bu arada pinarim avatardaki resmine bayıldım . alınmayın da kendim için sölüyorum direk bu yapacağım kozmik temizlik geliyo aklıma görünce resmini gülüyorum . kendimi bi an öle hissediyorum :roflol: kaydirigubbakcemile3 allah seni iyi etsin kıs kaydirigubbakcemile3 tekrar ii geceler :1rolleyes:
ya sbah erken açın pcyi tammaımı.eksik meksik bişeyler varmı bakarız he.ok.alsebecim zasten bende vücut ısısına yakın bi ısıya gelince koycam suyu termosa.ya bişey daha sorcam.arealarda neyiycektik biz.
hımmm sağolpin@rim .yani elma ve portakal yiyebilecekmiyiz.yoksa sularımı.çok soru soruyorum ama üstelik geçmişide okuyorum.ya benim biraz yüksek tansiyon problemmim var.bişey olmaz demi.bide lavman çok su kaybettiriyo dedi bi arkadaşım oda vücuda zaralıymış öylemi
canım güniçi zaten bol su tüketicez.zaten brokoli,ıspanak gibi haşladığımız sebzelerin sularındanda içicez birer bardak,,susuz kalmayız heralde.....elma portakal sadece suları deniyor ama bir tane yenebilir heralde,şöyle ısıra ısıra....greyfurt,elma,portakal ve havuçtan 1 bardak hazırla,hem tok tutar canım....eğer düşük tansiyonun olsaydı sorun olurdu heralde..çünki tuz yok,hamurişi yok,ama genede araştır canım....iyi geceler.....:1hug:
bılmıyorum ama bence soguga yakın bı ılıklıkta olucak delikafadulden ay ne bıcım bır cumle oldu bu -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?