Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

gecmis olsun alarahan gercekten cok uzuldum.. Allah yine nasip eder insallah..herseyi hayirlisi

Geçmiş olsun alarahan, çok üzüldüm. İnşallah tekrar hamile kalırsın, bu sefer bebeğini de sağ salim kucağına alırsın...

geçmiş olsun alarahan,Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin,
ben de bu kürü hamile kalmak için uyguladım,şubatta yumurtlama tedavisi sonucunda hamile kalmıştım ama martta düşük yaptım,doktor 2 ay adetin düzene girsin sonra gel dedi ama inş. ben de bu kür sonucunda tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım,Rabbim tüm evlat isteyenlere nasib etsin,

arkadaşlar merhabalar bende 3-10 mayıs tarihleri arasında yapılacak kozmik beden temizliğini evimde kendi imkanlarımla yapma kararı aldım ilk defa yapıcak veya daha önce yapıpta tekrar yapıcak olan arkadaşlar birbirimize destek olabilirmiyiz başlamadan önce neler almamız gerektiğini konuşabilirmiyiz lütfen

Merhaba arkadaşlar bende mart ayındaki temizliği yapmıştım.ve dün biyolojik yaşımı ölçtürdüm ve 13 çıktı.doktor bile şaşırdı maşallah dedi. 29 yaşındayım ama asıl 13 yaşındaymışım bence maranki temizliği sayesinde oldu kendimi çok iyi hissediyorum..sositososito

tabiki canım herkez burda birbirine destek oluyor bildiklerini aktarıyor elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.ben marrta denemiştim mayıstada düşünüyorum tekrar yapmayı inşallah.
alman gereken lavman seti sorarak al bazıları kazıklıyor yaklaşık fiyatı 2,5 -3 tl
birde sebzeler önemlisi kırmızı pancar bakalım bulabilecekmiyyiz pancarı bahar geldiya olurmu pazarlarda bilmem yeşillik kuru incir hurma gün kurusu kayısı ceviz falan özellikle hurma iyi oluyor yeşil çay bitki çayları şimdilik bu kadar aklıma gelen sonra yine görüşürüz

maşallah san acaba bizim yaşlar kaçki peki dr temizlikten bahsettin mi

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama üzülme yine hamile kalırsın allahın izniyle kucağınada alırsın inşallah iyi dileklerin için çok sağol canım allahım bütün isteyenlere versin

merhaba arkadaşım verdiğin bilgi ve destek için çoookkk teşekkür ederim öncelikle bir sorum olacak sana mart ayında yaptığın detoxtan aldıın sonuçlar nelerdir zahmet olmazsa bana yazarmısın onun dışında bir şey daha söylemek istiyorum ben polikistikover hastasıyım yani yumurtlamam yarım kalıyor ve düzensiz adet oluyorum yarım kalan yumurtlama yani foliküller adet olmadıkça yumurtalıklarımda kist olarak kalıyor bu kistler yumurtalıkta bulundukça androjen (erkeklik) hormonu salgılıyor ve tüylenme ve kilo yapıyor tabiki bütün hormon dengem sarsıldığı için insülin direncide oldu bu sebeptende reaktif hipoglisemi oldum yani kan şkerinde düşme ben bu temizliği en çok kilo vermek için yapmak istiyorum sonrasında belki olur ya burda bir kaç kişide olduğu gibi benimde bebeğim olabilir çünki yumurtlamam yarım kaldığı için çocuğumda olmuyor yalnız bir sorun var bu kan şekerimin düşmesi olayı yani ben aç kalamıyorum fazla ne diyorsun bu duruma aç kalmak gerekiyormu yoksa bu kuru yemiş filan atıştırma sebze suları filan açlığı bastırırmı ve ayrıca bu süreç içinde hiç bir şey yemiyormuyuz yani sadece meyve sebe suyu kuruyemiş filanmı ne bilim dyet yemekler yesek sebze filan olurmu birde lavmanı tek başımıza yapmak mümkünmü eşim bu konuda bana tam destek yapmamı istiyor ve yardımcı olurum diyor ama sanırım lavman günde 2 defa oluyor sabah evde olsa bile ikinci lavmanda olmaz tek başıma yapabilirmiyim yada eşim yaparken istem dışı bir boşaltım olurmu eğer olursa eşimin yapmasını istemem birde bu zeytinyağı içme olayı herkes bundan yakınıyor tansiyon vs gibi olaylara sebep olurmu yani kolesterol filan fırlar mı sonuçta yağ bu yani bu yağın vücuttan atıldığını düşünüyormusun yada limon yanında bunun nasıl bir destek oluyor sen ikinciyi düşündüğüne göre memnun kaldın sanırım çok uzun oldu kusura bakma ama yardımcı olursan sevinirim :1rolleyes:

hayır canım bahsetmedim çünkü bir kere başka bir doktora bahsetmiştim dalga geçti benle resmen ..ama sonuç ortada..

canım ben zeytinyağını içtikten hemen sonra cıkardım onun için biraz eksik oldu gibime geliyor temizlik.böbrek taşım vardı onun için yapmıştım o kadar az kaldı yağ içimde ona rağmen taşım oyynadı eskisi kadar başım ağırmıyor ve kendimi daha enerjik hissediyorum tekrarladıkca daha etkili olurmuş temizliği onun için tekrar düşünüyrum annemde yapmıştı ve oda memnun artık midem yanmıyor temizlikten beri diyor
inşallah bebek sahibi olursun bi dene ne kaybedersin ayrıca eşinde yapsın maranki birlikte yapın diyor eşlere birlikte daha destek olur. ben ackaldığımı düşünmüyorum bütün meyve sebzeler yene biliyor (muz hariç bildiğim kadaryla) kepekli ekmekti sanırımilk 3,4 gün yenebilirmiş ama yemiyi ver.zaten meyva suları sebzeler tok tutuyor.sadece özlüyosun sevdiğin şeyleri nede olsa yasaklar tatlı.
lavmanı tek başına yapabilirsin herkez burda öyle yaptı ilk günler acemi oluyor insan sonra alışıyosun netten lavmanın yapılışına bak pozisyonlarına falan. lavmanı kapta 2 kere yapılıyormuş ama evde tekmiş biz günde 1 kere yapmıştık bi ara tartıştıkta 2 keremi 1 keremi diye tansiyonu olanlar dr konturolünde yapsın deniliyor.vücüdundan pislikler yağla atılıyor insana sıkıntı veriyor tansiyon falan yükselebiliyormuş annemde tansiyonu var ama ona bişey olmadı bu konuları bilemiyorum yanlış bilgilendirmek istemem kolestrole bilemiyorum sonuçta zeytin yağı donmuş yağ degil atladığım bişey varsa yada başka sorun beklerim kaydirigubbakcemile5
başlamadan marankinin sitesindekilerle bi konuş en doğrusunu onlar bilir tabikide

Son düzenleme:

Canim oncelikle cok gecmis olsun...Ben sana once doktorunla konusmani tavsiye ederim bu kan sekeri dusmesi olayinda...Her zaman doktor kontrolunde yapin diyorlar zaten de biz birazda kendi kafamiza gore yapiyoruz...Belki hurmayla bu dusmeyi engelelrsin ama yinede bilemiyorum..
Lavmanida tek basina yapabilirsin ustelik evde uygulandiginda bu temizlik gunde bir defa yapiliyor lavman..Kimseye ihtiyacin olmaz yani..Merak etme...
Benim sana soyleyebilecegim tek sey maranki sitesindeki telefon numaralarina telefon acip bizzat Ahmet Maranki'yle yada orada salih bey(ikisidne en bilirkiymis bu konuda orada ) konusman ve detayli bir sekilde durumunu anlatman olur..Ustelik bence en kisa surede telefon ac ki temizlik zamaninda yogunluktan dolayi cok fazla ulasma imkanin olmayabilir...Yinede iyice bilgi almadan yapma istersen..
Allah sifa versin insallah Allah hayirli evlatlarda biran once nasip eder...

eie cim marankinin sitesinden araştırdım bayağı ben birebir yaşayanlarla konuşmak istediğim için ve karşılıklı destek için buradayım verdiğin bilgiler çok aydınlaqtıcı teşekkür ederim bir sorum olacak son kez kilo verdinmi?

canım sitedeki telefonlardan ara konuş demek istemiştim albesede öyle demiş bak hani sor için rahatlasın.tabiki burdak desdek olmak cok önemli ben belkide bırakırdım burası olmasa fikir alışverişi cok önemli
ben zayıfım vermek istemiyordum zaten aynı kilomda kaldım.annem zayıflamakta istiyordu 5,6 kilo verdi spor falan yapmadı. sen biraz spor egzersiz yada yürüyüş falan yapsan verirsin belki ben evdeydim yattım genelde hareketli değildim korkuyodum zayıflarsam diye. son sorun olmasın aklına gelen bişey olursa sor rahatsız olmaz kimse burda :enbuyukkk: a.s.

eie alsebe çok teşekkür ederim ben sanırım hurma kuruyemiş incie filan varsa için içinde birde meyve sebze yemek serbest ise ve ara ara bunları atıştırmama izin varsa birde ilacımı alırsam kan şekerim düşmez diye düşünüyorum yapıcam allahın izn ile spora egzersize gelince aylardır düşünüyorum ama evlendikten sonra oturmaya başladığım mühiti tanımıyorum ve çok ıssız birde bir kaç kişi korkuttu beni yoksa yürüyüş yapmak beni çok açıyor ama sabah kalkıp yürüyeceğim bu sabah başlayacağım artık ya olmaz böyle hiç bişi olmaz sabahları camdan bakınca görüyorum sokaklarda koşan kadınları :)

Mayısatki temizlikte tekrar yapmayı düşünüyorum :1rolleyes: o güne kadar fikrim değişmezse yaparım belki.Temizlikten önce davul gibi hissediyodum kendimi şu an daha rahatım

mehlikasu, sana da geçmiş olsun. Umarım 2-3 ay sonra yine buradan hamilelik haberimizi veririz birbirimize.

İnşaallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,tüm evlat isteyenlere sonsuz hazinesinden Rahmetiyle,inayetiyle,lütfuyla,keremiyle muamele buyurup hayırlı evlatlar nasib etsin..:Saruboceq:

İnşaallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,tüm evlat isteyenlere sonsuz hazinesinden Rahmetiyle,inayetiyle,lütfuyla,keremiyle muamele buyurup hayırlı evlatlar nasib etsin..:Saruboceq:

aminn canım benim allah ettiğin dualar için senden razı olsun bilmiyorum seninde bebeğin olmadı mı bu zamana kadar ama eğer yoksa ve istiyorsan ettiğin bu dualar önce sana dönsün bende polikistikover hastasıyım ama sosyal güvencem bile yok ve uzun süredir işsizim işten çıktıktan sonra 3 ay kullanabildim ssk mı eşiminde hiç yok ve olmadı zaten umarım hiç tedaviye bile gerek kalmadan olur rabbim büyük allah yardımcımız olsun

amin,tşk. ederim,bana da doktor polikistik over teşhisi koydu yaklaşık 1 senedir gebe kalamıyordum, 3kez yumurtlama tedavisi gördüm(klomifen kullandım)3. de Şubatta hamile kaldım ama Martta düşük yaptım,Nisan ayındaki kozmik beden temizliğini ben de yaptım,inş. faydası olur,sen de dene bence kan şekerin düşerse rahatsızlık yaşarsan bırakırsın, Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasib etsin,hemde en hayırlı ve en kısa zamanda:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…