Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
olurum fıstıklaarr inşşş evet 1 hafta önceden et yemeyi bırakıyoruzz arkadaşlar ben bugün kayıvalideme gidicem onların yaptığı ayrıntılı listeyiii buraya yazıcam kızlaarrr
ama eti bırakalımmmmkaydirigubbakcemile2
yarın eti bırakıyoruzz balığı ve tavuğuda tabiiiii
1- Alsebe
2- madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlüdelikafadulden

Son düzenleme:
Katılabilirmiyim ne demek canım tabiki a.s. ben ilk kez yapıcam biraz tedirginim ama kararlıyım şutarafagitti

ben geldimm fıstıklarrrrr:icecream:
ama biraz yanii şey acele çıktım kağıdı unutmuşumda çıkmışım neyse yarın falan alırımmmşakkıdıhemen öğrendiklerimi aktarıyorummm
lavman 2 kez yapılıyomuşş kızlar sabah aç karnına akşam yatmadan önce 2 kez yapıcakmışızzz
bide annem dedi ki biz 5 gün yaptık dedi. tarihe bakmışşş orda yaptığımıza göre siz pazartesi yani 6 nisan sabahı lavmanla başlıcaksınız dedia.s
5 gün snra akşam yağ içilecekmiş
snra ertesi 2 gün daha lavman yapılacakmışşş şimdilik bu kadaryerimseniben

selam arkadaşlar.bende mart ayındaki temizliği yapmıştım.daha rahat hissediyorum kendimi.ama ben yine yapmak istiyorum.yaopabilirmiyim ki yaaa.nolur vet deyin.çok istiyorum çünkü.yoksa teeeeee ekimde yapcam.ozamanıda ben istemiyorum.

bu beden temizliğini yapacak arkadaşlarr.lavmandan korkmayın .inanın en kolayı lavman.bişeyi yokki.herşey güzel uygulanınca.görün bak neler nelr çıkıyo.benden 4.gün dökülmeye başlamıştı.dediğğm gibi lavmandan korkmayın.

SAgol canim zorlaniyorum biraz..Hala bulantilarim var...Allah beterinden korusun..Sen nasilsin nasil degisimler varmi...?

allah hayırlarla kurtarsın canım.bennn?iyiyim çok şükür.sırtım önceden daha çok ağrırdı.beden temizliğnden sonra geçti gibiydi.bikaç gündür yine ağrıyo.oyüzden tekrara yapmak istiyorum bu temizliği.ne gibi bi sakıncası olabilrki.ama bu temziliketen sonra ben çok yedim.yemeseydim.baya bi kilo vermiştim aslında.ya çok yapmak isityorum aslındayine aynen yapsam sadece lavmanı 2-3 güne bi yapsam olurmukiacaba.

kızlar ne yapıcaz 6 nisandamı yapıcaz lavmanı alsabe sen deneyimlisin ne yapmalıyız sence birde siz lavmanı günde bir defa mı iki defamı yaptınız:uhm:

kızlar ne yapıcaz 6 nisandamı yapıcaz lavmanı alsabe sen deneyimlisin ne yapmalıyız sence birde siz lavmanı günde bir defa mı iki defamı yaptınız:uhm:

Bende merakla bekliyorum valla..Biz gecen sefer gunde 1 defa yaptik lavmani..Onuda sabah gunes dogarken o zamanda yapamayanlar aksam gunes batarken yapabilirler diye biliyordum..Ben aksamlari yaptim...

Ya zeytin gözlü ben marankiden hiç duymadım 2 kere lavman sonuçta biz termalde değilizki evde nasıl iki kere yapalım hem orda takviye bişeyler kullanıcaklar biz kullanmıyoruzda :1no2: benim iki kere yapmaya hiç niyetim yok

ya arkadaslar ben takıpte zorlanıyorum kafam almadı sanırım neyı nasıl ne zaman yapacagımızı ayrıntılı bır sekılde yazabılırmı

evet cnm orda takviye ilaç kullanmışlarrra.s
ama lavmanı 2 kere uygulamışlarr
daha iyi temizlenmez mi ben 2 kere uygulamayı düşünüyorummm
sitesindede öle yazıyooo bi bak istersen cnm

Son düzenleme:
rosecim bidahaki temizliği mayıs ayında yapabilirsin tatlımyerimseniben

sağol canım ama ben yapmayı düşünüyorum busefrde.marankinin sitesindeki telden aradım ama çıkan olmadı.ya mayıs ayında yapamma.şimdi yapsam nolurkii.nolur bilen birileri cevap versin.dediğim gibi lavmanı hergün yapmıycam bu sefer.

Biz 1 kere yaptık yanlış mı yaptık acaba , gerçi ben resmen oruç gibi geçirdim sayılır, akşam güneş batarken yaptığım lavmandada fazla yemediğimden sıvı yeşil çamurdan başkada bişi çıkmadıki , ve et parçaları ...ne yedikki ne çıksın oldu biraz durum yani ...:)
Ama 2 tane sanki bana biraz abartı geldi yaa , çünkü bitanesi bile insanın içini dışına çıkarmaya yetiyo ve alışana kadar hemen abdetsinizi çıkarma durumu doğuyooo ve sancı yapıyo karına fazla tutunca , ama fazla tutup sağa yatarak ve yatıp bacakları yukarı düz kaldırarak dahada iç bölgelere yollayınca daha iii oluyodu , yalnız lavmanın suyu ılık olsun derim ben yoksa acayip bi üşüme hali geliyoo gece , hele ilk günler titriyodum resmen ben ...

evet cnm orda takviye ilaç kullanmışlarrra.s
ama lavmanı 2 kere uygulamışlarr
daha iyi temizlenmez mi ben 2 kere uygulamayı düşünüyorummm
sitesindede öle yazıyooo bi bak istersen cnm

Ya bunu iki keredir akrabalar yapıyo ve bi kere yaptılar lavmanı marankide tv de hep günde bir kere lavman dedi :uhm:

Son düzenleme:
olllleeyyyyyyy.arkadaşlaarr.az önce marankinin sitesini aradım.yapabilrisiniz dedşiler.eğer kendinizde halsizlik felkanhissetmiyosanız senede 2,3 ,4 kere yapabilrisiniz.hiç bi zararı yok dedi.zaten bu ilk bahar ve sonbahar aylarında yapıldığı için bu zamnlrada hep yapılabilir dedi.yaniii bu nedemek ben de yapıyorum beden temizliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…