Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
1 -Alsebe
2- Madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlü
9 -rose14
10-merdiyetin annesi
11-toprağın kocişi
11-alsebenin kocişi
12-zeytinin kocası
13- Akrep33

işte nisan ayının kozmikçileri

kızlar bi telefon acıp sorun isterseniz 2 mi 1 keremi yapıcaz lavmanı diye benim görüşüm 2 kere yapın iyice temizleğin bağırsaklarınızı derim

Merhaba arkadaslar,

nisan ayi beden temizligi icin herkes cok heyecanli,ozellile ilk deneyecek olanlar..sizin heyecaninizi cok iyi anliyorum cunku bende ilk defa oldugu icinmidir nedir cok heyecanliydim.biliorum hepiniz sonuclarinin ne olacagini buyuk merakla bekliodunuz(ilk defa deneyenler). bende mart ayindaki temizligi esimle birlikte buyuk bir gayretle yaptim,buradaki arkadaslarimla birlikte saolsunlar birbirimize destek olduk ve bilmedigimiz bir cok seyi birbirimizden ogrendik,yani demek istedigim yaparken cok kati davrandim ve hic birseyi ihmal etmedim herkes nasi yapiosa sitede de nasi yaziosa ole yaptim. sonrasinda cok sey bekledim,sabah 4 te kendiligimden uyanirim saniodum,vucudumdaki butun hastaliklar gecer ,hic hastalanmam yada kolay kolay hastalanmam saniodum.. Ama oyle olmadi tabiki,1 seneyi askindir nezle bile olmayan esim neredeyse 1 haftayi yataktan kalkamadan gecirdi,sonrasinda da ben tabiki..daha yeni yeni duzelioruz.sabahlari 4 te de uyanamiorum maalesef,eski uyku duzenime birkac gun sonra dondum.bagirsaklarim eskisine gore daha az calisio bunu kesinlikle soyleyebilirim.ve lavmanlari yapmak burada herkesin anlattigi kadar kolay diil,hele de zeytinyagini eger vucudunzuda tansiyon yada baska bir rahatsizlik varsa doktora danismadan kesinlikle yapmayin derim.ben o gece oluyorum sanmistim,ve buradaki bircok arkadasimda ole oldular aslinda ayni seyleri yasadik genel olarak.

benim amacim kesinlikle kimseyi karalamak bu yontemin ise yaramadigini soylemek diil,ben birdahaki doneme,yani sonbahar doneminde tekrar yapmayi dusunuorum. Ama kesinlikle gectigimiz seferdeki yaptigim sekilde diil. kesinlikle tabletlerden kullanarak yapicam,zaten sitesinde de " Bu temizlik- detoks- arınma ile bedenden kaybedilen faydalı unsurları telafi için ve COSMIC Alfa Alfa, Soya, Spirulina ve kilo alma ve vermede sorun yaşayanlar için Piren’li Bitkisel Karışım Besin Destek Ürünleri ve Yeşil çay BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmaları önerilir." diye bir ibare var dikkat ettinizmi bilmem. yani bu detoxu yaparken vucumuzdan yararli bazi unsurlar kaybediyoruz mesela bagirsagimizdaki yararli K vitamini bakterileri gibi.(ben uzun zamandir hasta olmadigim halde simdi hastalandim bunu buna bagliorum) helede inanin daha gecen ay yapip bu ayda yapacagim diyen arkadaslara inanamiorum. vucunuzla ne derdiniz var kansermisiniz,aids misiniz?sonucundan tam olarak emin olmadiginiz,yada soyle soyleyim hepimiz marankinin sitesinden takip edioruz yada tv ye cikio (ve bircok seyi eksik ogrenioruz birbirimizden ogrenmeye calisioruz),hangimiz yani burada isimleri gecen arkadaslara soyluorum hangimiz Marankinin o kamplarindaki gibi ozel kontrolden gecip doktorlar kontrolunde ve bircok besin ve tablet destegiyle bu detoxu yaptikki?? gozumuzden kacmis yada bilmedigimiz bircok sey olabilir. vucudunuz bu oyuncak diil.senede 2 defa yeterlidir diosa Maranki daha fazla zorlamaya gerek yok derim ben,hele gunde 2 defa lavman yapmak o besin desteklerini almadan bagirsaginizi ne hale getirir dusunemiorum..zaten evde yapacaklara gunde 1 defa lavman var programda var heralde bildikleri.

tekrar soyluyorum amacim kimseyi karalamak diil,ve ben Marankiyi herzaman taktir ediorum bildiklerini insanlarla paylasmak her yigidin harci degildir.SONBAHAR detoxunuda kesinlikle yapicam. amacim insanlari sadece cok kolay soyle oluo boyle oluo yapin edin dien insanlara karsi uyarmak. Roboroach arkadasimiz cok kolay diil die bisi soyler gibi oldu hepiniz karsi ciktiniz mesela kiz mecburen dediklerini yumusatmak istedi. arkadaslar bakin insanlari tesvik ederken dikkatli cumleler kullanalim,oynadiginiz insan sagligi oyuncak diil icinizden birine bisi olursa Ahirette hepiniz mesul olursunuz. kimse cok kolay falan demesin,cok da kolay bisi diil ve bence bu herkesin harci diil iradeli sabirli ve direncli insanin isi.
ve ilk defa deneyecek arkadaslara soyluorum ilk denemede cok asiri sonuc alamiyacaginiz zaten sitede yazio o yuzden cok fazla bir degisim beklemeyin derim. daha sonraki denemelerde faydalarini farkedebiliomusuz.

Sevgili london arkaşım evet geçen temizlikten seni hatırlıyorum .Evet haklısın yazdıkların çok doğru hatta burdanda takip ettiysen birilerinin öldüğünü ve marankinin de tutuklandığını yazmışlardı .Yaptığımız iş aslında riskli biliyorum. Bunu herkes biliyor aslında , ben geçen sefer spirulina kullandım bitkisel protein takviyesi temizlik boyunca devam ettim ve temizlik sonrasıda 1 kutu daha kullandım. Gerçekten bu kış benim için çook farklı geçti.Şu anlamda farklı geçti ..Ben sedef hastasıyım ve yaklaşık 11 yıldır devam etmekte ve kışın özellikle güneş ışınlarının azaldığı dönemlerde daha da çoğalır.Bu kış çok şükür Allahıma çok iyi geçti ve şimdiiiiiiii hiç yok denecek kadar azaldı ellerim üzerinde parmak izlerini görmeyeli neredeyse 5 yıl oldu. Evet sedef hastalığım Allahın izniyle tedavi oluyor. Belki bunu söylemek çok erken ama görülür bir biçimde düzelme var. Tabi geri gelebilir bilemiyorum. Birde bacağımda bulunan varisin şekli ve rengi değişti yani onda da iyiye giden bir durum söz konusu.

Şimdi söyleyeceklerm belki çok iddalı olbilir . Doktor arkadaşlarıma kozmik temizlik yaptığımdan hiç bahsetmedim.Hem korktum hemde tepki alabileceğimden çekindim. Onlara bir şey söylemedim .Ancak bittikten sonra onlara anlattım .Hatta bazılar yüzümde bir değişiklik olduğunu daha parlak ve canlı göründüğünü söylediği için onlara anlatmak zorunda kaldım.Beni ağızları açık dinlediler. Ciddiyim bakın..Yaptığımız yurt dışında da bir çok örnekleri olan bu arınma-detox-temizlik olduğunu .Bağırsağa gönderilen Limonun Dezenfektan .(Temizleyici) Sirkenin(elma)Antiseptik Solüsyon olduğunu tamanen zararsız olduğunu söylediler. Ancak senin belirtiğin gibi bağırsak içinde bulunan ve sürekli harekat halinde olan tüyler varmış bunlar hareket halinde ve mevcut atıkları dışarıya sallanarak itelemekteler işte bu noktada onlara zarar verebiliriz. Yada bağırsaklar günlerde boş kalıyor. Bağırsak yapışması yaşayabilir. Bu durumda ameliyat ile buranın açılması daha doğrusu o parçanın yani yapışan bağırsak parçanın oradan çıkarılması gerekebilirmiş . Kaldıki temizlik bittikten sonra normal dışkılamaya dönülmeyişinin sebebi bağırsakları biraz tembeliğe alıştırmış olmamız birde içinin boş olmasından kaynaklanıyor. Tam dolulukta ancak boşalabiliyor.

Evet diyeceklerim şimdilik bu kadar ama herkezin özgür iradesi ve kararı
Allah hepimizi korusun ....bizeler yanlış yapmaktan yanlız O'na sığınalım.

Neticede sevgili arkadaşlar

evet cnm benim anlatmaya calistigimi ne kadar guzel anlamissin cok tesekkur ederim. ve kastedttigimde senin gibi bitkisel takviye ile detoxu devam ettirmek. ayrica doktor arkadaslarindan da bilgi aliyorsun .ben de yurtdisinda yasiorum ve daha oncedende burada bu detox programlarinin cok yaygin oldugunu belirtmistim . ama internnetten satin alip yaptiginiz urunlerde bir suru bitkisel tablet de bulunuo destek icin. zaten kaybedilen unsurlari bir sekilde tamamlamamiz lazim o bitkisel tabletlerde suanda ozellikle piyasada olan hormonlu ve cok fazla vitamin ihtiva etmedigi soylenen sebzelerden meyvelerden belkide kilolarca yememiz gereken vitamin miktarini bu organic olarak yetistirilmis tabletlerden karsilamamiz kacinilmaz. biliorum ilaclar pahali 220 TL ve lavman setiyle ama bunu senede 2 kereye vurdugumuzda saglimizdan cok daha onemli olmadigini dusunuorum en azindan doktora verecegimiz parayi artik vermeyecegimizi dusunursek..

Merhaba arkadaşlar; bazı arkadaşların günde iki kere lavman yapmayı düşündüğünü, bazılarının iki ay üst üste yapmayı düşündüğünü okudum yanlış anlamadıysam. Bu şekilde yapmayı düşünen arkadaşları şaşkınlıkla izliyorum. Ben kasım ayında ve mart ayında yaptım kozmik temizliği, her ikisinde de çok faydasını gördüm, gördüğüm faydaları yazmıştım zaten. Buna rağmen her ay üst üste yapmayı bırakın, eylül ayında tekrar yapmaya cesaretim yok şu anda. Çok kolay bişey değil ki bu yapılanlar. Günde iki kere lavman yapacam diyen arkadaşlar sanırım daha önce hiç lavman yapmadı. Ben iki kere bu kozmik temizliği yaptığım halde Maranki Hocanın sitesinde yazdığı gibi tam anlamıyla lavman yapamadım, kaldı ki günde iki kere yapacaksınız. amacım gözünüzü korkutmak değil, sağlık bulalım derken sağlığınızdan olmayın.Söylenenleri gerektiği kadar yamanız yeterli. LAVMAN GÜNDE BİR KERE YAPILACAK, SABAH YAPAMAYANLAR AKŞAM YAPACAK. BU YÜZDEN PROGRAMDA LAVMAN İKİ KERE GEÇİYOR. AMA SİZ BİR KERE YAPACAKSINIZ. AYRICA MARANKİ HOCANIN KENDİSİYLE GÖRÜŞMEDEN HER AY ÜST ÜSTE KOZMİK TEMİZLİK UYGULAMAYA KALKMAYIN. VARSA CİDDİ BİR SORUNUNUZ ÖNCE MARANKİ HOCAYLA GÖRÜŞÜN. Zaten sitesinde sağlık problemi olanların doktor kontrolünde yapmasını da tavsiye ediyor. Ben sadece sitesinden okuduğum kadarıyla anladıklarımı uyguladım çok şükür sağlığım yerinde. Size başarılar diliyorum.. Allah yardımcınız olsun...

arkadaşlar son 3 sayfayı okudum sadece ama marankinin sitesinde aşağıdaki program var siz bunumu uygulayacaksınız.başka bir programmı..başka ise yazabilirmisiniz..

GÜNLÜK PROGRAM:

06:00-08:00 LAVMAN UYGULAMASI (ODALARDA)
08:00-09:00 TABİAT YÜRÜYÜŞÜ, KOŞU, EGZERSİZ
09:00-10:00 KAHVALTI(özel hazırlanmış meyva suları ve organik özel hazırlanmış kozmik yeşil çay)
10:00-11:00 TERMAL HAVUZ UYGULAMASI
11:00-13:00 BEDEN TEMİZLİĞİ UYGULAMALARI(Aile hekimi tavsiye ve uzmanların gözetiminde)
- balneoterapi çamur uygulaması
- biorezonans uygulamaları
- hidroterapi veya vakum uygulaması
- manyetik detoks uygulaması
- özel gıda kür uygulamaları
13:00-14:00 ÖĞLE UYKUSU(KAYLULE) VE DİNLENME
14:00-15:00 ÖĞLE YEMEĞİ(1 çeşit sebze çorbası veya haşlaması, salata ve/veya meyvalar)
15:00-17:00 SERBEST SAAT (İSTEYENLERE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ) VEYA BEDEN TEMİZLİĞİ UYGULAMALARI
17:00-18:00 DİNLENME, İKİNDİ ÇAYI (organik özel hazırlanmış kozmik yeşil çay ve kuruyemiş) VE ÖZEL İKSİR
18:00-19:00 LAVMAN UYGULAMASI (ODALARDA)
19:00-20:00 AKŞAM YEMEĞİ(1 çeşit sebze çorbası veya haşlaması, salata ve meyvalar)
20:00-21:30 KOZMİK BİLİNÇ SEMİNERİ VE ÇAY SOHBETİ

Yazdiklarina kesinlikle katiliorum derya arkadasim..helede ilk deneyen arkadaslar ne oldugunu bile bilmediginiz birseyi neden bu kadar abartarak yapmak istiosunuz anlayamiorum. inanin yapinca goreceksiniz hic kolay diil buradaki arkadaslari anliorum sizlerin gozunu korkutmak istemedikleri icin kolay diolar ama 2 kereyi doktor kontrolu olmadan vucudunuzun kaldiracagini da sanmiorum ben. bakin sitesini bol bol ziyaret edin Marankinin evde yapacak olanlarinda doktora danisarak yapmasini onermis. kalp damar hastaliklari,tansiyon hastaliklari olanlar yapmasin dio. arkadaslar lutfen bilincli olalim,inanin kalp hastaliklari damar hastaliklari gibi hastaliklar gizliden de gelisebilio insanin vucudunda yani belkide bir sorununuz var ve bilemeyebilirsiniz. dolayisiyla kendinizi riske atmayin ole gunde 2 kere yada 1 ay arayla tekrar falan napiosunuz ???

Hepimiz nasıl alalım arkadaşım bu ilaçları yani hem bu kadar pahalı olmak zorundamı ? Kime güveniyosak sömürmeye geçiyolar. Maranki hocayı bende takdir ediyorum ilmine bilgisinede hayranım ama insanlara bunu ancak benim ilaçlarımla uygulayabilirsiniz demesinide çok yanlış buluyorum. Ağzından böyle bişey çıkmamış olabilir ama ürünlere bakmak yeterli bunu anlamak için.kafamçokkarıştı

bende ilk kez yapıcam ama nasıl bişey olduğunu biliyorum yengem yaparken ilk 3 gün baya halsizdi sonuçta vücudun alışık olmadığı bişey sürekli sebze meyve vs..... illaki bi tepki vericek ama bide şöyle düşünelim tamam lavman çok sağlıklı bişey değil katılıyorum ama bazen beslenmek adına ne kadar zararlı şeyler yapıyoruz ve umurumuza gelmiyo 8 günlük lavmanı dünyanın sonu gibi görmekte ne kadar doğru bilemiyorum.

Yanlış anlamayın kolay demiyorum zaten korkuyorum nasıl yapıcamı bilmiyorum ama bu kadar fena bişeyde olmamalı yani bunu milyon insan yapıyo.

Kişinin yaşı yada hastalıklarıda etkilidir yengem yaptı halsiz kaldı ama halamın kızı gayet iyiydi ve şu anda iyi olduğunu söylüyo.

Lavmanı pancarı almış gelmiştim okuyunca karnıma ağrı girdi valla

Son düzenleme:
deryacığım programa katılacak arkadaşlar adı geçen tabletleri aldımı..yoksa sadece beslenme-lavman kısmınamı uyacaklar..

Ben kasım ayında yaptığımda sipirulina aldım kullandım, yaşadığım şehirdeki bir eczaneden. Mart ayında hiç tablet kullanmadım. Sadece beslenme lavman kısmını uyguladım. Maddi gücünüz yetiyorsa bence alın kullanın derim. Çünkü eğer yapabilirsem eylülde bu tabletlerden alarak komzmik temizlik uygulamak istiyorum. Yurtdışındaki sitelerde de bu tür temizlikleri yardımcı tabletler eşliğinde yaptırıyorlar. İyice araştırmak lazım arkadaşım. Siz bilirsiniz yine de.

arkadasim amacimiz elbetteki sizi korkutmak diil sadece gercekleri yansitmak ilerde olabilecek bir probleminize karsi mesuliyet altinda kalmamak. herkesin bunyesi bir diil sonucta kimisi cok zorlanir kimisi bisi anlamaz. onlar illa ole oldu die sende ole olacaksin die bisi yok. tabletler cok pahali katiliorum sana ama sagligimiz icin gerekiosa alinabilir,nelere vermioruz o parayi sonucta. madem bu yola ciktik hepimiz farkindayiz isin icinde ticari kaygininda oldugunu anlamamak imkansiz ama napalim hepsini olmasada birkacini almak gerekio bence yani ben size esimin ve kendimin yasadiklarimizi anlattim vucudumuz direncsiz kaldi die dusunuor ve buna yoruorum bu sonuclari.tekrar soyluorum
herkeste ayni etki yapmayabilir biz bole olduk die sizde bole olcaksiniz die birsey yok.

bencede senede 2 yeterli fazlası zararlı olur diye düşünüyorum.birde lavmandan dolayı halsizlik olacaktır tabletlerde kullanılmalı aynıları olmasada benzerleri olabilir..

mesela marankinin sitesinde spirulina,enginar yazıyor başka firmalara ait bu üründen var.bazı bitkilerin karışımından çaylar var sitesinde bunlarıda aktardan temin edebilirsiniz.yani bu tabletleri alamayanlar için daha hesaplı olur sanıyorum..tam olarak incelemedim sitesini ama gördüğüm kadarıyla yazdım..

mesela zencefil,sarı kantaron,nar çiçeği ısırgan bunlarıda aktardan bulabilrsiniz..

kızlar ben pazardan alışverişi bıraktım bizim burda pazar cuma günü ve fiyetler kesin fırlar, tanıdıklardan o kadar çok yapacak kişi varki herkez kaç kilo sebze meyve istiyosa hepsini toplayıpsengözlerimebaksanab halden alacagız:jeyyar:, geçen hafta kırmızı pancar 4 liraydı allah bilir cumaya kaç olacak bu pazarcıların hepsi üçkagıtcı valla,ayyyy çok heycanlıyım bakalım nasıl olcaklaelaelaelaelaenaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…