Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

nevbann:1shok:
korku dersen bende var ve de kulakta sesler uğultu gibi şok olldum vallaa hee
sende oluyo mu peki sende aslanmışın yaa
yaa bide bunlar bahsettiğin hastalıkların mı teşhisiymiş onu annamadım valla hani sırt ağrısıyla kulakta ses fisfisfis

evet canım bende arada korku olayını yaşıyorum ve sol kulağımda sürekli bir ses var sssssssssss diye doktora gitmiştim ama birşey çıkmadı. Bu burcun hastalıkları kalp, sırt ve kan dolaşımında oluyor galiba., teşhis edebilmek içinde baş ağrısı, korku ve kulakta ses gibi belirtiler veriyor galiba

ya kızlar ben bu beden temizliğini yapmak istiyorum ama lavmandan çok korkuyorum yapabilecekmiyim bilmiyorum

kaydirigubbakcemile5 LAVMANDAN KORKMA ARKADAŞIM BUSE İLK GÜN ACEMİLİK OLUYOR AMA SONRA ALIŞIYORSUN.......

Arkadaşlar ben geçen ay yaptım kozmik temizliği. Kesinlkile tavsiye ediyorum. Lavmandan da aç kalmaktan da hiç korkmayın. Bir hafta çabuk geçiyor. Sonrasında inanın çok rahatlayacaksınız. Tecrübeyle sabittir..kaydirigubbakcemile5 Hepinize başarılar...

Arkadaşlar martta bende yaptım , yazılanları okuyun burdan ve destek olun birbirinize derim
Biz çok faydasını gördük, bilinçli yapmak daha iyi oluyo
Birde lütfen burç hastalıkları konusunda okuyan hemen vesvese yapmış , bendede bu hastalık var diye, beyin okuduğuna hemen inanır şartlanmadır biraz da , lütfen kendi kendimizi mutsuz etmeyelim ,insanlar ne hastalıklar yaşıyo genede hayata bağlı Rabbe tevekküllü , şeytanınızı vermeye çalıştığı vesveye uyarak mutlu etmeyin lütfen ...

1_Alsebe (benim durumum henuz tam belli degil bilgi alip zarari olmazsa yapicam ama esime mutlaka yapicaz..Topikte olucam yani kesin....
2_Madam Sembol
3_Buse_Burcu

Yapacaklar eklesinler tam bir liste olsun...Benim 2. olucak insallah..Kasimda cok faydasini gordum ins yapabilirim hem bana hem bebegime faydasi olur diye dusunuyorum...

kızlar lavmandan da sebze sularını içmektende korkmayın 1 hafta hemen geçiyor
hazırlıgınızı yapın lavmanları alın bitki caylarınızı pancarı. birde 1 hafta kala tavuk kırmızı et yemeyin yazıyordu sitesinde marankinin
zeytingözlüde destek olur işallah size onun kayınvalidesi kampa katılmış aklınıza takılanları sorarsınız

1- alsebe
2- madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
başka varmııııııııı

1- alsebe
2- madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus

İnşallah bende yapıcam.
Alsebe ve merdiyet öpüyorum sizi a.s.

Hadi bakalim..Cok az kisi olmusuz...Insallah eksiklik olmaz azimliyizdir bayanlar... :))) Emosta yapicakti onuda ekliyorum listeye...
1- Alsebe
2- madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7_Emos

Kizlar malzemelerinizi sakin son gunlere birakmayin...özelliklede lavman ve pancari...Gerisi zaten kolay bulunuyor...
Tesekkurler Bonus'cugum bizde seni optuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…