aa a bende yarın sabah patates kızartması yiyeceksin sandım en başta dur yapma diyecektimkaydirigubbakcemile3kız ballandıra ballandıra anlatma şunu ağzım sulandı wallacokacimcoookacaba bende ilk patates kızartması mı yesem:uhm::roflol:
bendeki değişiklik sanki güzelleşiyorum sengözlerimebaksanabwalla kızlar şaka yapmıyorum eee zaten güzeldimhahayy çok güldüm sen çok yaşa emi hiç yermiyim,birde arkadaşlar kendinizi dinleyin farklılıkları yazın bende bu gün biraz mide ağrısı var neden bilmiyorum olmaz bende pek
Myfish canım yapabildiğin kadar yap hiiç boşuna deme ne yapsak bize karkaydirigubbakcemile5Arkadaslar neseniz bol olsun, bir sey sorabilir miyim? ben de yapiyorum bu kürü ama tam manasiyla degil, sadece sabahlari karisimi iciyorum 2 bardak olarak, neyazik ki ardindan kahvalti da yapiyorum, tadini ben hic begenmedim zor iciyorum, saatlerce midem bulaniyor, lavman falanda yapmadim, yapamamda, bos yere devam etmesem mi? ne diyosunuz?
canım sabret az kaldı zaten cuma akşamı normal yemeklere geçeceğiz:dance:umutlu 99 saol canim, benim bugün 3.gündü idare etmeye calisayim ozaman, tadi nedense cok kötü geldi bana, ben lahana, pancar, elma ve havuctan kisi basi 300 gr. olarak kullaniyorum, 2 büyük bardak cikiyor, neyse herkes biliyor zaten, bu arada takviminin en kisa sürede degismesi dilegiyle...
emoşşşş kız bir gün erken uyanmışsın bizemi bağırıyonkaydirigubbakcemile3:roflol:kızlaaaaar daha uyanmadınızmı aaaaaaaa
12 ye kadar uyyuyan ben sabah namazından sonra uyumaz oldum eşim çok şaşırıyo süper valla.kaydirigubbakcemile5bide 3,5 kilom gitmiş:teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy çok güldüm irem yaa hakkaten en erkencimiz senmişsin ama sen gürültü yapmadığını zannediyorsun ama yapıyorsun arkadaşım ,senin sesine uyandım zaten benn:roflol::roflol:benim mesajların saatine bak emoş tek başıma çok sıkıldım burda o saatlerde gürültü olmasın diye bişeyde yapamıyom oturuyom sap gibi:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy çok güldüm irem yaa hakkaten en erkencimiz senmişsin ama sen gürültü yapmadığını zannediyorsun ama yapıyorsun arkadaşım ,senin sesine uyandım zaten benn:roflol::roflol:
yooooooo:1no2:ben yokum zaten lavmanı yaparken yeterince spor yapıyommmmkaydirigubbakcemile2
yarın sabah bekliyorum erkenden azcık spor hihoyyyt yaparız ardındanda kürlerimizi:içelim: olmazmı kıssssss:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?