Bencede biraz bekle zaten mart nisan mayis sanirim ilkbahar için tarihleri..Kafamiza gore yapmayalim arkadaslar ne olur ne olmaz...
Bu arada bebek için yapanlar arkadaslar nerede acaba? Ben bebek için yapmamistim temizligi ama hamileyim.... :)))
arkadaşlar verilen tarihlerin dışında yapılrmı acaba bilen varmı?mesela 15 tatilde...
aaaaaaaaaaaa hayırlı olsun:teytey: ben çocuk için yapmıştım ama bende hamilelik falan yokalbese sen kaç yaşınadın kaçıncı çocuğun korunduğun haldemi oldu ayy çok soru sordum kusura bakma heyecanlandım:dance:
Sagol canim..Bizim 3. olucak insallah...Ben seneye dusunuyordum ucuncuyude korunurken oldu iste...Allah bu zamani kararlastirmis...Benim hamileliklerim cok zor geciyor ki buda aynen oyle basladi...O yuzden fazla siteyede bakamiyorum...
Allah tum isteyenlerede sanada biran evvel nasip etsin INSALLAH.....
Bencede biraz bekle zaten mart nisan mayis sanirim ilkbahar için tarihleri..Kafamiza gore yapmayalim arkadaslar ne olur ne olmaz...
Bu arada bebek için yapanlar arkadaslar nerede acaba? Ben bebek için yapmamistim temizligi ama hamileyim.... :)))
Martta degilde nisanda yapmayi dusunuyorum ben eger sagligim el verirse...Su anda hamileyim ve asiri derecede zorlaniyorum ne yiyebiliyor nede icebiliyorum o yuzden mide bulantilarimin tamamen gecmesini bekliyicem yapmak için..Insallah bu aydan sonra duzelirim diye dua ediyorum da yaparim temizligi yeniden...
alsebecim nisanda yine yaparız belki hep beraber.birbirimize destek olunca iyi oluyo.bebbişin cinsiyeti bellimi kızında oğlunda varmı canım.inşallah sağlıkla doğar Allah isteyen herkese nasip etsin.bebek için yapan çok insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?