Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar lavmanı sonuna kadar yapıyonuz mu ben yarıda kesıyorumm sancım oluyoorr bu arada esım pes ettı dayanamadı aclıga ben ıse halan devamm:)

ben hala devam ediyorum.otlamaktan sıkıldım ama bitti zaten sırf o son gün için dayanacağım

arkadaşlar pes etmek yok bende mide bulantısı var bu gün çok acıkıyorum limonlu yağı içmek benide çok düşündürüyo ama içecez ben karıştırıp pipetle içmeyi düşünüyorum sabah 5 te uyanıyorum uykuyu almış vaziyette eşimin kahvaltısını falan hazırlıyorum sonra birazdaha uyuyorum .minik kız nerdesinn sarımsahı sen çıkarttın dimi bende gece yatmadan hazırladığım suyuma iyice ezip öylece atıym geçer nasılsa bişi olmaz dedim anaaaaa perişan etti bekliom su gelmio döksem nezaman kaynayacak soğuycak epey bi uğraştım yarısı kaldı bu gün suyun

öğlen uykusundan kalktım şimdi kızlr lavmanın hepsini nasıl yapıyorsunuz ya ben yapamdım suyun yarısı kaldı.karın ağrısından patlatım.

Bende kamisla dusunuyorum yoksa dile degdimi icilmez onlar....Mide bulantisi sabah sebze suyundan sonra oluyor bendede...Baska pek bir degisiklik yok artik butun umudum son gune..Zaten persembeyi saymiyorum 1 gun kaldi... :lepi: :lepi:

umutlu senin aradığın kişiyi bende aradım bana söylenilen aynen şu:bu tabletleri kullanmazsanız sadece bedeniniz bir parça temizlenmiş olur onun dışında herhengi bir fayda sağlayamazsınız.yani çok faydası olmaz.tabletler basit değil dünya çapında kullanılan tablatler okadarda pahalı değil zaten dediler.birde indirime girmiş bazıları yarı fiyatına düşürülmüş.

her ne olursa olsun ben devam edicem sonuçta çayın,tatlının,pastanın,etin sebze meyve kadar faydası yok.en azından sağlıklı kilo veriyoruz.

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. Detoks programına cuma günü başladım.altı aydır takip ediyordum denemek bu döneme nasip oldu.Cuma sabahı lavman denemesi çok zor oldu.önce 500 ml i boşalttım. fakat ikinci1.5 lt si ni tutamadım.İkinci gün ilk 500 ml sinden sonra kalan sudan önce 750 ml sini bağırsaklara doldurduktan sonra kalan 5dk sağ taraf yatıp daha sonra ayaklarımı havaya kaldırdım.Bunu boşaltmadan kalan 750ml sini de doldurdum.aynı şekilde yine 5 dk sağ tarafa tatıp ayaklarımı havaya kaldırdım.Lavman olayını böylece başardım.Kalan 1.5 lt Yi aynı anda boşalttığım zaman tutmas imkansız oluyor.Diğer günlerde de aynı şekilde uyguladım.Yalnız Lavmandan önce muhakkak önce tuvalete çıkıyorum.Böyle daha kolay oluyor.Bugün 5. günüm Çok zayıf olduğum halde 2 kilo vermişim.Belkide vücuttaki fazla suda olabilir.Akşama kadar Kendimi Zinde hissediyorum.Fakat erkenden uykum geliyor.Sabah altıda kalkıyorum lavman Tam 1 saat sürüyor.

ya arkadaşlar ben bu pancar suyundan tiksiniyorum hele o zeytinyağı kokusu böööğğ geçen dayanamadım zaten içim çıktı şimdi fazla içemiyorum zeytinyağınında 1-2 damla anca katıyorum aksi taktirde benim mide iptal oluyo.bende 2 kilo verdim 2 gün ard ardına. şimdi veremiyorum çünkü halsiz kaldım ve hareket edemiyorum annem ve nişanlım bu halimden çok korkuyo:)) açlıktan denenleride anlayamıyorum nişanlım bu işkence ne zaman bitecek diyor:)
mankenlerin çoğunda akıl eksikliği bulanlara sesleniyorum HEPSİ AÇLIKTAAAAAAN KAYNAKLI bende aptallaşmaya başladım sonunu getirebilsek barii:))bide perşembe günü bu zeytinyağı nasıl içilir yaaa ((

Moralim bozuldu ya...

alsebe moralin bozulmasın yalnız deilsin.bizde kullanmıyoruz tabletleri. benim bildiğim o tabletler destekleyici. olmasa da olurmuş. çünkü sitesinde tavsiye edilir yazıyo. eğerki şart olsaydı bunları mutlaka kullanmamıızı aksi taktirde netice alamayacağımızı sölerlerdi. benim nacizane fikrim bu ama araştırmak lazım yinede
annem içerde pilav yapıo kokusu geldi ağzım şelale oldu yawww açım aaaaaççç allahım ya sabır şafak 4

ya bide arkadaşlar ben lavmanda eğzersizleri yapamıorum çünkü hemen karnıma ağrılar giriyor ve 2 lt. yi tamamen yapamıyorum 1,5 litre belki oluyodur.acaba faydasını görmem mi? bide bende de hiç bi deişiklik yok hala sabahları zor kalkıyorum . acaba sonunda mı fayda görcem ne dersiniz ?????

bende lavman yaparken zorlanıyorum ya.500mlde sorun yok ama diğer 1,5ltde zorlanıyorum.5 dk bekleyemiyorum kendimi zor atıyorum wc ye.ama bugün kendimi mutlu hissediyorum.bugün 3.günüm ve 2,5 kilo vermişim.öğlen yoğun olduğum için bişey yiyemedim.sadece mandalina yiyebildim.akşama salata yapcam.sarımsak olayını anlayamadım.akşam yatarken yutulcak diye biliyodum siz napıyosunuz.daha yutmadım ama.bugun sabahki sebze suyuna maydnoz ekledim tadı gitgide iğrençleşiyo.dua edin sabredelim sonuna kadar.

bende lavmanda hiç başarılı değilim malesef.en fazla 1,5 lt oluyodur yani.dayandıımız kadar artık.benim hevesim çok kırıldı.laf olsun diye yapıyorum işte.bence faydası mutlaka olur canım her bünye bir değil.açlığa devam...benneyaptımki:1no2:

elifecan sarimsak yutulmuyor suyu lavman suyunun icine katilinca parazitleride olduruyormus..Yutulmayacak yani.. Daha oceki msjlarda daha detayli yazili bir bak istersen...
Insallah faydasi olur ilacsiz butun millete rezilde olucam..Butun aile biliyor bunu uyguladigimi....O kadar anlattim sonuc alamazsam hayal kirikligi yasarim...

Ben akşamdan 3 cevizi kırıp bir bardak suda sabaha kadar bekletiyorum sabah sebze suyunu içerken yanında cevizleri yiyorum sebze suyu ozaman daha kolay içiliyor.

arkadaşım sarmısağı bir tülbente koyup öyle ezip çıkan suyu lavman suyuna katacaksın direk sarımsak ezilip suya atılmayacak sadece ezilmiş sarımsaktan çıkan su lazım sana posası değil.

sakın vazgeçme,destek ilaçlara da o kadar takılma.sonuçta adamlar böyle bir fırsatı değerlendirip para da kazanıyor.tamam bu ilaçları kullanmak ek destektir ama aradığınız yetkililer de size yok kardeşim siz yediklerinizi düzene sokun detoksu uygulayın ilaçlara gerek yok demezler tabii ki onlar bu ürünleri satmak ister o yüzden moralinizi bozmayın aynen devam

ya şu iş bir bitsin.cumartesi sabah kahvaltıda sucuklu yumurta,patates kızartması.öğlen iskender kebap bbol yoğurt,akşam et kavurma,tavuk mangal ara öğün olarak kısır,yaş pasta,çikolata,cips ve çay sınırsız yiycem.meyve,sebze suyu gibi yararlı şeyler uzun bi süre yok. özllediklerimi saymışım yok daha neler ben bunları yersem hastanelik olurum offf of...

anaaaaa :1shok: senin durum çok ciddi bence önce yoğurtla başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…