bu başlık nerde canım bir türlü bulamadım ben..
yardımcı olurmusun şeker
listeyi oluşturalım kızlar
1. Madam Sembol
herkes sırayla yazsın adını
Sevgili london arkaşım evet geçen temizlikten seni hatırlıyorum .Evet haklısın yazdıkların çok doğru hatta burdanda takip ettiysen birilerinin öldüğünü ve marankinin de tutuklandığını yazmışlardı .Yaptığımız iş aslında riskli biliyorum. Bunu herkes biliyor aslında , ben geçen sefer spirulina kullandım bitkisel protein takviyesi temizlik boyunca devam ettim ve temizlik sonrasıda 1 kutu daha kullandım. Gerçekten bu kış benim için çook farklı geçti.Şu anlamda farklı geçti ..Ben sedef hastasıyım ve yaklaşık 11 yıldır devam etmekte ve kışın özellikle güneş ışınlarının azaldığı dönemlerde daha da çoğalır.Bu kış çok şükür Allahıma çok iyi geçti ve şimdiiiiiiii hiç yok denecek kadar azaldı ellerim üzerinde parmak izlerini görmeyeli neredeyse 5 yıl oldu. Evet sedef hastalığım Allahın izniyle tedavi oluyor. Belki bunu söylemek çok erken ama görülür bir biçimde düzelme var. Tabi geri gelebilir bilemiyorum. Birde bacağımda bulunan varisin şekli ve rengi değişti yani onda da iyiye giden bir durum söz konusu.
Şimdi söyleyeceklerm belki çok iddalı olbilir . Doktor arkadaşlarıma kozmik temizlik yaptığımdan hiç bahsetmedim.Hem korktum hemde tepki alabileceğimden çekindim. Onlara bir şey söylemedim .Ancak bittikten sonra onlara anlattım .Hatta bazılar yüzümde bir değişiklik olduğunu daha parlak ve canlı göründüğünü söylediği için onlara anlatmak zorunda kaldım.Beni ağızları açık dinlediler. Ciddiyim bakın..Yaptığımız yurt dışında da bir çok örnekleri olan bu arınma-detox-temizlik olduğunu .Bağırsağa gönderilen Limonun Dezenfektan .(Temizleyici) Sirkenin(elma)Antiseptik Solüsyon olduğunu tamanen zararsız olduğunu söylediler. Ancak senin belirtiğin gibi bağırsak içinde bulunan ve sürekli harekat halinde olan tüyler varmış bunlar hareket halinde ve mevcut atıkları dışarıya sallanarak itelemekteler işte bu noktada onlara zarar verebiliriz. Yada bağırsaklar günlerde boş kalıyor. Bağırsak yapışması yaşayabilir. Bu durumda ameliyat ile buranın açılması daha doğrusu o parçanın yani yapışan bağırsak parçanın oradan çıkarılması gerekebilirmiş . Kaldıki temizlik bittikten sonra normal dışkılamaya dönülmeyişinin sebebi bağırsakları biraz tembeliğe alıştırmış olmamız birde içinin boş olmasından kaynaklanıyor. Tam dolulukta ancak boşalabiliyor.
Evet diyeceklerim şimdilik bu kadar ama herkezin özgür iradesi ve kararı
Allah hepimizi korusun ....bizeler yanlış yapmaktan yanlız O'na sığınalım.
Neticede sevgili arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar; bazı arkadaşların günde iki kere lavman yapmayı düşündüğünü, bazılarının iki ay üst üste yapmayı düşündüğünü okudum yanlış anlamadıysam. Bu şekilde yapmayı düşünen arkadaşları şaşkınlıkla izliyorum. Ben kasım ayında ve mart ayında yaptım kozmik temizliği, her ikisinde de çok faydasını gördüm, gördüğüm faydaları yazmıştım zaten. Buna rağmen her ay üst üste yapmayı bırakın, eylül ayında tekrar yapmaya cesaretim yok şu anda. Çok kolay bişey değil ki bu yapılanlar. Günde iki kere lavman yapacam diyen arkadaşlar sanırım daha önce hiç lavman yapmadı. Ben iki kere bu kozmik temizliği yaptığım halde Maranki Hocanın sitesinde yazdığı gibi tam anlamıyla lavman yapamadım, kaldı ki günde iki kere yapacaksınız. amacım gözünüzü korkutmak değil, sağlık bulalım derken sağlığınızdan olmayın.Söylenenleri gerektiği kadar yamanız yeterli. LAVMAN GÜNDE BİR KERE YAPILACAK, SABAH YAPAMAYANLAR AKŞAM YAPACAK. BU YÜZDEN PROGRAMDA LAVMAN İKİ KERE GEÇİYOR. AMA SİZ BİR KERE YAPACAKSINIZ. AYRICA MARANKİ HOCANIN KENDİSİYLE GÖRÜŞMEDEN HER AY ÜST ÜSTE KOZMİK TEMİZLİK UYGULAMAYA KALKMAYIN. VARSA CİDDİ BİR SORUNUNUZ ÖNCE MARANKİ HOCAYLA GÖRÜŞÜN. Zaten sitesinde sağlık problemi olanların doktor kontrolünde yapmasını da tavsiye ediyor. Ben sadece sitesinden okuduğum kadarıyla anladıklarımı uyguladım çok şükür sağlığım yerinde. Size başarılar diliyorum.. Allah yardımcınız olsun...
evet cnm benim anlatmaya calistigimi ne kadar guzel anlamissin cok tesekkur ederim. ve kastedttigimde senin gibi bitkisel takviye ile detoxu devam ettirmek. ayrica doktor arkadaslarindan da bilgi aliyorsun .ben de yurtdisinda yasiorum ve daha oncedende burada bu detox programlarinin cok yaygin oldugunu belirtmistim . ama internnetten satin alip yaptiginiz urunlerde bir suru bitkisel tablet de bulunuo destek icin. zaten kaybedilen unsurlari bir sekilde tamamlamamiz lazim o bitkisel tabletlerde suanda ozellikle piyasada olan hormonlu ve cok fazla vitamin ihtiva etmedigi soylenen sebzelerden meyvelerden belkide kilolarca yememiz gereken vitamin miktarini bu organic olarak yetistirilmis tabletlerden karsilamamiz kacinilmaz. biliorum ilaclar pahali 220 TL ve lavman setiyle ama bunu senede 2 kereye vurdugumuzda saglimizdan cok daha onemli olmadigini dusunuorum en azindan doktora verecegimiz parayi artik vermeyecegimizi dusunursek..
deryacığım programa katılacak arkadaşlar adı geçen tabletleri aldımı..yoksa sadece beslenme-lavman kısmınamı uyacaklar..
Hepimiz nasıl alalım arkadaşım bu ilaçları yani hem bu kadar pahalı olmak zorundamı ? Kime güveniyosak sömürmeye geçiyolar. Maranki hocayı bende takdir ediyorum ilmine bilgisinede hayranım ama insanlara bunu ancak benim ilaçlarımla uygulayabilirsiniz demesinide çok yanlış buluyorum. Ağzından böyle bişey çıkmamış olabilir ama ürünlere bakmak yeterli bunu anlamak için.kafamçokkarıştı
bende ilk kez yapıcam ama nasıl bişey olduğunu biliyorum yengem yaparken ilk 3 gün baya halsizdi sonuçta vücudun alışık olmadığı bişey sürekli sebze meyve vs..... illaki bi tepki vericek ama bide şöyle düşünelim tamam lavman çok sağlıklı bişey değil katılıyorum ama bazen beslenmek adına ne kadar zararlı şeyler yapıyoruz ve umurumuza gelmiyo 8 günlük lavmanı dünyanın sonu gibi görmekte ne kadar doğru bilemiyorum.
Yanlış anlamayın kolay demiyorum zaten korkuyorum nasıl yapıcamı bilmiyorum ama bu kadar fena bişeyde olmamalı yani bunu milyon insan yapıyo.
Kişinin yaşı yada hastalıklarıda etkilidir yengem yaptı halsiz kaldı ama halamın kızı gayet iyiydi ve şu anda iyi olduğunu söylüyo.
Lavmanı pancarı almış gelmiştim okuyunca karnıma ağrı girdi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?