Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
mesajımın sonunda gülen ifade çıkacaktı yazı çıkmış arkadaşlar ben yazmadımm CADIARZU

valla süper,biz pancarı 3 ten aldık akşamüstü 4-5 oldu,bilmiyorum bazı açıkgözler yapıyor bunu insafsızlık başka bişey değil,helal oluyor mu ki bu o insanlara orasını allah bilir. neyse sanada kolay gelsin canım...a.s.

bravo canım elimle tutacam diye elim koptu,kanter içinde kaldım,arada olan zırtpırt boşaltma reflexleri cabası..çok sağol bugün iple istediğim boyda asıcam,allah razı olsun....a.s.kaydirigubbakcemile3

pin@rim hepimizden allah razı olsun canım
bende içeçege portakalı deniycem bakalım cıkarmamak için

zehra pancarı hangi pazardan aldın??

eşim 2 tl'ye almış...ama hiç sorun valla bulamayacağım diye çok üzülmüştüm....

biraz önce pancar yaprağı+maydonoz+lahana+ısırgan otunu haşlayıp limonlayıp yedim....birazdan da kaynayan suyunu içeceğim....

arkadaşlar elma yiyebiliyor muyuz??

yaaa meyve yeniyomu elma felan.ayy ben elmayı çok sevrim.kokolayıp koklayıp geri koyuyom öylee.bende wcyw tekli yapışkanlı askı asmıştım 3-4 gün önce bu iş için. yerden 1-1.5 mt.yükseklikte.ona asıyorum.hatta hala asılı duruyo.işim bitince ucunu yıkayıp tıpasını takıp asılı yerinde duruyo.inanın çok rahat.

pin@rim hepimizden allah razı olsun canım
bende içeçege portakalı deniycem bakalım cıkarmamak için

ayrı içmek daha kötü canım,1 pancar koy orta boy,2 portakal,benimkiler küçüktü,2 elma biri yeşil biri kırmızı,1 büyük havuç,ve 1 kaşık zeytinyağı,karıştıra karıştıra pipetle içtim,ben rahat içiyorum ama ilk gün 2 pancar koydum(pancar gördüğümüz mü var?)o ağır geldi bugünki çok güzeldi....kaydirigubbakcemile5

meyve yeme güzelim yaa dün ben elmayı sıkarken bir kere ısırdım,sende öyle yap..askı işi ben niye önceden düşünemedim bilmemki?bravo canım....a.s.

marsel merhaba..burası denizli semt pazarındaydım bu gün.... denizli çook şanslı bu konulardaa.. yarı akdeniz yarı ege iklimi.. yeşillik kaynıyoorr pazardaaaa... valla şanslı olduğumuzu denizlili olarak kabul ediyorum....pancar çok alınca yaprakları oldu bir sürü...şimdi naapcaz bu yaprakları ayrıca kerevizde almıştım bir sürü yaprak oldu.. maranki diyorkii.. zeytinyağlı soğanlı yemek yaparak yenmiyecek... brokoli ve karnıbahar da haşlanırsa zeytinyağı dökülmeyecek.. eeee.. yaprakları haşlamak kalıyoo sadece ..böğğğğ...sadece haşlama yaprak nasıı oluyooo deneyen varmıı

bende sadece 5 dakika haşlanıp sebzeler o şekilde yencek diye biliyorum.yağsız

haşlama sebze yağsız mı yenecek?? ben biraz önce az z.yağı dökerek yemiştim...

yaa bide arkadaşlar ben lavmandan sonra wc'ye giriyorum gün içinde başka hiç girmiyorum...normal mi??(soruya bak)kafamçokkarıştı

roze 14 merhaba......hiç pancar yaprağını haşlayıp yedinmii...yaptıysan yanına başka hangi sebze koydunn

roze 14 merhaba......hiç pancar yaprağını haşlayıp yedinmii...yaptıysan yanına başka hangi sebze koydunn

ben biraz önce yedim zehra...

pancar yaprağı+ısırgan otu+maydonoz+lahana az haşlayıp limon+z.yağı döküp yemiştim ama arkadaşlar z.yağı haşlamalarda olmayacak yazmış??

canım ben yağsız yiyorum.hiç tuzda atmıyorum.limonlayıp yiyorum,
sorma dün çok fazla büyük abdest yapmuştım.bugün sabahtan beri tık yok
sadece küçük abdest için gidip geliyorum-tatlicadiarzu-

merehaba canım.benim pancarlasrın yaprağı yoktuki.yapsamda tek yapardım heralde.bancarın yaprağı pazı yaprağı diye satılan şey mi acaba ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…