Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
acaba ben müshil ilaci kullansam olur mu? birde bulgur yenecegini tahmin etmiyorum. defalarca izledim her seferinde mevsim sebze ve meyveleri, istediginiz kadar bitkisel cay ve irmik bulamaci demisti. onu da birazcik suyle bulamac yapip yiyecekmisiz. ben az önce brokoli haslayip yedim. azicik tuz kullandim ama yag kullanmadim.

lavman daha şimdi elime geçti hafta sonu nedeniyle bulamamıştık.eşim sağolsun sivası alt üst etmiş.aramaktan vazgeçtiği sırada bulmuş.ben lavmanın içinde azda olsa sıvı düşünmüştüm.herneyse sadece sirkeli su yani lavman dediğimiz...

bide şeyi sorim sebze çorbasını haşlıyoz baharat olarak ne kullanıyosunuz.şimdiki domatesler hormonlu değil daha dimi.salatalık filan...yesek.ben az önce kendime nar suyu portakal suyu yaptım akşam içcem.

canım sıktığımız suları sıkınca hemen içmezssek vitamin değerleri kayboluyo içeceğin zaman sık bence

Arkadaşlar bende beden temizliğine dün başladım.ama inanın günüm o kadar kötü geçti ki anlatamam. kendimi çok mutsuz hissettim. ve aşırı derecede gergindim ve bu gerginliğimi eşime de yansıttım.tabi birde baş ağrısı da oldu. hele eşim sucuklu yumurta yaptı inanın onun kokusu aklımı başımdan iyice aldı. bende sinirden gidip uyudum. ben biraz kahve bağımlısıyım kalkar kalkmaz bir bardak kahve içtim ve rahatladım. malesef o konuda düzeni bozdum. aslında benim amacım bu beden temziliğinden çok bahaneyle zayıflamaktı. ama nasıl olacak bilmiyorum. iradem malesef çok azmış. umarım sizler dayanırsınız. ben yarım yamalak ta olsa devam edeceğim. belki az çok faydası olur.

aslında bulgur siyah kabuklu bulgur demişti bu bizim bildiğimiz deil ama o bulguru ben bilmiyorum gayette güzel besleniyoruz bence hihoyyyt

arkadaşlar lavman setini aldığınızda yanında çıkan küçük poşette bir çeşit sabun var,ilk sefer için onu kullanabilirsiniz,daha sonra akşamdan kaynattığımız suya sirke veya limon katıp o suyu lavman setine doldurarak kullanıyoruz.nalan 1 arkadaşım vazgeçme ilk gün bende sinirden kudurmuştum ama şimdi gayet rahatım.balla tatlandırılmış yeşil çay içiyorum iyi geliyor

Ben o sivi sabun gibi seyi hiç kulanmadim..Oyle onunlakullanin falan denmedi ve okumadim da..O yuzden denemedim bile..minikkiz sen baya asmissin olayi bu lavman isinde... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :))))Sarimsaktir sabundur falan..Masallah yani...

nalan1 sen yarımda olsa devam et.bende çay bağımlıyım ama inan 3 gündür hiç aklıma gelmiyo çok şaşırıyorum sanırım psikolojik olarak kendimi buna hazırladığımdan dolayı.bide bikere bikaç bişey atıştırayım deyince devamı geliyo.kahveyi aklına getirmemeye çalış.bugün eşim gitmiş balık almış beni unutmuş şimdi pişirecem o yesin bende ona bakıp teselli olacam artık

Aslında böyle diyet gibi programlarda evde kendi kendimize uygulayıp, dayanmamız çok zor oluyor. çünkü evde yemekleri biz pişiriyoruz ve eşlerin güzel güzel yemekleri yerken bizlerin yiyememesi ve onun yarattığı psikolojik durum bizleri etkiliyor. aslında şu kamp olayları bir bakıma güzel. ama tabi onarın da fiyatları çok uçuk oluyor. ve tabi bir de başka bir yönü var, acaba herşey kampta dışarıdan göründüğü gibi mi? orada nelerle karşı karşıya kalınıyor o da var tabi. ama şu bir gerçek insanın iradesi güçlü ise oluyormuş. ben doğum yapmadan önce 49 kiloydum yani epey zayftım. ve o dönemler ben kilo alsam hemen veririm ne var ki biraz boğazını tutacaksın olur biter derdim. meğer iradem çok zayıfmış. boğazıma dur diyemiyorum.

canım pes etme ilk günler bende içtim kahve şurda kaç gün kaldı yola devam

ay bu benim 2.günüm ya.bugunude atlttım şükür.yarın sabah içeceğim sebze suyuna kırmızı pancar koymasam ne olur yaa.ben 2 bardak içiyorum o karışımı.çalıştığım yere götürüyom.orda içiyom.kusmamak için zor tutuyom kendimi.fındık filan atıyom hemen ağzıma.bal yiyebiliyomuyuz....

evet bal yiye biliyoruz bende pancarı sevmiyorum ama pancar olması gerekenlerden valla ben yudum yudum içemiyorum 3 bardak içiyorum ama

anacım sözkonusu organ benim için gayet önemli o yüzden lavman setine naniknanik ne girip çıkacak bilgi sahibi olmam lazım.şaka bir yana sarmısak suyu da katarsanız parazitlerden kurtulursunuz.sarmısak suyunu da tülbentin içine sarıp öyle döverek çıkarıyorum.bir kaç damla bişey zaten son gün görürüz inşallah faydaları

hanımlar nasılsınızz benım ve esımın halı perısann:bbo: basagrımızzz cookk ama yola devamm ınşaallah..:teytey:

bu arada aklıma geldi geçen hafta boyunca migrenim tutmuştu ama detoxun ikinci günü kesildi.çevremde başlayanların bir çoğu başağrısından şikayetçi ama dayanıp devam edenler geçtiğini söylüyor

yarın ne yemek yapalım kızlarr fikir verin:uhm:
birde bu detoks programı bitince ilk ne yemek istiyorsunuzcokacimcoook
ben kocamannn tost yemek istiyorum tabi bu fikrim sürekli değişiyorkaydirigubbakcemile3
aslında tv ne görsem onu yemek istiyorum:roflol:

ben çıtırçıtır patates kızartması yicem yarında sabah suyunu sıktığım lahanayı sohanla az soteleyip yerim,ve bende başağrısı falan kalmadı sadece baş dönmesi hafiften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…