kızlar ben bu sabah lavmanı yapmadım yani bilerek ve isteyerek
eskiden ayaklarıma çok krmp girerdi magnezyum eksikliğindenmiş durmuştu şimdi yeniden başladı resmen parmaklarım 2ye ayrılıyo biri anyaya biri konyaya gidiyolar:)
yarın öbürgün yaparım yallahhh
Sizleri okudukca seviniyorum adiniza..Ama bedne degisiklik yok onada uzuluyorum..Lavmaniyla herseyiyle yapmaya calisiyorum ama uyku duzenimde falan degisiklik yok hala...Sadece kendimi biraz daha hafiflemis hissediyorum..Biraz karin agrisi artik bagirsak mide falan aksamlari lavmandan sonra oluyor sadece....Bugun temizlik yapicam cok isim var...ozelliklede yarina hiç isim kalmasin diye ugrasicam..Cunki yarin yemek yememek daha iyi olacakmis...Sabah sadece sebze suyunu icicez yani..Kolay bosaltim yapilmasi icinmis...Birde daha once yapan arkadas iremya ydi sanirim???Son gunu yani zeytinyag dan sonra bosaltim sabahmi baslaniyor ?Benim sabah okula gitmem lazim en azindan 2 saat falan kalirim mutlaka..Okuldan erken cikarim diyorum ama acaba disari cikmamak dahami iyi olur?Kendimizi nasil hisedicez ?Disarda olursak sorun olurmu onu merak ettim?
alsebe cuma akşamı değilmi limonlu karışım ertesi gün cumartesi.ogün okul tatil değilmi?değilse bi şekilde ertesi gün akşam yap bence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?