Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ben ilk defa yapıyorum deneyimim yok anlayacağın ama okuduklarıma göre sürekli tetikte olmamız gerekiyormuş

Az önce okudum . Detoks sırasında görülen baş ağrısı ve mide bulantısı toksitlerden arınma kıriziymiş. demekki arınıyoruz :)

ben ilk defa yapıyorum deneyimim yok anlayacağın ama okuduklarıma göre sürekli tetikte olmamız gerekiyormuş

Bana nereden okudugunu soyleyebilirmisin? Gercekten eger riskli birseyse cikmam disariya yada ctesi gunu bitiririm..C tesiyide beklemek istemiyorum hiç...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

alsebe zeytinyağı boşaltımı kolaylaştırır.o yüzden bebekler kabız olunca zeytinyağı içirilir.bence işini ona göre ayarla

merhaba arkadaslar ben lavman setını buldum bu aksam yapmaya calıstım ama olmadıı cok hızlı ılerlıyor su fazla bekleyemıyuorum suyun agır agır gıtmesını ansıl saglayabılırım yapanlardan yardım ıstıyorum lutfenn !!!

kizlar ben devam edemedimÇok üzgünüm çoookmigrenimi tetikledi. üc gün boyunca siddetli bas agrilarindan ve mide bulantisindan kurtulamadim.tansiyon sorunum olmadigi halde tansiyonum yükseldi. ve korkup biraktim. devam eden arkadaslari tebrik ediyorum.

yarın napcaz arkadaşlar zeytinyağı nasıl içilir formüller üretcekmiyiz ölürüm ben onu içerken yaa . zaten sabahlarıda çok koyamıyorum içine anca 1-2 damla.inşallah faydasını görürz. ama formülleri olan arkadaşlar bizede söleyin faydalanalım.
yada hatta şöle yapalım bunları formdayken içelim birbirimize destek olalım :) yazalım içerken bi yandan tabi lavoba başından ayrılabilirsek:)

kızlar ya ne güzel size az kaldı.en büyük gün yarın.ben c.tesi içcem şu zeytin yağıyla limonu.neyse tecrübelerinizi alırız artık.kızlar akşam 7den sonra bişeyler yiyomusunuz.zayıflamak güzelde geri alırım diye çok korkuyorum ya.nasıl yemeğe geçeceğim onuda düşünüyorum.ben normalde bebek düşünüyorum hep kafama takardım üzülürdüm.ama bu programla bebek kafamdan şuan çıktı.ve bebek isteyenlerede çok faydası olduğu için birazda yaptım bu detoks işlemini.sonuç güzel olur inş.

Kizlar..................Evet.................................
Simdi ilk once ben sabahki sebze suyuna iki kasiktan fazla kattim hep zeytin yagini....
Ve simdi olanlari soyliyim....SAKIK SAKIN SAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN birakmayin........Ben az once lavmani bitirdim..Aksamlari yapiyorum ben...Ilk defa 1.750 lt kullanabildim..Farkettim ki herseferinde daha rahat oluyor suyu vermek..sanirim bagirsaklar iciyor suyu..Asil onemli mevzu bende bosaltim basladi.....Midenizi bulandirmamak için soylemiyorum ama sakin SAKIN DIYORUMMMM BIRAKMAYIN........:lepi: :lepi: :lepi:

En cok yarinki zeytinyagla limondan korkuyordum..Simdi korkmuyorum...Olsem icicem ben onu....Sebze meyveyle bu kadar tetiklenirse yarinin sonunda eminim saglikli uyanicam.......INSALLAH.....

alsebe çok sevindim senin adına.darısı bize.ben 2lt uygulayabiliyorum lakin çok bekleyemiyorum.sabahki sebze suyunada ben sadece 1yemek kaşığı yağ koyuyodum 2 kaşıkmı olmaı gerekiyo......

arkadaşlar şimdiye kadar değişik şeyler çıkaran varmı lavmandan sonra.yoksa hepsi zeytin yağını içincemi olcak.....

senin için çooooook sevindim.

bu arada zeytinyağını ben sporcu içeceği şişesinden içeceğim.hani şu tıpa gibi kapağı olanlardan.yağı da limonu da birden koyup çalkalaya çalkalaya içeceğim tıpasını kapatınca kolayca karışır hemen içersem de midem bulanmaz

Bana nereden okudugunu soyleyebilirmisin? Gercekten eger riskli birseyse cikmam disariya yada ctesi gunu bitiririm..C tesiyide beklemek istemiyorum hiç...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

daha önce yapanlarla yzışmıştım internetten onlardan biliyorum zorlandıklarını:uhm:

Ben daha dusunuyorum nasil içecegimi...Bir yontem gelistirmem lazim...Burnumu kapatip icicem bir kerede diyorum ama yudum yudum içmek lazim sanirim...

Simdi o yapanlarin dedigi butun gun mu suruyormus bu tuvalete cikma isi? Ben sabah 9 a dogru okulda olmam lazim..hani tutulamacak bir durum varsa hani wc için oralarda rezil de olmiyim...:roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Kizlar acaba tarhana corbasi icilirmi ki???

hayır tatlım içilmez bence yoğurt var içinde az kaldı idare edelim,birde ben bugün c tesi ve pazarda devam ediyo yani azar azar yemekleri başlıyoruz sabah yine içiyoruz suyumuzu bende nette sorun var kopyalayamadım

yağ ve limon benide gıcık ediyo bi formül bulmamız lazım en kısa zamanda hiçmi daha önce yapan yok okuyanlarda arkadaşlar yazarsanızçok iyi olur

canım çok sevindim senin adına en tepkisiz sendin senbizden çabuk becerdin bu işi neler olduğunu yazarsan sevinirim ayrımız gayrımızmı var dimi:) beraber başkoyduk bu işe valla çok sevindim bende hiç bişi olmadı ben suyu tam uygulayamadım kii hiç yarım yarım oldu hep

Merak etme bende baslarda pek yapamadim..hatta aksamlari yaptim..Bence suyu tam yapmaya bak..Bende bu aksam en fazla yaptigim aksami sonuc aldim..1.750 lt tamamen gitti :)))) Oncesinde 500 lt yi tyaptim ve bosaltim oldu..Ikinci seferde 1.750 gitti.....Simdi daha rahat oluyor suyu vermek..Oncesindede yazdigim gibi sanirim bagirsaklar içiyor suyu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…