Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
cnm yeni gördüm mesajını kusura bakma evet burdayım kozmik beden temizliği hakkında bilgi ediniyorum inşallah bende 4 nisandakini yapıcam:)

4 nisanda bir daha mı var? marankiden böyle bişey duymamıştım da. bilgi verirseniz sevinirim kızlar...

kızlar mpl tv marankinin kozmik beden temizliği yaptığı otelden yayın yapılıyor izlemenizi tavsiye ederim.

slm kızlar nisandaki kozmik beden temizliğini bende yapmak istiyorum ama 4 nisanda başlıyormuş 4 ve 5 nisanda benim aöf sınavım var tansiyonum falan çıkar bi rahatsızlığım olur diye korkuyorum acaba 6 nisanda başlasam olmaz mı 4 nisanda mı başlamamız gerekiyo cevaplarınızı bekliyorum bacuuuularımmmmmmmma.s.a.s.

olur canım 6 nisanda başlasanda olur.son 4 güne kadar yapılabiliyor.

Bende yapmak istiyorum yapan akrabalarım var memnun kaldılar baya da ben çok fazla acıkmaktan ve o lavmanı yapmaktan korkuyorum ya zaten kilo sorunum acaba dayanabilirmiyim :sm_confused:

Bu ilk sayfadaki listemi uygulanıcak?

sevgili bonus
sakın korma ilk günü atlattıktan sonra sonraki günler daha kolay geçiyor ben geçen aralıkta yaptım evet sanki kilo vermek için düşünülüyor ancak beden temizliği sağlık için daha öncelikli bir konu olduğunu düşünüyorum. Nisan ayında yapılacak temizliğe hep beraber hazırlılıklı olup buradan destek olalım

Evet destek oluruz o kesin buradaki hanımlar çok vefalı o yönden oy canlarım benim :)))

Kesin kararlıyım artık yapıcam bende bu ilk sayfadaki listeye göre yapıcaz dimi zamanında lavman almak lazım son günlerde kalmıyo

maranki bügün kokunuzu renginizi taşınızı bilin dedi nerden öğrenicez? bilen varmı
bu arada destek çok önemli yaşasın :enbuyukkk:

maranki bügün kokunuzu renginizi taşınızı bilin dedi nerden öğrenicez? bilen varmı
bu arada destek çok önemli yaşasın :enbuyukkk:

eie merhaba , temizlikten sonra değişen birşeyler oldumu hayatında .Marankinin şifalı bitkiler kitabında bu tablo var burcunu yazarsan bakabilirim taşına ve kokuna

burcum yengeç canım
ben son gece yağla limonu içtikten sonra tutamadım sanırım ondan başarılı olamadım böbrek taşım vardı yerinden oynadı ama düşmedi.eskisi kadar terlemediğimi hissediyorum bende tekrar deniycem
ya birde şimidi marankinin sitesine bakıyorumda lavman sabah ve akşam yazıyor.sabah veya akşam demiyor biz sadece günde 1 kere yaptık aklıma takıldı şimdi 2 keremi yapsaydık acaba :uhm:

nevban sende değişiklik varmı ha bide ikimizde sıcak su torbalarını fazla sıcak yapmışız sanırım.bu sefer acemice oldu sanırım bir daha deneyelim derim ne zaman yapsak
nisanda degilde mayısta yapsam diyorum ben yoksa ekim kasımamı bıraksak bilemiyorum

Benim burcusum:) akrep banada bakabilirmsin ablacım...kaydirigubbakcemile5

akrepin taşları yanılmıyorsam mavi,yeşil taşlardı.rengi yine mavi ve yeşil.kokusuda sümbül ve manolya kokuları.
bende akrebim ordan hatırlıyrum yaşam enerjisi kitabında yazıyordu anneme verdim kitabı olsaydı bakardım.

canım burcuna göre taşın, gümüş , firuze rengin;mavi, sarı , açık yeşil, kokun ise,leylak

Benim burcusum:) akrep banada bakabilirmsin ablacım...kaydirigubbakcemile5

tabi ki bakarım canım,taşın; gümüş, yeşil mavi taşlar, rengin yeşil, mavi, kokun ise sümbül, manolya hastalıkların ise genelde akciğer ve bağırsak rahatsızlıkları olarak yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…