bide şeyi sorim sebze çorbasını haşlıyoz baharat olarak ne kullanıyosunuz.şimdiki domatesler hormonlu değil daha dimi.salatalık filan...yesek.ben az önce kendime nar suyu portakal suyu yaptım akşam içcem.
kızlar aslında destek ürünlerini alsa k iyi olrdu ama napalım alamıyoruz..ama şunu untmayın her sabah lavman yapıyoruz ya bağırsaklarımızdaki faydalı bakterileride atıyoruz.bu beden temizliği bitince gayet düzenli beslenmemiz gerekiyo.aslında şuda aklıma geldi.eskiden insanlarda böyle yapıyomuş demişti malum kişi.eee o zaman bu destek ürünlerimi vardı.bulgur konusunda kararsızım ya...sadece haşlayıpmı yiyoz yoka bulgur pilavı gibimi....bulgur oluyoda mercimek niye olmuyo yaaaaa
Arkadaşlar bende beden temizliğine dün başladım.ama inanın günüm o kadar kötü geçti ki anlatamam. kendimi çok mutsuz hissettim. ve aşırı derecede gergindim ve bu gerginliğimi eşime de yansıttım.tabi birde baş ağrısı da oldu. hele eşim sucuklu yumurta yaptı inanın onun kokusu aklımı başımdan iyice aldı. bende sinirden gidip uyudum. ben biraz kahve bağımlısıyım kalkar kalkmaz bir bardak kahve içtim ve rahatladım. malesef o konuda düzeni bozdum. aslında benim amacım bu beden temziliğinden çok bahaneyle zayıflamaktı. ama nasıl olacak bilmiyorum. iradem malesef çok azmış. umarım sizler dayanırsınız. ben yarım yamalak ta olsa devam edeceğim. belki az çok faydası olur.
ay bu benim 2.günüm ya.bugunude atlttım şükür.yarın sabah içeceğim sebze suyuna kırmızı pancar koymasam ne olur yaa.ben 2 bardak içiyorum o karışımı.çalıştığım yere götürüyom.orda içiyom.kusmamak için zor tutuyom kendimi.fındık filan atıyom hemen ağzıma.bal yiyebiliyomuyuz....
Ben o sivi sabun gibi seyi hiç kulanmadim..Oyle onunlakullanin falan denmedi ve okumadim da..O yuzden denemedim bile..minikkiz sen baya asmissin olayi bu lavman isinde... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :))))Sarimsaktir sabundur falan..Masallah yani...
yarın ne yemek yapalım kızlarr fikir verin:uhm:
birde bu detoks programı bitince ilk ne yemek istiyorsunuzcokacimcoook
ben kocamannn tost yemek istiyorum tabi bu fikrim sürekli değişiyorkaydirigubbakcemile3
aslında tv ne görsem onu yemek istiyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?