Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
canlar az önce soğan suyunu içtikten sonra 3s.bardağı brokoli suyu içtim.ardından çok az tuzsuz haşlamış brokoliyi sadece yarım limon sıkıp yedim.az sonra bitki çayı içicem.akşamda yine ya brokoli yada lahana yı sulu çorba gibi yiycem.dikkat ettinizmi bilmiyorum.hep az yencek douyyulmıycak felan deniyo.

Evet tabiiki bende yaptim kasimda...Simdi hamileyim hamileler için zararli olmadigini duymustum emin degilim ama sadece duyumdu...Henuz yeni yapmis oldugum için ben nisanda yapmayi dusunuyorum eger sakincali diye bir haber okumazsam...Evet zeytin yagi limon gercekten zor biz ogun birsey yememistik zaten sebze suyundan haric...O gun mumkun oldugu kadar az hatta hiç yenilmemesi tavsiye ediliyor ki rahat bosaltim yapilsin..Ama gecmisi okursaniz yapanlarin taktiklerini nasil daha kolay icilebilir fikirlerinden mutlaka yararlanin...
Ben faydasini gordum gercekten benden sonraki ay bir arkadasimda yapti oda nisanda tekrar yapacak ve artik hayat seklinin boyle olcagini bile soyluyor..Insan gercekten hafifliyor o yorgunluk halsizlik buyuk olcude gidiyor..Butun kisi hasta olmadan atlatiyorsunuz...Ve moralinizde duzeliyor.. En basitleri yani bunlar...

Bu arada vucudunuzdan cikanlara dikkat edin...3. gunden sonra bende dokulmeye baslamisti..Hatta findik yedigim için (afedersiniz )findik ciktigini sanmistim ben ama megersem kum dokmusum :))) ve daha neler neler...Zaten gecmistede var....Ikinci gunden sonra bence sizde bir kontrol etmeye baslayin...

Son düzenleme:
alsebe allah tamamına erdirsin... ben dr.maranki sitesindeki maranki tv den dinledim ..hamileler yapabiliyor hatta diyor çocuklarınızada yaptırın diyor.. siz eğer dinlemediyseniz bi tekrar dinleyin olmazzsa.. ama hamileler için yapın diyor... hatta bu sabah o bi torba su ile uğraşırken hamileler nereye sığdırıyoo bu kadar suyu diyede düşünmüştümm hehehe...

alsebe sağolasın yaa geçmişi okudum çoğunu zaten szintecrübeler bize baya fikir verecek gibi. açıkçasıpatates olsaydı işime gelirdi mis gibi haşlayıp yerdik oh ohhh :)

neyse napalım ot yemeye devam artık :)

Ben hepsini izleyemedim tesekkur ederim...Bende birde preeklemsi var o yuzden iyi dinleyip olmazsa mail falan atip sormam lazim..(Hamilelikte yuksek tansyon yani)
Su belki ilk gunlerde cok kalmaz bagirsaklarda yada hepsini dolduramazsiniz suyun ama sonralarinda kolaylikla ve bagirsaklarin nasil suyu emdigini gorursunuz..
Birde rose suya 4 dis sarimsak suyu koydum yazmis 1 dis sarimsak olucakti...4 dis cok bence dokunmasin?

arkadaşlar sarımsak konusunu yanlış biliyorsunuzz.... 1 baş sarımsak dövülecek. tülbente konulacak.. 2 lt.lik lavman suyuna batırılıp çıkarılacak...

arkadaşlar sarımsak konusunu yanlış biliyorsunuzz.... 1 baş sarımsak dövülecek. tülbente konulacak.. 2 lt.lik lavman suyuna batırılıp çıkarılacak...

Zehracim iki kitre suya iki kasik sirke limon giriyor 1 bas sarimsak cok degilmi? Ben dinledigimde 1 dis sarimsak demisti valla biri buna aciklik getirsin...Link falan verin valla sasirdim ben?

slm hanımlar a.s.
benim şu an başım ağrıyor ilaç alsam bişey olmaz heralde :bbo:
bende ceviz,fındık,badem,incir, kayısı hepsinden ara ara yedim
elma çayı içtim elma çayıda çok hoş tavsiye ederim
biraz sonra mor lahana salatası yapıp yiycem içine elma sirkesi,zeytinyağı,limon katıp
çok severimde cokacimcoook tuz yok galiba
birde salçasız zeytinyağlı bol havuçlu içine bir avuç pirinç atıp
pırasa yemeği yapsak nasıl olur bence en azından tok tutar yaa

arkadaşlar lavman detoks ta sarmısak konusu şölee geçiyor...detoksun son günü geldiğinde her zamnki gibi 2 y.kaşığı elma sirkesi 2 y.kaşığı limon suyu son günündeki suyu 1 baş sarımsak dövülüp tülbent içine koyup bağlayıp hazırlanan suya batırlıp çıkarılır diyor... link değilde maranki tv de geçiyor...

zehracım saol bunu bilmiyorudm bak .bide egzersizle desteklesem 1 haftayı ii olacak ama bakalım halim olursa:)

zehracım çok sağol canım bu bilgi için.ben hergün koycaktım bunu duymadan önce.ne yani şimdi sadece sonuncu günmü koycaz sarımsağı.üstelik ben dediğim gibi 4 tanesini rendeden geçiridim tülün üsütne sonra sıktım.2 tatlı kaşığı kadar çıktı belki onudam suya karıştırdım.acımacıda hissetmedim zaten.

ya bide arkadaşlar ben akşam sebze yemeği ve salata şeklinde biliyodum.ama öyle değilmiş akşam sala-taymış oda az yenilmesi önerilir diyo.snrada meyve suları bitki çaylarıyla fındık ceviz hurma incir gibi şeylerden yencekmiş.ozamn ben akşam laha yapmıyayım.sadece salata yapayım.ben bide sabahki suyun içine turpta koyuyodum.bi sakıncasoı olurmuki.yoksa koymıyayımmı.ben turpta var diye hatırlıyorum sanki söyledi gibi ama hiçbiriniz turp koymamışsınız.bendemi koymasam acaba yaa.

ya arkadaşlar bişi sorcam ya brz önce geçmişteki yazdıklarınızı okudum bi kaç arkadaş aramışlar tabletler olmazsa boşuna yapıyorsunuz demişler......benim moral sıfır ya acaba hemen hapları siparis etsemmi sizce ne yapsam acaba ya fikir verin

vallah cansucum hiç aklımdan bile geçirmedim hapları sipariş etmeyi.belki haplar olsa birazdaha iyi olabilir ama olmayınvcda pekala oluyo.zaten 200den fazla.pancara bile 3*4 milyon verirken içim cız etti.bizim oranın hertarafı pancar.kimse dönüp yüzüne bile bakmaz.eemanavlar bunu fırsat fırsat bilip fiyat artırırlarsa bu işin uzamanlarıda bundan yararalanmalı demi.sonuçta hiç bi beklenitisi olmadan sağolsun adamcağız tvde üstüne basa basa yapın diyo. yani eğer ben alırım diyosan çünkü 200den fazla diye biliyorum al canım.illaki faydası olur.ama benim gücüm buna yetmez.ilerde belki.ama şuan sadece bununla yetincem artık.

her lafa kulak asma canım,zaten ne yapıyon ediyon herkeze söylemeyeceksin .arkadaşlar bende lavman için bekliyorum,güneş henüz batmadı ama artık hazırlanayım diyorum,gelişmeleri paylaşırım,akşam sebze yemiyecez yani?salata mıymış sadece?olsun ben zaten kuru yemişlerden yedim,ve kuşburnu çayı,ıhlamur ve yeşil çay tükettim,napalım yarında sebze haşlama yaparız.....kaydirigubbakcemile5

benim battı şimdi annem yapıyor sonra bende gidiyorum yapmaya inşallah faydası olur..aslında fiyatını biliyodum siparis vericektim ama hem işlerden fırsatım olmadı hemde tv de siparis verin fln demeyince bnde kalssın madem dedim...ama tereddütteyim şuan cildimde problemler var bnm hep bugünü bekliyodum işe yaramazsa psikolojikmen çöküntüye ugrıcam acaba asistanları ticari amaclımı yapıyor diye düşündüm bir an hepinize kolay gelsin inşallah faydasını görürsünüz

ausgulcüm bide lavman seti değilde tüp şeklinde olanları var eczanelerde olur . bulana kadar onla idare edebilirsin ama bulmaya çalış getirt canım. çünkü o tüpler resmen işkence gibi geliyo . geçen yaptığımda ben onla yapmıştım çok zamanını alıyo. ama yoksada bulursan tüp şekliyle idare et

Herkese hayırlı akşamlar, beden temizliğini bu kadar çok kişinin yapıyor olması beni de heveslendirdi gerçi 2007 nin kasım ayında bende yapmaya çalışmıştım ama tam detaylı olmamıştı.Eşimle beraber bizde mart ayındaki yapalım diye düşündük ve bugün bizde bu kervana katıldık inşallah sonuna kadar devam ettirebiliriz. Bende şunu sormak istiyorum acaba zeytin, pekmez ve hindistan cevizi (paket değil) meyvenin kendisi bunlar yenilebilir mi bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…