kizlar hersabah 7 9 arasi diye biliyorum.ben alsebe bas agrisi herkesde var hemen hmen tansiyonuin normalde yuksekse yukselmemis olabilri cokda..benim arkadasim basagrisi cok oldugu için birakti kürü dayanamadin.ama bugun okadar cok agrimiyor ..sanırım haklısın içim dışıma çıkar herhalde zaten bişey yediğim yok teşekkür.........
kizlar hersabah 7 9 arasi diye biliyorum.ben alsebe bas agrisi herkesde var hemen hmen tansiyonuin normalde yuksekse yukselmemis olabilri cokda..benim arkadasim basagrisi cok oldugu için birakti kürü dayanamadin.ama bugun okadar cok agrimiyor ..
Transporter bencede sabah yap...
yalnız mevsiminde olan sebze ve meyveler diyor bence domates kullanmasan daha iyi olur
Siteden falan almadim ben...Patates neden yenmiyicek ki?Yasak olanlar belli ozel bir yerden okuyup yemiyorum yani..Bak kafami karistirdin simdi?
Hatta 1. gunu patates salatasi konusu vardi..Herkes hemfikir patateste???
Sana ozel mesaj gelmiyor kapali ayarlarin sanirim.. yo...be..var ya orasi iste.. :)))
hihoyyythihoyyythihoyyytbulgur yenecek yanii bu çok güzel haber Nalan canım saol..kızlar desenize kısırda yiyebiliriz şöyle bol salatalı ama salça olmayacak dimisenağlamaneyse pilav yeriz hiç olmazsa ...az önce ıspanaklı yemek yaptım çok güzel oldu herkese tavsiye ederim.Kalın bağırsağa normal peristaltik hareketini kazandırmak için öğle ve akşam yemek menüsüne yeterli miktarda sebze, meyve, kabuklu bulgur gibi lif bakımından zengin besinler eklemek gerekir..
arkadaşlar bu yazıyı bedeb temizliği ile ilgili malum kişinin sitesinden aldım. burada bulgur yenilebileceği yazıyor. bilgilerinize sunulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?