Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar marankinin sitesinde lavman bir kere yapıyor daha önce yapan arkadaşlarda bir defa yapmışlar

1 -Alsebe
2- madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlü
9 -rose14
10-merdiyetin annesi
11-toprağın kocişi -tatlicadiarzu-
11-alsebenin kocişi -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
[[FONT=[SIZE="2"]1 -Alsebe
2- madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlü
9-rose14

5
[/SIZE][/FONT]

7. Gün

10 Nisan 2009 Cuma

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Spirulina, Zencefil ürünlerini, karaciğer rahatsızlığı olanların Enginar, kilo fazlalığı olanlar Piren’li Bitkisel Karışım veya Yeşil Çay’ı detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Spirulina ve Zencefil’den her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir.)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

8. Gün

11 Nisan 2009 Cumartesi

- Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

Bu zeytinyağı ve limon sitede yazmıyo kafamçokkarıştı

ılık olmalıymış öle dedi annemde yoksaa uğğ donulur heralde ama 2 kere dedi annemben bunu bi sitede okudum öle yazıyoduu

Ya bunu iki keredir akrabalar yapıyo ve bi kere yaptılar lavmanı marankide tv de hep günde bir kere lavman dedi :uhm:
sitede 2 yazıyoo
ya arkadaşım bende bunu yeni farkettim sormuştum sabah ve akşam yazıyor biz hepimiz günde 1 kez yaptık klava: senden öğrendik iyi oldu
a.s
1 -Alsebe
2- madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlü
9 -rose14
10-merdiyetin annesi
12-zeytinin kocası-tatlicadiarzu-

kızlar kusura bakmayın size mahçup oldum dün oğlum için hastane işlerim v ardı o kadar yorgundum ki gene unutmuş gelmişim neyse en kısa zamanda alıcam inş öle umut ediyorum yane

yav zeytin gözlü gözel bacım -tatlicadiarzu- sitede herkesi beden temizliğine davet ediyoruz diye bi başlık var ordada
ılkbahar Kozmik Beden Temizliği 4 Nisan Cumartesi günü başlıyor. Beden temizliğini evde yapmak isteyenler günlük program için tıklayınız....

diye bi sayfa var ve orda lavman bir kere yazıyo zaten bir kerede olmalı bahsettiği kozmik ürünler çok pahalı ve azınlık alabilir bir çok insan almadığı için o ürünlerden 1 kere yapılmalı a.s

1 -Alsebe
2- madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlü
9 -rose14
10-merdiyetin annesi
12-zeytinin kocası -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
GÜNLÜK PROGRAM:

06:00-08:00 LAVMAN UYGULAMASI (ODALARDA)
08:00-09:00 TABİAT YÜRÜYÜŞÜ, KOŞU, EGZERSİZ
09:00-10:00 KAHVALTI(özel hazırlanmış meyva suları ve organik özel hazırlanmış kozmik yeşil çay)
10:00-11:00 TERMAL HAVUZ UYGULAMASI
11:00-13:00 BEDEN TEMİZLİĞİ UYGULAMALARI(Aile hekimi tavsiye ve uzmanların gözetiminde)
- balneoterapi çamur uygulaması
- biorezonans uygulamaları
- hidroterapi veya vakum uygulaması
- manyetik detoks uygulaması
- özel gıda kür uygulamaları
13:00-14:00 ÖĞLE UYKUSU(KAYLULE) VE DİNLENME
14:00-15:00 ÖĞLE YEMEĞİ(1 çeşit sebze çorbası veya haşlaması, salata ve/veya meyvalar)
15:00-17:00 SERBEST SAAT (İSTEYENLERE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ) VEYA BEDEN TEMİZLİĞİ UYGULAMALARI
17:00-18:00 DİNLENME, İKİNDİ ÇAYI (organik özel hazırlanmış kozmik yeşil çay ve kuruyemiş) VE ÖZEL İKSİR
18:00-19:00 LAVMAN UYGULAMASI (ODALARDA)
19:00-20:00 AKŞAM YEMEĞİ(1 çeşit sebze çorbası veya haşlaması, salata ve meyvalar)
20:00-21:30 KOZMİK BİLİNÇ SEMİNERİ VE ÇAY SOHBETİ

AÇIKLAMALAR:

Kozmik Beden Temizliği 4 -11 Nisan! : AHMET MARANKİ

bakın buradada 2 kere yazıyoooo

Kız dellendirme beni kaydirigubbakcemile bu kamptaki uygulama biz evde yapıcaz evde çamuru falan nerden bulalım benneyaptımki

ben geçen sefer lavmanı bir kez yaptım . ancak şunu söyleyim geçen sefer beraberce temizlik yaptığımız arkadaşım mart ayında bir daha yaptı bu sefer daha rahattı ve ondan çok fazla şey çıktı yani arkadaşlar devamında daha iyi olacak sanırım.

ay kızlar birde bişey daha söyleyim. Benim sağ bacağımda mor renkte varizlerimin rengi açılmış ya inanamadım.Bir arkadaşım da burda yazmıştı sanırım kızlar bu kan temizlendikçe hastalıklar kayboluyor. Artık inancım dahada fazla bu işe.........OLEYYYYYYYYYYY

yaa çamuru bulamayızda yürüyüşleri falan yapalım bide lavmanı 2 kere yazmış asıl onun için ekledimmhihoyyyt

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile madam sembol sevindim senin adına a.s.

Son düzenleme:
yaa çamuru bulamayızda yürüyüşleri falan yapalım bide lavmanı 2 kere yazmış asıl onun için ekledimmhihoyyyt

canım benim o gün içinde yapılması gereken saatler..
sabah yapamazsan akşamki saatte yapıcan
yani günde bir kere delikafadulden

bende yapıcam kızlar beni de yazın o listeye

bu başlık nerde canım bir türlü bulamadım ben..
yardımcı olurmusun şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…