Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
misafir kullanıcılarda okuyo bu sayfayı görüyom :) kızlar sizde üye olsanıza ordan doğru okumakla yetinmeyin hadi katılın aramıza :))

günaydın arkadaşlar....

sabah 6'da lavman işi bitti...en çok korktuğum lavmandı ama sanırım bu işte en kolayı lavman olacak..:))

biraz öncede elma+havuç+maydonozun sularını içtim...(tabi zeytin yağını kesinlikle unutmuyoruz....)içtim ama bide bana sorun...burnumu tıkadım ,bunların meyve suyu olduğunu düşünerek içtim

bugün pancar araştırmasına çıkacağım....

şimdi öğlene kadar hiçbişey yemiycekmiyiz??

hepinize kolay gelsin arkadaşlar.....

marselcim bende pipetle içiyorum meyve sularını çünkü midem kaldırmıyo sabah 9 ile akşam 19.00 arası her türlü mevsiminde taze sıkılmış meyve suları ve ceviz ,fındık, hurma ,üzüm tüketebilirsin ama çok aşırı olmamak kaydıyla

ha bide bitki çaylarıda tüketebiliyosun .yeşil çayda yararlı ondanda tüketmeye çalışın arkadaşlar

ayyyy hala içiyorum bu meyve suyu bitmedi allahım bu zeytinyağının kokusuda öldürcek beni ya sabır çekmem lazım .pancarların peşine düşecem 1-2 saat sonra bakalım :))

günaydın kızlar bende anneme yapıyorum ama ilk günden annemin midesi kalktı naz yapıyo o çok hepsini içmem ay iğrenç falan off.lavmanıda zaten tutamadı 1 dk anca yani hepinize kolay gelsin arkadaşlar.

bravo sana valla bu ikinci yapışım beden temizliğini fakat bi türlü bu kadar uzun süre tutamadım ben wc den çıkmıyorum lavman işi bitene kadar paspasın üzerine bataniyeyide seriyorum ki üşümiym ama nerde suyla bekleyemiyorum ki ama bukadarını yapmak bile iyidir bence kolay gelsin herkese

gunaydın kızlar... lavman olayını nıhayet sabah atlattım... en cok korktugum lavmandı ama kahvaltı lavmandan daha zormus cok zorlanarak ıctım pancarlı karısımı... Allah bızlere kolaylık ve sabır versın ınsallah hihoyyyt

hayırlı sabhlar arkadaşlar.bende az önce hazırladım karışımı sabah ses olmasın diye.400ml felan oldu belki 500 bilmiyom.içine 1 çay kaşığımıydı zeytin yağı.içiyorum şuaan.

neyse artık içtim bilee.ayy çok tatlı oluyo bu bee.bardağın dibi resmen afedersiniz ama hayvanlara küsbe veriyolar yaa aynı onun gibni kokuyo bu.içtimde önce tadı hoş geldi. ama sonra aç karna tatlı bide koku beni bi tuhaf etti.ben havuç elma 1 pancar turp lahana maydonoz ıspanak koydum.ama lahana ıspanak maydonozu robotun bıçağıyla kıyıp suyunu süzgeçten sıkayım dedim ama su çıkmadıki.diğer posalarla karıştırınca az bi su çıktı.siz nasıl hallettiniz maydıonoz lahana kısmını.

ayy maşallah yaa.nasıl tututun nolur söyle kendşimi çok sıktım ama baktım sıkarken kendiliğinden conta gevşiyo.bi felakete meydan vermemek için saldım gitti vallaha:roflol:

hayırlı sabhlar arkadaşlar.bende az önce hazırladım karışımı sabah ses olmasın diye.400ml felan oldu belki 500 bilmiyom.içine 1 çay kaşığımıydı zeytin yağı.içiyorum şuaan.

bır bardaga bır tatlı kasıgı zeytınyag canım... afıyet olsun

bır bardaga bır tatlı kasıgı zeytınyag canım... afıyet olsun

sağol canım hep beraber olsun.ama ben baktım su fazla olunca biraz fazla koydum zeytin yağını.buseferlik böyle olsun .yarın 2 tatlı kaşığı felan koyayım bari.-tatlicadiarzu-

günaydın...
meşhur sabah kahvaltımı az önce bitirdim....
pancar-elma-havuç-armut sularını sıktım ben....tadi fena değildi....lavmanı ise akşam yapacağım,çünkü lavman bulamadım....

Merhaba arkadaşlar lavman olayını bende bitirdim sebze suyumuda içtim pek fena değildi koklamamak işin püf noktası sanırım.

Rose bende lahana, ıspanak ve pancarın yapraklarını sıkmaya kalktım ama başarılı olamadım, bu sebzeleri az su ile haşlayıp limon eşliğinde öğle yemeği olarak yemyi düşünüyorum :1rolleyes:

bu arada lavman setinide pancarıda 5 tl den aldım pancarın yaprakları kök kısmından ağır gelir sanırım:roflol:

hozlemk ben de akşama lahanayı sulu kabuska gibi pişirip yemeyi düşünmüştüm.lahana soğan maydonoz doğrıycam yağsız kavurcam.sonra su döküp çorba gibi pişircem düdüklüde.yanınada salata.ben kesinlikle tuz şeker kullanmıycam arkadaşar.yağda kullanmayı düşünmüyordum ama vitaminlerin yağda parçalanması gerekiyo galiba o yüzden 1 tatlı kaşığı koyarım gibi.

Kozmik bedenci arkadaşlar günaydın ben lavman bulamadım cesaret de edemedim yapmaya.Rpsecm hayırlı olsun umarım hayırlısıyla bitirirsin tabikide siz de arkadaşalr

Kozmik bedenci arkadaşlar günaydın ben lavman bulamadım cesaret de edemedim yapmaya.Rpsecm hayırlı olsun umarım hayırlısıyla bitirirsin tabikide siz de arkadaşalr

ayy sağol canımda .sen niye yapmadınki.ya iyce baksaydın medikaller felan.kız sen bi haftadır demiyonmu yapcam diye niye son ana bıraktın canım.hem sen lavmandan hiç korkma.oşıkır şıkır gidiyo.bişey yokki.iş sabah ki karışımı içmekte.oda çok kötü değil aslında ama bana çok tatlı geldi. oyüzden yani.yap sen yaappp.iyce araştır şu lavmanı.

bende hallettim kızslar lavman zor oldu inş yarın daha iyi yaparız sebze suyunu da içtim herkeze kolay gelsin

günaydın arkadaşlar.bende sebze meyve sularımı içtim .lavman yapamadım seti bulamadığım için ama bulursam akşama yapmayı düşünüyorum.
birde prinç,bulgur yiyebiliyomuyuz bilgisi olan varmı.ben bir yerde esmer prinç ve kabuklu bulgur diye okudum ama ikisinide bulamadım normal prinçle az yağlı tussuz pilav yapsak olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…