Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
BİTKİ ÇAYI İÇENLER....günde 10 bardak kadar isteğinize göre bal ve limonle tatlandırarak içebilirmişsiniz. kitapçıktan alıntıdır.

Kac kisi oldunuz hesaplayamadim ama biz kasim ayindaki gruptan fazlasiniz gibime geldi..Brovo sizlere...Bizde boyle sizi takip edip destek veriyoruz bu sefer..Birdahaki ayada aynisini bekleriz ona gore...:))))

arC marankinin sitesinde çarşambaya kadar başlabilirsiniz yazmışlar. bence birkaç gün içinde aramaya devam et bulunca başlar annen.

kızlar hergüne yeni lavman setimi kullanılacak.siz kactane aldınız
istanbulda oturanlar fatih yada esenlerde satılan medikalci yada eczane ismi verebilirmii lütfenn

canım teşkler tekrar.annem bulmuş seti.iki tane almış.onunkide 1750ml likmiş
bide sanırım bu lavma setinin içinde bi sıvı karışımı varmış o kullanılmıcak dimi.
kendimiz hazırlıcaz suyu.2 litre su ile

burdayım burda zehracım.taamam canım çok teşekkürler.ayy kıyamama yaa beni aramış.ben yine sabah lavman suyuma 4-5 diş koyarım artyık.mikroplar felan ölsün iyce dimi ama.az önce 2 kayısı 1 incir daha yedim 2 bardak sıcak su eşliğinde.birazdan sirkeli suyumu içip yatrcam.çook uykum var.benim ev sobalı.sobada tek oturduğumuz odada.şuan eşim ve babam meyve fındık fıstık vs.yiyolar.ben burda sizleri takip ediyorum.onlar bi yatsalar bende yatcam.babamda oruç tutcak nasipse.gece erken kalkmam lazım sahur hazırlamak için.bugünüm çok şükür iyi geçti.yorucu değildi.açlık aklıma gelmiyo da ben peyniri çok severinm.peynirsiz bi hafta zor olcak bana.

S;a hanimlar. gercekten yazdilarini severek takip ediyorum insan yanliz olmadigi hissetiyor tsk...
ben ilk defa bu yil basladim. Daha oncekilere zamanim yoktu. dogrusu ilk basta cok korktum lavmandan falan ama korktugum gibi degilmis. Sabah pancar, havuç, maydonoz, ve yesil elma ile yaptigim karisimi içtim 500 gr (içine bir yemek yasigi zeytin yagi koydum). oglene dogru yesil çay ile ceviz ve bir dilimde kepekli ekmek yedim (acaba ekmek yenmicekmiydi?) oglen sonu da patese, havuç, Sogan, hasladim ve çorbasini yaptim bir yemek kasigi zeytin yagi koydum az kuru nane ilave ettim ve marul, havuc,pancar, sogan ile salata yaptim yaptigim çorba ile yedim. ikindiden sonda ise yine yesil çay ve yaninda kayisi kurusu, uzum, badem, yedim. aksam gunes batmadan 5-7 dk kadar once ise lavmani yaptim.aama lavman sirasinda cok kotu oldum 5 dk anca bekledim karnima çok agri girdi dayanamadim. ama çok rahatladim bundan sonra gercekten iyi geldi anlatamam. yarim saat sonra bir bardak suya 3-4 damla limon suyu koydugum suyu içdim ve hala hiç bir sey yemedim. Aclikta hissetmiyorum, bakalim ilerki gunler ne olacak korkdugum kadar degilmis onu anladim.. saglik için her seye goze almaya deger bence ; )...

selam ve dua ile...

Son düzenleme:
alsebecim çok sağolun canım allah razı olsun.sizlerin desteği zaten bana güç verdi. sizin daha önce yaptıklarınızı okuyunca ben çok heveslendim.bide şuan bizim danışmamız gi,bi oldunuz.her sorumuza cevap veriyosunuz.tekraar allah razı olsun.bi daha ki sefer allah bi mani vermezse bende size desteğim.

ya kimse sabah sıkılan suya turp koymuyo.bernuşcum kitapta turp konur felan yazıyomu.boşboşuna koymıyayım ozaman.onuda koymazsak nasıl çoğaltcaz busuyu.

merhabalar bende yapıyorum detoksu :)
zaten aşağıda da hep adımı görüyosunuzdur belki
bi yaziim dedim hep okumak olmuyo paylaşmakta lazım dimi :)
ben lavmanı akşam yapanlardanım kendim yaptım ascak yerde bulamadım elimde tuttum
çokta rahat geçti benim ve ben hafiften çamurları dökmeye başladım
lavman setini bulamayn arkadaşlar medakallerden bulabilir eczaneler bilmiyor bile
sabah ki sebze suyumu da çok rahat içtim :)
sadece gün içerisinde tansiyonum düştü acıktım
çünkü ben hiç ara öğün yiyemedim bugün midemde çok bulandı haşlanmış sebzelerimi de yiyemedim
açtım yani ben bayaa ve baş ağrımda vardı
az önce 1 lt. suya yeşil çay demledim içtim
ne baş ağrısı kaldı ne de açlık geçti gitti
umarım herkes umduğu şifayı yakalar

ve patates olayına çok çok çok sevindim
aa bide mantar kış sebzesimi o nu sorucam size
eğer öyleyse yaşadımsositososito

ya patates kesin yeniomu ama yazmıyoki sitesinde inceledim yok . şaibeli bi durum ben yemem büyük ihtimalle
çünkü önceki detoksta yemedim dayandım bundada dayanırım heralde. tansiyonumda 7-3 yada 8-4 çok düşük ama dayanabilirim die düşünüyorum. sabır kıslar

arkadaşlar.ben sirkeli suyumu içipo yatıyorum.ben lavmanı sabh yaptığım için yatmam gerekiyo artık.zaten ayakta zor duruyorum.herkese hayırlı geceler.sabah görüşürüz inşallah.

tamam canım allah rahatlık versin hepinizie bende yatıcam dayanamıyorum

ROSE cum kitapçıktaki liste ile maranki.com daki aynı. yani sabahki su için havuç-pancar-elma-kesin var. lahanadan da katıyorum ben bir kaç yaprak.

arkadaşlar patates olayını ilaç siparişi alan maranki hocanın elemanına telefon edip sorduk haşlanıp yenir mi dedik evet dedi.

sağol canım ya inan patates olmasaydı bırakmayı düşünüyordum.meyve sularını kolay içemiyorum çünki salatalarlada aram pek iyi deyil BU ARADA TUZ U ABARTMADAN ALMAK LAZIMMIŞ

günaydın kıslaaaaarrr.... bugün hava çok güzel ... pancar suyumu sıktım ayrı bi kaba koydum sonra onu balkonda bir su birde pancar olarak yudumladım başka çarem yoktu midem kalkıyo çünkü. şimdide elma ve havuca portakal suyu koydum sanki portakal o ağır aromasını aldı elma ve havucun tavsiye olunur ....şu an meyva sularımı içiyorum o pancarı bu lezzete asla karıştırmayın daha kolay oluyo sanki kıslar
patates varsa iyi yaaaaa kaydirigubbakcemile5 . acaba soğanda yiyebilirmiyiz şöle soğanlı pırasalı patates salatası yerdim cokacimcoook ağzım şelale oldu yahu
bu arada şimdiden 1 kilo gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…