Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

canım teşekür ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı başımıza ben çıkacaklardan korkuyorum birazda ne yalan sölim

Son düzenleme:
8. Gün
14 Kasım 2008 Cuma

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

9. Gün
15 Kasım 2008 Cumartesi

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

10. Gün
16 Kasım 2008 Pazar

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

Not :

Ben cuma gununden sonra birakirim valla...Daha fazla sebze suyuna dayanamam..Bugun nasil zor içtim anlatamam...Cumartesi gunu sabah lavmani yapip bitiririm...Sizleri bilemiycem... :))))

et parçaları falan deyince parazit geldi benim aklıma.belki sirke de o işi görmüştür.neyse hadi sana geçmiş olsun darısı başıma sırada ben varım.

yok oyle et parcasi dedigim bayagi kirmiziydi parazit falan degil....Limonla sirkeyi ikisindie koyup yaptim lavmani ben...sarimsagida yarin insallah.. :))
Insallah darisi basina herkesin basina..... :))) Zaten yarindan yagla limondan sonra ne olcaksa olacak bence.... :))))

paylaşımın için sağol alsebe senin için sevindim şimdiden geçmiş olsun sana
kızlar ben biraz önce 1 çay bardağına yağı ve limonu koydum deneme amaçlıbence gayet iyi gidiyo düşünülen kadar kötü değil
hafif bardağı sallayıp için önden yağ gidiyo zaten ağzınızda sadece limonun tadı kalıyo tek detay dudaklarınızı yalamayın :)

Albese senin adına çok sevindim ama onların nereden geldiğini nasıl oluştuğunu anlamadım ama çıkmasının sana fayda sağlıyacağına eminim..
birde kızlar zeytin yağı ve limon suyu nasıl içilecek diye sormuşsunuz size tavsiyelerim;
1:zeytin yağının iki katı limon suyu hazırlayın her ne kadar ölçüler eşit densede eşit içilmiyor.
2:mümkünse balkonda vey pencereyi açıp temiz hava eşliğinde için nedeni ;insan yağ içince midesinin evdeki ufacık kokuları bile daha hassas algılaması
3:içerken bol bol nefes alın önce zeytinyağı yutup hemen arkasından limon için ve zeytinyağını az limon suyunu damağınızda çok tutun.
4:son olarak zeytin yağını içerken (;ben öyle yaptım )kendi kendinize yarın bu yağı içtiğimi unutmuş bile olacağım deyin
bunlar benim tavsiyelerim inşallah faydalı olabilmişimdir.

Iremya ben senin damak zevkine guvenmiyorum guzelim...Sen sebze suyunuda sapur supur içiyorsun....:roflol: :roflol:
Simdiden denediniz yani..ben yarin demiyicem nasil nasil içilecek...Siz bednen 1 saat once icmeye baslayacaksiniz sizden raporu sonucu alirim ben..:sm_cool: :sm_cool:

minikiz canım ben geçen dönem yaptım yani ramazandan hemen sonra şu bitkisel kapsüller hariç herşeyi tam manasıyla yaptım.Ama şimdide yapıyorum ama işin açıkçası üzerinden çok zaman geçmediği için geçen seferki kadar sıkı yapmıyorum.Sadece hayvansal bişi yemiyorum sabahta malum karışım ı içiyorum lavmanı bu sefer 3 defa yaptım o yüzden fazla yaparak bağırsaktaki faydalı olan şeyleri de yitirmek istemiyorum ama bende sizin gibi yarın akşam zeytinyağ limon içecem ve ertesi gün lavman yapacam.Bu arada zeytinyağı ve limon karıştırılmayacak ayrı bardakta bir ondan bir diğerinden olmak üzere yudum yudum içilmesi gerekiyor.

kızlar yarın aynı zaatlerde içelim:içelim:bakalım kim önce bitirecek:hooray:

kızlar bu arada bol bol su içiyorsunuz dimi yoksa vucuttan toksini fazla atamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umutlu gecen seferden sende degisiklikler oldumu peki?Sonuc alabildin mi? Kendinde degisimler varmi?

Valla bende pek su icmiyorum..Gerektigi kadar iste..

alsebe bende damak zevkimden şüphe etmeye başladım artık hayret bişey yafffff :)
bende fazla su içmiyorum ne açıkıyom nede susuyorum
yağ ve limonu karıştırıpta içebileceğimizde yazıyor ama cümlenin sonunda

Umutlu gecen seferden sende degisiklikler oldumu peki?Sonuc alabildin mi? Kendinde degisimler varmi?

Valla bende pek su icmiyorum..Gerektigi kadar iste..
canım daha önce bahsetmiştim herkesin gripten kırılıp geçtiği zamanlarda ben o kadar iyi beslenmediğim halde hiç virüsten etkilenmedim ayrıca uykumu daha çabuk alıyorum.şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bendekatiliyorum sonucta karisicaklar..Ayri ayri daha zor olur gibi...(Bence yani)
ben sadece duyduklarımı yaptım.

dün bizim pazara pancar gelmiş bi sürü bulamayan varsa ankaradayım ben tarif edeyim yada bu defaya gecikti ama bi dahaki için buzluga mı atsak napsak :)

günaydın kızlar ben yağ ve limon karıştırılıpta içilebilir diye biliyorum.ayrıca şimdi çıkıp hamama da gidiyorum.sizlere de hayırlı temizlikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…