Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
aa a bende yarın sabah patates kızartması yiyeceksin sandım en başta dur yapma diyecektimkaydirigubbakcemile3kız ballandıra ballandıra anlatma şunu ağzım sulandı wallacokacimcoookacaba bende ilk patates kızartması mı yesem:uhm::roflol:

hahayy çok güldüm sen çok yaşa emi hiç yermiyim,birde arkadaşlar kendinizi dinleyin farklılıkları yazın bende bu gün biraz mide ağrısı var neden bilmiyorum olmaz bende pek

hahayy çok güldüm sen çok yaşa emi hiç yermiyim,birde arkadaşlar kendinizi dinleyin farklılıkları yazın bende bu gün biraz mide ağrısı var neden bilmiyorum olmaz bende pek
bendeki değişiklik sanki güzelleşiyorum sengözlerimebaksanabwalla kızlar şaka yapmıyorum eee zaten güzeldim :roflol:

birde erken uykum geliyor ve uykuya çabuk doyuyorum aklıma şimdilik bunlar geliyor.:1rolleyes:

Arkadaslar neseniz bol olsun, bir sey sorabilir miyim? ben de yapiyorum bu kürü ama tam manasiyla degil, sadece sabahlari karisimi iciyorum 2 bardak olarak, neyazik ki ardindan kahvalti da yapiyorum, tadini ben hic begenmedim zor iciyorum, saatlerce midem bulaniyor, lavman falanda yapmadim, yapamamda, bos yere devam etmesem mi? ne diyosunuz?

Myfish canım yapabildiğin kadar yap hiiç boşuna deme ne yapsak bize karkaydirigubbakcemile5

umutlu 99 saol canim, benim bugün 3.gündü idare etmeye calisayim ozaman, tadi nedense cok kötü geldi bana, ben lahana, pancar, elma ve havuctan kisi basi 300 gr. olarak kullaniyorum, 2 büyük bardak cikiyor, neyse herkes biliyor zaten, bu arada takviminin en kisa sürede degismesi dilegiyle...

canım sabret az kaldı zaten cuma akşamı normal yemeklere geçeceğiz:dance:
güzel dileklerin için teşekkür ederim bitanemŞeniz:asigim:a.s.

Herkese iyi gecler kizlar...Bendede dun mide agrisi oldu lavmandan hemen sonra....Bacak egzersizlerini yaptim diye dusundum (yukari kaldirmak gerekiyor ya lavman arasinda)
Bugunde biraz bagirsaklarimda agri oldu...Artik temizleniyor diyemi zorluyoruz diyemi anlayamiyorum...Simdiden zeytinyagi ve limonu nasil icecegimi dusunuyorum...:1no2: :1no2: Bu kadar ugrasipta onda takilmak istemiyorum..Insallah emeklerimiz bosa cikmaz..Dogru yapiyoruzdur ve karsiligini aliriz...

Bu arada benimde erkenden uykum geliyor...Ama uykumu cabuk almiyorum umutlu gibi nedense....Cok fazla su yesil cay falan icmemem ragmen wc ye SIK gidiyorum....Simdilik aklima gelenler bunlar...

biraz önce 5. lavmanı yaptım ama bende hala ne bir değişiklik nede bir belirti var canım sıkıldı yaffffff acaba hiç rahatsızlığım yokmuymuş ki böyle rahat geçiyo fikri olan varmı?

esas temizleme limonlu yağlı karışımı içtikten sonraki gün yapılan lavmanda olacakmış.yani ogün arınacağız inşallah.
ben lavmanı yapamadım toplamda 1lt bile yapmamışımdır.çok zor ya resmen eziyet.siz nasıl beklediniz 2 ltyi??

yanlız 1 farklılık oldu şu saate kadar bekledim önceki günlerdeki kadar boşaltım olmadı sanırım suyun yarısı hala içimde dolanıyo

ya kızlar iyice bulanmaya başladım.kürün içindeki zeytin yağının tadı kokusu midemi mahvediyo.son gün nasıl içecem 1 barda.k zeytin yağını hemde 20 dk.gibi bir sürede..Allahım yardım et hepimize

kızlaaaaar daha uyanmadınızmı aaaaaaaa

12 ye kadar uyyuyan ben sabah namazından sonra uyumaz oldum eşim çok şaşırıyo süper valla.kaydirigubbakcemile5

bide 3,5 kilom gitmiş:teytey::teytey::teytey:

kızlaaaaar daha uyanmadınızmı aaaaaaaa

12 ye kadar uyyuyan ben sabah namazından sonra uyumaz oldum eşim çok şaşırıyo süper valla.kaydirigubbakcemile5bide 3,5 kilom gitmiş:teytey::teytey::teytey:
emoşşşş kız bir gün erken uyanmışsın bizemi bağırıyonkaydirigubbakcemile3:roflol:
şaka bir yana hakkaten bende erken uyanıyorum ,normalde bu kadar az yemek yesem hemen hasta olurdum havuç,pancar,lahana,elma dörtlüsünden midir nedir kendimi daha dinç hissediyorum.:dance:

benim mesajların saatine bak emoş tek başıma çok sıkıldım burda o saatlerde gürültü olmasın diye bişeyde yapamıyom oturuyom sap gibi:)

Ne guzel bende pek oyle erken uyanma hali yok..Hele ben en cok bu uyku ve yorgunluk için yapiyorum...4 Saatten fazla uyunmuyor demis yapanlar yorumlarinda dusundum de gunde 4 saat uyumamak demek 4 saat fazladan yasamak demek benim için..Bunun için heveslenmistim ama bende hala uyku problemi var..Bende 1 kilodan fazla vermisim....Gerisi ayni yani bir degisiklik yok... :1no2: :1no2: Son gunu için kendime guvenmiyorum ama galiba ogunu tam bosaltim yapiliyormus...Artik sabahlari zor içiyorum pancarli sebze suyunu icim disim kirmizi oldu artik pancar yuzunden...
Su kür bitsin herhalde bir sure sebze falan yiyemiycem...:1no2: :1no2:

benim mesajların saatine bak emoş tek başıma çok sıkıldım burda o saatlerde gürültü olmasın diye bişeyde yapamıyom oturuyom sap gibi:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy çok güldüm irem yaa hakkaten en erkencimiz senmişsin ama sen gürültü yapmadığını zannediyorsun ama yapıyorsun arkadaşım ,senin sesine uyandım zaten benn:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile2
yarın sabah bekliyorum erkenden azcık spor hihoyyyt yaparız ardındanda kürlerimizi:içelim: olmazmı kıssssss:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…