:çok üzgünüm:bende boızdum bugün kızlar aslında hiç istemiyordum bozmayı ama aşırı baş ağrısı oldu bu sefer,halbuki daha öncekilerde böle olmamıştımmirmirmirmir,uyuyup uyanmama rağman hala başım ağrıyo yemek yedim hala ağrıyo bu ne böle yaaaaa:çok üzgünüm:
zeytingözlü kayın valdenler kapta limonla yağı nasıl içmişler biz gibi cıkaranlar olmuşmu ? acaba cıkaranlar olduysa bişey yapmışlarmıki
bırakma canım tv de marankiye sormuşlardı regliyken yapılırmı diye ikisi farklı şeyler yapılır demişti zaten az kaldı sabret bence bırakma. az kaldı kızlarrr
Bu arada bu temizligi tamamen yapanlar yani tam anlamiyla sonuna kadar yapanlar birdaha liste yapsaydi..Malum cok fire verildi..özelliklede kocalardan.....naniknanik naniknanik
Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum..Bir ayri ayri daha iyi yazildi karistirilip olur yazilmisti...Ben ayri içmedim icememde zaten karistirip içmistim...Acaba cikartmamakmi lazim...??
cnm onlar yağı karıştırıp içmişler ama ayrı ayrı içmek daha iyi dedi annem biyudum yağ bi yudum limon daha kolay olur bidakine öle yapıcam dedi çıkaranlar olmuş çıkarmakda iyi demiş ama emin olmak için bida sorayım cnm şakkıdızeytingözlü kayın valdenler kapta limonla yağı nasıl içmişler biz gibi cıkaranlar olmuşmu ? acaba cıkaranlar olduysa bişey yapmışlarmıki
cnm onlar yağı karıştırıp içmişler ama ayrı ayrı içmek daha iyi dedi annem biyudum yağ bi yudum limon daha kolay olur bidakine öle yapıcam dedi çıkaranlar olmuş çıkarmakda iyi demiş ama emin olmak için bida sorayım cnm şakkıdı
günaydın hanımlarrr hihoyyyt
az kaldı artık sabredelim çok yorulduk ama sonuca değcek eminim ya ben hep sabah yapıyodum lavmanı bugün kalkamamışım akşam yapsam bişey olmaz değil mi fisfisfis
bide sebze suyu yerine portakal suyu içsemm olmaz mı çok mu şey istedim :1rolleyes:
olur oluuuur bal gibi oluuur,olur olur bal gibi olur,
bende pancarın suyu çkmadı pe saplarınn suyunu sıktım(biraz acmsı bir tat olmuştu ama mecburiyetten içtim), ya pazarcı adam nerde en küçük ve susuzu var onları doldurmuş poşete,önlere iyilerini koyuyorlar arkadan kötülerini dolduruyorlar,sapı pancardan çoktu,
bonus hnm nerelerdesin göremedik seni
kıs zeytin gözlü tek portakal suyu olurmu hiç,:mymeka:
hepsini karıştırıp içicen,vucudu temizleyenler o sebze suları, a.s
ama içine portakal suyu katıcaksan o başkananiknanik
Arkadaşlar Merhaba,
Bütün yazılarınızı okuyorum, bigileriniz için çok teşekkürler şutarafagitti
Size sorum şu: Ben ve eşim pazartesi başladık kozmik beden temizliğine. 7. günümüz pazar günü olucakki bu zeytinyağlı limon karışımı bendeki listede o güne denk geliyor. Ama bazı arkadaşlar yarın diyor. Ne yapmalıyız sizce?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?