Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
bu arada pinarim avatardaki resmine bayıldım . alınmayın da kendim için sölüyorum direk bu yapacağım kozmik temizlik geliyo aklıma görünce resmini gülüyorum . kendimi bi an öle hissediyorum :roflol: kaydirigubbakcemile3 allah seni iyi etsin kıs kaydirigubbakcemile3 tekrar ii geceler :1rolleyes:

ya sbah erken açın pcyi tammaımı.eksik meksik bişeyler varmı bakarız he.ok.alsebecim zasten bende vücut ısısına yakın bi ısıya gelince koycam suyu termosa.ya bişey daha sorcam.arealarda neyiycektik biz.

canım bende o resmi bulduğumda öyle düşündüm direkt...artık ot ve çöpten başka şey yememem lazım dedim ve o resmi koydum,gül canım bende gülüyorum..öptüüümmm....kaydirigubbakcemile5

ya sbah erken açın pcyi tammaımı.eksik meksik bişeyler varmı bakarız he.ok.alsebecim zasten bende vücut ısısına yakın bi ısıya gelince koycam suyu termosa.ya bişey daha sorcam.arealarda neyiycektik biz.

sabah 9 ve akşam 7 arası:fındık,kuruüzüm,ceviz hurma serbest canım....birde meyve ve sevze suları,portakal,elme havuç felan olur... öğlen az haşlanmış sebze ve suyu.. daha öğreniriz...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

7 den sonra bişey yok sanırsam..ama gece yatarken 3 tane kuru incir,3 tane kuru kayısı(mümkünse siyah)ve erik demiş,ve elma sirkeli su içilip yatılacak....

hımmm sağolpin@rim .yani elma ve portakal yiyebilecekmiyiz.yoksa sularımı.çok soru soruyorum ama üstelik geçmişide okuyorum.ya benim biraz yüksek tansiyon problemmim var.bişey olmaz demi.bide lavman çok su kaybettiriyo dedi bi arkadaşım oda vücuda zaralıymış öylemi

canım güniçi zaten bol su tüketicez.zaten brokoli,ıspanak gibi haşladığımız sebzelerin sularındanda içicez birer bardak,,susuz kalmayız heralde.....elma portakal sadece suları deniyor ama bir tane yenebilir heralde,şöyle ısıra ısıra....greyfurt,elma,portakal ve havuçtan 1 bardak hazırla,hem tok tutar canım....eğer düşük tansiyonun olsaydı sorun olurdu heralde..çünki tuz yok,hamurişi yok,ama genede araştır canım....iyi geceler.....:1hug:

Son düzenleme:

ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5a.s.
sağol canım sanada hayırlı geceler.arkadaşlar ben yatıyorum artık.herkese allah rahatlık versin.ben lkalkar kalkmaz açarım pcyi haberiniz ola.a.s

Allah hepımıze kolaylık versın kızlar bende detokscular arasındayım delikafadulden ınsallah guzel bır sekılde gecırırız bu haftayı... bıde ben bısı dıcem bır kac arkadas pancar bulamadım demıs eger ben yanlıs hatırlamıyorsam marankının sıtesınde pancar bulamayanlar pancarsızda yapabılırler bol havuc kulanarak sebze suyu hazırlayabılırler dıye bır yazı okumustum... bır ıkı gun pancarsız sebze suyu ıcmenın bır zararı olmaz heralde .... herkese ıyı geceler yarın gorusmek uzere kaydirigubbakcemile2

ya benim son anda aklıma bişey takıldı.bu vücut ısısındaki su nasıl oluyo.mesela sabah içilecek olanda vücut ısısında olacakmış lavmanda vücut ısısında olacakmış.yani sıcakmı ılkmı soğukmu ne bu.

bılmıyorum ama bence soguga yakın bı ılıklıkta olucak delikafadulden ay ne bıcım bır cumle oldu bu -tatlicadiarzu-

bence sebzelerı sıkıp odamızda bıraz bekletıp ıcebılırız yanı dolaptan cıkmıs olmayacak... lavman suyuda cok soguk olmaması ıcın cok az ocakta bır dk falan ısıtıp yapabılırız yanı bu benım fıkrım ben boyle yapıcam... ama bu temızlıgı yapanlar bıze tam olarak suyu nasıl kullandıklarını soylerlerse daha ıyı olur....

İstanbul /avrupa yakasında olanlar için:

lavman seti Fatih/fındıkzade de tıbbi malzemeler satan yerler var
ordan bulabilrsiniz arkadaşlar

hayırlı sabhlar arkadaşlar.lavman işini bitirdim çok şükr.önce yarım litresini boşalttım.ama ancak 2-3 dakika tutabildim.sonra kalan 2litreden çok az olan suyu içime boşalttım.ama karnımbi şişti sormayın.neyse.hemen odaya geldim.sağa yatayım sonra bacağımı kaldırayım diye.ama malesef burada başarılı olmadım.sağ tarafıma 2 dakika yatabildim.daha ayağımı kaldırmadan boşaltım refleksi oldu.zaten ilk baştan beri vardıda tutuyodum.sonra inananı zor yetiştim.bu iki litreliğin ilk hetabında su olduğu gibi yarısı felan çıktı.çok afedersiniz ama detaya inmek zourunda hissediyorum kendimi.sonra kalan iişte öteki türlü çıktı aynı yoldan.ama korkulcak bişey yok hiç yaa.oldukça basit.ama suyu içerde nasıl tutcaz.eğer az daha yetişemeseydim wcye evde bende necis olmuştuk yani anlıycağınız.

vücut ısısı baya bi sıcağa yakın ılkmı olcak ne.bu soğuğa yakın ılk benim içimi dondurdu.aslında ılktı ama demekki benim için birazdaha ılk olmalıymış.inanaın hala içimde rüzgar esiyo.ama karnım indi sanki.akiam 1 hafta yemiycem diye bazı şeylewrden azar azar yemiştim çünkü.bence soğuğa yakın ılk yapmayın.aman diyim sıcak yapıpta bağırsaklarınızıda haşlamayın.bide ben içide 4 diş sarımsağı sarımsak rendeleyicisinde rendeledim.tül parçasının üstüne, sonra onu çay tabağına süzüp sıkarak suya karıştırdım.varsa kurt onuda düşürsün bari.yapmışken tam olsun.ama bu gün için pek etki edeceğini sanmıyorum.çünkü içimde tutamadım.ya önceki yapan arkadaşlar sizler tutabilmiydiniz.alsebe okyanus .

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr.lavman işim tatam yarım litreliğini 5,6 dk tuttum sonrakini 12,13dk tutabildim.sıra geldi elma pancar havuç lahana ve ıspanaktan oluşan enfes kahvaltıya.herkeze kolay gelsinben tam kıvamınd ahazırlamışım herhal su soğukmu sıcakmı anlamadım:)

Son düzenleme:
valla tutamadım bağırsaklarda suyu neyse bugünlük böle olsun inş. yarına tutabilirim .bide sadece meyve suyu içiyorum pancarım olmadığı için moralim bozuk . ama içimdende seviniom (sanki benim yararıma ) çünkü pancar suyu midemi kaldırıyo :) maratona başladık bakalım hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…