Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

canım benim farkedebildiğim bir değişiklik yok ama kan tahlili falan yaptırmadım belki onlarda değişiklik olabilir. aslında bende tekrar istiyorum ama bayağı zayıfladım o yüzden cesaret edemiyorum marankinin sitesinden yetkili kişilere sormak lazım aynı dönemde iki kere yapılabilir mi ? diye belki o zaman cesaret edebilirim

eie merhaba , temizlikten sonra değişen birşeyler oldumu hayatında .Marankinin şifalı bitkiler kitabında bu tablo var burcunu yazarsan bakabilirim taşına ve kokuna

benim burcumda ikizler bana da bakabilrmisin a.s.

6 ay arayla yapılması gerekıyoo

cnm benim kayınvalidemler mart kampına gittiler mayısta tekrar yapmalarını söylemiş marankia.s.

bende 4 nisanı yapmayı düşünüyorum başarabilirim umarımmmbenneyaptımki

cnm benim kayınvalidemler mart kampına gittiler mayısta tekrar yapmalarını söylemiş marankia.s.

memnun kalmısmıı evde yapılandan farkı varmıymıss kayın valıdenızzden neler cıkmıss sorularım cok oldumu ama :dilcikar:bıde fıyatı neydı acaba

madem aynı dönemde tekrar yapılabiliyor o zaman mayısta denemeye değer belki o zaman faydasını görürüm inşallah

arkadaşlar akrep burcunun taşı ametis olarak biliyorum mor renkte parlar bir taş. Ucu sivriltilip kendimize doğru bakınca enerjimiz artıyormuş

memnun kalmısmıı evde yapılandan farkı varmıymıss kayın valıdenızzden neler cıkmıss sorularım cok oldumu ama :dilcikar:bıde fıyatı neydı acaba

evet cnm çok memnun kaldılar anlata anlata bitiremiyolar
burda evde yapanlar vardı onların ikindiden snra hali hali falan olmuyodu hiç kayınvalidemlerde böle bişey olmamış vitamin hapları falan vermişler bütün vucudu kontrol etmişler hastalıkları falan sölemiş tedavilerine başladılar
detoksdan snra vucuttan çok bişey çıkmadı diyo ama benim kayın validemin ayaklarında sorun vardı varis falan sim siyaha yakındı yani bi makinaya bağlamışlar annemi ilk gün su sim siyah olmuş uzun yoldan geldiğinde(uçakla bile olsa)3gün kendine gelemezdi busefer öle bişey olmadı orda 3 yer daha gezdiler buna rağmen ki bu annem için imkansız bişeydia.s
fiyatı 2 kişi aşağı yukarı 4 milyarı buldu
madem aynı dönemde tekrar yapılabiliyor o zaman mayısta denemeye değer belki o zaman faydasını görürüm inşallah

inş görürsün cnm

kızlar nisanda bende yapmayı düşünüyorum,acaba mart ayında sabah içilen sebze sularının aynısınımı içecegiz yoksa bunlar farklımı,bilgisi olan varmııı

ayyy kampa giden birilerini bulduk sor sana ne yemişler nasıl yapmışlar lavmanı sabah akşammmı yoksa tekmi yapmışlar

Arkadaşlar Aralık ayında yapılan kozmik temizlikle beraber neler yaşadım ve ne gelişmeler oldu anlatmak istiyorum.

11 Yıllık sedef hastasıyım denemediğim yol doktor ilaç iğne bitki ne bulduysam sürdüm sürüştürdüm .Ama ne çare ellerimdeki yarıklar artık normal hayatımı etkiliyordu.Çalışıyorum evliyim eşim ve çocuğum var tabii düşünün neler yaşadım hem psikolojik hemde maddi anlamda çok eziyet çektim.

Aralık ayında yapmış olduğum bu kozmik emizlikle beraber doktorumuda değiştirerek başka bir doktora gittim onunda verdiği kremlerle beraber .tabiki Rabbimin izni ile artık SEDEF DıYE BıRŞEY KALMADI.. ÇOK ŞÜKÜR sanırım önce hastalığın kaynağı olan bedeni temizle sonra hekimin edanış sonra gerisi Allah bırak ....Herkesi konuyu bu ölçüde değerendirmesini tavsiye ediyorum.. HEPıMıZE KOLAY GELE ARKADAŞLAR

zeytingözlüden bilgi aldığımıza göre yapalım tekrar mayısta yaza sağlıklı olalım
teşkekür ederim taşımı yazdıgın için :teytey: herkez soruyor sana zahmet olmassa bütün burçları yazsan iyi olacak galiba bide gümüş taşmı ya

kızlar nisanda bende yapmayı düşünüyorum,acaba mart ayında sabah içilen sebze sularının aynısınımı içecegiz yoksa bunlar farklımı,bilgisi olan varmııı

sanırım aynı sular canım
çünki her zaman aynılarını sayıyor elma lahana kırızıpancar havuç bide mevsime uygun yeşillik
maranki akşam sabada beni konuşturmuyolar lafımı kesiyorlar dedi nuru kasdederek bende cok kızıyordum adamın ikde bi lafını bölüyordu :dilcikar: iyi oldu gitmiyecek sanırım artık o programa

nevban eğer zahmet olmıyacaksa benimkileride söylermisin burcum terazi

ne zahmeti canım memnuniyetle bakarım.
taşın; yakut
rengin; mavi,yeşil,sarı
kokun; gül
hastalığı; böbrekler, karın boşluğu
teşhisi; kasık ağrısı, baş ağrısı, konuşamama
canım bu hastalıklar sende olmayabilir ama terazi burcunun özelliklerinde böyle yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…