Merak etme bende baslarda pek yapamadim..hatta aksamlari yaptim..Bence suyu tam yapmaya bak..Bende bu aksam en fazla yaptigim aksami sonuc aldim..1.750 lt tamamen gitti :)))) Oncesinde 500 lt yi tyaptim ve bosaltim oldu..Ikinci seferde 1.750 gitti.....Simdi daha rahat oluyor suyu vermek..Oncesindede yazdigim gibi sanirim bagirsaklar içiyor suyu...
Bu kismi birazdan silicem.... Bende cikanlar biraz iri kum parcalari (ben bunlari findik zannediyordum ama iki gundur findik yemedim...Zaten ciktigi kadar hiçç yemedim..Yesil yesil uzunn bisiler ve az sayilmayacak kucuk et parcalari dusurdum...Iri olan da vardi yani....:bbo: :bbo:
alsebe sen sarımsak suyu kattın mı lavman yaparken?
paylaşımın için sağol alsebe senin için sevindim şimdiden geçmiş olsun sana
kızlar ben biraz önce 1 çay bardağına yağı ve limonu koydum deneme amaçlıbence gayet iyi gidiyo düşünülen kadar kötü değil
hafif bardağı sallayıp için önden yağ gidiyo zaten ağzınızda sadece limonun tadı kalıyo tek detay dudaklarınızı yalamayın :)
kızlar bu arada bol bol su içiyorsunuz dimi yoksa vucuttan toksini fazla atamazsınız.
:içelim:umutlu arıştırıp içilse nolur ki nasılsa içerde karışacak öyle sor olur
canım daha önce bahsetmiştim herkesin gripten kırılıp geçtiği zamanlarda ben o kadar iyi beslenmediğim halde hiç virüsten etkilenmedim ayrıca uykumu daha çabuk alıyorum.şimdilik aklıma gelenler bunlarUmutlu gecen seferden sende degisiklikler oldumu peki?Sonuc alabildin mi? Kendinde degisimler varmi?
Valla bende pek su icmiyorum..Gerektigi kadar iste..
ben sadece duyduklarımı yaptım.Bendekatiliyorum sonucta karisicaklar..Ayri ayri daha zor olur gibi...(Bence yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?