Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
slm arkadaşlar bu ay temizlik yapacaklara kolay gelsin ben martta yapmıştım ve londo-uk un söylediklerine aynen katılıyorum bende bütün kış hasta olmamıştım ve geçen hafta gripten 3 gün yattım hasta olmamayı bekliyodum çok şaşırdım ama bende vitaminleri kullanmayışımıza bağlıyorum eylül ayında vitaminlerle beraber yapmayı düşünüyorum hiç faydası olmadımı derseniz oldu yaptığım için pişmanda değilim eskiye oranla daha hareketliyim ve cildimde baya baya güzelleşti ama ben bunu bi arkadaş yazana kadar temizlikten oldugunu anlamamıştım demekki ondanmış (kansızlık için i.saraçoğlunun incir kürünü uygulama başladım 1 hafta oldu ondan zannediyordum) ve bağarsaklarımda benim düzelme var hemen hemen her gün çıkıyorum bazen iki kere bile cıkabiliyorum ben daha önce zayıflamak için bi bant kullanmıştım ondan sonra bağarsak düzenim bozulmuştu ve iki senedir de böyleydi ama şimdi düzeldi sonuç olarak rahatsızlığı olmayan arkdaşlara ben tavsiye ediyorum ama tabiki abartmadan zaten bizim yaptığmız kadar bile katı değilmiş liste (gerçi ben patattes felan yemiştim)bu listeye göre hiç zorlanılıcanı sanmıyorum... hepinize kolay gelsin inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız

bakın aslında yenmeyecekleri katogorilendirirsek
1-hayvansal ürünler(et sütherşey dahil balık ve tavukda tabii)
2-ekmek(kampta 2 gün kepek ekmeği vermşler ama yemeseniz daha iyi olur demişler).
3.pirinç
4-yağ vede tuz bunlar işte

arkadaşlar kafanızda soru işşareti varsa buraya ayzacağınıza bide sitesini arassanıza.sonuçta orda tel var.sorup açıklamaları yetrli ikna edici bulursanız ona göre yapar veya yapmazsınız.sonuçta burda kimse çok fazla bişey bilmiyo.evet değişiklik oluyo 1 hafta sonunda ama iç organlarda neler oluyo ,faydasının yanında zararıda varmı doğru dürüst hiçbirimiz bilmi,yoruz.sonuçta indsan sağlığı çöpe atılcak bişey değil.ama diğer arkadaşlarımızında dediği gibi kamptaki yapılnala bizim yapotığımız çok ama çok farklı.onlar resmen yemeke yemişler.biz haşlama sebze ve suları bide akşamki salatayla gezdik.aralardaki kayısı ve ve incirle.gerçekten bebnim de kafam çok karıştı.bukadar insanın kampa gidemeyeceği belli bişey.neden bunun biler ticaretini yapıp açık açık herfşeyi anlatmıyolarki.maranki hoca 2 senedir beden temizliğini anlatıyo ve bizim yaptığımız tarxzda anlatıyo tvde.inanın kafam hiç almıyo.

:1shok::1shok::1shok: okuduklarıma inanamadım dogrusu kampta böyle yaptılarsa biz nasıl yapcazz bilen varmııııııııııııııııı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

arkadaşlar ya niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz o liste kampta yapanlar için marankinin sitesine bakın evde yapanlar için proğramda var lavman bir kere ve biz sadece salata ve haşlanmış sebze yiyeceğiz daha önceki arkadaşlarımızın yaptığı gibi yapıcaz zaten kampa katılanların listesini evde uygulamamız imkansız herkesin malzemeler hazırmı bakalım

hepinizi öpüyorum kızlar haftasonu sınavım vbar ders çalışmam lazım siteye fazla giremiyorum görüşürüz canlarımmmŞeniz

Bence sizin daha önceden bildiğiniz ve genel anlamda anlatılan tarzda yapalım. Bende bu işin acemisiyim ama onların ki çok farklı.

arkadaşlar beden temizliğinde tuz kullanımı yasak mı?

arkadasim tuz eger yasaksa da ole bisi solemio Maranki kesinlikle yasaklilar icinde hayvansal gidalar,seker ve beyaz ekmek dio tuzu soyledigine hic rastlamadim.bende aynen Rose14 un dedigi gibi iyice sinir olmaya basladim.isin icinde resmen ticaret var. Zaten hic birseyde net degil. insan sagligi bu kadar ucuz mu yaa cok mu zor sadece bir programa yapip ornek yemek menulerini aciklasa mesela 1 haftalik sabit bi menu verse de herkes onu yapsa,su yasakmi bu yenio mu falan die birbirimize sormaktan canimiz cikmisti burda mart temizligini yaparken..inanin kafam karisti Maranki napmaya calisio,yardim mi yoksa ticaret mi :1no2:

çok teşekkür ederim, şekeri meyvelerden falan alabilirizde. tuz için aynı şey geçerli değil.azda olsa kullanmayı düşünüyorum.

Maranki dua etsinde ben aramim onları ararsam çok pis dalarım

Eltim sitedeki numaraya ulaşamadı ve sipariş hattını aradı.Söylemiş diğer numaranıza ulaşamdım o yüzden bunu aradım diye. Sormuş işte kıza bu ilaçları hanfendi bu ialçları kullanmazsanız beden temizliğinin hiç bir zararı olmaz ama faydasınıda göremezsiniz demiş :dilcikar:

Eltimde bu ilaçlar çok pahalı etrfaımızda kim yaptıysa ilaçsız yaptı ben şu an onlara bu parayı veremem demiş kız bişey diyememiş tabi :dilcikar: tabiki faydası vardır ilaçların ama bu kadar olmazsa olmaz bir durumda olduğuna inanmıyorum ben. Yani bu kadarmı imkansız bişey ilaç alamayanlar evde şunu yada bunu yapsınlar demek akıl almıyo

Neyse şifa marankiden değil allahtan gelicek. Zaten verdiği bilgileri uygulama yapıcaz inşallah faydasını görürüz hepimiz.

Son düzenleme:
Yanliz kizlar aklima birsey geldi bu listede kapuska barbunya yemegi yazmislar ama belkide sadece az haslanmis karisik yani o listede yemegin içinde olan sebzelerden vardir...Bizim anladigimiz turde yemek degildir herhalde...Birde evdekielre ayri kamptakilere ayri liste var...Vardir bir bildikleri bence..Herseyde paraya bakmaz adam konferanslarini bile para almadan veriyor..Ben yaparsam eskisi gibi yapicam yine...Bildigimden sasmiyicam...

konferansı parasız yapsa neki herkes konferansı parasız yapar zaten her çıktığı yerde ürünlerini tanıtıyo yani çıkar payı mutlaka var. Bende bildiğimiz şekilde yapıcam showda demişti sabah suyunu sıktığınız sebzelerin salatasını yapıp yiyin diye.
Bide yağ yasak olamaz zaten sabah suyun içine katıcaz salatalarada dökebiliriz sanırım orda hazırlattığına dökmüşlerdi nar ekişisi falan :sm_confused:

bende marankinin sitesindeki gibi yapacagım sonuçta onlar kampta biz evde yapacagız,
inş faydası olur

bonuscum yağ yasak değil tatlım ama hakiki zeytin yağı olcakmışşş vede az miktarda kullanılacakyerimseniben

kızlar sorunuz yok sanırımm ben aarıyorummm

sana katılıyorum alsebecim bende sizin yaptığınız gibi yapıcam

ya ben yüzde olarak düşünmedim hiç acuk ondan acuk bundan koymayı düşünüyom :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…