Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Hayırlı olsun şimdiden rose :)) bu lavman çok takıldı kafama ya bide korkuyorum

yok güzelim korkmaaa.lavman çok basit inan.sen suyu verdikten sonra bağırsağa.kendisi şıkır şıkır gidiyo.:roflol:

orası malum yani elbet gidicek -tatlicadiarzu- ama yinede tırsıyorum roboroach arkadaşım öyle bi anlatmışki :roflol:

kızlar marankinin sitesinde lavman bir kere yazıyor ama arkadaşımızın biri lavmana 3.gün başlanacak demiş öylemi yapalımmmfisfisfis

alsebe alsebe alsebe yardımmmmmmmmmmmmm
ben bu beden temizliğine belki 6 nisanda başlıycam zeytinyağıyla limonu başladığım günün 7.günü mü içicem yoksa sizin içtiğiniz gün mü içicem

alsebe alsebe alsebe yardımmmmmmmmmmmmm
ben bu beden temizliğine belki 6 nisanda başlıycam zeytinyağıyla limonu başladığım günün 7.günü mü içicem yoksa sizin içtiğiniz gün mü içicem

Hangi gun baslarsan basla herkes ayni gun yani sitede yazilan gunde (ki bu dolunay oldugu gune denk gelicek) icilecek o zeytinyagi..Yani hepberaber ayni gun ayni saatte içicez hayirlisiyla bakalim...:bbo: :bbo: :bbo:

Buse burcu lavman hergun yapilacak ya gunes dogarken yada batarken...Burada rozeun dedigi sey o yeni yaptigi için kendisinin dusuncesi yani 3 gunde 1 falan yapmak...Senin için gecerli degil yani.. a.s a.s

ya arkadaşım bende bunu yeni farkettim sormuştum sabah ve akşam yazıyor biz hepimiz günde 1 kez yaptık klava: senden öğrendik iyi oldu

orası malum yani elbet gidicek -tatlicadiarzu- ama yinede tırsıyorum roboroach arkadaşım öyle bi anlatmışki :roflol:

Yaaa kızlar kötü hiçbişey yazmadımki ben :) sadece tek yan etkisi üşüme ve biraz doluluk hissinden dolayı olan bi karın ağrısı sadece o da dayanılmayacak gibi değilki zaten , abartmayın , geyat kolay oluyo 2ci gün pratikleşiyosunuz zaten , serum torbası gibi hemen akıyodu benimkisi 2dkda öyle damla damla inmiyo yani anında yukarı asın ama , hani havlu astığımız yer varya en iiisi banyoyu kullanmak bu iş için , paspasın üstüne diz üstü daha kolay oluyoo, kimse korkmasın bende ürkmüştüm ilk okuyunca sonra aman bumuymuş dedim sakın vazgeçmeyin ...Gerçekten karaciğer çok temizleniyoo o yeşilllik çamuru görünce bizleri daha iii anlayacaksınız .Sonbaharda ömrümüz varsa nasipse ben gene yapıcam...

kızlar hiç korkmayın lavmandan çok kolay alışıyosunuz ilk günler acemelik oluyor ama tabi içiniz boşalınca biraz üşüyosunuz o kadar sizi sıcak tutan şeyler giyin.ben işallah mayısta yapıcam tekrar ve lavmanı 2 kere yapıcam temizlenmişken tam olsun kaydirigubbakcemile2

Allah Allah simdi lavmani yapmak 2 defayami cikti anlamadim...Bende kasimda 1 kere yaptim gunde bu seferde 1 kere yaparim cikacak olan 1 kerede de cikar herhalde....Sabah benim onu yapmam imkansiz..Ustelik esimde yapicam zaten zor ikna ettim iki defa desem yan cizer...

ben pancarımık havucumualdım.3 ytlye aldım.baktım biyede çok güzel var.yarım kiloda ordan aldım.kırmızı havuçta aldım.yeşil yapraklı sebzeleri haftaya alırım artıkayyy ben pek bi hevesliyim beee.aslında daha bi ay bile olmadı yapalı ama yinede çok yapasım var.

Roze valla bravo en son gun hatirladigim kadariyla birdaha yapmam diyordun sen...:roflol: :roflol: :roflol:

Baş ağrısı, Derinin sivilce ile kaplanması, ağızda iltihap, gözlerde konünktivit, eklem iltihabı, karaciğer hastalıkları, sinusid, bronşit astım, dudak kabarıklıkları ve değişik oluşumlar. Aynı zamanda insan dili üzerinde de kabarıklık ve diğer oluşumlar oluşmaktadır. Ağız ve beden kokusu, ilgisizlik, uykulu, alt karın bölge ağırlık, karın şişme, ağrı, ses, iştahsızlık, prostatik ve düzensiz adet, karın hastalıkları.
Kalın bağırsak hastalıkları insan üzerinde devamlı bir rahatsızlık hissi vermektedir. ıletişim bozuluyor, kara düşünce, eğer bu rahatsızlıkları yaşıyorsanız Kalın bağırsağı temizlemeye başlayın.
diyor maranki
kızlar benim anlamdığım bi konuda
05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks detoks ne oluyor

wallahi öylesin içinden cıkanları gördükce aşka geldin maşallah ben mayısa bıraktım

Roze valla bravo en son gun hatirladigim kadariyla birdaha yapmam diyordun sen...:roflol: :roflol: :roflol:

hee dimiii öyle demiştim.yağı felan kolay içtim de.sonrasında biraz tuhaflaştım.bide yağı içtiğimiz günün ertesi günü karnım çok şişti.bide üstüne burdaki yazıyı okuyunca.flora mulara abbboooooo dedim.

wallahi öylesin içinden cıkanları gördükce aşka geldin maşallah ben mayısa bıraktım

canım mayısta evimde omayabilrim.kayınvalidelere felan gitcez.orda töbe olsun yapamma.bide pancarı bulammaki mayısta. oyüzden işimi garntiye alıp yapcammm.:roflol::roflol:

canım mayısta evimde omayabilrim.kayınvalidelere felan gitcez.orda töbe olsun yapamma.bide pancarı bulammaki mayısta. oyüzden işimi garntiye alıp yapcammm.:roflol::roflol:

aaa olmazmı mayısta pancar :1shok: :1shok: :1shok: ee napcaz o zaman
ben başarısız olunca istemiyor canım şimdi yapmak. tabi insanın evi gibi yok haklısın

kızlarrrrrrrrrrrrrr marankinin sitesinde nisan ayının programı açıklanmış,orda perşembe günü yag ve limon suyu içilcek yazıyo martta yapanlar cuma içmişti her ayınki farklımı oluyo

bide ilk seferde lavmanda yarım litre ikincisinde 1,5 mu yoksa 2 litrem, koyucazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…