günaydınlarrrrr.lavman işim tatam yarım litreliğini 5,6 dk tuttum sonrakini 12,13dk tutabildim.sıra geldi elma pancar havuç lahana ve ıspanaktan oluşan enfes kahvaltıya.herkeze kolay gelsinben tam kıvamınd ahazırlamışım herhal su soğukmu sıcakmı anlamadım:)
günaydınlarrrrr.lavman işim tatam yarım litreliğini 5,6 dk tuttum sonrakini 12,13dk tutabildim.sıra geldi elma pancar havuç lahana ve ıspanaktan oluşan enfes kahvaltıya.herkeze kolay gelsinben tam kıvamınd ahazırlamışım herhal su soğukmu sıcakmı anlamadım:)
hayırlı sabhlar arkadaşlar.bende az önce hazırladım karışımı sabah ses olmasın diye.400ml felan oldu belki 500 bilmiyom.içine 1 çay kaşığımıydı zeytin yağı.içiyorum şuaan.
bır bardaga bır tatlı kasıgı zeytınyag canım... afıyet olsun
neyse artık içtim bilee.ayy çok tatlı oluyo bu bee.bardağın dibi resmen afedersiniz ama hayvanlara küsbe veriyolar yaa aynı onun gibni kokuyo bu.içtimde önce tadı hoş geldi. ama sonra aç karna tatlı bide koku beni bi tuhaf etti.ben havuç elma 1 pancar turp lahana maydonoz ıspanak koydum.ama lahana ıspanak maydonozu robotun bıçağıyla kıyıp suyunu süzgeçten sıkayım dedim ama su çıkmadıki.diğer posalarla karıştırınca az bi su çıktı.siz nasıl hallettiniz maydıonoz lahana kısmını.
Kozmik bedenci arkadaşlar günaydın ben lavman bulamadım cesaret de edemedim yapmaya.Rpsecm hayırlı olsun umarım hayırlısıyla bitirirsin tabikide siz de arkadaşalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?