teşekkür ederim bitanemŞeniz keşke dediğin gibi biri olabilseydimbravo arkadasım sana.ne guzel seyler düşünüyorsun yemek konusunda bence tam bır yetenek.oda send efazlasıyla var canım
evet canın bulgur varmış :dance:kabak mevsim sebzesi değil canımarkadaşlar şimdi kesin bulgur var dimi
kabak kavurmasıda olur dimi.hafif zeytinyagıyla pişirsek.akşam az yemeyi unutmayın
bizim arkadaş denemiş.7 kilo vermiş.ve sonuncu gün lavman yaptığında taş düşürmüş.yeşil yosun gibi şeyler çıkarmış ve balgam çıkarmış.....
hamileler de yapabiliyomu
arkadaşlar bide lavman yaparken hep 500ml lemi başlıyoz.ben bugun zor dayandım patlıcam zannettim.ilk gün diyemi böyle oldu yoksa hergün böylemi olcak.bide siz 2,5ltyi aynı andamı uyguluyosunuz
ben bulgur işini yapmıştım zaten:jeyyar: akşam da kısır yapalım diyecektim yazamadım.bugünü salata ve ıspanakla geçirdim.lavman sonunda birşey çıkıyor mu diyenlere cevap;evet çıkıyor.en azından benim bağırsaklarım temizlenmeye başladı.lavman suyuma sirke ve limon katıyordum bu akşamkine sarımsak ezip onun suyunu da ekledim.sarımsak suyu katılırsa bağırsaktaki parazitleri de temizliyormuş.ama 2 lt çok kardeşim,bu ölçüyü kim koyduysa maşallah ne bağırsak varmış:1shok: yarın ne yerim bilmiyorum ama araları ceviz fındık ve bademle dolduracağım kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?