Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
arkadaşlar verilen tarihlerin dışında yapılrmı acaba bilen varmı?mesela 15 tatilde...

yaa emoşş ne yapacaksın, zarar verirsin kendine bu kadar sık aralıkla ugulanmasını kimse tavsiye etmez bencee

Bencede biraz bekle zaten mart nisan mayis sanirim ilkbahar için tarihleri..Kafamiza gore yapmayalim arkadaslar ne olur ne olmaz...
Bu arada bebek için yapanlar arkadaslar nerede acaba? Ben bebek için yapmamistim temizligi ama hamileyim.... :)))

aaaaaaaaaaaa hayırlı olsun:teytey: ben çocuk için yapmıştım ama bende hamilelik falan yokalbese sen kaç yaşınadın kaçıncı çocuğun korunduğun haldemi oldu ayy çok soru sordum kusura bakma heyecanlandım:dance:

Sagol canim..Bizim 3. olucak insallah...Ben seneye dusunuyordum ucuncuyude korunurken oldu iste...Allah bu zamani kararlastirmis...Benim hamileliklerim cok zor geciyor ki buda aynen oyle basladi...O yuzden fazla siteyede bakamiyorum...

Allah tum isteyenlerede sanada biran evvel nasip etsin INSALLAH.....

AMİNNNNNNN CANIM İNŞALLAH İNŞALLAAAHH:SaruboceqUALARINDA UNUTMA BİZLERİ :1rolleyes:ALLAHIM SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:a.s.

alsebecim hayırlı olsun canım.rabbim sağlıkla kucağına almak ve isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin.bende 2.yi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum heralde senin gibi olucam bende:icecream:...

bu arada 15 tatilde ben değil anneme yapmak istiyordum.memleketten yanıma gelecek başka tarihlerde buluşamıyoruz oda yalnız yapamaz lavmanı falan.onun için sordum arkadaşlar.biraz olsun faydası olmazmıki acep:uhm::uhm::uhm:

Martta degilde nisanda yapmayi dusunuyorum ben eger sagligim el verirse...Su anda hamileyim ve asiri derecede zorlaniyorum ne yiyebiliyor nede icebiliyorum o yuzden mide bulantilarimin tamamen gecmesini bekliyicem yapmak için..Insallah bu aydan sonra duzelirim diye dua ediyorum da yaparim temizligi yeniden...

7 martta başlıyor 15 martta bitiyormuş. bu sefer kurallara uyarak tam manasıyla yapıcam allah izin verrirse

allah nasib ederse bende yapıcam martta daha önce iki defa daha uygulamıştım,bence herkesin yapması gereken bi uygulama ama sonrasında korumakta çok önemli tabii,şimdiden herkese kolay gelsin

canım hamile olmana çok sevindim allah tamamına erdirsin

arkadaşlar sebze sularını katı meyve sıkacağıylamı çıkartıyorsunuz ama benim yok şu anda alamamda ne yapacağız

katı meyve sıkacağı olmadan onca meyvenin suyu çıkmazki canım.bende martta anneme yaptırmak istiyorum.birsürü hastalığı var.bu arada ahmet marannki tvde dediki,hayvansal ürünler,unlu gıdalar,konsantreler ve şeker hariç ne varsa yeyin dedi.yani pilav,ezogelin çorbası falan yenir heralde kızlar ben aç kalmaktan korktuğum için erteledim mayıs,hazirana.en son yaptığımda açlık başıma vurdu.evdekilere çatıp duruyodum.eğer öyleyse zorlanmadan yaparız.

alsebecim nisanda yine yaparız belki hep beraber.birbirimize destek olunca iyi oluyo.bebbişin cinsiyeti bellimi kızında oğlunda varmı canım.inşallah sağlıkla doğar Allah isteyen herkese nasip etsin.bebek için yapan çok insan var.

Insallah canim beraber yapariz yine...Su anda henuz belli degil cinsiyeti benim doktorda pek oyle erken soylemiyor zaten cinsiyetini daha iki ay beklerim ogrenmek için kesin...Benim bir kizim birde oglum var ben kiz istiyorum ama once hayirlisi sagliklisi tabiiki... :))
Yapan olursa martta destek oluruz biz nisandada insallah iyi olursam yapariz..kaydirigubbakcemile5

kızlar bebek emziriyorum bilginiz var mı beden temizliğini yapabilir miyim?yoksa emzirenlere yasak mı?

bir de nisanda yapmayı düşünenler, duyduğuma göre ayın çekim kuvvetlerine göre sadece belli tarihlerde yapılıyormuş.

bir de her sabah lavman yapmak gerekiyor değil mi? marankinin sitesinde öyle okudum. temizliği daha önce yapan arkadaşlar ayrıntılı anlatır mısınız

aradığım konuyu en sonunda buldum...:)

mart ayında inşallah bende bi temizlik yapmayı düşünüyorum...:) ama şu lavman işi bozuyor...z.yağına bile dayanabilirim ama lavman beni korkutuyor...

lavman şart mı acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…