Hayırlı olsun şimdiden rose :)) bu lavman çok takıldı kafama ya bide korkuyorum
yok güzelim korkmaaa.lavman çok basit inan.sen suyu verdikten sonra bağırsağa.kendisi şıkır şıkır gidiyo.:roflol:
alsebe alsebe alsebe yardımmmmmmmmmmmmm
ben bu beden temizliğine belki 6 nisanda başlıycam zeytinyağıyla limonu başladığım günün 7.günü mü içicem yoksa sizin içtiğiniz gün mü içicem
ben geldimm fıstıklarrrrr:icecream:
ama birazyanii şey acele çıktım kağıdı unutmuşumda çıkmışım neyse yarın falan alırımmmşakkıdıhemen öğrendiklerimi aktarıyorummm
lavman 2 kez yapılıyomuşş kızlar sabah aç karnına akşam yatmadan önce 2 kez yapıcakmışızzz
bide annem dedi ki biz 5 gün yaptık dedi. tarihe bakmışşş orda yaptığımıza göre siz pazartesi yani 6 nisan sabahı lavmanla başlıcaksınız dedia.s
5 gün snra akşam yağ içilecekmiş
snra ertesi 2 gün daha lavman yapılacakmışşş şimdilik bu kadaryerimseniben
orası malum yani elbet gidicek -tatlicadiarzu- ama yinede tırsıyorum roboroach arkadaşım öyle bi anlatmışki :roflol:
ben pancarımık havucumualdım.3 ytlye aldım.baktım biyede çok güzel var.yarım kiloda ordan aldım.kırmızı havuçta aldım.yeşil yapraklı sebzeleri haftaya alırım artıkayyy ben pek bi hevesliyim beee.aslında daha bi ay bile olmadı yapalı ama yinede çok yapasım var.
ben pancarımık havucumualdım.3 ytlye aldım.baktım biyede çok güzel var.yarım kiloda ordan aldım.kırmızı havuçta aldım.yeşil yapraklı sebzeleri haftaya alırım artıkayyy ben pek bi hevesliyim beee.aslında daha bi ay bile olmadı yapalı ama yinede çok yapasım var.
Roze valla bravo en son gun hatirladigim kadariyla birdaha yapmam diyordun sen...:roflol: :roflol: :roflol:
wallahi öylesin içinden cıkanları gördükce aşka geldin maşallah ben mayısa bıraktım
canım mayısta evimde omayabilrim.kayınvalidelere felan gitcez.orda töbe olsun yapamma.bide pancarı bulammaki mayısta. oyüzden işimi garntiye alıp yapcammm.:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?