Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ha bide ben pipetle içiyorum bölece kokularını daha yudumlamadan duymamış oluyorum . aaa bugün kıslar yoklar nerdesiniz bayaaaaaanlar ....

kandilinizde mübarek olsun . yok ya bu kıslar dayamadı bence :icecream:

sesimi duyan var mııı???????........ölüyorum yaa baş ağrısından.. gece boyu buz torbası başımda uyudum.. ama devam ediyorum bırakmadımm..... kahve içemediğimdenmi oldu acaba...içsemmii acaba 1 tane kahve......

burası denizli burada lavman seti 2tl.. pancar 1 tl.. bakalım şimdi pazara gidiyorum ... kaç para oldu gecen pazardan berii.

zehra merhaba;

ben lavmanı 4tl'ye aldım...pancarıda bulamadım...bakmadığım yer kalmadı...

sabah uynamadım lavmanı saat 8'de yaptım...biraz öncede elma+havuç+maydonoz+ıspanak+lahana karışımından içtim....

ben 1-1,5 su bardağı içiyorum...yeterli mi acaba??

bi de daha önce deneyen arkadaşlara bir sorum olacak...

pislikler falan dökülüyor deniliyor...idrardan da dökülüyor mu?

günaydın kızlar annem gün sayıor ya çok zorlanıyor 85 kilo ben 500 gr sıkıyorum ona ama fazla geliyo midesi kalkıyo.off ya bi gelseydi cumartesi.bende kasımda yaptığım için anlıyorum onu.
kızlar kepek ekmeği kesin varmı ben yok tahmin ediyordum.bu arada pancarın kilosunu 5 tlye aldık yuh yani.
birde sarımsağı nerden duydunuz ben ilk defa sizden duydum.

emoş kepekli-kepeksiz ekmek kesinlikle yasak...şimdi maranki tv'de izledim sarımsak olayıda parazitleri olanlar yapacak...zorunlu değil yani...

emoş 5 tl yede olsa pancarı bulmuşsunuz ben hiç bulamadım....ben ne yapacağım...??

teşekkürler marsel sitede en geç çarşamba diyorya canım inş. ogüne kadar bulursun ben hergün manavları arıyordum geldimi nezaman gelecek falan diye.hatta sizi otaraftan geliyormuş buraya antalya tarafından.

ben pancarı burada pazarın ayrı bi ucunda kurulan köy pazarı oluyor köylüler kendi ürünlerini satıyo...
ben ordan buldum pancarı daha başka bi yerde de görmedim hiç zaten
yaa mantar mevsim sebzesi mi diye sormuştum kimse cevap vermedi

mevsimini falan bilmiyorum ama mantarın sebze mi et mi olduğu da ayrı bi konu bence kullanma istersen :)

sağol cansu şimdi baktımda sonbahar sebzesiymiş
bi ara vardı çok mantar sebze mi et mi tartışması
ama ben zaten vejeteryanım yani et olsa yemezdim zaten :)
neyse zaten ne kaldı cumartesiyekaydirigubbakcemile3
ben normalde de pek yemek yemem zaten dün acıktım ama yinede bi zorlanma yok çok şükür bende

sizlerin ailesi fln biliyormu bu detoksu yaptığınızı benimkiler bilmiyor kaçak göçek yapıyorum işte tek zor yanıda o zaten

başı ağrıyanlar içinde kesinlikle yeşil çayı tavsiye ederim benim dün bi ara vardı baş ağrım
1 lt. suya yeşil çay demledim
ardında sıcacıkkk duşa girdim
bişeyim kalmadı

ben mantarı zaten ölsem yemem :) evet ne kaldıki zaten 5 gün fln :teytey: sabredicez...bende çok zorlanmıyorum dün bi ara baş dönmesi baş ağrısı oldu bugn iyim...aileme gelince haberleri var hatta annemle beraber yapıyoruz...sen nie kaçak göçek yapıyosun :tomato:

günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.azimle devam ediyorum inş. sabah kaltım havuç,pancar,elma suyumu bir bardak içtim daha sonra bir bardağına portakal suyu sıkıp içtim çok daha lezzetliydi.portakalın tadı daha baskın olmuştu ben zaten pancarın tadını karpuz suyuna benzetiyorum.bu gün lahana karıştırmadım suya dün çok zor içmiştim.belki ilerleyen saatlerde içrim ıspanak yada lanhana.
bu arada öğlen ne yemeği düşünüyorsunuz birbirimize fikir verelim.

birde geçen sefer yapan arkadaşlara bir sorum olacak 1 hafta sonunda kaç kilo verdiniz?

annem kızar çünkü söylesem :çok üzgünüm:
mecburen saklı gizli yapıyom detoksumugamyoncuiremsu
zayıflıcam diye kızıcak çok o yüzden söylemiyorum gerçi şimdi 1 haftada su kaybı olcak o farkedilir
ama su tekrar yerine gelcek nasılsa kiloda değişen bişey olmayacak yanii

superanee ben her gün 1 kilo veriyodum sonra baktım olmayacak çok hareket etmedim zaten halsizdim. ama bu seferkinde egzersizde ekledim dayanabilecemmi bakalım her gün :)

Gunaydin oncelikle herkesin kandili mubarek olsun...Herkesin masallahi var....Iyi gidiyorsunuz kizlar brovo sizlere. ...Biz esimle nisanda yapicaz esim tek basina motive olamadi bir turlu...Artik birdahaki aya benimle yapar...Butun malzemelerde hazir ama iste....Yapamadi beyefendi...Ben ayri ayri icemezdim o sulari hepsini karistirdim 400 ml den fazlaydi hep oyle ictim ama dedigim gibi yesil elma pancar havuc biraz lahana ispanak kattim ben hep zeytin yagiyla..
Evet idrarlada atiliyor bisiler....Sadece lavmanla degil....Ben tarilmamistim ama 2-3 kilo kesin vermistim...
Valla arkadaslar pirinc ekmek falan yok diye biliyorum ben..Bence sebzeleri yemek gibi cok az zeytinyagiyla az sulu yapip tabii daha az pisirip yiyin...Ispanak yemegi yapmistim ben pirincsiz mesela..Pirasa yapilabilir havuclu, patates salatasi , kereviz yemegi havuclu patatesli, karnibahar yemegi ....Yani fikir olsun ama bunlari tam yemek gibi yapmayin sadece yenilecek seyleri icine koyun ve daha az pisirin...

Son düzenleme:
ya bide patates kesinse ben haşlıcam bakın biraz sonra size güveniom baaak :) söyleyen arkadaşlar mesuliyet sizin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…