Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
evettt arkadaşlar ben 1 bardak kaynamış suyuma 1 yemek kaşığı elma sirkemi koydum ve ılınınca içtim..maranki bunu her gece yatmadan için diyor..
yarın büyük gün,buradada pazar fırsatçılarla doluydu,dün 2 tl. olan pancar sabah 3,, akşamüstü 4 tl, oldu. lavmanı 2,5 a aldım. ama bunları önceden temin etmiş getirtmiştim..keşke sizlerde önceden edinseydiniz lavman setini falan..neyse pancarı bile burada arkadaşlar manavlara 2-3 gün önceden getirttiler,birbirimizede haber verdik...
hadi herkeze kolay gelsin,ben ara ara girip yazıcam,paylaşıcam.... görüşürüz arkadaşlar....

arkadaşlar,lavman setindeki o mavi kapağı çıkarıcaz zaten elinizi değdirdiyseniz,oraya kremimsi bişeyler sürmüşler,ama ben birde vazelin aldım,onuda sürücem tahriş olmamak adına....

kızar ben 2 lt suyumu kaynatmaya gidiyorum. sonra da yatmak için hazrlık yapcam malum yarın erken kalkcaz kısmetse. hepinize başarılar diliyorum yarın görüşürüz kızlar...

vazelinsiz olmuyo canım haklısın ... aman ya en çok deli eden beni pancar oldu. bide ne yeşil çay bulabildim nede kuru incir ... bende şimdi elma sirkeli suyumu hazırlıcam bakalım

cocostarcım hadi ii geceler sana. bende yatacamda uyuyamamki yaa ....yarın nasıl kalkacam bakalım

Oooo herkeste bir telas bir telas masallah yani...Ben bugun hamileligim yuzunden hiç iyi degildim pazarada gitmedim esim pazar gunu baslayacak mecburen..Oda yarin beni pazara gotururse tabiiki... KIzlar daha oncede yazdim bu aksamdan suyu kaynatip sabah vucut isina geldiginde 2 kasik sirke 2 kasik limon 1 dis sarimsak tulbentte ezilip sadece suyu katilacak...Sarimsak parazitleri dokuyormus...Haberiniz olsun..

Evet o lavmanin ucundaki mavi kapak cikartilacak..O delikleri olan kisma biraz vazelin surmeniz sizin için daha rahat olur...Bunu atlamayin..Vazelin zeytin yagi artik evde ne varsa...

hepinize kolay gelsin hanımlar....
işimiz zor valla....
bindik bir alamete,gidiyoz kıyamete....

arkadaşlar ben lavman seti bulamadım.ama yinede araştırıcam yarın.acaba daha önce lavman yapmadan deneyen arkadaşlar varmı.bir faydasını gördünüzmü lütfen aydınlatın.

saol alsebecim lavman konusunda en tecrübeli sensindir çünkü ben geçenkinde tüp gibi olanla yaptım işkence çektim resmen 1 saat yapamıyordum. çünkü lavman setini bulamamıştım . bu sefer buldum ama bu seferde pancarım yok neyse artık idare edecem inşallah yarın bulurum bu milletimiz çok fırsatçı yaa ne tutulursa kara borsaya düşürüyolar

arkadaşlar ben lavman seti bulamadım.ama yinede araştırıcam yarın.acaba daha önce lavman yapmadan deneyen arkadaşlar varmı.bir faydasını gördünüzmü lütfen aydınlatın.

Arkadasim ben onceki msjlarimda yazmistim lavman yapmadan deneyen birini taniyoruz kendisini hastaneye ziyarete giden yakinima bu temizligi yaptigini vucudundaki butun pisligin asagi indigini ama lavman yapmadigi içi icinde kaldigindan dolayi hastanelik oldugunu soylemis...Doktorlar bile sasirmislar...Yanliz ne kadar bilincli yaptigindan emin degilim...Ama kendisi bunu soylemis...Yani lavmansiz biraz riskli gibi geldi banada...

Bencede bunlari onceden alip kenarda tutmak lazim...Lavmani aylar oncesinden alip pancarida 1 hafta onceden kenara cekmek lazim sanirim...Nasilsa kolay bozulan birsey degil... :)))

manava ısmarla canım getirirler hemen....kaydirigubbakcemile5

oy oy oyyyyy herkesler gelmiş.ben bütün malzemelerimi yıkadım koydum sepete.suyumuda kaynattım onuda termusa felan koymayı düşünüyorum.bişraz dışarda tutup sıcaklığı yani kaynama noktası geçince termusa koycam.

Haa bu arada bu kuru yaparken en gec 10 da yatmaniz gerekiyor vucudun dinlenmesi ve temizlenmesi için biliyorsunuz da ben yinede hatirlatiyim dedim...

Termosa koyarsan sogumazki o....Sabah haslarsin bagirsaklarini canim...O sabaha ancak vucut isisina gelir zaten..Koyma termosa sakin...yasakkelime

cevabın için teşekkürler alsebe hiç bulamzasam artık eczanelerde diğer tüp şeklindeki lavmandan alırım.oda aynı işi görür heralde.

evet canım nasıl evimizi temizleyip suyunu küvete veya wc.ye döküyoruz,her gün bunu yapsak ve 9 gün boyunca küveti temizlemesek yada wc yi?işte aynı şey...9 gün vücudumuzu arındırıp, lavmanı yapmazsak,bizim işte o işe döner..manzara tüyler ürpertici olur.....kaydirigubbakcemile5

pinarim ah bi manavda bulabilse yerinde :) bakalım yarına allah kerim benim olduğum yer belde olduğu için ısmarlamak imkansız gibi. yarın merkeze gidicem bakalım dua edinde bulurum inş. bu arada suyumu hazırladım . elma sirkemi de içtim hadi ben kaçar kıslar saatlerimizi kuruyoruz inşallah kalkabilirz :)hadi allah rahatlık versin hepinizede ve ayrıca kolaylıklar diliyorum

Oooo detoks çular doldurmuşunuz buraları...ama bence sabah lavman yapacaklar artık yatsınlar....ben akşamüstü yapıcam ya..ama bende yatsam iyi olur,erken kalkmak herzaman iyidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…