Merhaba hanimlar. Bende bugun ilk defa basladim kozmik beden temizligine...
Açikcasi biraz sebze sulari bana igrenc geldi. Ama saglik için buna devam edicem insAllah...
Bir sorum olcak. Seker yerine bal tuketebilirmiyiz?
bişiy daha var burda öğlen yemeğinde yeşil mercimek yemeği var onunla birlikte salata yesem olurmu arada bide kaçak yaptım susamlı çubuk kraker yedimmmmmmmm
tüh yaa inşallah biyerlere bayılmam -tatlicadiarzu-
30-45 gr tuz, 300gr bardak suda geceden eritilir sabahleyin 05:00-07:00 arası beden ısısında içilir arkasından 500gr portakal suyu yarı yarıya normal suyla sulandırılmış olarak beden ısısında içilir.buda gün içinde detoks etkısı gosterecektir. lavman yerine bunu yapsak ?? a. marankinin sitesinde son gün lavman yapamayanlar bunu yapsın yazıyo hep bunu yapsakk.. fikri olan var mı??
Zehra tabiiki cok kolay birsey degil 1 hafta butun yemek duzenimiz degisiyor..Aslinda olmasi gereken sekle giriyor ama bunu maalesef bitiminde devam ettiremiyoruz...Inanin bu zorlugu bitirdikten sonra faydasini gordukten sonra birdahaki sonbaharda yine burda olacaksiniz... :)))Lavman- detoks uygulamasına katılan herkese merhaba....... hepimize kolay gelsin bende bu gün başladım.. Konuyu araştırırken bu sitedeki yazılarınızı gördüm.. yazmak istedim..çok kolay olmasada çok zorda değil...başarırız inşalllah
Zehra tabiiki cok kolay birsey degil 1 hafta butun yemek duzenimiz degisiyor..Aslinda olmasi gereken sekle giriyor ama bunu maalesef bitiminde devam ettiremiyoruz...Inanin bu zorlugu bitirdikten sonra faydasini gordukten sonra birdahaki sonbaharda yine burda olacaksiniz... :)))
Biz kasimda burda grupla yapmistik en son gunu zeytinyagi limondan sonra yapmam diyenler ilk once burdalar simdi.. :)))Allah kolayligini versin sifasiyla birlikte insallah hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?