kızlar aradımma.s
dedim kampa katılanlarla evdekiler farklı dedi orda proğram dr kontrolünde olduğu için evdekiler ona uyamaz dedi,
günde 1 kere lavman yapıyomuşuz sabahları kozmik su öğlen vede akşam sebze haşlamaları vede kozmik salatayı yiyoruzz aralarda 1 tane meyve yada sıkma meyve suyu 1 bardak vede bitki çayları dedi
kızlar aradımma.s
dedim kampa katılanlarla evdekiler farklı dedi orda proğram dr kontrolünde olduğu için evdekiler ona uyamaz dedi,
günde 1 kere lavman yapıyomuşuz sabahları kozmik su öğlen vede akşam sebze haşlamaları vede kozmik salatayı yiyoruzz aralarda 1 tane meyve yada sıkma meyve suyu 1 bardak vede bitki çayları dedi
Kızlar bu iyiliğimi unutmayın sengözlerimebaksanab
Edit 1- Site görünümünü değiştirdiği için resmi bu şeklide ekliyorum :asigim:..
Foto makinam büyük çekiyo...çözünürlük düşmesin die küçültmek istemedim
.
.
.
.
Edit 2- Sitede sorun var sanırım. resmi farklı eklicektim olmadı...linkten girin siz en iyisi
http://img134.imageshack.us/img134/7411/dsc04467.jpg
s;a bu ayki kozmik beden temizligini yapan hanimlara basarilar dilerim..
mart ayindaki kozmik beden temizligini yaptim çok faydasini gordum. en cokta bebegim olsun diye yaptigim beden temizligini Allah'in izni ile bu ay bebek mujdesini aldim çok mutluyum Rabbime sonsuz hamd-u senalar!!! vesile olan maranki hocadan Allah cc razi olsun...
Allah'a emanet olunuz...
mart ayindaki kozmik beden temizligini yaptim çok faydasini gordum. en cokta bebegim olsun diye yaptigim beden temizligini Allah'in izni ile bu ay bebek mujdesini aldim çok mutluyum Rabbime sonsuz hamd-u senalar!!! vesile olan maranki hocadan Allah cc razi olsun...
Allah'a emanet olunuz...
Oyy bide bebemiz varhayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin. Merdiyet ve annesi çıktığıan göre yeni listeyi biri tutsun canım şakkıdı
Allah'a emanet olunuz...
Artık her şeyim hazır allah en güzel şekilde tamamlamayı nasib etsin hepimize inşallah :Saruboceq: Bebişlerimize ve annelerinede sağlık sıhhat versin.Güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallah. :Saruboceq:
Ya rabbi bu topicteki herkese ruhen ve bedenen kozmik bir şekilde arınmayı nasib eyleee...Lavmanlarını kolay eyleee...Salatalarını baldan datlı eylee...aminnn -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?