Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Gecmis olsun..Bende ilk ekimde denemistim bu temizligi ikinci gunu ensemden alnima kadar cok siddetli basagrisi olmustu dayanamadim ve korkudan birakmistim..Ikinci defa kasimda denedim o zaman olmamisti cok sukur basagrisi...Bu arada benim esimde dun birakti basagrisi yuzunden...Mayista isinden tatil alip yapicak yeniden yoksa hem temizlik hem calismaya dayanamadi...

Cokta az kaldi aslinda bitmesine gercekten yazik olmus birakanlara..Yinede bence uzulmeyin o kadarinda faydasi olmustur Insallah...

zeytingözlü kayın valdenler kapta limonla yağı nasıl içmişler biz gibi cıkaranlar olmuşmu ? acaba cıkaranlar olduysa bişey yapmışlarmıki

Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum..Bir ayri ayri daha iyi yazildi karistirilip olur yazilmisti...Ben ayri içmedim icememde zaten karistirip içmistim...Acaba cikartmamakmi lazim...??

bırakma canım tv de marankiye sormuşlardı regliyken yapılırmı diye ikisi farklı şeyler yapılır demişti zaten az kaldı sabret bence bırakma. az kaldı kızlarrr

Sağol canım cevabın için.

Cumartesiden bu yana tam 4 kiloya yakın verdim kızlar. Mucize bu olsa gerek hihoyyyt Bitimine yakın keşke bir 4 kilo daha verebilsem. Bu bitince bozmadan devam ettirip biraz kilo versek iyi olur hani.

Ayrıca cildimde gözle görülür düzelmeler var. Bir ara acayip sivilcelenmişti çenem ama şimdi çok güzel görünüyor.

Bu arada zeytinyağı olayı nasıl olacak bilemiyorum açıkçası. Neyse girdik bu yola bir kez

Bu arada bu temizligi tamamen yapanlar yani tam anlamiyla sonuna kadar yapanlar birdaha liste yapsaydi..Malum cok fire verildi..özelliklede kocalardan.....naniknanik naniknanik

Bu arada bu temizligi tamamen yapanlar yani tam anlamiyla sonuna kadar yapanlar birdaha liste yapsaydi..Malum cok fire verildi..özelliklede kocalardan.....naniknanik naniknanik

dogru söylüyorsun alsebecigim,ben devam ediyorum allahın izniyle,eşimde dün bi ara bıraktı ama yine devam ediyo

Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum..Bir ayri ayri daha iyi yazildi karistirilip olur yazilmisti...Ben ayri içmedim icememde zaten karistirip içmistim...Acaba cikartmamakmi lazim...??

hayırlı akşamlar arkadaşlar.şu sorunuza cevap vereyim.geçen hafta ve daha önce maranki show tvdeki proğramda bu zeytinyağlı kjarışım için dediki.: bazıları çıkardık tutamadık diye üzülüyolar üzülmesinler.oda iyi.böylece ciğerdeki balgam ve toksinlerde atılır.çıkaranlar da çıkarmayanlarda üzülmesinler dedi.ikiside iyi dedi. tarih hatırlamıyorum.kesn duyduğum bişey buu.bazı arkadaşlar yanılttıpımızı felan söylüyolarda.kulağımla duyp gözümle gördüm yanii.

Arkadaşlar yolu yarıladınız .bir şey kalmadı artık biraz daha sabredin.inşallah herkes iistediği şifayı bulur.

Ben zeytinyağı içilecek günü tam anlayamadım .çevremde yapan bazı arkadaşlarım var ben onlara cuma gecesi içileceğini söyledim.biz mart ayında cumartesi günü başlayıp cuma günü akşam zeytinyağı içmiştik siz neden perşembe akşamı içiyorsunuz.benide aydınlatırsanız bende çevremde yapanları yanlış yönlendirmiyim.

marankinin sitesinde perşembe yazıyor ay dolunay olunca içiliyorya ondan canım martta cumaydı dolun ay bu ay perşembeymiş dolunay

zeytingözlü kayın valdenler kapta limonla yağı nasıl içmişler biz gibi cıkaranlar olmuşmu ? acaba cıkaranlar olduysa bişey yapmışlarmıki
cnm onlar yağı karıştırıp içmişler ama ayrı ayrı içmek daha iyi dedi annem biyudum yağ bi yudum limon daha kolay olur bidakine öle yapıcam dedi çıkaranlar olmuş çıkarmakda iyi demiş ama emin olmak için bida sorayım cnm şakkıdı

günaydın hanımlarrr hihoyyyt

az kaldı artık sabredelim çok yorulduk ama sonuca değcek eminim ya ben hep sabah yapıyodum lavmanı bugün kalkamamışım akşam yapsam bişey olmaz değil mi fisfisfis

bide sebze suyu yerine portakal suyu içsemm olmaz mı çok mu şey istedim :1rolleyes:

olur oluuuur bal gibi oluuur,olur olur bal gibi olur,
bende pancarın suyu çkmadı pe saplarınn suyunu sıktım(biraz acmsı bir tat olmuştu ama mecburiyetten içtim), ya pazarcı adam nerde en küçük ve susuzu var onları doldurmuş poşete,önlere iyilerini koyuyorlar arkadan kötülerini dolduruyorlar,sapı pancardan çoktu,

bugün 5. gün ve ben lavmanı yine tam yapamadım,yine 1 dk ile duramadım,olmuyoo ne yaparsam yapıym olmuyoo :1no2:,dizimin altına bişeler koyup yükselttim vücumu iyice öne uzattım yine olmadı, ya olmassa eşimi ikna edebilirsem mayısta yine yapacam,

o zamna lavmanı akşama yapıcam

portakal içicem demi hihoyyyt

kıs zeytin gözlü tek portakal suyu olurmu hiç,:mymeka:
hepsini karıştırıp içicen,vucudu temizleyenler o sebze suları, a.s
ama içine portakal suyu katıcaksan o başkananiknanik

bonus hnm nerelerdesin göremedik seni

Bağlanamadım la dün net yoktu -tatlicadiarzu- Hastayım ben ilgiye ihtiyacım var :çok üzgünüm: regl olucak zamanı buldum he ölüyom sancıdan sabah lavmanı yapamadım akşama yapıcam inşallah gidimde sebze suyumu hazırlim dünden beri özledim valla -tatlicadiarzu-

Ya kızlar ben geçen gün naptım anlatimde gülün :roflol: oğlum lahmacun diye tutturdu bende seviyo madem hazır yemesin ben yapim temiz temiz dedim -tatlicadiarzu- hamur mayaladım güzelce iç hazırladım açtım koydum fırına pişti böyle bayıltıcı bi kokusu var :roflol: günlerdir aç olan bünyem dayanamadı sanırım bu kokuya bi an fark etmemişim bi baktım koparıyom habire ucundan kaydirigubbakcemile3 orucumu bozmuş gibi hissetim he kalktım ordan diğer odaya geldim ama elimdeki parçayı bırakamadım :çok üzgünüm: inşallah çok zararı olmamıştır. Yani bi an elime koluma sahip çıkamadım kaydirigubbakcemile

O gün sabah düzgün yapamadığım için akşamda lavman yaptım. Lavmanı bende tarif edilen gbi yapamıyorum yani mümkün değil sanırım onu tutmak fisfisfis

Birde şu zeytinyağı bendeki listede 7. gün akşam diye yazıyo sizde öylemi yapmıştınız :uhm:

Arkadaşlar Merhaba,

Bütün yazılarınızı okuyorum, bigileriniz için çok teşekkürler şutarafagitti

Size sorum şu: Ben ve eşim pazartesi başladık kozmik beden temizliğine. 7. günümüz pazar günü olucakki bu zeytinyağlı limon karışımı bendeki listede o güne denk geliyor. Ama bazı arkadaşlar yarın diyor. Ne yapmalıyız sizce?:uhm:

Canım sonrada başlasan zeytinyağı aynı gün içilicekmiş a.s tabi zeytinyağından sonra iki gün devam edicekmisin onu bilemiyorum :sm_confused: ama edilmiyo sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…