kızlar aranıza katılmak istiyorum ama geç mi kaldım ne ..
ben ve esım bugun basladık sabah esım lavman yaptı aksam da ben yapacagım ıkı kısı bır arada lavman yapılamıyor yardım gerekıyor arkadaslar bu arada asırı basım agrıyor ustelık regl olmusum yan tesırı felan olmaz dı mı arkadaslar??
05-07 arası lavman uygulandı
07.30 karısımlı sebze meyva suyunu ıctık
oglen karnabahar hasladım uzerıne lımon sıkıp yedık
aksama ne yapacagım allah kerım ben de bu aksam lavman yapacagım lavman setı bulamadım cok zorlanıyorumm elımdekı kucuk sıseyle ıdare edıyorum bı de 2 lıtre su olunca epey zaman alıyor hakkımızda hayırlısıı...
arkadaşlar vücuttan bişiler çıktığını nasıl anlıycaz ya kusura bakmayın ama madem herşeyi paylaşıyoruz bunuda soruym dedim klozet benimki idrarıda anlayamıyorum ki ama idrarda koku var pancardan die düşünmüştüm birde birde ben lavmanı önce 500ml koyuyorum bunla bekleyip boşaltım yapıyorum sonra çıkartmadan üstünü dolduruyorum yani iki buçuğu tamamlıyorum ilk günler çok sancılandım duramadım ama bu gün iyidi hergün birazdaha rahat oluyo . kolay gelsin herkese
bilmiyorum bitanem ama muhkkak faydası vardır.Kilo vermene sevindim:dance:arkadaşım biz şimdi boşonamı yapıyoz.moralim bozuldu benimde.sabah şu sebze meyve suyundan midem bulandı zaten hala aklıma gelince içim dışıma çıkacak nerdeyse.sen bana özelden telfn numarasını atarmısın.bu 4 ürün beden temizliği bitincede alnınabliyo diye biliyorum.en azından sonra alalım bari.bizden giden yararlı şeyleri tekrar kazanabilelim.eşim sıcak ekmek aldı karşımda yiyecek az sonra.bense haşlanmış brokoli yedim.dün tartıldım 69 idim bugun 68 geliyorum.bu gidişle hergün 1 kilo veririm heralde.birazda kilolarım için yapıyom bu uygulamöayı.
ama doktor her programında herkes evde yapsın çok basit çok yararlı hiçbir maliyeti yok ivs. şeyler söylüyor.yinede biz devam edlim bence sonuçta sağlıklı besleniyoruz.
bu arada 3. günüm ve 2,5 kilo vermişim çok sevindim bu bile yeter devam etmek için.
bu destek ürünleri ticari amaçlı yazıyolar tabiki okadar yapan var kazanmak isterler okadar pahalı alamam valla bol sebze ve meyve suyu yeter bence
kizlar ya, annem kilo vermedi bide kilo aldi üstüne,
bide bazilariniz sebzeleri karisik yiyomus,yani sogan domates vs. annemse örnegin brokoliyi suda hafif pisiriyo,sirf onu yiyo,üzerine az zeytinyagi birazda tuz,yani sürekli böyle besleniyo,buna ragmen kilo aldi:s
aceb yani sira kullanmak zorunda oldugu demir surubundan dolayimi kilo aldi diyecem,ama onu hep kullaniyoduki:s
kızlar hepinizi böyle kararlı görmek benide çok motive ediyor.Bir ara canım sıkıldı ama şimdi sayenizde düzeldim:dance:aynen dediğin gibi canım bu yoldan dönmek yokkaydirigubbakcemile5canım ben kaç gündür sebzeyi haşlıyorum susuz yağsız yiyodum bu gün arkadaşlardan cesaret aldım bulguru suda haşladım içinede az zeytinyağ azda ıspanak kattım yedim fazla yemişim ama varya normal zamandada yicem çok güzel olmuş bendeki bulgur buğday gibi bölünmemiş tartılmadım ama süzüldüm gibi geliyosositososito annen devam etsin alsakta versekte bu yoldan dönmek yoook:enbuyukkk:
bide şeyi sorim sebze çorbasını haşlıyoz baharat olarak ne kullanıyosunuz.şimdiki domatesler hormonlu değil daha dimi.salatalık filan...yesek.ben az önce kendime nar suyu portakal suyu yaptım akşam içcem.
lavman kullanan arkadaşlar bu lavman seti boş poşet gibi bişeymi ya ben anlamadım içinde sıvı falan yokmu?ee biz bununn içine ne koyuyoruz?
ben de boş oldugunu görünce ögrendim değilse biraz dolu sanıyordum
alsebecim yanında küçük bi poşette sıvı sabun geldi onu da ekliyomsun lavamana setin içindeki sıvıyı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?