nevban sende değişiklik varmı ha bide ikimizde sıcak su torbalarını fazla sıcak yapmışız sanırım.bu sefer acemice oldu sanırım bir daha deneyelim derim ne zaman yapsak
nisanda degilde mayısta yapsam diyorum ben yoksa ekim kasımamı bıraksak bilemiyorum
eie merhaba , temizlikten sonra değişen birşeyler oldumu hayatında .Marankinin şifalı bitkiler kitabında bu tablo var burcunu yazarsan bakabilirim taşına ve kokuna
canım benim farkedebildiğim bir değişiklik yok ama kan tahlili falan yaptırmadım belki onlarda değişiklik olabilir. aslında bende tekrar istiyorum ama bayağı zayıfladım o yüzden cesaret edemiyorum marankinin sitesinden yetkili kişilere sormak lazım aynı dönemde iki kere yapılabilir mi ? diye belki o zaman cesaret edebilirim
canım benim farkedebildiğim bir değişiklik yok ama kan tahlili falan yaptırmadım belki onlarda değişiklik olabilir. aslında bende tekrar istiyorum ama bayağı zayıfladım o yüzden cesaret edemiyorum marankinin sitesinden yetkili kişilere sormak lazım aynı dönemde iki kere yapılabilir mi ? diye belki o zaman cesaret edebilirim
cnm benim kayınvalidemler mart kampına gittiler mayısta tekrar yapmalarını söylemiş marankia.s.
bende 4 nisanı yapmayı düşünüyorum başarabilirim umarımmmbenneyaptımki
benim burcumda ikizler bana da bakabilrmisin a.s.
cnm benim kayınvalidemler mart kampına gittiler mayısta tekrar yapmalarını söylemiş marankia.s.
memnun kalmısmıı evde yapılandan farkı varmıymıss kayın valıdenızzden neler cıkmıss sorularım cok oldumu ama :dilcikar:bıde fıyatı neydı acaba
madem aynı dönemde tekrar yapılabiliyor o zaman mayısta denemeye değer belki o zaman faydasını görürüm inşallah
madem aynı dönemde tekrar yapılabiliyor o zaman mayısta denemeye değer belki o zaman faydasını görürüm inşallah
kızlar nisanda bende yapmayı düşünüyorum,acaba mart ayında sabah içilen sebze sularının aynısınımı içecegiz yoksa bunlar farklımı,bilgisi olan varmııı
ayyy kampa giden birilerini bulduk sor sana ne yemişler nasıl yapmışlar lavmanı sabah akşammmı yoksa tekmi yapmışlar
nevban eğer zahmet olmıyacaksa benimkileride söylermisin burcum terazi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?