Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar ben bırakmak zorunda kaldım. bebek emziiriyorum oğlu mhenüz 3.5 aylık çok küçük ve sütüm azaldı bugün. bilmem belki bundan değildir ama bebeğimin sağlığını düşünmek zorundaydım. süt yetmeyince onun ağlayışına dayanamadım. ama kasımda kısmetse bebeğim süt emmezse ben de yapmak istiyorum. hepinizi şimdiden tebrik ediyorum kolay gelsin sizi izliycem

ya arkadaşlar regli oldum.ama yinede bırakmıycam devam etcem.daha öncede regli olduğu halde yapanlar olmuştu demi.

arkadaşlar o 2 litreyi bağırsağında 15 dakika tutabilene helal olsun...benimde lavman işlemim bitti ama bende bittim...yukarı astım boyu yetmedi,aşağı dedim,su boşalmaya başladı zor tuttum,elime aldım torbayı,ama resmen işkenceydi,ilk yarım litre ile denedim,onu hiç içimde tutamadım,neyse 2 litreye geldi sıra ama dedimya elimde tutarak y7aptım,işkenceydi,ondada 250 gitti,boşaltım oldu,sonra 200 daha yine boşaltım derken en son dökülenlerdende kalan 1 litreyi becerip içime attım,1 dakka durdum,sağa yattım,oradada 1 dakka durabildim,bacaklarımı kaldırdım,1 dakkada öyle işte bukadar,sonra tekrar boşaltım,kusura bakmayın açıkça yazdım ama,benim gibi olan varsa yada bunun kolqayını bilen lütfen yazsın,açlıktan değil,lavmandan bitkin düştüm...banyonun batması ve temizlenecek olmasıda cabası.....

bunlarda liste dışı canım,maalesef yenmeyecek..yenecekler çok basit:sebze ve meyve SULARI,kuru yemişlerden,inçir,hurma,kuruüzüm,fındık,badem ve ceviz,ve salata doyulmayacak kadar.. ve sebze haşlamaları,limonla,yağla yenilebiliyor ama az......

ya arkadaşlar regli oldum.ama yinede bırakmıycam devam etcem.daha öncede regli olduğu halde yapanlar olmuştu demi.

aynen bende aynı durumdayım....ama hiçbir sakıncası yokmuş...

tv'de marankinin kendi söylemişti...rahat ol canım...

yaw bende pancar bulamadım....nolcak şimdi yaaa...bu temizliğin en önemli sebzeside pancarmış...çok canım sıkıldı yaa

pın@rım walla bende çok zorlandım bu lavmanda dediğin gibi 2-3 dak.zor tuttum
bişey var ama sabahtan beri başım çok ağrıyordu lavmanı yaptım yarım saat
sonra geçti çok şükür bilmiyorum lavmanın etkisi varmıdır
şimdi mor lahana ,havuç rendesi,maydonoz doğradım içine elma sirkesi
limon, zeytinyağı kattım marulla beraber bunları yiyorum
marulun arasına koyup yiyorum züpper oluyor tuzsuz ama olsun
bikaç saat sonrada ada çayı falan içerim

marsel çok sevindim canım yapılabileceğine.zaten vazgeçmeyi düşünmemiştim ama en azından içim rahatladı.bende saat 18 ve 18 30 arası marıl kırmızı lahna maydonoz doğrayıp yağsız tuzsuz sadece limonla onu yedim. saat 20 30 gibide portakal limon geryfurt karışımı meyve suyu sıkıp içmeyi düşünüyorum.elmayı sıkmaya üşeniyorum.

canım bende az önce salata yaptım marul,karalahana,havuç,yarım pancar,ve taze soğanla..sirke,limon ve zeytinyağıda koydum...az sonra ıhlamur içmeyi düşünüyorum,yatmadan kuru incir ve kayısı yiyeceğim ve 1 bardak elma sirkeli suyumu içicem...inşallah yarında lavman işkence olmaz...a.s.

slm arkadaşlar.herkese kolay gelsin.az önce okudumda haşlanmış patates demi yasak?Ben az önce yedim de benneyaptımki biraz bürüksel lahanası ,2 küçük taze pattates,marul maydonoz dere otu. Neyse bu günlük böyle oldu. Eşim le beraber yapıyoruz .o hiç etkilenmedi ama ben baş ağrısından duramıyorum

19:00 dan sonra bişi yeniyomu

gece meyve suları serbest canım,saat 7 den sonra yemek yok zaten hiç yemek yok ki,allah allah bende şaşırdım,neyse yatmadan,2-3 incir ve kayısı ye canım okadar... meyve suyu istediğin zaman yap ve iç sınırsız....kaydirigubbakcemile5

benim akşamüstü oldu başağrım ve lavmandan sonra geçti yeterrr arkadaşımın dediği gibi....

sitede 09:00-19:00 arası meyve suları ve çayı fln içilir yazıyoya tereddütte kaldım :S madem öyle bende içeyim:teytey: tşk ederim

arkadaşlar hepinize iyi akşmalr diliyorum.bende bu sabah eşimle birlikte ilk önce lavmanı yaptık.ve içimde 3dakika tutabildim.yarın i daha fazla tutmaya çalışacağım.ve sabah 2 büyük su bardağı havuç elma lahana kırmızı pancar zeytin yağı karışımını içtik.öğlen bir bardak yeşil çay öğlenden sonra karalahana haşladım limon döküp zeytinyağı az tuzla afiyetle yedim aralarda incir kayısı ceviz fındık falan tükettim .akşam da bir kayık salata yedik. ve ben normalde çok acıkan biriyim bugün ghiç açlık hissetmedim umduğumdan dahda güzel geçti ilk günüm.ve çok ekmek tüketen birisiydim ekmeksiz ilk günüm güzel geçti inşallah sonuna kadar devam edebilriz.

arkadaşlar bende lanman seti bulup akşam lavman yaptım.Ama galiba ben dayanamıycam bırakıcam bu temizliği.lavmanda hiç zorlanmadım ama açlık koyuyor bana halsiz düşüp zayıflamaktan korkuyorum.şimdidien dizlerim hali kalmadı yedi gün dayanamam gibime geliyor.Çok üzgünüm çoook bu kadar çabuk pes etmekde istemiyorum napıcağımı şaşırdım.

arkadaşlar az önce lavmanı yaptım ama gerçekten zorlandım inş daha sonrakiler kolay olur yoksa halimiz yaman neyse herşeyin bir zorluğu var zahmet olmadan rahmet olmazmış değil mi ama

alsebe bana şu lavmanı daha kolay nasıl yapabileceğimi anlatır mısın canım?oku bak nasıl zorlandığımı ana göre cevap yaz tatlım bekliyorum.....

Arkadaslar basagriniz varsa dinlenin sabretmeye calisin ben ilk denememde siddetli basagrisi yuzunden ki asiri derecede dayanamayacak kadardi birakmak zorunda kaldim 2 yada 3 gunu..Sonrasinda mail attim birakmalimiyim yoksa devammi etmem lazim normal mi diye haliyle iki gun sonra falan gelmisti cevap ancak okudular sanirim...Birakmamam gerektigini basagrisinin toksinlerin atilmaya basladigindan dolayi olabilecegini yazmislar...Yani notmal basagrisi..Ama bu arada tansyonunuzuda bir olcun derim ben...Ben o zaman dusunememistim....

Pinar bende tek basima yaptim lavmani...Banyoda cocuklarin havlularinin oldugu askiya astim alcakta oldugu için..Tabii setin agzini plastigiyle tikadim oncesinde yoksa akar.. :)))
Vazelin kullandim ve plastigi actim yarim litreyi verip bekledim...Bosaltimdan sonra yine ayni sekilde devam ettim..Tabiiki tek basina olunca zorlaniliyor ama yarin obur gun kolayligini alirsiniz...Korkamayin yilmayin devam... :)))

Bende arada elimde tutarak yaptim canim sen onun ustteki beyaz tikama cubugunu kullanmadin sanirim..Bendekinde vardi yani oyle birsey..Tabiiki zor oluyor ama gunde bir kere zaten 7 gun canim olsun içinden cikanlari gorunce gunde iki kere yapmak bile sitersin temizlenmesi için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…