Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
superanee ben her gün 1 kilo veriyodum sonra baktım olmayacak çok hareket etmedim zaten halsizdim. ama bu seferkinde egzersizde ekledim dayanabilecemmi bakalım her gün :)

her gün bi kilo muuu:1shok:
yani toplamda 8 kilo öylemi :1shok:
anaaam geri aldın ama dimi sonra
su kaybı oluyo sadece sonra geri alıyosun dimi

canım ben çok fazla hareket etmedim evde bi iş yapmadım korktum bişe olur die . ama bu sefer egzersiz yapıom verim diye. tabiki yarısından fazlası su kaybı. ben bide çok su tüketen biri deildim . midem tutuldu sadece salatayla duruodum sabahlarıda içemiyodum o karışımları hemen çıkarıyodum (biraz açık oldu ama neyse) bu sefer daha bilnçli yapıyorum bakalım ne kadar vercem .
başlarken 59 idim dün tarıldım akşam 58 olmuşum akşam yine tartılacam bakalım ne olcak

tabiki aldım geri :)) baktım gidiom yine bilinçli yemeye başladım aynı yerimde durmayı öğrendim . ama bu seferki temizlkte baya vermeyi istiyorum hedef 5 ama yarısı su kaybı olacak farkındayım

okyanus 34 canım günde 1 kşlo çok fazla ya napmışsın sen.peki şimdi neden vermek istiyorsun daha sonra çokmu kilo aldın.ben ki,lo vermek istemiyorum.boyum 170 daha yeni buldum tartıda 60 ı .çok zayıf çelimsiz görünüyorum zayıfladıkça.ama olmazsa ben günde 1 dilim kepek ekmeği yemeği düşünüyorum.ayrıca lifli besinler tüketilebiliyormuş.hakiki kepek ekmeği olursa fazla olmamak kaydıyla yenebilir diye düşüyorum.

ayrıca pırasaya,ıspanağa pirinç yerine az bulgurda koyulabiilir galiba.kafamçokkarıştı

canım benim herkesin bünyesi bir olmayabilir. bide demem gibi benim midem tutulmuştu bu kadar tuzsuz yemeye filan alışkın deildim . ama bu seferkinde daha bilnçliyim .
geçenkinde ben 3 kilo verdim yani ardı ardına her gün baktım kilo veriyorum hareket filan yapmadım çünkü o dönem yürüyüş yapıyodum . çok kilom yok ancak vücut formda kalsın sıkılaşsın istiyorum sölemesi ayıp gelinlik diktirmeyi düşünüyorumda baya ince olmak istiyorum
geri alıyosun tabi ben eski kiloma dönünce yediklerime dikkat ettim kilo almadım sadece verdiklerimi aldım yani. ama bu sefer harekete devam ediyorum canım bakalım verecemmi geçenki gibi . ama bu sefer yemeye çalışıyorum canım inş. geçenki gibi olmam

kızla rya ben lavmanı çok güzel tutuyorum suyu.ama dün kötü oldum ikindiden sonra birbaş ağrısı sormayın arkasından ıstifra ölüyorum sandım.sabahta biraz meyva sularından cıkardım okyanus34 sende cıkarmamak için bişeyler yapıyomusun.yada benim gibi olnalar varmı aranızda

okyanus 34 hayırlı olsun canım inşallah istediğin gibi bir gelinlik diktirrisin.

eie canım meyve suyunu sıkarken portakalda sık ben bu sabah öyle yaptım 1 portakal sıktım ve çok daha kolay içtim.istersen bir dene.

canım ben bugün pancarı ayrı olarak içtim. ve pipetle içiyorum.havuç ve elma suyumu ayrı sıktım bide içine portakal suyu koydum aşırı aromalarını aldı . sanki portakalla daha ii içiliyo.
ve balkona çıktım pancarı içmek için :) pipetle 1 yudum pancar suyu hemen ardından su içtim bunu böle devam ettim. meyve suyuda demem gibi portakal sıkınca o kadar ağır gelmedi. onuda pet şişenin içine koydum yine pipetle içtim böylece kokusunu almadım burundan ama sonra zor tuttum kendimi. hemen yatağıma girdim biraz uyudum . gerçi uyunmayacak galiba ama bugün uyudum

bende lavmanı hiç tutamıyorum yarıda bırakıp tuvalete zor yetişiyorum yaa ne yaptıysam olmadı . çok deniyorum ama yok yok yok

sigara içen var mı aranızda naptınız sigara işini
bide ben çok kahve içerim günde 4-5 kupa fln ama şuan hiç canım istemiyo hayret ettim
allah yardım ediyor

arkadaşlar merhabalar, hepinizin kandili mübarek olsun :)
sabah lavmanı sorunsuz yaptım meyve sebze suyumu içtim 1 fincan yeşil çay, 1 fincan limonlu sıcak su içtim yanında 2 kaysı 4 tane fındık yedim şimdi brokoli haşlıyorum sanırım birazdan onu yerim :)
tam emin değilim ama sanırım benden kum dökülüyor?? benzer durum yaşayan varmı arkadaşlar ?

cimleten kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.cenabı mevla bu mübarek gün hürmetine yaptığımız bu temizlikle herkese şifa versin. ben sabhtan beri giremiyodum net yoktu.sabah 4:45 te kalktım.5-6 diş sarımsak koydum.busefer lavmanı daha kolay tutabildim içerde.ilkini aynene 5dakika tuttum.ikinciyide 5- 5 dakika sağ tarafımda ,5 dakikada ayaklarım havada içerde tutuktan sonra boşaltım oldu.gerçekten.bağırsdaklar daha fazla emmeye başladı suyu.sabah yine aynı şekilde sularımı içtim.birazdan dünden kalan brokoiyi yiycem limonlayıp.bide maydonoz felan kaynatcam sebze suyu niyetine.
ha aklıma gelmişken bi sorayım:arkadaşlar maydonoz ıspanak lahanayı akşamdan doğrasakta sabah suyunu sıksak olurmu.doğrayıp bekleynce sulanmazmı.ya okadar şeyden 2 yemek kaşığı anca su çıkıyo .bitürlü suynu sıkamıyorum.

rose 14 ben lahanın dün çok kolay suyunu sıktım.acaba senin sıkıcıdanmı kaynaklanıyor.bence sıkamıyorsa haşlayıp suyunu içmeyi dene.

rose 14 ben lahanın dün çok kolay suyunu sıktım.acaba senin sıkıcıdanmı kaynaklanıyor.bence sıkamıyorsa haşlayıp suyunu içmeyi dene.
hayır canım doğrayıcıda sorun yok.iyce kıyılıyo.maydonoz ısğpanak lahanayı robotun doğrayıcısına koyup doğrtuyorum.sonra tel süzgeçten sıkıyorum.ama dediğim gibi anaca 2 yk çıkıyosen nasıl çıkarıyosunki.
rose bende sıkamadım sularını haşlayıp suyunu içtim sebzelerini yedim.

evet canım bende şimdi koydum.3 dakika kaynatıp 3 dakikadan sonrada maydonoz koyup 7 dakika kaynatıp bugün içicem.baya 1.5 litre felan oldu.

pazardan geliyorum...
pancar 1 tl
ıspanak 1tl
havuç 1 tl
kereviz 1,5 tl
lahana (hibrit tohum olmayan yumuşak lahana) adet 1 tl..
maydanoz 25 kuruş
aslında pancar marketlerde 90 kuruş ee biz paradan kısmadık iyisi olsun dedik 1 lira verdik sırnaşık şey

ya bida bazı arkadaşlar kum döküyoruz heralde demişler.idrardan nasıl anlaşılıyo kum felan döküldüğü.

ben lananın yapraklarını şerit şerit kesip atıyorum sıkıcıya baya iyi çıkıyor suyu ama belki de lahanadandır.

merhaba arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun,ve kadınlar günüymüş oda kutlu olsun....2. günümüzün ortasına geldik,sabah uyandığımda hiç açlık hissetmedim,ve 11 gibi pancar,havuç,elma ve portakallı içeceğimi içtim,az önce 2 hurma,yarım avuç fındık,2 de kayısı yedim,yeşil çay içtim...birazdan kalkıp brokoli ve bürüksel lahanası haşlıyacağım,sularını içicem ve sebzeleri,limon,zeytinyağlı yiyeceğim,akşama salata yerim,ve yine çerez atıştırırım,ve meyve suyu, bitki çayı içerim...benden bu kadar,ama bugün tam akşam eznı vakti lavman yapma zamanıma denk geliyor,yarım saat erken yapıcam mecburen güneş batmamış olacak ama artık okadardanda bişey olmaz heralde.....

ben katı meyva sıkacagında sıkıyorum siz nerrde sıkıyınuzki suyu cıkmıyor
lavmanı ben iple asıyorum boyunu istediğin kadar ayarlıya biliyosun.ilk günki yarım litreligini secdede durur gibi başım yerde popom olduğunca yukarda tuttum hiç sorun olmadı.iki litreligide o şekilde 1 dk bekleyip sonra sagıma yatıyorum.sonra ayaklarımı kaldırıp yatıyorum sıkıştırdıkca ayaklarımı kaldıra bildiğim kadar kaldırıyorum
rose14 akşamdan doğrarsan vitaminleri gitmezmi hemen yiyin diyolar çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…