merhaba alsebe....araştırma yaparken zaten o yazıları gördüm.... son gün içilen o yağ+limon suyu içenlerin yazdıklarını okudum..gece boyu bulantıdan kovayla gezenler filan okudum yanii. en korktuğum bölüm de o zatenn... siz yaptınızmı sonbahar detoks uygulamasını faydasını gördünüzmü??nasıldı sonuçları...
alsebe allah tamamına erdirsin... ben dr.maranki sitesindeki maranki tv den dinledim ..hamileler yapabiliyor hatta diyor çocuklarınızada yaptırın diyor.. siz eğer dinlemediyseniz bi tekrar dinleyin olmazzsa.. ama hamileler için yapın diyor... hatta bu sabah o bi torba su ile uğraşırken hamileler nereye sığdırıyoo bu kadar suyu diyede düşünmüştümm hehehe...
arkadaşlar sarımsak konusunu yanlış biliyorsunuzz.... 1 baş sarımsak dövülecek. tülbente konulacak.. 2 lt.lik lavman suyuna batırılıp çıkarılacak...
ya arkadaşlar bişi sorcam ya brz önce geçmişteki yazdıklarınızı okudum bi kaç arkadaş aramışlar tabletler olmazsa boşuna yapıyorsunuz demişler......benim moral sıfır ya acaba hemen hapları siparis etsemmi sizce ne yapsam acaba ya fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?