S;a hanimlar. gercekten yazdilarini severek takip ediyorum insan yanliz olmadigi hissetiyor tsk...
ben ilk defa bu yil basladim. Daha oncekilere zamanim yoktu. dogrusu ilk basta cok korktum lavmandan falan ama korktugum gibi degilmis. Sabah pancar, havuç, maydonoz, ve yesil elma ile yaptigim karisimi içtim 500 gr (içine bir yemek yasigi zeytin yagi koydum). oglene dogru yesil çay ile ceviz ve bir dilimde kepekli ekmek yedim (acaba ekmek yenmicekmiydi?) oglen sonu da patese, havuç, Sogan, hasladim ve çorbasini yaptim bir yemek kasigi zeytin yagi koydum az kuru nane ilave ettim ve marul, havuc,pancar, sogan ile salata yaptim yaptigim çorba ile yedim. ikindiden sonda ise yine yesil çay ve yaninda kayisi kurusu, uzum, badem, yedim. aksam gunes batmadan 5-7 dk kadar once ise lavmani yaptim.aama lavman sirasinda cok kotu oldum 5 dk anca bekledim karnima çok agri girdi dayanamadim. ama çok rahatladim bundan sonra gercekten iyi geldi anlatamam. yarim saat sonra bir bardak suya 3-4 damla limon suyu koydugum suyu içdim ve hala hiç bir sey yemedim. Aclikta hissetmiyorum, bakalim ilerki gunler ne olacak korkdugum kadar degilmis onu anladim.. saglik için her seye goze almaya deger bence ; )...
selam ve dua ile...