Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
bravo arkadasım sana.ne guzel seyler düşünüyorsun yemek konusunda bence tam bır yetenek.oda send efazlasıyla var canım
teşekkür ederim bitanemŞeniz keşke dediğin gibi biri olabilseydim canım arkadasım inşallah emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda alırız:Saruboceq:

bende de asırı basagrısı var dayanmalıyız malum karı koca beraber yapıyoruz bu nu bu arada ben bugunki lavmanı yarıda kestım yapamadım elımde kucuk sıseyle olmuyor lavman setı bulabılseydımm ((

eczacılar bilmiyo kionlarda olmuyo kaç eczaneye baktım medikallere soracaksın yoksa zor olur inşallah bulursun

arkadaşlar şimdi kesin bulgur var dimi
kabak kavurmasıda olur dimi.hafif zeytinyagıyla pişirsek.akşam az yemeyi unutmayın
bizim arkadaş denemiş.7 kilo vermiş.ve sonuncu gün lavman yaptığında taş düşürmüş.yeşil yosun gibi şeyler çıkarmış ve balgam çıkarmış.....

hamileler de yapabiliyomu

arkadaşlar bide lavman yaparken hep 500ml lemi başlıyoz.ben bugun zor dayandım patlıcam zannettim.ilk gün diyemi böyle oldu yoksa hergün böylemi olcak.bide siz 2,5ltyi aynı andamı uyguluyosunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bakın ne buldum aşağıya kopyalıyorum;
Not: Bu temizlik- detoks- arınma ile bedenden kaybedilen faydalı unsurları telafi için ve COSMIC Alfa Alfa, Soya, Kapari ve kilolu alma ve vermede sorun yaşayanlar için Spirulina ve Yeşilçay BESİN DESTEK ÜRİNLERİNİ kullanmaları önerilir.
Detoks sırasında COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmaları halinde temizlenmiş olan bedene çok daha etkili ve tesirli olacak; kalın barsak, karaciğer, safra kesesi, akciğer, böbrek, pankreas ve dalak temizliği için katkı sağlayacaktır. Beden temizliği sırasında COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmadığınız takdirde daha sonra bu organlarınızdan kaynaklanan rahatsızlıklar için COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmanızı tavsiye ederiz.
yani şimdi biz bu ürünleri kullanmaz isek ilerde sıkıntımı çekeceğiz offff ama çok pahalı yaa:1shok:
ne yapacağız kızlar:uhm:

önce 500ml sonra kalan 1500ml
bugün birebir dinledim 3 gündür de yapıyorum

evet canın bulgur varmış :dance:kabak mevsim sebzesi değil canım

hamileler de yapabiliyomu

bence hamileler yapmasın :1no2:

arkadaşlar bide lavman yaparken hep 500ml lemi başlıyoz.ben bugun zor dayandım patlıcam zannettim.ilk gün diyemi böyle oldu yoksa hergün böylemi olcak.bide siz 2,5ltyi aynı andamı uyguluyosunuz

elifececan 500 ml başla boşalt daha sonra geri kalan 1.500 kullan canım 2.5 litre değil toplamda 2 lt olması lazımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Hamileler ve sut verenlerde yapabilirmis ben okumustum...Bende basarmak uzereyim lavmani tamamen..Yanliz simdi sunu anlamadim..500 ml verip bosaltimmi yapiliyor yoksa 500 ml verilip biraz bekletilip devammi ediliyor??

Serare ben gecen sefer o basagrisi yuzunden biraktim ayni gecede mail attim boyle boyle biraktim ama devammi etmeliyim diye..2 gun sonrasinda ancak cevap geldi birakmamam gerekiyormus cunki vucuttan atilmaya baslanmis toxinler diye...Sende birakma diyicem ama benimkide cokk cok siddetliydi ondan birakmistim dayanamayip..Zaten yariladik sayilir..Az kaldi artik pes etmek yok...Birde son gunu atlatirsak tamamdir insallah...Birde cikan bisiler varmi diye sormustum sizlere cevap alamadim...Afedersiniz idrarla bisiler cikiyor sanirim..Sizde dikkat edin derim...

Vee bu aksam koca bir tepsi borek onumdeydi ve ben tek lokma alamadim..Yiyecekler gozumde ucusuyor yaa...;senağlama senağlama

albese canım önce 500 ml ile boşaltım yapıyorsun sonra 1.500 ml ile yapıyorsun.
evet canım az kaldı az önce baktımda perşembe akşamı şu zeytinyağı ve limon suyu içtikten sonra cuma günü yemeklere geçilebiliyor.

kızlar bende lavman yok onun için bilmiyorum.yani 2 günde içindeki sıvı bitince 3. gün ve diğer günler ne yapıyosunuz bu lavman işini?

ben bulgur işini yapmıştım zaten:jeyyar: akşam da kısır yapalım diyecektim yazamadım.bugünü salata ve ıspanakla geçirdim.lavman sonunda birşey çıkıyor mu diyenlere cevap;evet çıkıyor.en azından benim bağırsaklarım temizlenmeye başladı.lavman suyuma sirke ve limon katıyordum bu akşamkine sarımsak ezip onun suyunu da ekledim.sarımsak suyu katılırsa bağırsaktaki parazitleri de temizliyormuş.ama 2 lt çok kardeşim,bu ölçüyü kim koyduysa maşallah ne bağırsak varmış:1shok: yarın ne yerim bilmiyorum ama araları ceviz fındık ve bademle dolduracağım kesin.

Aman iyi o zaman ben 2lt yle ugrasiyordum..O zaman kolay o... :)) Ben cumartesi gunu zeytinyagla limon içilir diye hesaplamistim aman ne kadar sevindim sana anlatamam..Ustelik persembe gunu evdeyim..Cuma sabah okul var cumadan olsa yanmistim.. :)))

Sen nerden okudun sarimsagi..Ben hiç duymadim eminmisin?ve nasil hazirladin ezip suyunu derken kac dis koydunki suyu azdir onun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…