Herkese hayırlı akşamlar, beden temizliğini bu kadar çok kişinin yapıyor olması beni de heveslendirdi gerçi 2007 nin kasım ayında bende yapmaya çalışmıştım ama tam detaylı olmamıştı.Eşimle beraber bizde mart ayındaki yapalım diye düşündük ve bugün bizde bu kervana katıldık inşallah sonuna kadar devam ettirebiliriz. Bende şunu sormak istiyorum acaba zeytin, pekmez ve hindistan cevizi (paket değil) meyvenin kendisi bunlar yenilebilir mi bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim hepimize kolay gelsin.
ya arkadaşlar regli oldum.ama yinede bırakmıycam devam etcem.daha öncede regli olduğu halde yapanlar olmuştu demi.
pın@rım walla bende çok zorlandım bu lavmanda dediğin gibi 2-3 dak.zor tuttum
bişey var ama sabahtan beri başım çok ağrıyordu lavmanı yaptım yarım saat
sonra geçti çok şükür bilmiyorum lavmanın etkisi varmıdır
şimdi mor lahana ,havuç rendesi,maydonoz doğradım içine elma sirkesi
limon, zeytinyağı kattım marulla beraber bunları yiyorum
marulun arasına koyup yiyorum züpper oluyor tuzsuz ama olsun
bikaç saat sonrada ada çayı falan içerim
19:00 dan sonra bişi yeniyomu
gece meyve suları serbest canım,saat 7 den sonra yemek yok zaten hiç yemek yok ki,allah allah bende şaşırdım,neyse yatmadan,2-3 incir ve kayısı ye canım okadar... meyve suyu istediğin zaman yap ve iç sınırsız....kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar o 2 litreyi bağırsağında 15 dakika tutabilene helal olsun...benimde lavman işlemim bitti ama bende bittim...yukarı astım boyu yetmedi,aşağı dedim,su boşalmaya başladı zor tuttum,elime aldım torbayı,ama resmen işkenceydi,ilk yarım litre ile denedim,onu hiç içimde tutamadım,neyse 2 litreye geldi sıra ama dedimya elimde tutarak y7aptım,işkenceydi,ondada 250 gitti,boşaltım oldu,sonra 200 daha yine boşaltım derken en son dökülenlerdende kalan 1 litreyi becerip içime attım,1 dakka durdum,sağa yattım,oradada 1 dakka durabildim,bacaklarımı kaldırdım,1 dakkada öyle işte bukadar,sonra tekrar boşaltım,kusura bakmayın açıkça yazdım ama,benim gibi olan varsa yada bunun kolqayını bilen lütfen yazsın,açlıktan değil,lavmandan bitkin düştüm...banyonun batması ve temizlenecek olmasıda cabası.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?