amiiiiiiiiiiin inşallah alsebecim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sana da...Merhaba....Kizlar oncelikle evet bunun zamani var..Ayin cekim kuvvetine gore ekim kasim ve aralik aylarinda yapiliyor siz herhangi birinde yapabilirsiniz.Sitesinden tvlerdende duyruluyor zaten..Bu arada bende bu temizlik yuzunden (saglik için yamistim ben beden temizligini) dusunmedigim halde hamile kaldim be su anda bebegim 6 gunluk ve kacagimda...Allah sizlerede nasip etsin insallah..
Alsebe merhaba, bebeğiniz dünyaya gelmiş çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah..mart ayında bende temizlik yapmıştım bebek için ama malesef sonuç alamadım kısmet değilmiş ne yapalım
ezine77, canım mart ayında eşimle beraber yaptık biz beden temizliğini, ayrıca ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, keçiboynuzu kürünüde denedik ama sonuç alamadık malesef.
ezine77, canım mart ayında eşimle beraber yaptık biz beden temizliğini, ayrıca ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, keçiboynuzu kürünüde denedik ama sonuç alamadık malesef.
Nevban Ezine
Canlarim cok sagolun ..Allah sizlerede nasip etsin insallah...Hersey Allahtan sebep olanlar baskalari...Insallah Allah sizinde sebebinizi karsiniza cikartsin...Hayirli zamanda hayirli evlatlar versin...Tabii tum isteyenlerede....Baska arkadaslarda vardi buradan hamile kalan onlarin bebekleri dogdumu bilmiyorum ama sonbaharda yine yapmanizi tavsiye ederim size temizligi..Eger yapabilirseniz yani...Insallah sonuc alirsiniz...Ramazan gunu bunu butun kalbimle diliyorum... Allah kucaginizi doldursun annelik duygusunu sizede tum isteyenlerede doya doya yasatsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ne zaman başlanıyodu bu beden temizliğine ben de yapayım bari o zaman
ya..bi o kaldı onda da aklım kalmasın....
amiiiiiiiiiiin inşallah alsebecim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sana da...
belki de eşinin de yapması gerekiyodur canım...gerçi benim kocam yapmaz ama bilmiyorum sadece bi fikir...bebek için nelere katlanıyoruz akıllara zarar...
banada mail gelmis..Duyurmuslar tarihleri...Daha yeni dogum yaptim insaallah sutumde azalma olmaz bende eylulun sonunda yapicam esimide ikna etmeye calsiiyorum bakalim...
bende düşünüyorum bu kozmik beden temizliğini çok büyük sağlık sorunları olan biriyim.mutlaka yapmam lazım.ama eylül ekim kasım aralık bu ayların hepsindemi yapacağız ayrı ayrı? yoksa bu aylardan herhangi birindemi tam anlayamadım.cevap yazan olursa çok sevinirim.şimdiden tşk.ediyorum.
KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİ ZAMANI AÇIKLANDI
Eylül (Aktif Dönem)
27 Eylül 2009 Pazar -Şevval 8 (Aydınlık dolunay)
3 Ekim 2009 Cumartesi - Şevval 14 (Aydınlık dolunay)
Ekim (Aktif Dönem)
Ekim (Aktif Dönem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?