Yaaa kızlar kötü hiçbişey yazmadımki ben :) sadece tek yan etkisi üşüme ve biraz doluluk hissinden dolayı olan bi karın ağrısı sadece o da dayanılmayacak gibi değilki zaten , abartmayın , geyat kolay oluyo 2ci gün pratikleşiyosunuz zaten , serum torbası gibi hemen akıyodu benimkisi 2dkda öyle damla damla inmiyo yani anında yukarı asın ama , hani havlu astığımız yer varya en iiisi banyoyu kullanmak bu iş için , paspasın üstüne diz üstü daha kolay oluyoo, kimse korkmasın bende ürkmüştüm ilk okuyunca sonra aman bumuymuş dedim sakın vazgeçmeyin ...Gerçekten karaciğer çok temizleniyoo o yeşilllik çamuru görünce bizleri daha iii anlayacaksınız .Sonbaharda ömrümüz varsa nasipse ben gene yapıcam...
bide ilk seferde lavmanda yarım litre ikincisinde 1,5 mu yoksa 2 litrem, koyucazz
o nasıl oluyoki kendi akmıyomu :1shok:yoksa bilmedigim biyerinde aç kapasımı var:roflol::roflol::roflol:
toprakcım.önce 500ml verilcek sonra kalan 1.5 litre.
bizim tanıdıklarda 2 kez yaptılar lavmanı ama süper temizlendiklerini söledeiler
Kızlar merhaaba 2 gündür bakamadım liste ne alemde ..Alsebe eie buse ...haydı kızlar malzemeler hazırmı.. ya ne bu günde 2 kere lavman iyi araştırıp ona göre yapalım..
Kızlar merhaaba 2 gündür bakamadım liste ne alemde ..Alsebe eie buse ...haydı kızlar malzemeler hazırmı.. ya ne bu günde 2 kere lavman iyi araştırıp ona göre yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?