Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ama doktor her programında herkes evde yapsın çok basit çok yararlı hiçbir maliyeti yok vs. şeyler söylüyor.yinede biz devam edlim bence sonuçta sağlıklı besleniyoruz.

bu arada 3. günüm ve 2,5 kilo vermişim çok sevindim bu bile yeter devam etmek için.

Merhaba...Masallah kilolarda gidiyor ayni anda desenize...Ben tartilmadim ama biraz verdim gibi hissediyorum bende..Ve ben bu sabah sebze suyumu icemedim cocuklari okula yetistiriyim ben gidiyim derken vakit bulamadim...Gec kaldim cunki..Simdide oglen oldu ama yapip iciem.Ins sakincasi olmaz.. ((

Ben 300 ml iciyorum o karisimi..500 icemiyicem inanin..Yudum yudum içilecek deniliyor ama yarisindan sonra ben bir kerede iciyorum...Oldugu kadar olsun napiyim madem desteksizde tam bir temizlik olmayacaksa bosuna mi ugrasiyoruz yani..; Birde ilacssiz 6 da birini yapmak ne demek...! Bosunami yapiyoruz o zaman biz..Heryerde oyle soylemiyorlar evde masrafsiz naturel dneiyor..Insallah yanlislik vardir...!!

Son düzenleme:
bu destek ürünleri ticari amaçlı yazıyolar tabiki okadar yapan var kazanmak isterler okadar pahalı alamam valla bol sebze ve meyve suyu yeter bence

arkadaşlar vücuttan bişiler çıktığını nasıl anlıycaz ya kusura bakmayın ama madem herşeyi paylaşıyoruz bunuda soruym dedim klozet benimki idrarıda anlayamıyorum ki ama idrarda koku var pancardan die düşünmüştüm birde birde ben lavmanı önce 500ml koyuyorum bunla bekleyip boşaltım yapıyorum sonra çıkartmadan üstünü dolduruyorum yani iki buçuğu tamamlıyorum ilk günler çok sancılandım duramadım ama bu gün iyidi hergün birazdaha rahat oluyo . kolay gelsin herkese

kucuk siseyle nasil yapilio lavman anlatirmisin bende bulamadi setten

Canim herkes ayni inan..Bencede pancarin etkisi var...Biz 500ml yi bosaltip kalan suyu kullaniyoruz..Demekki sen yeniden ilave edip 2 lt yi tamamliyorsun..Ayy o daha iyidirde yapabileneeeee...

kizlar ya, annem kilo vermedi bide kilo aldi üstüne,
bide bazilariniz sebzeleri karisik yiyomus,yani sogan domates vs. annemse örnegin brokoliyi suda hafif pisiriyo,sirf onu yiyo,üzerine az zeytinyagi birazda tuz,yani sürekli böyle besleniyo,buna ragmen kilo aldi:s
aceb yani sira kullanmak zorunda oldugu demir surubundan dolayimi kilo aldi diyecem,ama onu hep kullaniyoduki:s

bilmiyorum bitanem ama muhkkak faydası vardır.Kilo vermene sevindim:dance:

aynen sana katılıyorum emoşcuğum farklı kanallarda izledim aynen dediğin gibi söylüyordu

bu destek ürünleri ticari amaçlı yazıyolar tabiki okadar yapan var kazanmak isterler okadar pahalı alamam valla bol sebze ve meyve suyu yeter bence

banada öyle geliyor:1shok:bende alamam :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede o ilaçlar olmazsa olmaz diye bir durum sözkonusu olamaz sonuçta biz şu anda ömrümüzün en sağlıklı beslendiğimiz günlerini yaşıyoruz 1 haftada kaybettiklerimizin ne zararı olabilirki diye düşünüyorum bilmem doğru bilmem yanlış
ayrıcada tampon iyi fikir :)

canım ben kaç gündür sebzeyi haşlıyorum susuz yağsız yiyodum bu gün arkadaşlardan cesaret aldım bulguru suda haşladım içinede az zeytinyağ azda ıspanak kattım yedim fazla yemişim ama varya normal zamandada yicem çok güzel olmuş bendeki bulgur buğday gibi bölünmemiş tartılmadım ama süzüldüm gibi geliyosositososito annen devam etsin alsakta versekte bu yoldan dönmek yoook:enbuyukkk:

kızlar hepinizi böyle kararlı görmek benide çok motive ediyor.Bir ara canım sıkıldı ama şimdi sayenizde düzeldim:dance:aynen dediğin gibi canım bu yoldan dönmek yokkaydirigubbakcemile5
iremya sende çok haklısın canıma.s.

kızlar aslında destek ürünlerini alsa k iyi olrdu ama napalım alamıyoruz..ama şunu untmayın her sabah lavman yapıyoruz ya bağırsaklarımızdaki faydalı bakterileride atıyoruz.bu beden temizliği bitince gayet düzenli beslenmemiz gerekiyo.aslında şuda aklıma geldi.eskiden insanlarda böyle yapıyomuş demişti malum kişi.eee o zaman bu destek ürünlerimi vardı.bulgur konusunda kararsızım ya...sadece haşlayıpmı yiyoz yoka bulgur pilavı gibimi....bulgur oluyoda mercimek niye olmuyo yaaaaa

bide şeyi sorim sebze çorbasını haşlıyoz baharat olarak ne kullanıyosunuz.şimdiki domatesler hormonlu değil daha dimi.salatalık filan...yesek.ben az önce kendime nar suyu portakal suyu yaptım akşam içcem.

lavman kullanan arkadaşlar bu lavman seti boş poşet gibi bişeymi ya ben anlamadım içinde sıvı falan yokmu?ee biz bununn içine ne koyuyoruz?

bide şeyi sorim sebze çorbasını haşlıyoz baharat olarak ne kullanıyosunuz.şimdiki domatesler hormonlu değil daha dimi.salatalık filan...yesek.ben az önce kendime nar suyu portakal suyu yaptım akşam içcem.

baharat olarak ben kuru nane falan atıyorum çok az tuz ve limon acılı şeyler yasak zaten.
domateslerde hormonlu geliyo bana kokusu falan yok domatesine bağlı yani.salatalıkta aynı yinede aaz yiyorum ben.meyve sularınında hemen sıkıp hemen içmek gerekmiş 1 saat bile beklese vitamin kaybı olurmuş.bunu ender saraçtan duymuştum.kolaygelsin.

lavman kullanan arkadaşlar bu lavman seti boş poşet gibi bişeymi ya ben anlamadım içinde sıvı falan yokmu?ee biz bununn içine ne koyuyoruz?

Emos evet sadece plastik bir poset..Sen daha lavman yapmadinmi yoksa?? Onun icinede onceden kaynatilip sogutulmus 2 .5 lite su koyuyoruz..Icinede 2 kasik ya limon suyu yada elma sirkesi katiyoruz...Vucut isisinda lavmana basliyoruz..

ben de boş oldugunu görünce ögrendim değilse biraz dolu sanıyordum

alsebecim yanında küçük bi poşette sıvı sabun geldi onu da ekliyomsun lavamana setin içindeki sıvıyı yani

ben de boş oldugunu görünce ögrendim değilse biraz dolu sanıyordum

alsebecim yanında küçük bi poşette sıvı sabun geldi onu da ekliyomsun lavamana setin içindeki sıvıyı yani

Yok canim bize sadece poseti lazim oluyor..Icine kaynatilmis sogutulmus su ve ya sirke yada limon suyu katiyoruz o kadar..Vucut siisnda olmasi gerekiyor yanliz suyun lavman yaparken..Oyle yaziyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…