Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

kızlar suyu verdikten sonra bir dk posisyonu bozmayın sonra hemen yatın sağtarafa 5 dk sonrada ayaklarınızı dikin dike bildiginiz kadar duvara falan dayayın gelen sancılara biraz dayanın geliyor diye hemen wc ye koşmayın ben bide popoma tuvelet kagıtlarından bi gül yapıyordum biraz kacarsa ona kacıyırdu oda cok az bişey napiyim gerisi duruyordu bari sancı geldikce yan bile yatıyor olsanız ayakları dikin

yelizcim hep birlikte cuma günü görecegiz bende merakla bekliyorum ne olacak diye,geçen ay yapanlardan düşüren vardı bildigim kadarı ile ama herkesde olmuyormuş,

kızlar hergün lavman yaptıgınız halde büyük abdest yapan varmı
yoksa bendemi bi anormallik var

cuma son günmü..

evet canım , cuma son gün hihoyyyt, cumartesi günü yavaş yavaş yemeğe geçilebilirmiş, ama ctesi ,pazar günleride tam temizlenmediğini düşünenler lavman yapabilirmiş,sitede öyle yazıyor,

hadi kızlar gayret,çoğu gitti azı kaldı,biraz daha sabır,3 gün sonra gelsin dolmalar,gelsin mantılar,börekler ,poğaçalar, ama azar azar ,yavaş yavaş geçilecekmiş yemeğe,

hadi kızlar gayret,çoğu gitti azı kaldı,biraz daha sabır,3 gün sonra gelsin dolmalar,gelsin mantılar,börekler ,poğaçalar, ama azar azar ,yavaş yavaş geçilecekmiş yemeğe,

ne var ne yok hepsini yiycem vallacokacimcoook
ama cumartesi pazarda devam etmeyi düşünüyorum
azar azar geçicem yemeklere
sonradaaaa beni tutana aşk olsunyasakkelime

kızlar kzlar
benden pes yaa çooook üzgünüm dün gece çarpıntım oldu ve halsizlik , bayılacak gibi oldum elimi bile kaldıramadım bende sabah bozdum çook üzgünüm. Tamamlayamadım
size kolay gelsin
inşallah sonbahara

diyetimde devam ettiği için belki vücudum kaldırmadı

yaa bende acayip uykusuz kaldığımı düşünüyorum uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum mirmirmirmir
kızlar mayıs ayındada varmı biliyormusunuz yoksa bu ay sonmu
mayıstada var tatlım

önemli olan sağlık cnm dikkat et kendine a.s.

kızlar bende sabah çok beter oldum ama yılmadım

misafirimide atlattım çok şkr:Saruboceq:

şimdi ada çayımla ceviz ve incirimi yiyorum enerji olsun diye-tatlicadiarzu-

eie 'ciğim sen faydasını gördünmü?

ben zeytin yağıyla limonu içtikten 20 dk sonra cıkardım canım bide sıcak su torbam çok sıcaktı sonradan bi arkadaş dedi çok sıcak olunca karaciger kendini kapıyormuş o yüzden başarılı olamadıgımı düşünüyorum. bir daha deniycem bakalım.böbrek taşım vardı oynadı ama düşmedi bi değişiklik yok yani siteden okuduğum kadarıyla bazıları ilk yaptıklarında bişey olmamış 2 yapışlarında onlarda düşürmüşler bişeyler

zeytingözlü kayın valdenler kapta limonla yağı nasıl içmişler biz gibi cıkaranlar olmuşmu ? acaba cıkaranlar olduysa bişey yapmışlarmıki

:çok üzgünüm:bende boızdum bugün kızlar aslında hiç istemiyordum bozmayı ama aşırı baş ağrısı oldu bu sefer,halbuki daha öncekilerde böle olmamıştımmirmirmirmir,uyuyup uyanmama rağman hala başım ağrıyo yemek yedim hala ağrıyo bu ne böle yaaaaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…