ben ilk defa yapıyorum deneyimim yok anlayacağın ama okuduklarıma göre sürekli tetikte olmamız gerekiyormuş
Kizlar acaba tarhana corbasi icilirmi ki???
Kizlar..................Evet.................................
Simdi ilk once ben sabahki sebze suyuna iki kasiktan fazla kattim hep zeytin yagini....
Ve simdi olanlari soyliyim....SAKIK SAKIN SAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN birakmayin........Ben az once lavmani bitirdim..Aksamlari yapiyorum ben...Ilk defa 1.750 lt kullanabildim..Farkettim ki herseferinde daha rahat oluyor suyu vermek..sanirim bagirsaklar iciyor suyu..Asil onemli mevzu bende bosaltim basladi.....Midenizi bulandirmamak için soylemiyorum ama sakin SAKIN DIYORUMMMM BIRAKMAYIN........:lepi: :lepi: :lepi:
En cok yarinki zeytinyagla limondan korkuyordum..Simdi korkmuyorum...Olsem icicem ben onu....Sebze meyveyle bu kadar tetiklenirse yarinin sonunda eminim saglikli uyanicam.......INSALLAH.....
Bana nereden okudugunu soyleyebilirmisin? Gercekten eger riskli birseyse cikmam disariya yada ctesi gunu bitiririm..C tesiyide beklemek istemiyorum hiç...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Kizlar acaba tarhana corbasi icilirmi ki???
Kizlar..................Evet.................................
Simdi ilk once ben sabahki sebze suyuna iki kasiktan fazla kattim hep zeytin yagini....
Ve simdi olanlari soyliyim....SAKIK SAKIN SAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN birakmayin........Ben az once lavmani bitirdim..Aksamlari yapiyorum ben...Ilk defa 1.750 lt kullanabildim..Farkettim ki herseferinde daha rahat oluyor suyu vermek..sanirim bagirsaklar iciyor suyu..Asil onemli mevzu bende bosaltim basladi.....Midenizi bulandirmamak için soylemiyorum ama sakin SAKIN DIYORUMMMM BIRAKMAYIN........:lepi: :lepi: :lepi:
En cok yarinki zeytinyagla limondan korkuyordum..Simdi korkmuyorum...Olsem icicem ben onu....Sebze meyveyle bu kadar tetiklenirse yarinin sonunda eminim saglikli uyanicam.......INSALLAH.....
canım çok sevindim senin adına en tepkisiz sendin senbizden çabuk becerdin bu işi neler olduğunu yazarsan sevinirim ayrımız gayrımızmı var dimi:) beraber başkoyduk bu işe valla çok sevindim bende hiç bişi olmadı ben suyu tam uygulayamadım kii hiç yarım yarım oldu hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?