Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bu kara dolunay dedigin nedir ceren anlamadim..Ben seytretmedim de....
Birde bunu aralikta yeniden yapsak ne olur acaba yapilirmi..? Ben uyku duzenimi bulmadigim için hala rahatlatamadim içimi..Gerci herkeste durum ayniymis....

Bu kara dolunay dedigin nedir ceren anlamadim..Ben seytretmedim de....
Birde bunu aralikta yeniden yapsak ne olur acaba yapilirmi..? Ben uyku duzenimi bulmadigim için hala rahatlatamadim içimi..Gerci herkeste durum ayniymis....

canım bilmiyorumki kara dolunay dedi sadece...arkadan temizlik saglamaktan bahsetti.neyse bekliyelim sitesinde yazar zaten.

ama 20aralık dedi.

olmazsa ben de yapayım bu defa...pazarda geçen hafta pancar görmüştüm halen varsa alayım buzluga atayım sıkıcıdan geçirip...eksiksiz olsun.sonra malzemeleri toplayana kadar başlama tarihini geçirmiş oluyorum sevmiyorum son dk. işlerini..

yapabilirsin tabi...

ben bugün stv de dinledim
bu aralar adamı duymuştum ilk defa seğrettim
son cosmik detoks 21 ile 27 si arasıymış
sitesinide inceledim yapmayı planlıyorum
bide kitabını alıp erkeklerin sperm ve bayanların yumurtlama ile ilgili kürlerini uygulamayı planlıyorum
akşam elma sirkesi aldım 20 gün boyunca yatmadan önce 1 bardak kaynar suya 1-2 yenek kaşığı elma sirkesi içip yatıcam
hadi bakalım

valla elma sirkesine bende başladım bide lahanayı sölemişti .içine limon sıkıyorum bide sirkeye başlayınca kafam dönüyo gün boyu ( egzersz filan çok dikkat etmiyorum bakalım sonuna kadar devam edicem zayıflıycazmı bakalım yazarım sonuçları. ayrıca sitesinde yazmış 20 aralık olayını bilginize.

bende elma sirkeli suya alıştım önceleri içemiyordum ama artık iyice midesizleştim soğan suyu lahana suyu derken.
bu arada lahana suyuna sadece 3 gün devam edebildim çok iğrenç kokuyo.

içine bol limon sık emoş. ve ön yargıyla bakmayın allahın nimetine diyodu oktay ustada maranki :)) ben yarım limon sıkıyorum ve sıcak içiyorum soğukken daha iğrenç gelio bana.ama limonda tansiyonumu düşüryo galiba çünkü leyle gibi oluyorum :))

Arkadaslar nasilsiniz nerelerdesini kimseden ses seda cikmiyor artik..Degisiklikler varmi farkettginiz?
Ben 2 gundur grip oldum sanirim oglumdan bulasti..Sanirim diyorum sadece nezleyim onu hissediyorum yani...Eger baska zaman olsa bas agrisi nezle falan hepsi beraber olurdu ve yatardim... dedigim gibi sadece nezle kismi gorunurde var... :)) Vucudumda kirginlik bas agrisi falan yok hayret bisi yani....Nesem keyfim yerinde zindeyim cok sukur...Galiba ben sonuclarini aliyorum bu temizligin...Cok sukur gercekten iyiki yapmisim...ILkbahardada yapicam insallah...Hatta aralik için iki tanidigimda yapmaya karar verdiler...Bakalim tamamina erdirebileceklermi? :lepi: :lepi:

Hepinize saglikli gunlerrrrr......a.s. a.s. a.s.

Son düzenleme:
alsebecim çok büyük değişiklikler farketseydim aralıktada yapardım ama uykum falan hala düzensiz.tablatleride almadıktan sonra kendime eziyet etmek istemiyorumm.ama geçengece baya ateşlendim başım dönüyo kemiklerim sızlıyo dedim bu beni 10 gün yatırır.sabah kalktığımda hiçbişey kalmamış rüya gibiydi.belki kolay atlattım bilmiyorum ama mutlu oldum.yani bu kür sayesinde atlattığıma inanmak istiyorum.ilkbaharda pancar bulursam yaparım.
gerçekten bunun için azimli olmak önemli.herkes dayanamaz.
bu arada pancarı dondurucuya koysak nasıl olur acaba bilen varmı?
hepinizee selamlar sağlıklar....

Canim dondurucuya koyup napicaksin onlari zaten mevsiinde tuketmek degilmi amac? Bence koyma belki baharda pancar kullanilmayacaktir ??Kullanilsa bile o zamanda bulunur herhalde yoksa olmayan bulunamayacak birseyle yapmazlar temizligi diyorum ben?

Gercekten aynen bende sasirdim sadece afedersin burnum akiyor gerisi yok ne bas agrisi ne nefes zorlugu ne kirginlik...Boyle olmasi imkansiz bence...Acikcasi seviniyorum farkettigim seyler bunlar...Zindelik falan zaten alistim... :))) Eski halime gore iyiyim birde kalktigimda uykumu almis uyaniyorum 5-6 saat uyuyorum ama iyi kalkiyorum. saat te uyanmiyorum ama uyandigim saatte yataktan iyi kalkiyorum...

canım ben onları buzluga atmaktan kastım 20aralık yaparsam geçenki gibi son dk pazarlarda pancar aramamak istedigim için...bahara değil yani anladın mıkaydirigubbakcemile5

Cok yorum var tek tek okuyamadim.
Kizlar ben bu arinmayi Ekimde yaptim.
Fakat lavmani tam anlattigi gibi yapamadim:)
Cünkü bizim wc ufak ve onu yaparken yere dogru egilmek gerekiyor.
Ama gene öyle böyle yaptim sayilir.
Fakat son gün bir barkad zeytin yagiyla bir bardak limon suyu icmek gerekiyor,
ben ictim ama o gece cok fena oldum ben.
Ertesi günü lavman yaptim dedikleri gibi pek bisey cikmadi.
Daha sonra az bisey cikti yosun gibi.
Ama öyle fazla bisey cikmadi,ben lavmani tam yapadigim icin cikmadi sanirim.
Neyse benim deneyimim bu.
Baharda tekrar yapacagim,
Zeytinyagi icmek olmasa bu ayda yapardim ama cok fena olmustum o gece.
Kolay gelsin

Canim o zeytinyagliyla limonu icipte fena olmayan arkadas yok burda zaten...Hepimiz o geceyi pek iyi anilarla hatirlamayacagiz ama her seyin bir bedeli vardir... :))))
Ben bunlari 4 gunden sonra cikartmaya basladim aslinda ama gec farkina vardim..Ilk defa yaptigim için tecrubesizlik vardi...Yapa yapa alisicaz insallah...Faydalarini gorelim de yapmak sorun degil artik... :)

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım. Kasım ayında olan kozmik temizliği yaptım.İnaıalmaz değişiklikler oldu. Her şyden önce 4,5 kilo verdim ayrıca cildim ve yüzüm de bir parlaklık ve aydınlık oldu. Sanırım havuçtan beta-karoten va A vitaminin etkisi. Beden emizliği gerçekteen oluyor ama sabır.

Sizleri de buradan takip ettei evet gerçekten birbirimize destsk olduk. Sağlıklı güzel günler. Hoşçakalın

bu ayın 21 inde yine başlıyo kozmik beden temizliğ.ben iki kere yaptın bu ayda yapıcam inş. herkesede yapmasını tavsiye ederim

arkadaşlar bu ayki temizliğe katılacaklar varmı destek olalım kilo vermek içn tekrar yapacağım geçen kasımda 4,5 kilo verdim

Senede 2 defa yapiliyor sanirim..Eger sonbahar temizliginin birine katildiysan bu yil yapmamak lazim sanirim...

Son düzenleme:
Arkadaslar biz bunu gece sefer bir grup yaptik burdan destek olduk birbirimize yoksa sonunu getirermezdik buyuk ihtimal...Yaptiklarimizi yediklerimizi hep yazdik buradan...Simdi bilmiyorum belki yapacak olanlar cikar hepberaber yaparsiniz..Biz ancak size burdan destek olabiliriz...Kolay gelsin pes etmeyin faydasini gorursunuz..Takildigini yer olursa onceki sayfalari okuyun olmadi bizde burdan takip ederiz zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…