arkadaşlar ben lavman seti bulamadım.ama yinede araştırıcam yarın.acaba daha önce lavman yapmadan deneyen arkadaşlar varmı.bir faydasını gördünüzmü lütfen aydınlatın.
saol alsebecim lavman konusunda en tecrübeli sensindir çünkü ben geçenkinde tüp gibi olanla yaptım işkence çektim resmen 1 saat yapamıyordum. çünkü lavman setini bulamamıştım . bu sefer buldum ama bu seferde pancarım yok neyse artık idare edecem inşallah yarın bulurum bu milletimiz çok fırsatçı yaa ne tutulursa kara borsaya düşürüyolar
saol alsebecim lavman konusunda en tecrübeli sensindir çünkü ben geçenkinde tüp gibi olanla yaptım işkence çektim resmen 1 saat yapamıyordum. çünkü lavman setini bulamamıştım . bu sefer buldum ama bu seferde pancarım yok neyse artık idare edecem inşallah yarın bulurum bu milletimiz çok fırsatçı yaa ne tutulursa kara borsaya düşürüyolar
oy oy oyyyyy herkesler gelmiş.ben bütün malzemelerimi yıkadım koydum sepete.suyumuda kaynattım onuda termusa felan koymayı düşünüyorum.bişraz dışarda tutup sıcaklığı yani kaynama noktası geçince termusa koycam.
Arkadasim ben onceki msjlarimda yazmistim lavman yapmadan deneyen birini taniyoruz kendisini hastaneye ziyarete giden yakinima bu temizligi yaptigini vucudundaki butun pisligin asagi indigini ama lavman yapmadigi içi icinde kaldigindan dolayi hastanelik oldugunu soylemis...Doktorlar bile sasirmislar...Yanliz ne kadar bilincli yaptigindan emin degilim...Ama kendisi bunu soylemis...Yani lavmansiz biraz riskli gibi geldi banada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?