Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Hayirli sabahlar herkese..Bu konu baya bilgilendirici oldu saglik konusunda...Surekli bakmaya calisiyorum paylasimlariniz için cok tesekkurler...

yazdıklarını sonuna kadar destekliyorum

SıGARA VE ZARARLARI
Müslüman Allah'ın (c.c) kendisine verdiği nimetlerin kıymetini bilen insandır. Allah biz insanoğluna sağlık nimetini vermiştir, insanın kendi bedenine ve ruhuna karşı birtakım vazifeleri vardır. Bu vazifeler; Bedenini terbiye etmesi, sağlığını koruması, zararlı perhiz ve rejimlerden kaçınması, vücudunu harap edecek şeylerden sakınması, iradesini kuvvetlendirmesi gibi görevlerdir. Müslümanın sağlığını koruması, vücuduna zarar verecek şeylerden sakınması inancının gereğidir. Müslümanlıkta içki içme, uyuşturcu ve vücuda zarar veren maddeleri kullanması haramdır. Vücuda zarar veren maddelerin başında sigara gelmektedir. Akıllı insan sigara içmez.
ınsan vücuduna olan zararları şunlardır:
1- Kalbin atış hızı (nabız) artar. Kalpte çarpıntı olur. Hastalarda kalp krizi çıkar.
2- Solunum hızlanır.
3- Midede asit salgısı artar. Sigara zamanla gastrit ve ülsere sebep olur.
4- El ve ayak damarlarının çapı daralır. El ve ayağa normalden az kan gider. El ve ayakta sıcaklık düşer.
5- Vücudun bütün damarlarının büzülmesine sebep olur. Bütün organlara giden kan azalır. Her organ daha az kapasiteyle çalıksın
6- Damarlar büzüldüğünden kalp aynı işi yapmak için zorlanır, şahsın tansiyonu artar.
7- Bağırsak hareketleri kısmen artar. Böbrek üstü bezlerinden adrenolin adlı horman salgılanır. Bu hormon vücudu adeta alarma sokar.
8- Kanda kolesterol artar.
9- Beyne giden kanda azalma olur. Beyin daha az kapasite ile çalışır, yüksek doz nikotin kusma, baş dönmesi yapar.
Ekonomik yönden ise israf haramdır. ; Sigara zararlı bir nesne olduğundan onun için ödenen bedeller israf sınıfına girer. ınsanın ona verdiği parayı yararlı işlerde kullanması kendisi için daha uygundur.

karankicim saol bilgiler için. bugün demi senin tahlil sonuçların hemen beklioruz bak yaz buraya :))

s;a hanimlar. hacamat ile ilgili yazilari okudum. benim annem 12-13 yil once bel fitigi olmustu
1ay hic ayaga kalkamamisti en son bir aile dostumuz bir dr tavsiye etti. O dr anneme belinden jjiletle ayni hacamat gibi kan almis belinin 3 ayri yerinden. Rabbimin izni ile annem o gunden sonra ayakta su an. demek hacamatin bu kadar faydasi varmis demek. bilmedimiz ne cok tedavi sekli var...

Son düzenleme:
3 ayda bir düzenli yaptıran ve çok sağlıklı olanlar var ...Bir kez deneyim yaza yakın sonra inşallah bende hayatıma düzenli sokmak istiyorum
Birde arkadaşlar aynı görevi sülüklerde alıyor vücuddan biraz ürkütücü onları koyabilmek ama yaratılış sistemlerini bi okusanız sanki sadece bu tedavi için yaratılmış olduklarına inanır Rabbimize hayran olursunuz o derece ...
Ne demiş Mevlana '''Din işi bir hayranlık işinden başka hiçbirşey değildir ''(Mesnevi)

Şabi’den gelen rivayete göre Peygamberimiz şöyle buyurmuştur:

“ılaçların en hayırlısı … … , hacamat, müshil ve sülüktür” (Kenzu’l-Ummal, h.no: 28167-Beyhakî’den naklen-).
Çocukluğumda hamamlarda sülük vurunurlardı. Yani, birkaç santimetre uzunluğunda sülük dediğimiz hayvan vasıtasıyla şifa için kan aldırırlardı. Yenilere kadar da bunu iptidai bir metot olarak bilirdim. Halbuki şimdi, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde tıp araştırmacılarının, sülüklerle yeniden araştırma yapmaya başladıklarını hayretle görüyoruz. Belirli şartlar altında bu hayvan, faydalı bir tedavi vasıtası kabul edilmektedir.

Doktorların tıbbî sülük dedikleri bizim küçük vampir, acaba nasıl kan emer? ınsanlar hangi cesaretle bu hayvana derilerini, damarlarını kestirip de kanlarını akıttırıyorlar?

Sülükler, tâ doğuştan modern kan alma metoduna sahiptir. Yani, Sani-i Hakîm, bu iş için onları hususi tanzim etmiş. Şimdi bir laboratuara gidip kan aldırmağa kalksanız; mutlaka canınız yanar. Amma bizim tıbbî sülük hiç acıtmaz. Cenab-ı Hak ona üç adet jilet keskinliğinde çene takmış. O, bunlarla operasyon yapar. Sonra yaraya, uyuşturucu şırınga etmeyi de ihmal etmez! ışte bunun için kanını emeceği kimseyi acıtmaz. Acaba bizim sülük efendi, insanların sinir sistemine sahip olduklarını, bunları uyuşturunca acı çektirmeyeceğini hangi tıp fakültesinden öğrendi? Sonra kendi özel uyuşturucu maddesini hangi laboratuarda keşfetti?

Dahası var. Bizim sülük efendinin tıbbî mahareti bundan ibaret değil. ınsanların bir tarafı kesilse ve küçük bir yara açılsa, kan birkaç dakika sonra kendiliğinden kesilir. Bu da Cenab-ı Allah'ın hayatımızın devamı için kanımıza verdiği bir özelliktir. Aksi takdirde hastalık var demektir. Bizim sülük efendi, kestiği damara yanaştı mı, normal olarak şöyle bir yarım saat kadar kan emmelidir. Çünkü ancak bu zaman zarfında bir öğünlük gıdasını alabilir. Eh, bilim sülük efendi insan kanun en iyi tanıyanlardan birisidir! Nasıl olsa o, en az bir doktor kadar bilgili ve bir kimyager kadar maharetli!

Bunun için vücudunda salgı bezleri inşa etmiş. Bu minik laboratuarlarda, kanın pıhtılaşmasını önleyici birudun denilen maddeyi keşfedip imal etmeye başlamış. Uyuşturucunun yanı sıra, deriye bu maddeyi de şırınga eder. Böylece kanın; sürekli akmasını sağlayarak istediği kadar içer. Önce, sarsılıp titreyerek emmeye başlar. 20 - 30 dakika sonra, bir öğünlük gıdasını oluşturan kanla şişmiş olarak deriden ayrılır. Ve yavaş yavaş sindirim işlemine başlar.

Hani insan, sülüğün kan emmek için sahip olduğu özel aletlerini, vücudunun hususi tanzimini ve tıbbî maharetlerini Cenab-ı Allah'a vermese, onu, mütehassıs bir doktor, eşsiz bir biyokimyacı kabul etmesi gerekiyor. Bilmem başka nasıl izah edeceğiz? Onu yaratan ancak Cenab-ı Hak'tır. Çünkü Rabbimiz canlıları ve onların kanlarını, sinir sistemlerini en iyi bilen Zat'tır. ışte bunun için sülüğü ona göre tanzim etmiştir: Sülüğün varlığı ve kan emmek için hususi tanzimi gösteriyor ki, sülüğü kim yaratmışsa, insanları da yaratan O'dur. Evet, bir sülüğün vücudumuzda açacağı yarayı uyuşturabilmesi, kanımızın akışını sağlayan birudun maddesini imal edebilmesi, yaratıcının birliğine bir ispattır. Vahdaniyete bir delildir.

Bakın, sülüğün vücudunda, Rabbimizin daha ne hikmetleri var.

Sülük, bir insan vücudundan 20 - 30 dakikada aldığı kanla, hayatını tânı altı ay kadar sürdürebilir. Bunu nasıl sağlar? Niçin bir emişte hu kadar çok kan alma istidadı verilmiş?

Tıbbî sülük, yaşadığı kendi tabiî sulak ortamında, insan kanına benzeyen bir besini kolay kolay bulamaz. Bu yüzden Sani-î Hakim olan Rabbimiz, onun vücuduna, elde ettiği bir besinden en fazla faydalanabileceği bir sistem yerleştirmiştir. Şöyle ki : Bir öğünlük besinini emip ve depolarken vücudu, normal hacmine göre on kat şişebilmektedir. Emmeden sonra, önce kanın suyu ayrılır ve özel ceplerde depolanır. ış bununla da bitmez. Kanın çözüşmemesi gerekir. Bunun için de bağırsaklarında bulundurduğu özel bakterileri (Pseudomonas hirudinus) kullanır. ışte bu sistem sayesinde bir sülük, yalnız bir öğün yemeği ile hayatını altı ay kadar sürdürebilir. Hatta bu süre sonunda kendi vücut dokularını parçalayarak bir süre daha yaşayabilir.

Bu hayvan şimdi modern tıpta nerelerde kullanılıyor?

Sülük uygulamasının, ciddi doku zedeleme sinin verdiği rahatsızlıkları giderdiği görülüyor. Meselâ ameliyattan sonra yara izini taşıyan dokuyu iyileştirdiğini gösteren emareler var. Sülükler kan çekme aracı olarak da kullanılabilecek. Bilhassa kalp yetmezliği, ya da kalp krizi geçiren insanların tedavisi onların yeni kullanım sahalarıdır. Ayrıca son araştırmalar, vücuttan kopmuş organların dikilmesinde de onların işe yaradığını göstermiştir.

Sülüğün hiç acıtmadan, modern bir tarzda kan emebilme vasfı, bu şekilde hususi tanzimi bize mühim bir sünnete işaret etmektedir : Kan aldırmak. Hazret-i Peygamber hacamat âleti vurmakla kan aldırmıştır. Bir hadîste şöyle duyuruluyor:

Şifa üç şeye münhasırdır : Bal şerbeti içmek hacamat âleti vurmak, ateşle dağlamak. Fakat ümmetimi (başka çare kalmadıkça) ateşle dağlamaktan men ederim (Sahîh-i Buhari; 12. cilt, sayfa 79).

Mademki iki cihan serveri, Hz. Peygamber(S.), kan aldırmak şifa demiştir, o mutlaka şifadır. Çünkü O'nu konuşturan Rabbimizdir. O kendi hevasından, nefsinden konuşmaz. Sünnetinde, emir ve tavsiyelerinde, hem bu hayatımız için, hem de öldükten sonraki ebedî hayatımız için derin hikmetler, azim faydalar vardır.Sülükler sanıldığı gibi kirli kanı emerek tedavi yapmazlar. Tedavi edici özellik kanın alınmasında değil kan emilirken vücuda verilen salgıda gizlidir. Bu salgı, 100’ün üzerinde biyoaktif madde barındırır ve bu maddeler kanın pıhtılaşmasını engelleyici (antiagregan), oluşmuş pıhtıyı eritici (fibrinolitik), ağrı kesici (analjezik-antiromatizmal), mikrop öldürücü (antibakteriyel), tansiyon dengeleyici (antihipertansif), kas gevşetici (myorelaksan), bağışıklık sistemini düzenleyici (immun modulatör) ve stres giderici (anksiyolitik) etkilere sahiptir. Ayrıca “nörotrofik” etkiyle sinir hücreleri ve liflerinin tamir edilmesini hızlandırır. Sülük Tedavisi, atardamar ve toplardamar tıkanıklıkları başta olmak üzere birçok dolaşım sistemi hastalığında, iltihaplı ve iltihapsız eklem romatizmalarında, yumuşak doku romatizmalarında, sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarında, hemoroidde, göz tansiyonu (glokom) ve buna bağlı görme kayıplarında, migrende, Meniere Hastalığında ve bazı işitme kayıplarında başarıyla kullanılmaktadır. Ayrıca Ortopedi ve Rekonstrüktif Cerrahi kapsamında, gangren gelişmekte olan kopuk organ tamirlerinde de tüm dünyada yaygın biçimde kullanılmaktadır. Son olarak sülüğün güçlü antioksidan etkisi nedeniyle Koruyucu (Preventif) Tıpta da kullanımından bahsetmek gerekir ki; yılda bir defa belirli noktalardan yapılan Sülük Tedavisi, o yıl içinde enfeksiyonlar başta olmak üzere birçok hastalığa karşı koruyucu etki göstermektedir MıĞREN VE HER TÜRLÜ BAŞ AĞRISI

_EPıLEPSı ÇEŞıTLERı

_YÜKSEK TANSıYON

_ TÜM ROMATıZMAL HASTALIKLAR

_ KALP VE DAMAR HASTALIKLARI

_FELÇ, KISMı FELÇ

_YÜKSEK KOLLESTROL

_TROıD'E BAĞLI ŞıŞMANLIK

_ASTIM VE BRONŞıAL HASTALIKLAR

_ KANGREN, YANIK VAKALARI, VARıS

_ SEKER VE YUKSEK TANSiYONA BAGLI GORME KAYIPLARI

_ıYıLEŞMEYEN YARALAR VE AMELıYAT ıZLERı

(KENDıSıNE SÜLÜK VURULAN ŞAHSIN KANI ıNCELDıĞı ıÇıN;

BEYıN KANAMASI, DAMAR SERTLıĞı VE KALP ENFARKTÜSÜNE YAKALANMAZ !)

Şimdi tıp ilmine bakalım. Kan aldırmak gerçekten insan sağlığı için faydalı mı?

Kan aldırılınca, anormal derecede koyu kanı bulunan hastaların beyinlerinden geçen kan akışı hızlanabilmektedir. Bu keşif, Londra Milli Hastahanesinde ve Kopenhag Kraliyet hastahanesindeki araştırmalarda bulunmuştur.

Kanın emilin incelmesi, kandaki alyuvar yoğunluğunu azaltır. Böylece kalp, beyne daha rahat pompalama yapar. Kan emilince, kandaki oksijen taşıyıcı madde olan hemoglobin seviyesi de düşer. Bu yüzden kan, beyine yeterli oksijeni taşıyabilmesi için daha hızlı akmaya başlar.

Ayrıca araştırmacılar, kan akışının artmasıyla insanın ataklığının fark edilir derecede arttığını ispatlamışlardır.

Koyu kandan dolayı kalp krizi ve kalp yetmezliği tehlikesi altında bulunan insanlarda kan aldırmanın koruyucu bir rol oynayabileceği de tahmin edilmektedir. Bu tahmin, ıngiltere ve Danimarka'da yapılan son araştırmalarca desteklenmektedir.

Şimdi düşünelim : 1400 sene evvel yaşamış ümmî bir insan, kan aldırmanın bunca faydasını nasıl bildi? 1400 sene evvel, şimdiki zamana kıyasla, cehaletin kol gezdiği bir devirde, bir insanın çıkıp ta başını yardırıp kan aldırması kolay anlaşılacak bir iş değildir. Böyle derin tıp ilgisi isteyen bir işi, O Zat'ın, kendinden emin olarak yapması ve etrafına da inandırması, O'nun peygamberliğine aşikâr bir delildir.Her insanın Rabbiyle arasında sırlar vardır. Hastalıklar da bu sırlardan bir tanesi. Çevreye yayıp, şikayet edilmemesi gerek. Hastalıklarımız, aynı zamanda imtihanımızdır. Ben de sırlarımı anlatır, çevreden yardım beklerdim. Öyle değil. Kendimize dönüp, iç dünyamızı kontrol etmeliyiz. "Bu neden başıma geldi?" sorusunun cevabını aramalıyız. Ve hastalığı veren, devasını da vermiştir, uzmana başvurmalıyız. Allah'a şükretmeliyiz ki, hastalıklarla bizi maddî manevî kirlerden, zehirlerden arındırıyor, daha mükemmel insanlık mertebelerini kazandırıyor. "Hastanın duasını alın" denir, neden? Çünkü hasta şikâyet etmeyerek, iç dünyasını kontrol ederek Allah'a sağlıklı bir insana göre daha yakındır. Duası daha farklıdır. Hasta olana ne mutlu, hasta olmayan korksun!

Sıkça Sorulan Sorular

1- Sülük tedavisi hangi hastalıklar için kullanılıyor ?
•Sülük Tedavisi, atardamar ve toplardamar tıkanıklıkları başta olmak üzere birçok dolaşım sistemi hastalığında, varis, iltihaplı ve iltihapsız eklem romatizmalarında, epilepsi çeşitlerinde, yumuşak doku romatizmalarında, felç, kısmi felç, sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarında, hemoroid’de, göz tansiyonu (glokom) ve buna bağlı görme kayıplarında, migrende ve her türlü baş ağrısı,yüksek tansiyon, troid’e bağlı şişmanlık, astım ve bronşial hastalıklar, yanık vakaları, iyileşmeyen yaralar ve ameliyat izleri, kangren, Meniere Hastalığında ve bazı işitme kayıplarında başarıyla kullanılmaktadır. Ayrıca Ortopedi ve Rekonstrüktif Cerrahi kapsamında, gangren gelişmekte olan kopuk organ tamirlerinde de tüm dünyada yaygın biçimde kullanılmaktadır. Son olarak sülüğün güçlü antioksidan etkisi nedeniyle Koruyucu (Preventif) Tıpta da kullanımından bahsetmek gerekir ki; yılda bir defa yapılan Sülük Tedavisi, o yıl içinde enfeksiyonlar başta olmak üzere birçok hastalığa karşı koruyucu etki göstermektedir.

2- Bir hastada kullanılan sülükler, başka bir hastada da kullanılabiliyor mu ?
•Bir hastada kullanılan sülükler kesinlikle başka bir hastada kullanılmadan imha edilmelidir. Böylece kan yoluyla bulaşan hastalıkların geçişi engellenerek güvenli bir tedavi sağlanmaktadır. Sülükler ilk kullanımda ürettikleri salgıyı boşalttıklarından ikinci uygulamada aynı etkiyi gösteremezler.

3- Sülük tedavisinde uygulanmaması gereken bölgeler var mı ?
•Yumuşak cilt bölgeleri (Göz kapağı ve çevresi gibi)
• Keratinize bölgeler (Avuç içi, ayak tabanı gibi)
• Önemli Damarların Üzerleri (Boyun, Çene altı, Koltukaltı, Kasık gibi)

4-Sülük tedavisinde Uygulanması sakıncalı olan hastalıklar var mı ?
•Sülük tedavisi uygulamasında dikkat edilmesi gereken noktaların başında hastanın anemi (kansızlık) sorununun olmaması, kanı sulandırıcı ilaç kullanmıyor olması, pıhtılaşmaya engel bir hastalığının bulunmaması ve vücudunda aktif bir kanama odağının bulunmaması son bir ay içinde mide-barsak kanaması gibi bir hastalık geçirilmiş olması, cerrahi işlemlerin öncesi ve sonrası Ayrıca diyalize girmekte olan hastaların vital bulguları çok değişken olduğundan Sülük Tedavisi uygulanmaz. Gebelerde ve emziren annelerde, kontrolsüz diyabet hastalığı veya kalp yetmezliği olanlarda da sülük tedavisi uygulanmaz.

5- Sülük Tedavisinin yan etkileri var mı? Tedavi gören kişi daha sonra rahatsızlanırsa ne yapılması gerekir ?
•Sülük tevdisinden sonra en sık karşılaşılan yan etkisi uygulama bölgesinde görülen lokal kaşıntıdır. Bunun için 2 gün boyunca evde soğuk uygulama yapmak yeterlidir. Bunun dışında nadiren gelişebilecek baş dönmesi, tansiyon düşmesi, kanamanın uzun sürmesi gibi problemlerde Doktorunuza başvurmanızı veya en yakın Sağlık kuruluşuna başvurmanız önerilir.

6- Acil işim çıktı sülüğü ısırdığı bölgeden çıkarmak istiyorum ne yapmam lazım ?
•Tedavi bitmeden sülük ısırdığı bölgeden alınmak istenirse az miktarda sigara dumanı yada ısı kaynağı sülüğün ısırdığı yeri bırakmasını için kullanılabilir. Kesinlikle ısırdığı bölgeden çekmek suretiyle çıkartmaya çalışmayınız.

7- Sülük ısırdığı bölgede ne kadar zaman kalmaktadır ?
•Sülük doyduğunda kendiliğinden ısırdığı yüzeyi bırakır yaklaşık olarak 20 ila 45 dakika arasındadır nadiren 60 dakikayı bulduğu da olmuştur.

8- Sterilize sülük kullanmazsam ne olur ?
•Sterilize edilmeden, kişilerin bu sülükleri dikkatsizce kullanmaları bilinen ve bilinmeyen enfeksiyonlar kapma ihtimali açısından büyük risk taşır

9- Aldığım Sülükler kısa zaman sonra ölüyor ?
•Sülük’lerin bakımında sakınılması gereken iki önemli husus vardır. Bunlardan biri suyun sıcaklığı diğeri ise suyun klorlanmamış olmasıdır (Şişe suyu kullanınız) ani ısı değişimlerinde sülükler ölür, suyun sıcaklığı 20 c olması gerekmektedir.

10- Tedaviden sonra nelere dikkat etmem gerekir ?
•Tedaviden sonra hastanın istirahat etmesi, çok sıcak yada çok soğuk ortamlardan kaçınması, kanı sulandırıcı ilaç kullanmaması ve bol sıvı alması gerekmektedir.

11- Tedaviden sonra banyo yapabilir miyim ?
•Tedaviden bir gün sonra banyo yapmakta sakınca yoktur.

12- Tedaviden sonra sülüğün ısırdığı bölgeden ne kadar zaman kan akacak ?
•Uygulama sonrası 6-8 saat civarında sızıntı şeklinde kanama olabilir , yapılmış olan pansuman açılmadan ertesi güne kadar beklenmelidir.

13- Hirudoterapi’nin anlamı nedir ?
•Sülükle tedavi anlamına gelmektedir. Latince ismi Hirudoterapi’dir

14- Sülükler Hastaları nasıl tedavi ediyorlar ?
•Sülüklerin Tedavi edici özellikleri kan emilirken vücuda verilen salgıda gizlidir. Bu salgı, 100’ün üzerinde biyoaktif madde içermektedir. Başlıca bu maddeler kanın pıhtılaşmasını engelleyici , oluşmuş pıhtıyı eritici, ağrı kesici, mikrop öldürücü, tansiyon dengeleyici, kas gevşetici, bağışıklık sistemini düzenleyici ve stres giderici etkilere sahiptir. Ayrıca sinir hücreleri ve liflerinin tamir edilmesini hızlandıran enzimlerdir.

15- Sülük tedavisinde enfeksiyon kapma riski var mıdır ?
•Uygulanıcak bölge pis ise sülük enfeksiyona sebep olabilir. Sülüklerin dış yüzeyi sterilize edilmemişse ,sülüğün üstündeki bakterilerden enfeksiyon kapabilirsiniz . Uygulanacak bölge temiz olursa ve de sülüklerin dış yüzeyleri sterilize edilmiş olursa hiçbir enfeksiyon görülmez.

16- Sülük ısırmak istemezse / ısırmıyorsa ?
•Sülüğün kolayca ısırmaması halinde;
• Soğuk deri
• Sigara içiliyorsa
• Parfümlü yüzeyse
• Küçük çocuksa
Uygun bölge ılık ve temiz olan deridir . Hala sülük yapışmıyorsa iğne ile bir delik açılması tavsiye edilir. Eğer hala yapışmıyorsa sülük degiştirilir.

17- Sülük ısırması ağrı yada acıya sebep olur mu ?
•Sülüğün ısırması hastalar tarafından sivrisinek ısırması gibi hissedilir. Sülüğün ısırması ağrı yada acıya sebebiyet vermez.

18- Sülükleri nasıl imha etmemiz gerekli ?
•Sülükler kullandıktan sonra içinde %70'lik alkol veya çamaşır suyu bulunan kavanozda 5 dakika bekletilerek imha edilmelidir.

19- Tedavi için Kaç sülük almalıyım ?
•Hastanın yaşına, kilosuna ve hastalığın çeşidine göre sayı degişmektedir.

20- Sülük Tedavi Merkeziniz var mı ?
•Firmamız Tıbbi Sülük satışı yapmaktadır. Sülük tedavi merkezimiz yoktur.

21-Sülükleri nasıl Sterilize ediyorsunuz? Ben evde sterilize edebilirmiyim ?
•Sevk edilmeden önce özel hazırlanmış losyonun içerisinde bekletilerek dış yüzeyleri sterilize edilmektedir. Kişisel olarak dışarıdan almış oldugunuz sülükleri evde sterilize edemezsiniz
.

yok kızlar inanmayın..ben ne zamandır girmiyorum foruma, bugün girdim şok oldum yok öyle bişey.
Mart temizliğini yaptım ve inanılmaz rahatım. Tuvalete düzenli çıkıyorum, az yiyorum ve 3 kilo verdim, dikkat ediyorum almamak için, nasipse tekrar yapıcam..hiç kötü hissetmedim kendimi. Son gün safra kesesi taşları döktüm yeşil yeşil yağlar...
Midemin şişliği ancak o zaman indi. 3 doktora görünmüş ve kutu kutu hap almıştım bunun için..
Allah Maranki'den razı olsun, ister çalıntı olsun verdiği bilgiler, ister bilmem ne.. İlaçların hiç bi işe yaramadığını gösterdi ya bu millete.

[QU okyanuscum ve bütün arkadaşlar sonuçları alır almaz yazamadım ancak fırsat buldum. bundan önceki kan tahlililimi 8 ay önce yaptırmıştım. bügün henüz doktoruma gösteremedim yarın inşallah. ama ben referans aralıklarına baktım 8 ay önce klestrol 200 idi şimdi 157 olmuş ldl kolesrol 8 ay önce138 şimdi 101. hdl klstrol önce 44 şi mdi 42 b12 önce265 şimdi 432. demir bağlama önce 306 şimdi 380. yarın dra gösterdikren sonra sizlere daha açıklamalı yazarım çünküçok fazla sonuç var eskiye göre çook daha iyi gibime geliyo. ama en iyisi yarını beklemeka.s.

cnm yeni gördüm mesajını kusura bakma evet burdayım kozmik beden temizliği hakkında bilgi ediniyorum inşallah bende 4 nisandakini yapıcam:)

Karanki çok sevindim , bayağı bi değişim var , dr değilim anlamam ama düşen şeyler iii artanlarda iiiyi gibi bana öyle geldi .Maşallah ...

Slm kızlar beden temziliği hakkında yazdıklarınızı ara ara okudum.Çıkan pisliklerin resimlerini görmek isterdim çok merak ediyorum.İnternette aradm ama bulamadım.
Deneyenlerin temizliği daimi olur inşallah.Martta ben de deneyecektim ama Maranki hocanın sitesinde lavman günde 2 kere yazıyodu vazgeçtik.Belki nisanda deneyebilirim.Sadece sabahları dimi lavman?Ben hiç lavman yapmadım ondan çekiniyorum.Bide çok mu bitkin düşerim acaba.Ayrıca zayıflamasam iyi olur:1rolleyes:

SO lavman günde bir kere sabah yapamayanlar akşam yapabilir onun için akşam saatinide yazmışşlar.
bu arada annem mart temizliğinden sonra kabızlık probleminin kalmadığını söylüyor.geceleri eklem ağrılarından uyuyamazdı şimdi çok iyi uyuyomuş umarım sizlerde istediğiniz sonuçları almışsınızdır.

Gecmis olsun annene emos...Sevindim faydasini gormesine....Valla herkes yapti simdi birkac gun sonra sira bizde emos...Gecen seferden zeytinyaginin tadi agzima geliyor inan dusundukce....Eger bebis yuzunden yapamazsam birdaha yapmam 1 yili bulucak...Hiç o kadar beklemek istemiyorum..Hala acip bir sormadim yapabilirmiyim diye...

ben zayıflamadım canım annem 6 - 7 kilo kadar verdi

alsebecim marankinin sitesinde katılacağı tv programlarının tarihleri yazıyor mesela yarın 14.00 de mpl tvdeymiş hani belki söyler hamileler yapabilir diye izlersen.ama ben yapabilirler diye hatırlıyorm.bende cesaret edmiyorum temizliğe ama hayırlısıyla yaza bebek planlıyoruz eşimle k.b.t yapmak istiyoruz Allah hepimize yardım etsin.

Evet canim normalde sakincasi yok hamileler içinde benim durumum farkli..Bende preeklamsi var yani hamilelikte tansyonum cok yukseliyor ancak tansyon ilaclariyla indiriyor doktor..Daha simdiden basladim ilac almaya...Bunu yaparken zeytinyagiyla falanda dahada yukselir diye korkuyorum birde temizligi yaparken tanstyon ilcanida alabilirmiyim hiç bilmiyorum ki..Almazsam zaten tehlikeli olur benim için...
Hayirli olsun simdiden bebis için..Allah hayirli evlatlar versin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…