Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

ya arkadaşım yemeyiver 1 hafta nolurki.kabuklusunu bulamadıysan hiç zorlama bence kendini.iyibi netice almak istiyosan bence yeme derim.hiç olmazsa 1 hafta yaptıkların boşa gitmez.kabuklu bulgur yenebiliyo ama pirinci hiç duymadım.

günaydın arkadaşlar...bende pancar,havuç,elma ve zeytinyağlı karışımımı sabah içtim..pancarı bol oldu sanırsam,birde soğuktu,umarım midemi üşütmem,birden dikmedim ama nasıl dalgınlığa düştüm bilmiyorum..neyse öğlen çay var okulun,öğleden sonrada gezmem var..gezme için yanıma fındık,kuru üzüm,incir ve kayısı almayı düşünüyorum,atıştırırım,akşama sebze haşlaması yapabilirim..lavmanı gezmeden 5 gibi dönüp 5:30 da yapmayı planlıyorum,bakalım eie gibi bende içimde fazla tutabilecek miyim yaoksa yetişemiyecekmiyim bilmem..

tabikide hayır canım.pirinç felan yasak sadece sebze ve meyve suları...bu sabahki karışım beni akşama kadar tutacak gibi görünüyor zaten,400 ml.oldu...kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar okuduğum kadarı ile herkes güzelce yapmış.Harikasınız.Bende yaptım hepsini tam olarak çooooooooooooookkk ŞÜKÜR.Lavmandan korkulacak bişey yokmuş hakkaten.Sebze suyunu içmek asıl iş :)
Bu arada kızlar şu an gayet tok hissediyorum kemdimi.Baya besleyici sanırım bu sebze suları ve çok iyi hissediyorum :dance:

bende suyu içtim...lavman hiç bi medikalcide bulamamıştım...herkes kuyruga girmişti dün siparis verdim aksama yapıcam inşallah hayırlısı olsun...benim bi tanıdık aralıkta yapmışti kadının cildi parlamaya başladı sanki bi anda gençleşti:S

günaydın arkadaşlar bende yapmaya çalıştım lavman olayını ne kadar becerdim bilmiyorum açıkcası sebze suyuna gelince sabah işe yetişeceğim diye malesef yapamadım bir tane elmayı öylece yedim sonrasındada bitki çayı içtim ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum:)

günaydın arkadaşlar
ne güzel herkes yapmıış lavmanını ben yapamadım
sabah kalkamadım uyandım ama tembelliğimden kalkmadım
neyse bende akşam yaparım
yeşil elma,pancar,ıspanak,maydonoz,lahana,havuç suyumu içtim
tadı bana göre fena değildi zorlanmadım yani
ben kırmızı pancarı makromarketten aldım 4 tl ye
bulamayan arkadaşlar bulundukları yerde varsa oraya baksınlar

bişiy daha var burda öğlen yemeğinde yeşil mercimek yemeği var onunla birlikte salata yesem olurmu arada bide kaçak yaptım susamlı çubuk kraker yedimmmmmmmm

yaa inşallah bir hafta böyle ottu, çöptü,suydu dayanabilirim
benim tansiyonum düşük gider genelde
şimdiden başım dönmeye başladı birazda psikolojik herhalde
inşallah becerebilirim
arada kepekli ekmek yesem olurmuki

bişiy daha var burda öğlen yemeğinde yeşil mercimek yemeği var onunla birlikte salata yesem olurmu arada bide kaçak yaptım susamlı çubuk kraker yedimmmmmmmm

oo olmamaış canım .neyse bu defalık olsun ama cidden istiyosan yapma böyle şeyler.mercimekte olsa yeme.hem salçalı hem bakliyat felan yasak.süprizzzzz

haa aben az önce 4 fincan yeşil çay.sabahtan beride 700ml.sıcak su içtim.az önce çayın yanında 2 tane kayısı yedim.onuda hafif başım dönmeye ve midem bulanmaya başladığı için yedim.saat 2 gibi felan brokoli haşalayoıp suyunu içicem sonrada brokoli yerimsadece limonla.ya ben soğan suy kürü yapıyodum.yarın bi hafta olcakbaşlayalı.onuda öğlen ve akşam yemeğinden 15 dakika önce içerim artık.sonuçta sebze demi ama.

Arkadaslar bizde annemle basladik simdiye kadar hersey yolundaydi. bisey soracam sogan katabilecekmiyiz haslamalarin icine ? anneme sordum simdi sogan mevsimi degilmis.

HUuuu nerdesiniz kızlar acıkan yok mu aranızda.Bayıldınız mı nodu açlıktan kaydirigubbakcemile3
Ben azcık ceviz fındık atıştırdım ama hala aç değilim :) ( şaka bi yana gurultular başladı)

Son düzenleme:
zuhalcim bende de açlık yok daha çok şükür.dediğm gibi az önce baya bi mide bulantım olmuştu.onuda kayısı ve yeşil çayla atlattım.ama bağırsaklarım felaket çalışıyo.
nisa yıldız soğanın mevsimimi olur.yeşilsoğandan bahsediyosan pek mevsimi değil ama kuru soğan herzamn olan bi bitki.

Merhaba hanimlar. Bende bugun ilk defa basladim kozmik beden temizligine...
Açikcasi biraz sebze sulari bana igrenc geldi. Ama saglik için buna devam edicem insAllah...
Bir sorum olcak. Seker yerine bal tuketebilirmiyiz?

arkadaşlar,ben az önce yeşil çayımı içtim,yanında 3 hurma 1 avuç fındık yedim,gezmede de yine 1 avuç fındık,2 hurma,2 kayısı,1 avuş ta kuru üzüm yiyeceğim,akşama sebze haşlama bukadar..belki akşam 8 gibi portakal elma havuç suyu içerim,..bence bunları yiyebilmemiz bile yeterli...
benim lavmanım 1750 lik arkadaşlar..buradaki dr. arkadaşım 1 seferde uygulamnın yeterli olacağını söyledi,egzersizleri yapıp 15 dakikada içimizde tutmamız yeterliymiş,sorduğum arkasdaşlarımda böyle yapmışlar..yani 500 gr. ı bir sefer sonra 2 litre daha yapmayacağım,tek seferde 1750..ama son günlerde belki 2,5 litreyi tamamlarım.ama dr. bile yeterli deyip kendide böyle yaptığına göre olur diyorum..sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…