Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kizlar kusura bakmayin cok iyi degilim bugunlerde sadece okuyup cikiyorum cevap yazamiyorum..Oncelikle londona gecmis olsun diyorum..Inan cok sasirdim hasta olmana ben ve benim yapan tanidigim insanlari bu kisi cok rahat saglikli gecirdiler...Seninde dedigin gibi kolay birsey degil tabiiki yapmasi, ama cok zorda degil gibi bence..En azindan kendi adima boyle...Lavmandan bahsetmissiniz kisa kisa atliyicam ben lavmanda bagirsaklarin tembellesecegini dusunmuyorum sonucta 6-7 gun yapiliyor...Bana hiçbir zarari olmadi baskasini bilemiyorum...
Bencede senede iki defa yapilmasi yeterli olur,fazlasini bende sakincali olur diye dusunuyorum...Sonucta hicbirseyide abartmamak lazim...
Londonunda dedigi gibi herkes son gun rahatsizlandi ama ben bunun normal oldugunu dusunuyorum yani vucudun bu bir haftada tepki vermesinin...Yemek sekli tamamen degisiyor haliyle midede bizde $ok oluyoruz acikcasi.. :))))))
Ama zorluk cekilmedende bisi olmuyor...Kendi adima bu sitede bile okudugum zayiflamak adina o kadar kairisik seyler içtim ki bu temizlikteki seylerin sabze meyve olmasi ve zararsiz olmasina kesin inaniyorum...Yine yaziyorum kendi adima konusuyorum..Daha sonra yazmaya devam edicem simdi uzanmam lazim...Kusura bakmayin....

Arkadaşlar ben bu kozmik beden temizliginden hic bir fayda gormedım.Şikayetlerim halen devam edıyor.Bana eger sorulursa tavsiye etmıyorum...O kadar zahmeti boşuna çekmişim... Tamam yeşil taş gıbı bışeyler cıktı ama sanırım zeytinyagı ile alakalı...Kendimde hıc bır degisiklık göremiyorum...Riske girmeye değmez dıye duşunuyorum...Cok şukur bır kazaya kurban gitmedim..Artık sizin bileceginiz bişey tabiki......ıyice düşünün bence...Bır daha asla yapmam...

Arkadaşlar ,yeni yapacak olan arkadaşların yazdıklarını okudum bence lütfen günde 2 kez lavman olarak abartmayın derim , sitede 1 yazıyo , ama kampta program daha bilinçli uygulanıyo ve destek ürünlerle olduğu ve doktor kontrolünde geliştiği için herşey ,o yüzden sayısı 2 olabilir..

Bakın amacım kimseyi korkutmak değil ki ben sadece kendi bünyemin vücudumun ne yaşadığını paylaştım, ben detoksu çok kolay geçirdim (sonundaki 2gün kabızlık dışında ki bu normaldi) lavmanıda üşüme dışında sorunsuz ,açlık kısmınıda , ve zeytinyağlı limonlu karışımı içme ve çıkarmama kısmınıda çok rahat atlattım , Ama bu demek değilki herkes aynı yaşayacak her bünye o kadar farklı yaratılmışki , bide zaten zayıf biriyim ben fazla yemem , ve 10 yıl ağır bi spor yaptığım içindi dayanıklıyım sanırım
Birbirimizi ne korkutalım nede köstek olalım derim sadece bilinçli yapmakta fayda var , bilmediğiniz rahatsızlığınız olabilir sizde bu detoks ters etki yapabilir sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz sadece denedik gördük ve paylaştık

Elbette herkes yerinde en bilirkişiyle kampta uygulamak ister ama imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik , ben daha önce yapanlardan faydalandım ve umarım ve dilerim şimdiki arkadaşlarda bizden destek alırlar .Ama bence sonbahar ve ilkbaharda 1er kez yapılması doğru , marta yapıp gene ilkbaharda yapmak isteyenler kendileri bilirler herkes yetişkin birer birey burda ben kendi adıma 6 ay geçmeden yapmam ,abartmaya gerek yok diye düşünüyorum nacizane ...

Son düzenleme:
kizlar ben yurt disindayim, annemler ilkbaharda yapmislar banada tavsiye ettiler, bu sefer bende denemeyi dusunuyorum ama burada lavman malzemelerini bulmam imkansiz.. Lavman olmadan olmazmi yada yerine ne yapmak gerekiyor? bide ne zaman baslanacak?

kızlar bende yapmak istiyorum daha önce marta yapanları burdan takip etmişitm bugün pazardan malzemeleri aldım son güne bırakmak istemedim ama beni en çok korkutan en son günki zeytinyağı ve limon içilmesi herkesin kalp ritmi hızlanmış zaten benim normaldede kalp ritmim hızlı naparım dahada yükselirse die çok korkuyorum ama çokta yapmak istiyorum aranızda tansiyon hastası olupta yapan varmı yada daha doğrusu çarpıntı sorunu olupta yapan varmı aranızda bunu öğrenmek istiyorum çünkü bende nedeni bulunamayan taşikardi yani çarpıntı var aranızda çarpıntısı olupta yapan arkadaşlar varmı çünkü öle yada böle ya aidin salihin vermiş olduğu temizliği yada bu ahmet marankinin kozmik temizliğini yapacam çünkü bağırsaklarımda sorun var cvp verirseniz çok sevinirim

lütfen doktora gözükmeden yapma , kalp bu ve çoğu arkadaşımız sorun yaşadı son gece ...sen hastalğını bile bile yapacam diyosun
ben çok kolay içtim sadece vücudum ısısı yükseldi bitince ama çarpıntım olmadı , ne mide varsa bende (Ki ben 15 yaşımda mide kanaması geçirmiştim ülesrim vardı ) bulantı bile yapmadı bende anlamadım , annem bile şaşırdı kaldı ben içerken , bide bi elimde yağ bi elimde limon suyu demezmi ''helal olsun sana kız nasıl yaptın içiyosun sana emzirdiğim süt helal olsun ''demezmi , o kadar komiğime gittiki ağzımdan burnumdan çıkıyodu gülmekten karışım:))))şimdi o aklıma geldi ne alakaysa :))

roboroach cnm saol ilgin için yalnız ben kalbimi kontol ettirdim yani kalbimde bi sorun yok ama çarpıntım var nedenini strese bağladılar bişey bulamayınca o yüzden en azından bunu bile yapamazsam aidin salihin bbağırsak temizlemesi var onu yapacam ama bu daha kolaydı o yüzden yapmak istemiştim onun için sordum evet tek endişelendiren beni zeytinyağının sizde yapmış olduğu tansiyon değimeleri benim miğrenim var tuttuğu zaman bendede tansiyon değişikliği yapıyor çok fazla çıkıyor normalde hep düşüktür 8e5 veya 9a6 gibi ama migren olduğu zaman 16 ya bile fırladığı oluyor kalp ritmimin tansiyonla ilişkisi yok yani tansiyonum düşükkende kalbim hızlı atıyo nedendir anlamadım böle benim gibi olupta yapan bi arkadaş varmı diede merak ettim açıkçası ilgin için teşekkür ederim...

hayırlı geceler arkadşalr.öncelikle roboroach arkadaşım bilgilendirmen ve uyarıların için çok teşekkürler.ama ism vermeden martta yapan arkadaşlar demişsin.evet o martta yapnlardan biri benim başka varmı bilmiyorum.ama ben lavmanı sadece 1 hafta boyunca 2- 3 kere yapcam bakın dikkatinizi, çekerim günde 1 veya 2 demiyorum 8 gün boyunca 2- 3kere yapcam ve suyu daha az hazırlıycam.ama onun dışındaki beslenmeyle alaklı olan şeyler aynen uycam.inana onları yiyip içerken çok rahattım.yani bu benim için kısemn detoks olcak.eee buda normal.yenilip içilecek şeyler oldukça normal ve sağlıklı bence.ben kendimi o zamn okara hafif ve rahat hissediyodumki.çok az uyumamma rağmen o bi hafta içinde çok huzurlu ve rahattım yani.zaten maranki sabah kahvaltı yapıcağınıza sebze meyve suyu sıkıp için demişti özellikle pancar.ben de 1 hafta onu yapcam işte.
tekrara uyarılarınız için çok teşekkür edrim.

günaydınlarra.s.
zabahın körü mörü demedim listeyi alır almaz yazıyorummmmyerimseniben
haydi kolay gelleee:sm_cool:
İçecekler:
1.gün sabah
K.pancar suyu%30
Havuç suyu%30
Beyaz lahana %10
Elma suyu%30
2.gün sabah
K.pancar suyu%20
Havuç suyu%25
Beyaz lahana %10
Elma suyu%25
Ispanak suyu%20
3.gün sabah
K.pancar suyu%15
Havuç suyu%25
Beyaz lahana %10
Elma suyu%25
Ispanak suyu%20
Maydanoz suyu%5
4 gün sabah
K.pancar suyu%15
Havuç suyu%20
Beyaz lahana %10
Elma suyu%25
Ispanak suyu%20
Tere %10
5.gün suyu
K.pancar suyu%15
Havuç suyu%20
Beyaz lahana %10
Elma suyu%25
Ispanak suyu%20
Turp %10
6. gün sabah
K.pancar suyu%15
Havuç suyu%15
Beyaz lahana %10
Elma suyu%25
Ispanak suyu%20
Maydanoz, roka, turp%15
7.gün sabah
K.pancar suyu%15
Havuç suyu%20
Beyaz lahana %10
Elma suyu%25
Ispanak suyu%20
Dereotu%10
Not: bu karışımların her bardağına yaklaşık 1 çorba kaşığı zeytinyağı ilave edilerek içilmelidir.
Her öğleden sonra saat 15.00-16.00 arası taze sıkılmış portakal suyu
Her gece saat 22:00den sonra çay:
Çayın hazırlanışı.
6kg kabuk tarçın
6kg kişniş tohumu
2kg sinameki
500gr tane kimyon
Tarçın kabuğu 5dk kaynatılır. Kişniş, sinameki ve kimyon atılır. Yaklaşık 3 taşım kaynatılır.
Ilık olarak içilmelidir.
çay nasıl içilecek bilmiyorum bi anneme sorucam kızlarrrCADIARZU
Menü
1.gün Öğlen;
Zeytinyağlı enginar(enginar, patates, havuç, soğan sarımsak bezelye)
Akşam;
Yulaf çorbası(yulaf havuç sarımsak)
2. gün öğlen;
Zeytinyağlı brokoli(brokoli, havuç, soğan, sarımsak)
Akşam;
Bulgur çorbası(bulgur, havuç, sarımsak)
Ispanak yemeği(ıspanak, bulgur, soğan, sarımsak9
3.gün öğlen;
Kapuska yemeği(lahana, soğan, sarımsak, bulgur, badem, dereotu)
Akşam;
Taneli sebze çorbası(kereviz, havuç, patates, lahana, pancar, soğan, sarımsak)sumaklı soğan havuç turp ceviz eşliğinde
4.gün öğlen;
Zeytinyağlı barbunya(barbunya soğan sarımsak dereotu havuç).marul maydanoz tere
Akşam;
Bakliyat çorbası(buğday nohut fasulye kabak soğan sarımsak)
Brokoli salata(sarımsak sirke limon zeytinyağı soslu cevizli)
Brüksel lahana salatası(sarımsaklı sirke limon zeytinyağı soslu)
5.gün öğlen;
Bal kabağı çorbası(kabak kereviz soğan sarımsak pırasa)
Akşam;
Limon suyu ve zeytinyağı
6.gün öğlen;
Zeytinyağlı pırasa(havuç ve bulgurlu sarımsaklı)
Kabak ve armut tatlısı(üzeri tahin ve pekmezli)
Akşam;
Taneli sebze çorbası(kereviz, havuç, patates, lahana, pancar, soğan, sarımsak)
Kereviz yemeği (havuç soslu)
1 adet kivi
7.gün öğlen;
Tane sebzeli enginar
Salata (yeşillikler, havuç, b.lahana, limon suyu, sirke)
Elma portakal kivi
bunlara ek olarakda sabah 5 ile 7 arası akşamda yatmadan önce lavman yapılıyoooo

KOLAY GELSİNN!!kaydirigubbakcemile2 a.s. :lepi:

Ayy bu listeye gore biz baya bir ac kalmisiz arkadaslar bulgur barbunya falan var yani.... Biz patates yenirmi yenmezmi diye az tartismadik burda...Esim ac kalicak diye korkudan oluyor kac gundur soyliyimde rahatlasin garibim....:roflol: :roflol: :roflol:

evet cnm onlar aç kalmamıiş hiçça.s
burda yapanlarda çok fazla aç kaldılarr
yani onlar böle yapmışlar-tatlicadiarzu-

evet cnm onlar aç kalmamıiş hiçça.s
burda yapanlarda çok fazla aç kaldılarr
yani onlar böle yapmışlar-tatlicadiarzu-

Ben bişeyi kaçırdım sanırım arkadaşım. Onlar dediğiniz kimler, bu menüyü nerden aldınız? Ben iki kere yaptım bu kozmik temizliği aç gezdim yaaaa.....:çok üzgünüm:

Zaten bu kadar yerseniz günde iki kere lavman yapmak normaldir yani... Ben normal zamanda bu kadar abartmıyorum yemeği...

ay kızlar bu liste nerden çıktı ben şaşırdım yani .... listeyi marankinin siteinden mi aldın Zeytin gözlü arkadaşım

Ben bişeyi kaçırdım sanırım arkadaşım. Onlar dediğiniz kimler, bu menüyü nerden aldınız? Ben iki kere yaptım bu kozmik temizliği aç gezdim yaaaa.....:çok üzgünüm:

Zaten bu kadar yerseniz günde iki kere lavman yapmak normaldir yani... Ben normal zamanda bu kadar abartmıyorum yemeği...

ay kızlar bu liste nerden çıktı ben şaşırdım yani .... listeyi marankinin siteinden mi aldın Zeytin gözlü arkadaşım

arkadaşlar benim kayınvalidemler marankinin mart kampına katıldılar.orda bu listeyi uygulamışlar.
onu yazdımm yani amaç aç kalmak değil vucudu pisliklerden arındırmak

Ya kafam çorba oldu he madem böyle yapılıcak bu adamın sitesinde niye böyle yazmıyo kafadan saalyıptamı yazıyolar yani kafamçokkarıştı kötükedihüso sitede temizlik sırasında kullanılmamışsa temizlikten sonra kullanılmalı yoksa organlarda hasar olabilir gibi bişey yazıyo ilaçlar için eltim okuyunca vazgeçti valla :1closedeyes:

Haklısın arkadaşım, sitesinde akşam için sadece salata yazıyor. o da az yenmesi tavsiye edilir, şeklinde. Haşlama sebze diyor öğlen için, kampta yemekler var. Ben de sanıyorum ki tabletlerle millet ayakta duruyor, dayanıyorum sonra hurmaya, cevize ayakta durmak için. Kafam çok karıştı...:bbo:

Merhaba kızlar..

Bu seferki beden temizliğine bende katılacağım. Mesajlarınızı okuyordum ama kayıt olup bende sizler gibi paylaşmak istedim. İki kişi yapacağız arkadaşımla. İnşallah iyi olur. Vallahi çok umutluyum nedense :lepi:

Bilgilendirmelerin için teşekkürler zeytingözlü arkadaşım. Marankinin sitesinde verdiği listeyi biliyorsundur, o listeyle bu kampta uyguladığı liste arasında dağlar kadar fark var. Bize haşlama sebze, salata yazıyor, burda barbunya yemeği falan... Alsebe'nin dediği gibi biz patates bile yiyemedik, yanlış olur diye. Çok şaşırdım doğrusu...

evet ikisi arasındaki tezatı bende anlayamadımmmkafamçokkarıştı
ama bide şöle düşündüm onlar orda spor yüzme falan aktivitelerde bulundular belkide ondan liste bölediryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…