Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
bu gün 2. günümü tamamladım.Herşeyi harfiyen yapmaya gayret ediyorum.sadece şu lavman işi,bi türlü ona cesaretim yok.ve 2 gündür müthiş bir baş ağrısı anlıcanız ayakta zor geziyorum.
 
lavmandan bu kadar korkma o olmadan olmaz sanırım .bende çok korktum strese girdim filan ama korkulacak bişe deilmiş bence hemen başla
 
kızlar ben bu sabah lavmanı yapmadım yani bilerek ve isteyerek
eskiden ayaklarıma çok krmp girerdi magnezyum eksikliğindenmiş durmuştu şimdi yeniden başladı resmen parmaklarım 2ye ayrılıyo biri anyaya biri konyaya gidiyolar:)
yarın öbürgün yaparım yallahhh
 
Pancar: Şeker pancarı ve kırmızı pancar en çok tüketilen türleridir. A, B, C ve P vitaminleri ile potasyum, sodyum, magnezyum, fosfor, çinko, demir, kalsiyum, brom ve bakır minerallerini içerir. Şifa amacıyla kullanılan kırmızı pancardır.

Pancarın Faydaları: Kırmızı pancar, iştahı açar ve hazmı kolaylaştırır. Mide ve bağırsakları kuvvetlendirir. Mide ağrılarını ve ekşimelerini azaltır. İdrar söktürür ve kabızlığı giderir. Böbrekleri çalıştırır. Şeker hastalığı ile vereme karşı koruyucudur. Karaciğerin düzenli çalışmasına yardımcı olur ve kansızlığı giderir. Sinirleri yatıştırır. Kırmızı pancar suyu kansere karşı iyi bir koruyucudur. Ayrıca, yüksek tansiyonu düşürücü etkiye sahiptir.

Pancar Nasıl Kullanılır? Şeker pancarı şeker üretiminde ve şeker pancarı pekmezi yapımında kullanılır. Kırmızı pancarın ise yemeği, salatası ve turşusu yapılır. Kırmızı pancar, sebze olarak kullanılmasının yanında, tedavi amacıyla da kullanılır. Kırmız pancar kaynatılıp içilirse böbrek kumlarını dökmekte faydalı olur. Pancar suyu sarılık tedavisinde kullanılır. Şeker hastalığı olanlar şeker pancarını kullanmamalıdır.

KIRMIZI PANCAR SIFA KAYNAGI
Bitki ve meyvelerle tedaviyi tavsiye eden alternatif tip uzmanlarinin tespitlerine gore kirmizi pancar mucize kaynagi. Kansere karsi birebir faydali oldugu ileri surulen kirmizi pancar, vucudu tumorlerden koruyan onemli maddeler iceriyor. Folik asit, potasyum, mangan ve magnezyum iceren kirmizi pancarin icerigindeki demir ve bakir, kan yapimina katki sagliyor. Kirmizi pancar besin degerini yitirmemesi icin taze olarak tuketilmeli.

alıntı.
 
Son düzenleme:

lavman yaptığın içinmi tekrar başladıki ayak rahatsızlığın.geçmiş olsun.
 
günaydın kızlar ben hala devam ediyorum ve kendimi gayet iyi hissediyorum.başlayan arkadaşlar lütfen devam edin eminim sonuç alacağız.ben kendi adıma daha erken ve dinlenmiş uyanmaya başladım
 
ben de devam edıyorum ve cook rahatım sadece ılk ıkı gun felaket basagrısı olmustu ama sımdı superımm yanlız lavman ısını bır turlu yoluna sokamadımmm ona yanıyorumm ((
 
Sizleri okudukca seviniyorum adiniza..Ama bedne degisiklik yok onada uzuluyorum..Lavmaniyla herseyiyle yapmaya calisiyorum ama uyku duzenimde falan degisiklik yok hala...Sadece kendimi biraz daha hafiflemis hissediyorum..Biraz karin agrisi artik bagirsak mide falan aksamlari lavmandan sonra oluyor sadece....Bugun temizlik yapicam cok isim var...ozelliklede yarina hiç isim kalmasin diye ugrasicam..Cunki yarin yemek yememek daha iyi olacakmis...Sabah sadece sebze suyunu icicez yani..Kolay bosaltim yapilmasi icinmis...Birde daha once yapan arkadas iremya ydi sanirim???Son gunu yani zeytinyag dan sonra bosaltim sabahmi baslaniyor ?Benim sabah okula gitmem lazim en azindan 2 saat falan kalirim mutlaka..Okuldan erken cikarim diyorum ama acaba disari cikmamak dahami iyi olur?Kendimizi nasil hisedicez ?Disarda olursak sorun olurmu onu merak ettim?
 
Son düzenleme:
detoks bitince ilk olarak yoğurt yemeyi düşünüyorum arkadaşlar bağırsaktaki yararlı bakteriler yerine gelsin diye size de tavsiye ederim
 
12 Kasým 2008 Çarþamba


05-07 saatleri arasý sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yað (1 tatlý kaþýðý zeytinyaðý (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalýðý olanlar Spirulina veYeþilçay ile birlikte kullanmalarý detoks sýrasýnda bedenden kaybolan unsurlarý tamamlamak için kullanmalarý önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öðünden önce 2þer tablet, Kapari’den de her öðünden sonra 2þer tablet alýnmasý tavsiye edilir. )
12-14 Her türlü az haþlanmýþ mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arasý her türlü sýkýlmýþ meyve sularý ve çaylarýyla birlikte fýndýk, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

7. Gün
13 Kasým 2008 Perþembe

05-07 saatleri arasý sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yað (1 tatlý kaþýðý zeytinyaðý (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalýðý olanlar Spirulina veYeþilçay ile birlikte kullanmalarý detoks sýrasýnda bedenden kaybolan unsurlarý tamamlamak için kullanmalarý önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öðünden önce 2þer tablet, Kapari’den de her öðünden sonra 2þer tablet alýnmasý tavsiye edilir. )Saat 09:00 - 19:00 arasý her türlü sýkýlmýþ meyve sularý ve çaylarýyla birlikte fýndýk, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
Bugüne mahsus olarak;
Gündüz bedeni ýsýtma, hamam
Akþam saat 20.00'den sonra yað limon karýþýmý içilir - 1 su bardaðý saf sýzma zeytinyaðý(yaklaþýk 150-200 cc ve 1 su bardaðý taze sýkýlmýþ limon suyu - yaklaþýk 150-200 cc)
Akþam saat 21.30 nefes egzersizi uygulamasý
Akþam Saat 22.00 den sonra hemen yatýþ
Not: Temizliðin son gününde rahat boþaltým yapýlabilmesi, akþamki yað ve limon uygulamasý ile boþaltýmýn kolay yapýlabilmesi için bugün içerisinde bir þey yememeniz tavsiye edilmektedir.
 
sabah lavman yapamayan arkadaşlar eğer yapmak isterseniz akşam güneşi battıktan sonra da yapabiliolar. bu arada ben çok üşüyorum acaba kaloriferin adam gibi yanmamasındanmı dicem ama yatağa giriom yine tık yok yine buz gibiyim yaa. eskidende üşürdüm ama bu kadar deil. acaba diyetten mi oldu?
 
Kızlar ben yapamıyorum ılk gn yaptım ve cok gergındım cokta acıktım sımdı sabahları sadece pancarlı suyu yapıyorum ve kahvaltı nıyetıne ıcıyorum artık oda yarar bısekıde ıcınde bol vıtamın var acıkmıyorumda oglene kadar. Yapan arkadasları cok tebrık edıoyorum
 
arkadaşlar benim bugun 4.günüm.herşey yolunda.kendimi mutlu hissediyorum.kiloda veriyorum.inş.bu kiloları geri almam.bence vazgeçmeyin sonuç alacağımızdan eminim artık.ama sabah içtiğimiz sebze suyundan sadece 2 bardak içbiliyorum.fazlalaştıramadım.ona üzülüyorum........pes etmek yok arkadaşlar yolumuza devam.....
 

alsebe cuma akşamı değilmi limonlu karışım ertesi gün cumartesi.ogün okul tatil değilmi?değilse bi şekilde ertesi gün akşam yap bence?
 
alsebe cuma akşamı değilmi limonlu karışım ertesi gün cumartesi.ogün okul tatil değilmi?değilse bi şekilde ertesi gün akşam yap bence?


Yok emos persembe gunu içicez yagla limonu... :bbo: :bbo: Oyle yaziyor siteden kopyeledim zaten yukarida...Cuma bitmis oluyor da bende onu merak ettim disari cikicam acaba o gun cikmamak mi lazim?

Birde duden bugunde sabahki sebze suyundan sonra acikmadan bu saate gelebildim..Temizlikte yapiyorum bugun biraz yorulunca hurma yemeye durdum..2Hurma simdide biraz uzum yiyiyorum..Bugun azaltmaya niyetim var yiyecekleri icimde bir sey kalmasin..Yarinda o sekilde olmasina dikkat edicem..Belki temizlik daha ise yarar..Sizlerdeki etkiler bende yok henuz uyuyorum ben sabahlari..
 
Son düzenleme:
vücuttaki diğer yararlı maddeleri attığımız için diye düşünüyordum fakat pancarın bu kadar faydasınıda bilmiyordum doğrusu teşekkür ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…