olurum fıstıklaarr inşşş evet 1 hafta önceden et yemeyi bırakıyoruzz arkadaşlar ben bugün kayıvalideme gidicem onların yaptığı ayrıntılı listeyiii buraya yazıcam kızlaarrrkızlar lavmandan da sebze sularını içmektende korkmayın 1 hafta hemen geçiyor
hazırlıgınızı yapın lavmanları alın bitki caylarınızı pancarı. birde 1 hafta kala tavuk kırmızı et yemeyin yazıyordu sitesinde marankinin
zeytingözlüde destek olur işallah size onun kayınvalidesi kampa katılmış aklınıza takılanları sorarsınız
ayyyyy alsebecim.nasılsın canım.hamilelik nasıl gidiyo.
SAgol canim zorlaniyorum biraz..Hala bulantilarim var...Allah beterinden korusun..Sen nasilsin nasil degisimler varmi...?
ben geldimm fıstıklarrrrr:icecream:
ama birazyanii şey acele çıktım kağıdı unutmuşumda çıkmışım neyse yarın falan alırımmmşakkıdıhemen öğrendiklerimi aktarıyorummm
lavman 2 kez yapılıyomuşş kızlar sabah aç karnına akşam yatmadan önce 2 kez yapıcakmışızzz
bide annem dedi ki biz 5 gün yaptık dedi. tarihe bakmışşş orda yaptığımıza göre siz pazartesi yani 6 nisan sabahı lavmanla başlıcaksınız dedia.s
5 gün snra akşam yağ içilecekmiş
snra ertesi 2 gün daha lavman yapılacakmışşş şimdilik bu kadaryerimseniben
kızlar ne yapıcaz 6 nisandamı yapıcaz lavmanı alsabe sen deneyimlisin ne yapmalıyız sence birde siz lavmanı günde bir defa mı iki defamı yaptınız:uhm:
Ya zeytin gözlü ben marankiden hiç duymadım 2 kere lavman sonuçta biz termalde değilizki evde nasıl iki kere yapalım hem orda takviye bişeyler kullanıcaklar biz kullanmıyoruzda :1no2: benim iki kere yapmaya hiç niyetim yok
rosecim bidahaki temizliği mayıs ayında yapabilirsin tatlımyerimseniben
evet cnm orda takviye ilaç kullanmışlarrra.s
ama lavmanı 2 kere uygulamışlarr
daha iyi temizlenmez mi ben 2 kere uygulamayı düşünüyorummm
sitesindede öle yazıyooo bi bak istersen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?