Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
toprakcım demkki farklı oluyo.marnkş ne diyodsa odur.takma kafana.marta cumaydı .demk nisanda perşembee.hımmm.bizde öyle yaparız artık.

Ne gözel izah etmizşisn bacım inşallah herşey yolunda gider bende yarın lavman almaya çıkıcam ne kadar onuda bilmiyorum he -tatlicadiarzu-

bonus benim arkadaşım sonbaharda lavman setini 75 kuruşa aldı ama biz 5 liraya aldık, talepler çogaldıgı için fiyatlanmış,daha ben pancarı falanda almadımmm artık salı yada cuma günü alırım

o nasıl oluyoki kendi akmıyomu :1shok:yoksa bilmedigim biyerinde aç kapasımı var:roflol::roflol::roflol:

o nasıl oluyoki kendi akmıyomu :1shok:yoksa bilmedigim biyerinde aç kapasımı var:roflol::roflol::roflol:

Kız kendi akıyo tabi :roflol: ama yani bağırsaklar dolu olduğundan kabul etmiyi 2 litreyi hemde ters istikametten :roflol: biraz açık oldu ama öyle yani

bizim tanıdıklarda 2 kez yaptılar lavmanı ama süper temizlendiklerini söledeiler

Kızlar merhaaba 2 gündür bakamadım liste ne alemde ..Alsebe eie buse ...haydı kızlar malzemeler hazırmı.. ya ne bu günde 2 kere lavman iyi araştırıp ona göre yapalım..

Kızlar merhaaba 2 gündür bakamadım liste ne alemde ..Alsebe eie buse ...haydı kızlar malzemeler hazırmı.. ya ne bu günde 2 kere lavman iyi araştırıp ona göre yapalım..

canım biz hepmiz bi kere yaptık günde ama isterseniz marankinin sipariş hattı varya 0212 533 ile başlayqn orayı arayıp kafanıza takılnları sorarsanız cevap veriyolar.

evet arkadaşım bende aralık ayında ki temizliğe katıldım. :lepi: inşallah bu ay da yapmak isitiyor.kaydirigubbakcemile5

ben martta yapmıştım canım sizi takip ediyorum tekrar mayısata yapıcam inşallah size kolay gelsin

Merhaba...Valla simdi alisveristeng eldim butun malzemelerim hazir....Sadece zeytinyagim yetmeyebilir onu alicaktim unuttum...Motive olan arkadaslar belli oluyor degilmi hemen....:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Bayanlar sayemizde pancarın kilosu 12 ytl ye yükseldi yaaa , ne fırsatçı insanlar çok kızıyorum ben bu duruma , 3milyon bişeydi birden biz martta yaparken 7 8 fırladı ve şuan 12 olmuş .Ayıp el insaf yaaa ... Alan var alamayan var , ve inanın rendeleyipte salatada herzaman yiyebilirsiniz o kadar güzel oluyoki , sarımsaklı zeytinyağlı ve limonlu , kalınbağırsağa birebirmiş temizlemek için ...Tadıda çok tatlı ben salatadada kullanıyorum alabildiğim zamanlar :))

Benden aralık ayında yeşil yosunlar ve birkaç minik kristal şeklinde taşın dışında bişey çıkmadı. ancak ben 11 yıllık sedef hastasıyım elim ve ayaklarım şu anda tamamen düzeldi . Sanki bu hastalık bende hiç yok gibi oldu. Çok şükür...Ben de inanamıyorum
ilk bahar temizliğinini de yapıpmak isyiorum .Allah nasıp ederse

kızlar bende pancarn alacaktım şimdiki 5 diyorlar hafta sonu eminim fırlayacak 1 veya 1.5 alıdğımız zamanlar vardı .Ne bu böyle ya . seneye eminim millet kırmızı pancar ekmeye başlayacak ve aynı narda olduğu gibi kilosu 1 tl nin altına düşecek :)

benim malzemeler henüz hazır deil en kısa zaman da alıcam ama ne bu fiyatlar ya 12ytl ye pancar mı olurdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ee insaf yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…