Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Albese aynı soruyu ben soracaktım sen benden çok yaşayacaksın walla:)))
minikiz biz sitede okuduk 2lt yazıyordu sen kaç lt kullanıyorsun canım.

tamamlayıcı tıp portallarından biliyorum.ve kesinlikle eminim.sarımsaktaki bir madde parazitleri felç ediyormuş.küçük bir kafa işini görüyor.zaten dediğin gibi suyu az çıkıyor.etkisi de yok hafif bi burulma hissediyorsun karnında lavmandan sonra o kadar,kesinlikle rahatsızlık vermiyor.

teşekkürler minikiz deneyeceğim ama akşamda yatmadan evvel sarmısak yutalım belki o zaman daha faydalı olur.

bende öyle yapıyorum da.anacım ben 1,5 mt bi insanım senağlama bunlar uzun birine göre ayarlamışlar bu suyu tamam bi şekilde hallediyorum ama zor oluyor yani

:roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiligini versin..O kadar guldum ki...Ben 1.70 lik bir insanim ama banada zor geliyor... Bagirsaklarin kapatisi 2 lt mi 2.5 litre mi neymis...Onu duymustum...Neyse bak sonuclarini almaya baslamissin sen..Persembe gunu bitiyormus ta...Insallah faydasini goruruz bu kadar ugrasiyoruz.....Sarimsagi hiç duymamistim bir deniyim bakiyim yarin aksama...Insallah bisi olmaz...

bende öyle yapıyorum da.anacım ben 1,5 mt bi insanım senağlama bunlar uzun birine göre ayarlamışlar bu suyu tamam bi şekilde hallediyorum ama zor oluyor yani
canım benim kıyamam:teselli:ama inan bizede çok fazla geliyor.Bunlar kimin bağırsağına göre ayarlanmış bilmiyorum.kaydirigubbakcemile3

kızlar ayıptır söylemesi bende tırnaklarımı dişimle kopartma huyu vardı artık yapmıyorum tırnaklarım uzun.o yüzden bir kafa sarımsak kullandım siz tedirgin oluyorsanız daha azıyla deneyin bence emin olunca daha fazlasını kullanırsınız

ay çıkmadan yazayım sonra unuturum sirke,limon,sarımsak falan koyuyoruz ya suyu da sıcak koysak işkembe çorbası olur mu ki bizden lülülülülülü vallahi gözüm döndü yahu acıktım mı ne?

canım harikasın ya yine güldürdün bizi:roflol:sen hemen uyu yoksa sen niyeti bozacaksın çok belli oluyorkaydirigubbakcemile3
selam kızlar herkes yatmaya hazıralnıyor okudugum kadarıyla.ınanın benımd eock uykum var ama bır sıteye gireyım dedm. aksam corba yedım herseyı hasladım.:) umutlu senın becerıklıgın konusunda yazdıklarım haala gecerlı maasallah kıs...
iyi geceler arkadaslar

Bende uzun süredir burayi takip ediyordum ama üye olmamistim. Sizlerin heyecani banada yansidi bende araniza katilmak istedim:) ben bu sabah basladim ama lavman uygulamiyacagim. Bütün gün bas agrisi cektim halende agriyor. Beni korkutan son gün icilecek olan zeytinyagi ve limon suyu:)) hepinize kolay gelsincokacimcoook

eşimin arkadaşının babası kalp hastalığı nedeni ile hastanede yatıtordu

drlar acil amelliyat olması grektiğini söylemiş

bir yerden bi karışım getirmişler yakın akrabaları

bu karışımı adama içirmişler 1 hafta(yediği yemeklerin içerisine bir kaç damla)

adam karışımı içtikten sonra hastalığı tammen geçmiş sanırım damarları tıkalıymış

drlar damı amelliyata almak için son tahlilleri istemişler bir bakmışlar ki adam sapasağlam

ne yaptınız siz bu hastaya iyileşmiş amelliyata almaya gerek yok demiş

bu karışım 5 yılda bir yapılıyormuş

vücuttaki tüm hastalıkları söküp atıyormuş

eşim karışımın tarifini alacak bizde denicez

burdan sizinla paylaşırım

gerçekten mucizevi bir iksir

evde rahatlıkla hazırlanabiliyor

kızlar yandım ben yafuuuuu
sabah lavmanı bitirdim ve adet oldum olacak işmi napcam şimdi daha 5 kez yapmam lazımmmm offfff offfff

lavman setinden kaç tane almamız gerekiyor kızlar 1 tane yetermi 2 günde bitmiyomu bir tanesi.

ya birde şu pancarlı su bana çok geliyor.500 gr dolu dolu 3 bardak.daha az içen varmı 500 gr şartmı?

evet pes etmek yok bişekilde hallederim inşallah
1 tane set yeterli ucunu yıkayıp kullanıyorsun zaten

yaa kızlar size birey söyleyeceğim
az önce malum kişileri aradım diyorki;kozmik ürünleri kullanmazsanız boşuna lavman yapıyorsunuz dedi olayın 6 da 1 ini yapıyorsunuz.Söyleyin arkadaşlarınıza ürünleri kullanmadan faydası olmaz dedi offffff valla şimdi canım sıkıldı....birde 4 ürün 210 ytl çok pahalı neden dedim teknolojiden dedi.Kızlar isteyen olursa onların sabit telefonunu özelde verebilirim çünkü sitenin iletişim bölümünde sadece cep telefonları var.

arkadaşım biz şimdi boşonamı yapıyoz.moralim bozuldu benimde.sabah şu sebze meyve suyundan midem bulandı zaten hala aklıma gelince içim dışıma çıkacak nerdeyse.sen bana özelden telfn numarasını atarmısın.bu 4 ürün beden temizliği bitincede alnınabliyo diye biliyorum.en azından sonra alalım bari.bizden giden yararlı şeyleri tekrar kazanabilelim.eşim sıcak ekmek aldı karşımda yiyecek az sonra.bense haşlanmış brokoli yedim.dün tartıldım 69 idim bugun 68 geliyorum.bu gidişle hergün 1 kilo veririm heralde.birazda kilolarım için yapıyom bu uygulamöayı.

aman yaa önümüzde lüpür lüpür yiyorlar deli oluyorum zaten.benim adam peşimde dolaşıp duruyor yemeye çıkarayım seni diyeklava: ama bırakmak yok.zaten bitti gibi. o bahsedilen ürünler olmazsa diye bişey yok bence.bu arada para da kazanmak istiyorlar heralde.tamam faydası vardır ürünlerin ama olmazsa olmaz denmesi saçma.adet dönemine denk gelen arkadaşlar arasında evli olanlar lavman sırasında tampon kullanabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…