Arkadaşlar 3-10 Mayıs tarihlerinde AFYON KOREL OTELDE KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİ PROGRAMA katılcak kimse var mıı??? ben katılmayı düşünüyorum fiatlardan haberiniz varmı???
slm kızlar
bende bu ay eşimle birlikte yapıcam inş.
Ancak pazarlarda kırmızı pancar bulamadık. benle birlikte 3 arkadaım daha yapıcak inş.
Daha önce yapan arkadaşlar ortalama bir kişi için bir haftalık sebze suyunda kaç tane kırmızı pancar kullandınız sorabilirmiyim?
Birde biz eşimle yapıcaz demiştim. Eşim çalışıyor işyeri 1 saat uzaklıkta evimize. ben sabah işe giderken öğle yemeğini yapıp versem olurmu acaba? bunun hakkındada bilgisi olan varmı?
Birde daha önce yapanlar, kendinizi bitkin vede halsiz hissediyormusunuz?
Çok soru sordum farkındayım ama, yardımcı olursanız çok memnun olurum. :Saruboceq:
offff geçmiş sayfaları okuyunca korktum bende hasta olursam hadi? eşim zaten istemiyo yapmamı başına iş açacan diyor ne yapcam şaştım kaldım ya fisfisfis kendi ürünleri çok pahalı sadece eldekilerle yapcam umarım sorun olmaz yoksa eşim çok kızacak bana
birde bu lavman ve detoks aynı şeymi. detoksun açılımı ne kızlar bilen varsa yazsın
canım bende bunu anlamıyorum lavman + detoks yazıyor
altta meyva sebze suyu yazıyor
detoks meyva sularıysa kastı neden tekrar meyva suyu diyor buna bi acıklık lazım
makro marketten aldım bende pazarda bulamadım pancarı. öyle büyük yerlere bakın olabilir oralarda.
birde lavmandaki suyun bağırsaklara boşalması nekadar zaman alıyor kısa sürede bitiyormu.
hadi kızlar bu ay hiç yapan olmıycakmı :çok üzgünüm:
annem bugün bana pancarları almış ben inşallah yapıcam ama yanlız bırakmayın beni yerimseniben
bonus kıs bende yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum yaaa
bonuscum bende marta hemen çıkarmıştım yağı ondan tekrarlıycam sizde yapın zeytingözlüyle beraber hadi bekliyorum bak ilk sefer acemilikler oluyor bu sefer daha iyi olur gibi geliyor bana zeten son bu sefer sonbahara kalmasın
bonuscum bende marta hemen çıkarmıştım yağı ondan tekrarlıycam sizde yapın zeytingözlüyle beraber hadi bekliyorum bak ilk sefer acemilikler oluyor bu sefer daha iyi olur gibi geliyor bana zeten son bu sefer sonbahara kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?