umutlu senin aradığın kişiyi bende aradım bana söylenilen aynen şu:bu tabletleri kullanmazsanız sadece bedeniniz bir parça temizlenmiş olur onun dışında herhengi bir fayda sağlayamazsınız.yani çok faydası olmaz.tabletler basit değil dünya çapında kullanılan tablatler okadarda pahalı değil zaten dediler.birde indirime girmiş bazıları yarı fiyatına düşürülmüş.
her ne olursa olsun ben devam edicem sonuçta çayın,tatlının,pastanın,etin sebze meyve kadar faydası yok.en azından sağlıklı kilo veriyoruz.
ya bide arkadaşlar ben lavmanda eğzersizleri yapamıorum çünkü hemen karnıma ağrılar giriyor ve 2 lt. yi tamamen yapamıyorum 1,5 litre belki oluyodur.acaba faydasını görmem mi? bide bende de hiç bi deişiklik yok hala sabahları zor kalkıyorum . acaba sonunda mı fayda görcem ne dersiniz ?????
arkadaşlar pes etmek yok bende mide bulantısı var bu gün çok acıkıyorum limonlu yağı içmek benide çok düşündürüyo ama içecez ben karıştırıp pipetle içmeyi düşünüyorum sabah 5 te uyanıyorum uykuyu almış vaziyette eşimin kahvaltısını falan hazırlıyorum sonra birazdaha uyuyorum .minik kız nerdesinn sarımsahı sen çıkarttın dimi bende gece yatmadan hazırladığım suyuma iyice ezip öylece atıym geçer nasılsa bişi olmaz dedim anaaaaa perişan etti bekliom su gelmio döksem nezaman kaynayacak soğuycak epey bi uğraştım yarısı kaldı bu gün suyun
elifecan sarimsak yutulmuyor suyu lavman suyunun icine katilinca parazitleride olduruyormus..Yutulmayacak yani.. Daha oceki msjlarda daha detayli yazili bir bak istersen...
Insallah faydasi olur ilacsiz butun millete rezilde olucam..Butun aile biliyor bunu uyguladigimi....O kadar anlattim sonuc alamazsam hayal kirikligi yasarim...
ya şu iş bir bitsin.cumartesi sabah kahvaltıda sucuklu yumurta,patates kızartması.öğlen iskender kebap bbol yoğurt,akşam et kavurma,tavuk mangal ara öğün olarak kısır,yaş pasta,çikolata,cips ve çay sınırsız yiycem.meyve,sebze suyu gibi yararlı şeyler uzun bi süre yok. özllediklerimi saymışım yok daha neler ben bunları yersem hastanelik olurum offf of...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?