Geçmiş olsun yapan arkadaşlar inşallah şifasını görürsünüz
kızlar ben nisan programını uygulamıştım,hamile kalmak maksadıyla yapmıtım,hamdlsun Rabbime şuan hamileyim,ben şubatta klomifen tedavisiyle hamile kalmıştım ama ne yazıkki Martta düşük yapmıştm üzerine hiç adet görmeden doğal yoldan hamile kaldım,yarın doktora gidecem inş. bebişim görünür ultrasonda,inşaallah kim ne masatla yaptı ise maksadına ulaşır,Rabbim bebek için uygulayanlara da en hayırlı ve kısa zamanda hamile kalırlar ve bebeklerini sağlılı bir şekilde kucaklarına alırlar,amin..
Canim cok sevindim ya...Allah saglikla tamamina erdirip kucagina almayi nasip etsin insallah....Gozun aydin...4. Bebisimiz oldu sanirim seninki bu topikte.....Allah tum isteyenlere nasip etsin ....
kızlar ben nisan programını uygulamıştım,hamile kalmak maksadıyla yapmıtım,hamdlsun Rabbime şuan hamileyim,ben şubatta klomifen tedavisiyle hamile kalmıştım ama ne yazıkki Martta düşük yapmıştm üzerine hiç adet görmeden doğal yoldan hamile kaldım,yarın doktora gidecem inş. bebişim görünür ultrasonda,inşaallah kim ne masatla yaptı ise maksadına ulaşır,Rabbim bebek için uygulayanlara da en hayırlı ve kısa zamanda hamile kalırlar ve bebeklerini sağlılı bir şekilde kucaklarına alırlar,amin..
Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı kul olan, hayırlı evlat olsun inş. Sizin adınıza çok sevindim kardeşim.
7-5 yıllık evliyim. Bende cosmic beden temziliğini bebek için yapmıştım. İnş. bende o günleri en kısa zamanda hayırlısıyla görürüm. Amin
Kırmızı Pancar Üremeyi Arttırıyo Sanırım Ondan Faydasını Gördünüz Arkadaşlar , Çok Sevindim ,Allah Herkese Nasip Etsin İNŞALLAH ...
roboroach, kırmızı pancar konusunda haklısın sanırım. Bende 9 yıldır sayısız bebek tedavisi geçirdim. Mart ayındaki beden temizliğinden sonra ilk defa kendilimden gebe kaldım, devam etmedi ama bende hep düşündüm. Acaba kırmızı pancarın mı faydası oldu, faydası olan neydi diye, az önce yazını okuyunca kırmızı pancarı araştırdım ve bir sitede şöyle yazıyor hakkında:
"Öncelikle bu harika sebzenin faydalarını bilmeyenlere anlatmak istiyorum; Folik asit, potasyum, mangan ve magnezyum içeriyor, içeriğindeki demir ve bakır, kan yapımını destekliyor. Taze olarak tüketilmesi besin değerleri açısından önemli elbette ve bence üzerinde durulması gereken en önemli şey, kadınların doğurganlık dönemlerinde en çok ihtiyaçları olan vitamini, yani folik asidi bünyesinde barındırması."
Benim mthfr heterozigot durumum var, yani kanda pıhtılaşma oluyor ve vücudumda aşırı folik asite ihtiyaç var. İşte ben gebe kaldığımda foliğimi kırmızı pancardan sağlamışım demekki. Hedefim artık kırmızı pancarı soframdan eksik etmemek.
Allah tüm bebek isteyenlere ve bana da en kısa zamanda anneliği nasip etsin.
şu anda yapılamaz mı acaba maranki diyeti?
yapmak isteyen varsa başlayalım diyecektim
ramazan şu sıra olmaz
ama katılan olursa ben 4-5 gün yaparım 8-9 gün bana ağır gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?