kızlar bende yapmak istiyorum daha önce marta yapanları burdan takip etmişitm bugün pazardan malzemeleri aldım son güne bırakmak istemedim ama beni en çok korkutan en son günki zeytinyağı ve limon içilmesi herkesin kalp ritmi hızlanmış zaten benim normaldede kalp ritmim hızlı naparım dahada yükselirse die çok korkuyorum ama çokta yapmak istiyorum aranızda tansiyon hastası olupta yapan varmı yada daha doğrusu çarpıntı sorunu olupta yapan varmı aranızda bunu öğrenmek istiyorum çünkü bende nedeni bulunamayan taşikardi yani çarpıntı var aranızda çarpıntısı olupta yapan arkadaşlar varmı çünkü öle yada böle ya aidin salihin vermiş olduğu temizliği yada bu ahmet marankinin kozmik temizliğini yapacam çünkü bağırsaklarımda sorun var cvp verirseniz çok sevinirim
Ayy bu listeye gore biz baya bir ac kalmisiz arkadaslar bulgur barbunya falan var yani.... Biz patates yenirmi yenmezmi diye az tartismadik burda...Esim ac kalicak diye korkudan oluyor kac gundur soyliyimde rahatlasin garibim....:roflol: :roflol: :roflol:
evet cnm onlar aç kalmamıiş hiçça.s
burda yapanlarda çok fazla aç kaldılarr
yani onlar böle yapmışlar-tatlicadiarzu-
Ben bişeyi kaçırdım sanırım arkadaşım. Onlar dediğiniz kimler, bu menüyü nerden aldınız? Ben iki kere yaptım bu kozmik temizliği aç gezdim yaaaa.....:çok üzgünüm:
Zaten bu kadar yerseniz günde iki kere lavman yapmak normaldir yani... Ben normal zamanda bu kadar abartmıyorum yemeği...
ay kızlar bu liste nerden çıktı ben şaşırdım yani .... listeyi marankinin siteinden mi aldın Zeytin gözlü arkadaşım
Ya kafam çorba oldu he madem böyle yapılıcak bu adamın sitesinde niye böyle yazmıyo kafadan saalyıptamı yazıyolar yani kafamçokkarıştı kötükedihüso sitede temizlik sırasında kullanılmamışsa temizlikten sonra kullanılmalı yoksa organlarda hasar olabilir gibi bişey yazıyo ilaçlar için eltim okuyunca vazgeçti valla :1closedeyes:
Ya kafam çorba oldu he madem böyle yapılıcak bu adamın sitesinde niye böyle yazmıyo kafadan saalyıptamı yazıyolar yani kafamçokkarıştı kötükedihüso sitede temizlik sırasında kullanılmamışsa temizlikten sonra kullanılmalı yoksa organlarda hasar olabilir gibi bişey yazıyo ilaçlar için eltim okuyunca vazgeçti valla :1closedeyes:
Haklısın arkadaşım, sitesinde akşam için sadece salata yazıyor. o da az yenmesi tavsiye edilir, şeklinde. Haşlama sebze diyor öğlen için, kampta yemekler var. Ben de sanıyorum ki tabletlerle millet ayakta duruyor, dayanıyorum sonra hurmaya, cevize ayakta durmak için. Kafam çok karıştı...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?