amin,tşk. ederim,bana da doktor polikistik over teşhisi koydu yaklaşık 1 senedir gebe kalamıyordum, 3kez yumurtlama tedavisi gördüm(klomifen kullandım)3. de Şubatta hamile kaldım ama Martta düşük yaptım,Nisan ayındaki kozmik beden temizliğini ben de yaptım,inş. faydası olur,sen de dene bence kan şekerin düşerse rahatsızlık yaşarsan bırakırsın, Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasib etsin,hemde en hayırlı ve en kısa zamanda:Saruboceq:
sağol canım nisandaki temizlikten ne gibi sonuçlar aldın yazabiirmisin kilo verdin mi mesela ve bişiler düşürdünmü bazı arkadaşların bahsettiği gibi bunları çok merak ediyorum ve neler yiyip yemediğini de bir arkadaşıma daha söyledim oda polikistikover hastası ve bir tane kalbi durması sebebiyle kaybı var oda düşünüyor adı derya benimkide aynur bu arada oda gelicek buraya sanırım o da düşünüyor yapmayı bilgilerimizi paylaşırsak çok mutlu oluruz ve yapacağımız 1 haftalık temizlikte kolay geçer belki birde en çok merak ettiğim şey zeytinyağı içebildin mi yani 1 yudum yağ bir yudum limon şeklindemi içiliyor ve limon yağı bastırabilirmi acaba yaşadıklarını kısaca anlatabilirmisin eğer müsaitsen canım tabi
2 kilo verdim ama geri aldım,zaten çok kilolu değilim,54-55 kilo geliyordum 52 olmuştum ama geri 54-55 oldum,ama yinede 3-5 kilo vermek istiyorum,ama temizlik sırasında 5-6 kilo verenler var,spor yürüyüş falan yaparsan verebilirsin,temizlik sonucunda irili ufaklı yeşil bişeler düşürdüm,bir de siyah keçi pisliği gibi bişeler de döküldü,zeytinyağını içerken çok zorlanmadım ilk limondan içip ağızda biraz bırakıp zeytinyağı içip ardından tekrar limon suyu içince zeytinyağı çok hissedilmiyor,ama gece ve sonraki gün midem çok bulandı,zeytinyağı aklıma geldikçe bulanıyordu,sonra geçiyor hatta iyiki uyhulamışım diyorsun,1 hafta boyunca sadece sebze meyve suları az haşlanmış sebze yedim,çay kahve,şeker,tuz,beyaz ekmek yasak,ilk 4 gün 1 dilim kepekli ekmek yenilebiliyor,gün içerisinde 1 avuş kadar ceviz,fındık,badem yenilebiliyor,gün boyu biti çayları şekersiz veya balla tatlandırılıp içilebiliyor,ayrıca her türlü kuru meyve yenilebiliyor(kuru kayısı,kuru eri,kuru incir,hurma vs.)
canımcım bu forumda geçmiş yazıları okudum mart ayı temizliği yapanları okudum bağırsakta faydalı bakteriler varmış ve bu temizlikte onlarda gidiyormuş geri gelmesi de mümkün değilmiş ben bu lavmanı yapmak yerine yine sebzze sularını içsek içine zeytin yağı koyarak aynı olmaz mı şaşırdım valla ya şaşırdım kaldım yediklerime dikkat edip birde tere tohumu aldım birde ah birde şu yürüyüşe gidebilseydim sabahları yataktan kalkamıyorum üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum ama yapıcam allahın iznile :jeyyar:
s.a ben 3 çocuk annesiyim 40 yaşındaolamıyacagımı söylemişti menopoz yım DR bana tekrar hamile başladıgı için bende temizlik için[kist falan varsa ] gitsin diye sogan suyuna başladım günde 3 defa içiyordum daha bi ayım bitmeden hamile kaldım. İnşaallah sen de faydasını görürsün ama birkez az gelir en az 2 iç bari
bebegi kaybettim 2 aylıkken öldü bende yüksek tansiyon oluyo hamilelikle beraber başlıyo inşaallah başka sefere düşükten sonra beden temizligi yaptım mart ayında çok güzel geçti bakalım kısmet ALLAH olmuyanlara nasip etsin
CAnim sadece sebze suyuyla temizligi yapma derim ben..Daha onceleride yazdim bir tanidik lavman yapmadigi için hastanelik oldu cunki vucudundaki butun pislikler bagirsaklarina inmis ve temizlik olmadigi için mikrop yayilmis..Doktorlar bile sasirmislar nasil indi bunlar diye...Ben uyarmak istedim yinede sen bilirsin..Kadin ondan oldu diye soylemis kendisi...Benim cok yakinim birine..Yani kulaktan dolma haber degil...
merhaba ben mart ayı temizligini tam gününde başladım ilk gün iyi geçti ama 2. gün sebze suyunu içemedim salata türü yedim yasaklı yiyeceklerden yemedim kuru meyve falan yedim lagmanı da tam olarak yaptım sayılamaz ara verdigim günde oldu 5 kez falan yaptım yagı içerken çok zorlandım ama sonuçta içtim ertesi gün lagmandan sonra yeşil renkte saç yumagı gibi bişeyler döküldü gün boyunca devam etti 4 kilo falan verdim vücudumda bayayı rahatlama oldu kendimi daha zinde hissediyorum ilaç falan kullanmadım ama şimdi lagman yaptıgıma çok pişmanım dün akşam arkadaşlarla toplandk onlarlagmanın zararlarını anlattı bagırsagın içindeki koruyucu sıvıyı silip atıyomş zaten çok düzenli çalışan metobolizmam yavaşladı hamilelik dışında kabızlık çekmemştim şimdi çekiyorum ben ona baglıyorm arkadaşlar lagman yapmadan sebze suları ile aynı sonucu elde etmiş tavsiyem iyice araştırman . sogan suyuna gelince ben günde 3 kez yaptım iltihapların döküldügüne şahit oldum menepoza girmemiştim ama dr çocuk olmaz dedi hormon testinde deyerler düşüktü sana tavsiyem düzenli kullan Allahın izniyle şifa bulursun ama lagmanı iyice araştır derim hayırlı günler canmmerhabalar ablacım 40 yaşındayım dediğin için abla demek istedim kusura bakmazsan bişi soracağım mart ayı temizliği çok güzel geçti derken ne gibi sonuçlar aldın bizleride aydınlatabilirmisi n ve neler yaptın neler yedin anlatırsan çok memnun olurum birde marankinin önerdii bu ilaçları kullandınmı onları kullanmazsak bir sorun olurmu birde soğan suyunu ne kadar kullandın bende gün içtim ama gündür misafir filan gelen giden kendimi unuttum yine ben gün geçti adet olamadım teste yaptım bebek filan yok zaten ama polikistikoverden dolayı adet olamadım sen soğan suyu içerek menepozdanm çıktın onu anlayamadım tam olarak bizlere tecrübelerini detaylı olarak eğer vaktinde varsa anlatabilirmisin lütfen.. saygılar.
peki canımcım benim burda yalnız bırakmayan dostum kaydirigubbakcemile5 peki bu kadıncağızın vücudundaki mikropları aşağıya indiren sebze suyumu oluyor böyle
slm kızlar bende geçen ay yapmıştım bu ay gene yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorumm
bende nısanda yapmak ıstemıstım ama yatılı mısafırım oldugu ıcın yapamadım mayısta yapmak ıstıyorumm .. ayın kacında baslayacaksınız bana detaylı bılgı verırsenın sevınırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?