Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Merhaba hanimlar. Bende bugun ilk defa basladim kozmik beden temizligine...
Açikcasi biraz sebze sulari bana igrenc geldi. Ama saglik için buna devam edicem insAllah...
Bir sorum olcak. Seker yerine bal tuketebilirmiyiz?

canım sabahları pancarını az koy,elma ve havucu bol tut,öyle daha iyi,zaten diğer günler mesela 1 dal ıspanak,1 yaprak lahana ilave edicem elma ve havuç onları bastıracaktır.....

bişiy daha var burda öğlen yemeğinde yeşil mercimek yemeği var onunla birlikte salata yesem olurmu arada bide kaçak yaptım susamlı çubuk kraker yedimmmmmmmm

hayır canım bu işlem ya tam yapılacakmış yada hiç yapılmayacakmış...kaçamak yok,mercimek asla yok,bizim yazdıklarımızı okusana canım,bak alternatif çok şey var yenebilecek....

30-45 gr tuz, 300gr bardak suda geceden eritilir sabahleyin 05:00-07:00 arası beden ısısında içilir arkasından 500gr portakal suyu yarı yarıya normal suyla sulandırılmış olarak beden ısısında içilir.buda gün içinde detoks etkısı gosterecektir. lavman yerine bunu yapsak ?? a. marankinin sitesinde son gün lavman yapamayanlar bunu yapsın yazıyo hep bunu yapsakk.. fikri olan var mı??

bilgileriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar ben çalışıyorum bu yüzdende zaten erkenkalkıp sebze suyumu hazırlayamadığım için belkide kötüyüm öğlenide salata ile geçiştirdim şimdide kuşburnu çayımı içiyorum yanımada ceviz di fındıktı alamadım akşama salata diyorlar sadece ama ben salata vede sebze hazırlaması istiyorummmmmm:)

tamamen katılıyorummmmm lütfen lütfen yapalımmmmmmhihoyyyt

kızlar sabahki suya ben 1 adet greyfurt da sıktım çok koly içtim bu sayede sizde deneyin Allah'ın izniyle kolay içiliyor.

kızlar patates serbest mi
haşlanıp tuzsuz yenebilir mi
annem soruyo kaydirigubbakcemile3

pancarı en sonunda buldum koca pazarda 1 tane yerde buldum ve kilosu 4 ytl. satıcıya sordum niye böyle diye . şu cevabı verdi: doktorun biri bunun yararlı olduğunu sölemiş satışlar patlamış dedi. halden onlarda 3,600 e almışlar. ben bu arada salata yiyorum birazdanda yeşil çay kuruyemiş atıştırcam ,aralardada portakal suyu filan sıkarım

kıs allah anneni netmesin güldürdün beni. yenmez canım . sadece mide rahatsızlığı olanlar için sabahki karışıma suyu katılabiliyo

Arkadaslar bence cok fazla dusunup alternatif seyler bulmaya calismayin..Ne yazildiysa onu yapin yeterli...Masallah lavmandan korkanlar kolaymis demisler...Gercekten korkulacak birsey yok...Patates yasakmi bende bilmiyorum ama yenilmeyenler arasinda saymadigi için ben yemistim... Kizlar gun içinde bol yesil cay be bitki cayi için ama sekersiz seker yerine bal karistirip icilecek..
Basi donenler halsiz kalanlarda hurma ceviz vb..bol bol yiyin kendinize getirir..O sebze suyu insani baya bir tok tutuyor ama 500 ml icerseniz..Ben saat 4 e kadar onunla birsey yemeden duruyordum sebze sularina katilacak zeytinyagida saf olmali ve bir yemek kasigi olmali..Eger kiloluysaniz iki yemek kasigi diye soylemisti..

Annem soruyo bu olur mu şu olur mu
olmaz anne ne yazıyorsa onu uygulayacaksın diyorum kaydirigubbakcemile3

patates de aslında sebze ama ben duymadım hiç yenebilir diye
tok tuttuğu için yemek istiyokaydirigubbakcemile3
dur diyim yasssaaak annecimdelikafadulden

Lavman- detoks uygulamasına katılan herkese merhaba....... hepimize kolay gelsin bende bu gün başladım.. Konuyu araştırırken bu sitedeki yazılarınızı gördüm.. yazmak istedim..çok kolay olmasada çok zorda değil...başarırız inşalllah

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 Lavman Uygulaması
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
serbest olan yiyecekleri soran arkadaşlar varsa belki faydası olur diye yazıyorumm...

Zehra tabiiki cok kolay birsey degil 1 hafta butun yemek duzenimiz degisiyor..Aslinda olmasi gereken sekle giriyor ama bunu maalesef bitiminde devam ettiremiyoruz...Inanin bu zorlugu bitirdikten sonra faydasini gordukten sonra birdahaki sonbaharda yine burda olacaksiniz... :)))
Biz kasimda burda grupla yapmistik en son gunu zeytinyagi limondan sonra yapmam diyenler ilk once burdalar simdi.. :)))Allah kolayligini versin sifasiyla birlikte insallah hepinize...

arkadaşlr sabahki sebze mwyvw suyundan sonra içim kazınınca 4-5 tane fındık yedim saat 13.00 gibi sabah sıkmak için hazırlayıp sıkamadığım lahana, pancarın yaprağını ve ıspanağı haşlayıp limon ve az z. yağı döküp yedim suyunuda içtim, şu andada 1 ince dilim limon attığım sıcak suyumu içiyorum yanında 1 tane kuru incir yiyorum:) Şimdiye kadar sorun yaşamadım çok şükür :)))) Tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler :))

merhaba alsebe....araştırma yaparken zaten o yazıları gördüm.... son gün içilen o yağ+limon suyu içenlerin yazdıklarını okudum..gece boyu bulantıdan kovayla gezenler filan okudum yanii. en korktuğum bölüm de o zatenn... siz yaptınızmı sonbahar detoks uygulamasını faydasını gördünüzmü??nasıldı sonuçları...

yaptıktan sonra ne gibi bi değişiklikler oldu sizde acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…