Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
slm arkadaşlar bende başlıcam yarın sabah inşallah...üzülüyordum geç kaldım diye ama marankinin sitesinde en geç çarşamba sabahına kadar başlayabilirsiniz diyor...birde şu kozmik ürünleri kullanmadan olmuyormu...ya da sipariş edip 2.veya 3.günü başlasam olurmu

2 gündür evdeyim sabah yapıyodum 2 gün işte olucm akşam yapcam lavmanımı bişi olurmu birde ben içecegime roka kereviz sapı brokoli filanda katıyorum elmayıda sıkınca güzel oluyo akşamlarıda spor yapıyorum eşimle bakalım ne olcak kiloma ve bebege :ecrin_bebek: faydası olucakmı görücez allahım emeklerimizi zayi etmesin

bazzy tablet alman şart deil canım ama imkanın varsa alabilrsin . olmasada oluyo yanii .neyse bundan sonraa bende koymiyim bari yağ filan .
livaza bende yapıyorum spor bakalım ne kadar vericem merak ediyorum.bebeğe inşallah faydası olur

cokacimcoook:icecream: canım neler istiyo gözünde eler dönüyo anlatamam biz anca ceri çöpü karıştırıp içeriz kaldı 5 günüm:içelim:

okyanus bende şuan patates salatası yiyorum
soğan doğradım maydonoz bide patates ama keşke soğan koymasaydım tuzsuz ovduğum için pek ölmedi diri diri kalmış

bişey sorcam sizlere armut mevsim meyvesimi
ben elmayı küp küp doğrayıp az bi suda haşlayıp suyun içine az bi portakal sıkıp şeker niyetine oda hoşaf gibi kaşık kaşık içiyom
eğer armut meysim meyvesiyse onu da öle yapcam hem lavmana daha çok yardımcı olurkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yaa bişi daha sorcam şimdi benim yediğim salatadaki soğan tansiyonumu düşürcek ee bide zaten tuz yok daha da düşcek tansiyonum
tuz yiyemicem için soda içsem olur acaba gazı çıktıktan sonra içsem olurmu acaba
ben normalde tansiyonum düşünce soda içiyodum ama

anneme sordum canım mevsim meyvesiymiş hatta sen bunu bilemicek kadar bi kızmısın dedi bana benneyaptımki bende bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıp dedim şakkıdı. birde annem bi rivayette bulundu içinde armutun taş oluyomuş herkese yaramayabiliyomuş tabi ben araştırmasını yapmadım bi araştır zararı olurmu canım. ben yemeyi düşünmüyorum . ah bende soğanlı yaptım salatayı bir iyi olsu ama yinede içimde kuşku var patatesle ilgili .tv lerde sölemedi ya neyse bakalım yemek istemiyorum bundan sonra senağlama

canım benimde tansiyonum çok düşüktür ama şu anlık kendimi ii hissediyorum . sadece anlama kabiliyetim biraz düşüyo aç olunca :))))

artık her mevsimde her şey olduğu için anlamıyorum kii yani ney hangi mevsimde yazında armut görüyorum kışın da :sm_confused:
2 gündür babama sorup duruyorum baba şu mevsim sebzesimi bu mebsim meyvesi diye şüphelenmeye başladı artıkkaydirigubbakcemile3ben bide kaçak göçek yaptığım için kaydirigubbakcemile3
yaa patateste toprağın içinde büyüyor toprağın enerjisini alıyor sonuçta ne biliim yiyom valla:sm_confused:

taş muhabbetini anlamadım yaa yanii normalde de yiyince de mi dokunuyormuş o taş öylese hiç bişey olmadı şimdiye kadar
yoksa detoksluyken mi dokunuyormuş

bende anlamadım canım boşver valla annemde çekiyo benden bende anlamıom hiç bu sebze işlerinden filan . hangisi mevsim kafamız karışıo. :bbo: patatesi yemeyi düşünmüyorum bundan sonra zaten senağlama

kızlar sebze çorbasını nasıl yapıyosunuz?
bendaha haşlanmış bişey yemedim salata hurma falan yedim iki gündür

arkadaşlar koca bir tabak salata yedim....sonrasında nasıl pişman oldum anlatamam....bir daha asla bukadar çok yemeyeceğim....

haa birde 1 çay kaşığı irmik helvası yedim....

birgünden birşey olmaz inşallah....

birşiey sormak istiyorum en son akşam zeytinyağı ve limon karışımı içilecek ya bu cumaya mı cumartesi akşamına mı denk geliyor maranki sitesinde cuma akşamı yazmış

kızlar sebze çorbasını nasıl yapıyosunuz?
bendaha haşlanmış bişey yemedim salata hurma falan yedim iki gündür

normalde zaten sebzeyi haşlayıp yiyip suyunu da içiyoruz yaa
suyunu az koy haşlanınca blendırdan geçir üstüne de limon

özlem sağol bilgi için ben de armut yemeyi düşünüyodum iyi oldu :)
zeytinyağı cuma akşamı içilcekmiş bu arada

cuma günü içip cumartesi günü normal beslenmeye dönebiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…