Arkadaslar bende bugun sitesine baktim yag bugun içilecek yaziyordu s dikkat ettiyseniz orda iki liste var birinde tesislerde olan birindede evde yapanlar için...Gerci herkes ayni gunde iciyor yagi ama...Neyse yapanlara sifa olsun insallah..Kolay gelsin..
Kahretsin yaa meyve sıkacağı bozuldu gitti bugünkü içeceğim senağlama
bugün yag iceceksek öglen yiyoruz demi sadece aksam yemiyoruz,bazi arkadaslarin neden ah tüh öglen yedim demeelrini anlamyiorum ben mi yanlis okudum yoksaaaa
Şimdi birşey diyeceğim ama neyse kötükedihüso
Bizim verdiğimiz adres nerden bi bakar mısınız?...........uydurmadık herhalde ay sinirlerim bozuldu yaaa :çok üzgünüm:
Ben dun sitesindeki aya da bakmistim dolunaydi arkadaslar ama neyse..Seymaninda dedigi gibi sonucta icilecek ve bosaltim yapilacak...Belkide cok takilmamak lazim siz sonuca bakin bence daha fazla...Gercekten bu seferki temizlik grubu cok az katilimciyla oldu..Azimle basaranlari tebrik ediyorum...Vesile onlar sifasinida Allah versin insallah...
Geçmiş olsun şeymacım.
robot varsa ondan geçir bi temiz bezden süz olmazmı canım? :sm_confused:
bugün yag iceceksek öglen yiyoruz demi sadece aksam yemiyoruz,bazi arkadaslarin neden ah tüh öglen yedim demeelrini anlamyiorum ben mi yanlis okudum yoksaaaa
kolay gelsin kızlarr gerçekten zor bi işi başardınız tebrik ederim şeymacım seninde sonuçlarını bekliyorum cnm a.s.
seyma sen ne yaptın senin nasıl geçti dün ve bugün
lülülülülülü hadi detoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?