pazardan geliyorum...
pancar 1 tl
ıspanak 1tl
havuç 1 tl
kereviz 1,5 tl
lahana (hibrit tohum olmayan yumuşak lahana) adet 1 tl..
maydanoz 25 kuruş
aslında pancar marketlerde 90 kuruş ee biz paradan kısmadık iyisi olsun dedik 1 lira verdik sırnaşık şey
ben katı meyva sıkacagında sıkıyorum siz nerrde sıkıyınuzki suyu cıkmıyor
lavmanı ben iple asıyorum boyunu istediğin kadar ayarlıya biliyosun.ilk günki yarım litreligini secdede durur gibi başım yerde popom olduğunca yukarda tuttum hiç sorun olmadı.iki litreligide o şekilde 1 dk bekleyip sonra sagıma yatıyorum.sonra ayaklarımı kaldırıp yatıyorum sıkıştırdıkca ayaklarımı kaldıra bildiğim kadar kaldırıyorum
rose14 akşamdan doğrarsan vitaminleri gitmezmi hemen yiyin diyolar çünki
pazardan geliyorum...
pancar 1 tl
ıspanak 1tl
havuç 1 tl
kereviz 1,5 tl
lahana (hibrit tohum olmayan yumuşak lahana) adet 1 tl..
maydanoz 25 kuruş
aslında pancar marketlerde 90 kuruş ee biz paradan kısmadık iyisi olsun dedik 1 lira verdik sırnaşık şey
pin@rim hepimizden allah razı olsun canım
bende içeçege portakalı deniycem bakalım cıkarmamak için
yaaa meyve yeniyomu elma felan.ayy ben elmayı çok sevrim.kokolayıp koklayıp geri koyuyom öylee.bende wcyw tekli yapışkanlı askı asmıştım 3-4 gün önce bu iş için. yerden 1-1.5 mt.yükseklikte.ona asıyorum.hatta hala asılı duruyo.işim bitince ucunu yıkayıp tıpasını takıp asılı yerinde duruyo.inanın çok rahat.
roze 14 merhaba......hiç pancar yaprağını haşlayıp yedinmii...yaptıysan yanına başka hangi sebze koydunn
haşlama sebze yağsız mı yenecek??ben biraz önce az z.yağı dökerek yemiştim...
yaa bide arkadaşlar ben lavmandan sonra wc'ye giriyorum gün içinde başka hiç girmiyorum...normal mi??(soruya bak)kafamçokkarıştı
roze 14 merhaba......hiç pancar yaprağını haşlayıp yedinmii...yaptıysan yanına başka hangi sebze koydunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?