Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
evet bende mandalı var suyu koymadan önce hortumu onunsayesinde sıkıyorum.içeri girdiketen sonra açıyorum bende öyle yapmıştım sabah. az önce 1 portakal 1 greyfurt 1 limonsuyu sıkıp içtim yanında 3 tane hurma 5-6 tane fındık yedim.ayy sabhtan beri belki 10 kere büyük abdestimi yaptım.herwcyw gidnce oda oldu.karnım şimdiden rahtaladı.meyve suyu sınırsızmı.ben bikere oda 19 ve 21 saatleri arası 1 bardak diye biliyorum.busasfr sabah lavman yapacağım suyu sobanın üstünde ılk tutacam.ayy sabah dondum bitürlü ısınamadım.aslında soğuk değildi aama biraz daha sıcak olmalıymış heralde.

arkadaşlar merhaba, ben de bugün sizin gibi başladım biliyorsunuz ben olumsuz tüp bebek denemeleri nedeniyle yapıyorum. bunun için de kozmik bitkisel tabletlerden de sipariş ettim. inşallah şifa olur hepimize. setin içinden bir de kitapçık çıktı marankinin sitesinde yazılanların aynısı yazıyor. aklıma şu takıldı; tuz yasak gibi bir ifade yok. tuzu neden kullanmıyorsunuz merak ettim.bir de buradaki patates tartışmasını okudum. ilaçları sipariş ettiğim sekretere telefon edip sordum patetes haşlanıp yenilebilirmiş. patetes sevenlere duyurulurrrrrrrrr.

benimde bu üçüncü yapışım kozmik beden temizliğini,haşlanmış sebzelerle pek aram iyi değil ( nerdeyse hiç bişe yemiyorum,kuruyemişlerle geçiriyorum ama çok olmamak şartıyla,sabah lavman yaptım ama programda günde iki kez lavman yazıyo akşamkini yapmadım herhalde bişe olmaz. bişe olmaz dimi arkadaşlar :))

bir deeeeeeee akşam yemeği saat 18:00-19:00 salata yazıyor. haşlama sebze falan yok yani. hatta gün boyu yenebilecek fındık ceviz üzüm hurma kayısı ve badem için de hergün bir avucu geçmeyecek şekilde tüketilebilir diye belirtmişler.

ÖNEMLİ BİR DETAY daha var ilk dört gün için kepek veya çavdar veya yulaf ekmeği 1 dilim olmak koşuluğuyla yenebilirmiş.

ay bermus nasıl sevindim sorma.patates varsa çok iyi ya.ben bırakmayı düşünüyodum çok açlık hissettim bugün gerçi hala çok açım ama günde 1 patates bile yesem tok tutar ama sürekli sıvı şeyler içmek insanı acıktırıyor.yada ben çabuk acıkan biriyim..
birde böyle salçasız bulgur çorbası gibi sıcak şeyler içemezmiyiz acaba limon sıkarak sıcak sıcak..

rose 14 buradamı acaba....akşam üzeri sarmısak konusunda yazmıştım... az önce konun geçtiği yeri buldum maranki tv de..maalesef son gün değilmiş sarmısak işi.. hergün 1 baş sarımsak ezip suyu çıkacak diyor... yanlış bilgi vermek istemedim...

ayy o tıkama çubuğunu denedim denedim,olmadı hep akıttı,heralde çubukta bir sorun var..neyse yarın daha kolay olur inşallah.....kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim zehra72,bende öle tahmin etmiştim ama yinede sorma gereği hissettim en azından emin oldum:) patates olayına bende çok sevindim,şimdi meyve suyu sıkıp içicem sınırsızmış içmek:)) ben sabahki karışımı içmekte çok zorlanıyorum midem alt üst oluyo desem yeridir,önceki yapışlarımda bu kadar etkilenmiyodum ama bu seferki temizlikte zorlanacağım tek şey sanırım ( bu konuyla ilgili benim gibi olan var mı yoksa benmiyim sadece ....

canım emin misin toplam hepsinden mi 1 avuç?yaa yemeseydik....ben arasıra akşama kadar istendiği kadar diye duydum,yinede toplam 2 avuç oldu benimki....kaydirigubbakcemile5

bende bu gün pancarı fazla kaçırmışım oyüzden pek içaçıcı gelmedi,yarın pancarı 1 adet,elma ve havucunu fazla 1 tanede portakal koymayı planlıyorum,ıspanak felan sabah çekilmez kaydirigubbakcemile5igüniçi tüketiriz onları....

melankolicim maranki.com da inceleye debilirsin LAVMAN için ya sabah 05.00-07.00 arası ya da akşam güneşin battığı 17.00- 18.00 saatlerinde yapılmalı diyor.yani günde bir kez.

Verdiginiz bilgiler ve paylasimlariniz için tskler kizlar...Birdahaki aya yapacak olan benim gibilere bilgi tazelemesi oluyor...

pin@arimcim kitapta aynen böyle yazmış ben de okuyunca şaşırdım çünkü sınırsız sanıyordom üzüm ceviz vs. yi

aslında bakmıştım ama önceki program listesine koymuyolardı bu seferkinde görünce bi acaba dedim tahmin etmiştim sabah yapamayanların akşam yapabildiğini ama yinede dedim ya önceki program listesine koymamaışlardı,ama yinede sağolun kızlar :)) bir gün bitmiş oldu geriye sayım başladı :)) şafak 7 hihoyyyt

slm
annem yapacak beden temizligini.yarın başlıcak inş.fakat lavman setini eczanelerde bulamadı.
lavman yerine başka alternatif varmı
lütfen acilll cevapppp

pin@rimmmm ancak 1 avuç haricinde gece yiyebileceğimiz 2'şer 3'er adet kuru incir, kara mürdüm erikve kuru siyah kayısı suda yumuşatılarak yenmesi tavsiye edilmiş.

arC medicalcilere sor canım,bende çok aradım eczanede ama bulamadım hatta bildiğin medicalcileri dolaş çünkü hepsi satmayabiliyo

teşekkürler bernuş,yarın kuru yemişüzüm olayına daha kısıtlı bakıcam,mecburen,,ee bende patates salatası yaparım onu yerim 1 kere,şimdi çok uykum geldi yaa sizede oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…