddetli basagrisindan birakmak zorunda kalmistim...Dayanilacak gibi degildi cunki...Herkeste varsa normal demekki olmasi..Icim rahatladi biraz... :)))

hafif bi başağrısı bendede var ama doktorda yaşayacaklarımı düşününce dişimi sıkıyorum .....çünkü midemden çok rahatsızım şu endoskopi denen şeyden bahsettiler çok korktum ........bide kadın doğum doktoru cabası inşaallah bunun faydasını görürüz hepberaber bi nüfus patlaması yapak.......

Merhaba arkadaslar,annemle yazilanlari takip ediyorduk,dayanamadik bizde üye olduk XD.
ben sadece bi gün yapabildim,ac kalmak sorun degildi, ama basagrisi ve derslerime calisamam birakmama sebeb oldu,yakinda sinavim var, cok kötü bi tarihe geldi ya:s
herneyse annem devam ediyor,ama onunda felaket basiagriyo,bacaklari,kaslari,dizleri agriyo.
lavmani bizde bulamadik fisfisfis:sm_confused:
ya ins. sonuna kadar yaparsiniz,ben dayanamadim,ama bu diyeti uygulayanlari uzaktanda olsa destekliyorum hihoyyyt, annemide burda, yaninda güzel güzel yemekleri yiyerek kötükedihüso saka saka :))
herkese kolay gelsin!

ben ve esım bugun basladık sabah esım lavman yaptı aksam da ben yapacagım ıkı kısı bır arada lavman yapılamıyor yardım gerekıyor arkadaslar bu arada asırı basım agrıyor ustelık regl olmusum yan tesırı felan olmaz dı mı arkadaslar??

05-07 arası lavman uygulandı
07.30 karısımlı sebze meyva suyunu ıctık
oglen karnabahar hasladım uzerıne lımon sıkıp yedık
aksama ne yapacagım Allah kerım ben de bu aksam lavman yapacagım lavman setı bulamadım cok zorlanıyorumm elımdekı kucuk sıseyle ıdare edıyorum bı de 2 lıtre su olunca epey zaman alıyor hakkımızda hayırlısıı...

Son düzenleme:
Yeni gelenler hosgeldiniz..Ben oglen yemegimi yiyiyorum su anda..Patates havuc hasladim biraz pancarida cig rendeledim onlari yiyiyorum..Lavmani aksam uzeri yapicam...Bende hafif bas arisi ara ara hafif basdonmeleri oluyor..Ikisi arasinda gidip geliyorum...Dinlenerek gecirmeye calisicam...Kendimi fazla yormamaya calisiyorum bugun...Yariladim sayilir...Ama wc ye pek cikmiyorum diyebilirim...Sizlerde durum nasil?

Birde aksam icin butun sebzeleri haslayip sebze corbasi yaptim...Blendirdan gecirmedim hanuz...Aksam yemegimde (benimkiler yani )hazir..Simdi cocuklara ne yapicam diye dusunuyorum..mirmirmirmir mirmirmirmir

Birde video koyulup paylasilan bir sitede (isim vermek yasak ondan yazamiyorum ama anlamissinizdir) orada bu konuyla ilgili videolar var arkadaslar...Yenilip icilecekelr hakkinda...

Son düzenleme:
kızlar tek olmadığıma sevindim bende bugun başladım.sabah lavmanı uyguladım.meyve suyu karışımını içtim.öğlen haşlama ıspanak limon sıkıp yedim.akşama brokoli haşlayıp yicem.daha önce hiç tadını bilmediğim bi şey brokoli.inş.yiyebilirim.sebze çorbasının tadını merak ediyorum.alsebe hangi sebzeleri koydun içine.

Lahana hacuc patates karnibahar domates kabak zeytinyagi koydum sogan koyacaktim unuttum..Dudukluyu kapatinca aklima geldi..Blendirdan gecirip uzerine kekik nane bisiler ekleyip icicem insallah...
Kolay gelsin sanada elifecan...Hosgeldin bu arada...

ALLAH hepinize kolaylık versin arkadaşlar gerçekten sabır işi bu ama faydaları çok inşallah şifa bulursunuz bende deli gibi heveslendim ama siyah çay ve sigara tiryakisiyim ondan yapamıyorum ..

yalnız mevsiminde olan sebze ve meyveler diyor bence domates kullanmasan daha iyi olur

daha önce sormuştum tekrar sorayım.kürü sabah akşammı yoksa sadece sabahmı içiyorsunuz?
ben tam bilmiyorum...

Son düzenleme:
Kalın bağırsağa normal peristaltik hareketini kazandırmak için öğle ve akşam yemek menüsüne yeterli miktarda sebze, meyve, kabuklu bulgur gibi lif bakımından zengin besinler eklemek gerekir..
arkadaşlar bu yazıyı bedeb temizliği ile ilgili malum kişinin sitesinden aldım. burada bulgur yenilebileceği yazıyor. bilgilerinize sunulur.

ben şöyle düşündüm hani patates katıdırya bağırsakların tam çalışması için yenmez diye düşündüm yenmez diye de yazılmamış evet afiyet şeker olsun yiyenlere:)

hihoyyythihoyyythihoyyytbulgur yenecek yanii bu çok güzel haber Nalan canım saol..kızlar desenize kısırda yiyebiliriz şöyle bol salatalı ama salça olmayacak dimisenağlamaneyse pilav yeriz hiç olmazsa ...az önce ıspanaklı yemek yaptım çok güzel oldu herkese tavsiye ederim.
az zeytinyağında soğanları kavurdum sonra içine temizlediğim ıspanakları elimle kırarak koydum üzerine biraz su haşladım sonra içine bir avuç bulgur (ama ben bulgurları yememek için özen göstermiştim) bulgurlar şişince ocaktan kendime ayırdım.diğer kısmına eşim için salça kızartıp koydum.İçine bol limon azıııcıık tuz gerçekten harika oluyor kızlarcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…