Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
rose 14 ..hayretler içindeyim... pancarları nasıı yapraksız veriyorlarr... bizim pancarların üzerinde o kadar çok yaprak varkii ..yeşil bordo arası bi renkte bir leğen dolusu aldıklarımın yaprakları ve çok canlı parlak duruyoo atmaya kıyamadımmm..yemek yapmalı ama....... yağsız soğansız kavurmadan.......H A Ş L A N A R A K ...bööööööööğğğğğğ....

zaten ben hiç yapraklı görmedim onu.yaprakları koparmışlar.bitek fare gibi uzun kuyruğu var.:roflol:
atma bensce de atma.değerlendir onu.bordolu yani.hıımm az sonra pazra gidicem.bakarım artık.zaten pazarda geçen hafta 2 yerde vardı .birinde 5ytl birinde 3 tü:çok üzgünüm:

Arkadaşlar benim pancar yapraklarıda bir hayli fazla dün haşlayıp biraz limon ve az zeytinyağı dökerek yemiştim suyunuda içmiştim, zeytinyağı neden yokki acaba zararlı olsa sabahki karışımda olmazdı diye düşünüyorum. Birde kahve içebilirmiyiz diye soran arkadaşım bildiğim kadarı ile çay kahve yasak :)

hozlemkcim sabahkinde osebze sularının aktif hale geçmesi z.yağıyla oluyo.yağsız içince hiç bi anlamı yok demişti. oyüzden sabhkine mutlaka konmalıymış.ama diğerlerini bilmiyorum.

pancarda yaprak bende görmedim hiç. ama yaprakları bizim burda ayrı satılıyo canım. ya kilosunda deişim olan varmı. bende şimdi biraz egzersiz yapıcam. şu yeşil çayımı bi içimde. bi yandanda sizi takip ediyorum

okyanuscum ben tartılmıyorum şuan.regli olduğum için ama 2 gün önceki gibi değilim. daha bi inceldim sanki.ama ben bu 7 gün bittikten sonrada bu şekilde beslenmeye devam etcem.yani haşlama şeklinde.yaza kadar 70 in altına inmeme lazımda.

ya en zoru lavman gibi görünüyor.. hic kendine lavman yapan varmı?

nasıl yani hiç kendine lavman yapan varmı?ben kendime yapıyorum mesela.çokta kolay.zor değilki.takıyon su gidiyo.tutyon sonra boşaltıyon.bu kadar.:roflol::roflol:

schirincim tabki yaptık kendimize biz yapıyoruz zaten. inan en kolayı lavman sadece içimde o suyu tutamıyorum ben . en zoru pancar suyunu içmek -tatlicadiarzu-

arkadaşlar ben 1- 2 kaşık yemek yedim dayanamadım Çok üzgünüm çoook annemlere geldim yemek pişirmiş harika koktu yedim ama akşam tekrar lavman yapıcam devam edicem bakalım ne olucak...

en iyisi evden dışarı çıkmamak hele anneye hiç gitmemek..

canımcım bu ilk ve son yemeğin olsun .sabret 1 haftaya kadar sonra pişman olursun. bugünlük olsun öle bakalım :)))

bende kızlar annemle birlikte yapıyorum ,mevsim sebzelerinden çorba yaptık tavsiye ederim çok doyurucu oluyo,birde küçük boy bir buçuk patates yedim haşlanmış,şimdi bitki çayımla kuruyemişlerimden tüketicem çok az,sonra lavman yapıcam,ama hala sabahki meyve sebze karışımı suyu içmekte çok ama çok zorlanıyorum :çok üzgünüm:

ayy pazardan geldimde.3 yerde var pancar.minik mink buruşmuş ona 2.5 diyo.biyer 5 diyo.biyerde 3 diyo.ordan aldım artık.en güzelide 3 diyeninkiydi zaten.5ytllik aldım.çok oldu.evdede var 3 tane.aman olsun.ben pazartesiye kadar yapmayı düşünüyorum nasipse.

yazdıklarınızı takip ediyorum 2 gündür lavmanım zordu hiç bekleyemiyorum ve 300 400 anca verebiliyorum 4 5 kere takıp çıkarıyorum:roflol: sabahın köründe ıııyy kızlar ya biz pancarda kazık yemişiz perşembe günü 6 tl ye aldık ama itiraf etmeliyim biraz kacırıyorum yiyecekleri allahım yardımcımız olsun kolay geksin

allah seni davul etmesin melankoli benim kankin kim olabilir laelaelaelaelae

livazacım bende aynı detten muzdaribim bende tutamıyorum lavmanı . ama yediklerine dikkat et canım boşa gitmesin

bak şimdi melankolicim ben dün 4 ytl ye aldım . anneni kandırmışlar yada erkenmi gitmedi acaba :1shok: aşk olsun arkadaşını da tanımadın oysaki ben geçen kozmik temizlikten bu tarafa rumuzunu aklımda tutyorum :çok üzgünüm: bu arada ben patates salatası yaptım içine soğanda koydum ama zeytinyağıda koydum dayanamadım siz koyuyomusunuz kıslar

ben saat 18:15 te maruk kaımızı lahana maydonoz turpla salta yaptım.biraz elma sirkesi ve limon koydum yedim.yağ tuz felan yok bende.tamamen olduğu gibi yapıyorum.açıkcası yağın olup olmaması bende farketmiyo.tuz neysede.ama tuzuda daha hiç ağzıma bile sürmedim 2 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…