1 -Alsebe
2- madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlü
Eksik olan varsa kendini eklesin kızlar kaydirigubbakcemile5
durun kızlar annem kaldıı onuda ekleyınnklava::roflol:
ılık olmalıymış öle dedi annemde yoksaa uğğ donulur heralde ama 2 kere dedi annemben bunu bi sitede okudum öle yazıyoduuBiz 1 kere yaptık yanlış mı yaptık acaba , gerçi ben resmen oruç gibi geçirdim sayılır, akşam güneş batarken yaptığım lavmandada fazla yemediğimden sıvı yeşil çamurdan başkada bişi çıkmadıki , ve et parçaları ...ne yedikki ne çıksın oldu biraz durum yani ...:)
Ama 2 tane sanki bana biraz abartı geldi yaa , çünkü bitanesi bile insanın içini dışına çıkarmaya yetiyo ve alışana kadar hemen abdetsinizi çıkarma durumu doğuyooo ve sancı yapıyo karına fazla tutunca , ama fazla tutup sağa yatarak ve yatıp bacakları yukarı düz kaldırarak dahada iç bölgelere yollayınca daha iii oluyodu , yalnız lavmanın suyu ılık olsun derim ben yoksa acayip bi üşüme hali geliyoo gece , hele ilk günler titriyodum resmen ben ...
sitede 2 yazıyooYa bunu iki keredir akrabalar yapıyo ve bi kere yaptılar lavmanı marankide tv de hep günde bir kere lavman dedi :uhm:
a.sya arkadaşım bende bunu yeni farkettim sormuştum sabah ve akşam yazıyor biz hepimiz günde 1 kez yaptıkklava: senden öğrendik iyi oldu
ama kaynanam 2 kere dediiiikaydirigubbakcemile3
GÜNLÜK PROGRAM:
06:00-08:00 LAVMAN UYGULAMASI (ODALARDA)
08:00-09:00 TABİAT YÜRÜYÜŞÜ, KOŞU, EGZERSİZ
09:00-10:00 KAHVALTI(özel hazırlanmış meyva suları ve organik özel hazırlanmış kozmik yeşil çay)
10:00-11:00 TERMAL HAVUZ UYGULAMASI
11:00-13:00 BEDEN TEMİZLİĞİ UYGULAMALARI(Aile hekimi tavsiye ve uzmanların gözetiminde)
- balneoterapi çamur uygulaması
- biorezonans uygulamaları
- hidroterapi veya vakum uygulaması
- manyetik detoks uygulaması
- özel gıda kür uygulamaları
13:00-14:00 ÖĞLE UYKUSU(KAYLULE) VE DİNLENME
14:00-15:00 ÖĞLE YEMEĞİ(1 çeşit sebze çorbası veya haşlaması, salata ve/veya meyvalar)
15:00-17:00 SERBEST SAAT (İSTEYENLERE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ) VEYA BEDEN TEMİZLİĞİ UYGULAMALARI
17:00-18:00 DİNLENME, İKİNDİ ÇAYI (organik özel hazırlanmış kozmik yeşil çay ve kuruyemiş) VE ÖZEL İKSİR
18:00-19:00 LAVMAN UYGULAMASI (ODALARDA)
19:00-20:00 AKŞAM YEMEĞİ(1 çeşit sebze çorbası veya haşlaması, salata ve meyvalar)
20:00-21:30 KOZMİK BİLİNÇ SEMİNERİ VE ÇAY SOHBETİ
AÇIKLAMALAR:
Kozmik Beden Temizliği 4 -11 Nisan! : AHMET MARANKİ
bakın buradada 2 kere yazıyoooo
Kız dellendirme beni kaydirigubbakcemile bu kamptaki uygulama biz evde yapıcaz evde çamuru falan nerden bulalım benneyaptımki
yaa çamuru bulamayızda yürüyüşleri falan yapalım bide lavmanı 2 kere yazmış asıl onun için ekledimmhihoyyyt
yaa çamuru bulamayızda yürüyüşleri falan yapalım bide lavmanı 2 kere yazmış asıl onun için ekledimmhihoyyyt
yav zeytin gözlü gözel bacım -tatlicadiarzu- sitede herkesi beden temizliğine davet ediyoruz diye bi başlık var ordada
İlkbahar Kozmik Beden Temizliği 4 Nisan Cumartesi günü başlıyor. Beden temizliğini evde yapmak isteyenler günlük program için tıklayınız....
diye bi sayfa var ve orda lavman bir kere yazıyo zaten bir kerede olmalı bahsettiği kozmik ürünler çok pahalı ve azınlık alabilir bir çok insan almadığı için o ürünlerden 1 kere yapılmalı a.s
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlü
9 -rose14
10-merdiyetin annesi
11-toprağın kocişi -tatlicadiarzu-
11-alsebenin kocişi -tatlicadiarzu-
12-zeytinin kocası -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?